εφαρμογές Cartoon Avatar Maker για Android

15 καλύτερες εφαρμογές Cartoon Avatar Maker για Android το 2024

Ένα avatar κινουμένων σχεδίων του εαυτού σας είναι πολύ απαραίτητο στις μέρες μας, ειδικά στο διαδίκτυο. Ρίξτε μια σύντομη ματιά στη λίστα φίλων σας στο Facebook. θα βρείτε ανθρώπους που κρύβουν την ταυτότητά τους πίσω από ένα avatar κινουμένων σχεδίων. Όπως το Facebook, τα είδωλα κινουμένων σχεδίων είναι η τελευταία τάση σε κάθε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Instagram, Twitter, WhatsApp κ.λπ.

Η δημιουργία ενός avatar κινουμένων σχεδίων δεν είναι ποτέ εύκολη. Πρέπει να είστε καλοί στο Photoshop στον υπολογιστή για να δημιουργήσετε ελκυστικά avatar κινουμένων σχεδίων. Ομοίως, τα πράγματα δεν είναι εύκολα και στο Android.

Διαβάστε επίσης: Πώς να φτιάξετε ένα Avatar στο Instagram

15 καλύτερες εφαρμογές Cartoon Avatar Maker για Android

Ορισμένοι χρήστες βασίζονται αποκλειστικά στο Android για τη δημιουργία και την επεξεργασία εικόνων. Για αυτούς τους χρήστες, θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το avatar των καρτούν. Ας τσεκάρουμε.

1. ToonApp

ToonApp

Το ToonApp δεν είναι κατασκευαστής avatar. γελοιοποιεί μόνο τις κανονικές σας φωτογραφίες. Η εφαρμογή σάς προσφέρει ένα φίλτρο που γελοιοποιεί τις εικόνες σας. Εκτός από την εφαρμογή του εφέ κινουμένων σχεδίων, το ToonApp περιλαμβάνει επίσης μερικές άλλες διασκεδαστικές λειτουργίες, όπως προσαρμογή του μεγέθους του κεφαλιού σας, αστεία φίλτρα και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε το φόντο από τις λήψεις πορτρέτου σας με το ToonApp. Έτσι, μπορείτε επίσης να πάρετε αυτήν την εφαρμογή ως γόμα φόντου.

2. Instagram Avatars

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα Avatar Instagram

Το Instagram επιτρέπει επίσης τη δημιουργία τρισδιάστατων avatar στην εφαρμογή του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Instagram για κινητά για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο avatar με μοναδικά χαρακτηριστικά προσώπου, μαλλιά, ρούχα και πολλά άλλα.

Η δημιουργία ενός 3D avatar με το Instagram είναι επίσης αρκετά εύκολη και έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό. Επομένως, φροντίστε να ελέγξετε πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα avatar Instagram για χρήση στην πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων.

3. Δημιουργός Face Avatar Maker

Δημιουργός Face Avatar Maker

Το Face Avatar Maker Creator είναι μια άλλη διασκεδαστική εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας. Με το Face Avatar Maker Creator, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πραγματική εικόνα προφίλ avatar κινουμένων σχεδίων για εσάς ή τους φίλους σας.

Το Face Avatar Maker Creator σάς προσφέρει πάνω από 10.000+ επιλογές χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων για να δημιουργήσετε ένα avatar κινουμένων σχεδίων. Επίσης, η εφαρμογή παρέχει πολλές επιλογές προσαρμογής για να αλλάξετε την εμφάνιση του νέου σας avatar.

4. Bitmoji

Bitmoji

Το Bitmoji είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές δημιουργίας avatar του Android smartphone σας. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τώρα την εφαρμογή, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν εκφραστικά είδωλα κινουμένων σχεδίων.

Το βασικό είναι ότι το Bitmoji φτιάχνει avatar με βάση τα συναισθήματα. Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γελαστή εκδοχή του εαυτού σας, μια εκδοχή που κλαίει κ.λπ.

5. ToonMe

ToonMe

Το ToonMe είναι μια εφαρμογή με τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μετατρέψει τις λήψεις σας πορτρέτου σε στυλ κινουμένων σχεδίων ή διανυσμάτων. Αυτή είναι μια εφαρμογή δημιουργίας avatar κινουμένων σχεδίων με κορυφαία βαθμολογία στο Google Play Store.

Επίσης, υποστηρίζει έναν κατασκευαστή ολόσωμων καρτούν, διανυσματικά πρότυπα πορτρέτου και πολλές απλές διατάξεις και εκλεπτυσμένα σχέδια.

6. SuperMii

SuperMii

Το SuperMii δεν είναι πολύ δημοφιλές, αλλά είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας avatar. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα avatar των οποίων κάθε πτυχή μπορεί να επεξεργαστεί.

Η εφαρμογή Avatar για Android ακολουθεί πιστά την ιαπωνική ιδέα anime και προσπαθεί να δώσει μια αίσθηση anime στα avatar.

7. Mirror Avatar Maker

Mirror Avatar Maker

Το Mirror Avatar Maker είναι μια από τις καλύτερες και πιο cool εφαρμογές δημιουργίας προσώπου που μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε εξατομικευμένα avatar στο τηλέφωνό σας με το Mirror Avatar Maker.

Για να δημιουργήσετε ένα avatar, πρέπει να κάνετε κλικ σε μια selfie ή να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να προσαρμόσετε και να προσθέσετε πάνω από 1500 στοιχεία στη φωτογραφία σας.

8. Ανοίγω

Ανοίγω

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές δημιουργίας avatar για Android, το Avatoon προσφέρει επίσης ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών για τη δημιουργία εξατομικευμένων avatar. Το Avatoon διαθέτει μια λειτουργία αναγνώρισης προσώπου που ανιχνεύει αυτόματα το πρόσωπό σας και δημιουργεί ένα προσαρμοσμένο avatar.

Προσφέρει επίσης διάφορες επιλογές προσαρμογής avatar, όπως αλλαγή χτενίσματος, ρούχων, σχήματος μύτης κ.λπ.

9. MojiPop

MojiPop

Είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου με πολλά όμορφα αυτοκόλλητα και emoji. Σας επιτρέπει να τραβήξετε μια selfie του εαυτού σας για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο avatar. Όχι μόνο αυτό, αλλά το avatar ή το αυτοκόλλητο που δημιουργήθηκε μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μηνύματα κειμένου.

10. Dollify

Dollify

Το Dollify είναι μια όμορφα κατασκευασμένη εφαρμογή δημιουργίας avatar για Android που μετατρέπει τα πορτρέτα σας σε avatar κινουμένων σχεδίων.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Dollify είναι πιο εύκολο στη χρήση και θα έχετε τα πιο όμορφα αποτελέσματα. Για να δημιουργήσετε ένα avatar, σας παρέχει 14 διαφορετικά σχεδιαστικά στοιχεία.

11. Wemagine.AI

Wemagine.AI

Το Wemagine.AI είναι ένα μικρό κομμάτι εφαρμογής που μετατρέπει τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης, όπως αστεία κινούμενα σχέδια, σκίτσα με μολύβι, καρικατούρες που σχεδιάζονται στο χέρι κ.λπ.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μετατρέψει τη selfie σας σε τρισδιάστατο καρτούν από ταινίες κινουμένων σχεδίων. Η χρήση αυτής της εφαρμογής είναι διασκεδαστική από μόνη της και είναι μια τέτοια εφαρμογή που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

12. Dolltoon

Dolltoon

Το Dolltoon είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android στη λίστα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εκπληκτικών avatar και χαρακτήρων.

Η εφαρμογή δημιουργίας avatar κινουμένων σχεδίων για Android σάς επιτρέπει να ξεχωρίζετε από το πλήθος παρέχοντάς σας μια μοναδική και εξατομικευμένη έκδοση κινουμένων σχεδίων του εαυτού σας.

Αφού δημιουργήσετε ένα avatar κινουμένων σχεδίων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές στυλ για να αλλάξετε τα ρούχα, τα μαλλιά και το συνδυασμό χρωμάτων του avatar σας.

13. Art Me

Art Me

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή δημιουργίας avatar κινουμένων σχεδίων χωρίς φασαρία για Android, μην ψάχνετε άλλο από το Art Me. Το Art Me παρέχει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορεί να μετατρέψει τις selfies σας σε avatar κινουμένων σχεδίων με ένα μόνο κλικ.

Εκτός από τη δημιουργία μιας νέας καλλιτεχνικής φωτογραφίας από τη selfie σας, σας επιτρέπει επίσης να εφαρμόσετε διαφορετικά εφέ κινουμένων σχεδίων στις φωτογραφίες σας.

Η εφαρμογή φιλοξενεί επίσης πολλά πρότυπα στυλ που ταιριάζουν αυτόματα με τα καλύτερα φίλτρα, εφέ φωτός και σκηνές.

14. Καλλιτέχνης

Καλλιτέχνης

Το ArtistA είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών κινουμένων σχεδίων για Android που μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε από τις λήψεις σας πορτρέτου σε κινούμενα σχέδια. Η εφαρμογή σάς παρέχει καλλιτεχνικά φίλτρα για να γελοιοποιήσετε τις φωτογραφίες σας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε καλλιτεχνικά φίλτρα για να εφαρμόσετε εφέ προσώπου κινουμένων σχεδίων, να μετατρέψετε τις selfies σας σε ψηφιακά έργα τέχνης κ.λπ. Διαθέτει επίσης μια τεράστια βιβλιοθήκη φίλτρων φωτογραφιών για τη δημιουργία του έργου τέχνης σας.

15. ToonArt

ToonArt

Αν θέλετε μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να χτενίζετε τον εαυτό σας και να δημιουργείτε τις ψηφιακές σας καλλιτεχνικές φωτογραφίες με ένα μόνο πάτημα, τότε μην κοιτάτε άλλο από το ToonArt.

Το ToonArt είναι βασικά μια εφαρμογή Android με τεχνητή νοημοσύνη που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα αγαπημένα σας anime, καρικατούρες ή να γελοιοποιήσετε τις φωτογραφίες σας.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή προσφέρει πάνω από εκατό μοναδικά φίλτρα καρικατούρας, γι’ αυτό επιλέξτε τη φωτογραφία και κάντε καρικατούρα με ένα μόνο πάτημα.

Αυτές είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας avatar κινουμένων σχεδίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές για να δημιουργήσετε εύκολα αναπαραστάσεις καρτούν. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Η Καλύτερη εφαρμογή IPTV Players για Android TV

Καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Ξυπνητήρι για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *