Τα Windows 11 θα αποκτήσουν σύντομα αυτά τα 4 ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά

Η Microsoft καταβάλλει προσπάθεια να κάνει τα Windows 11 όλο και καλύτερα με κάθε νέα ενημέρωση και με αυτόν τον τρόπο θα φέρει πολλαπλές νέες δυνατότητες και αναβαθμίσεις στην κύρια έκδοση των Windows 11.

Και σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τέσσερις ενδιαφέρουσες λειτουργίες που έρχονται πολύ σύντομα στη σταθερή έκδοση των Windows 11, οπότε ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση παρακάτω.

Η Microsoft φέρνει νέες δυνατότητες στα Windows 11 Πολύ σύντομα

Η Google ανακοίνωσε ότι έκανε πολλές βελτιώσεις στο Google TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Microsoft εργάζεται αυτήν τη στιγμή σε πολλές δυνατότητες που θα φτάσουν στα Windows 11, αλλά υπάρχουν μερικές που αναμένεται να φτάσουν πολύ σύντομα, τις οποίες συμπεριλάβαμε σε αυτό το άρθρο.

1. Πλαίσιο πραγματικής αναζήτησης

 

Η Microsoft σχεδιάζει να φέρει μια πραγματική γραμμή αναζήτησης στη γραμμή εργασιών στη θέση του τρέχοντος κουμπιού αναζήτησης, η οποία μοιάζει με πλαίσιο αναζήτησης.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, πώς θα είναι; Φαίνεται η ίδια γραμμή αναζήτησης από τη σελίδα αναζήτησης, αλλά φαίνεται διαφορετική από τη γραμμή αναζήτησης των Windows 10 .

2. Βελτίωση στην εφαρμογή Ρύθμιση

Πώς να μετακινήσετε τη γραμμή εργασιών των Windows 11 προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά και να προσαρμόσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όπως φάνηκε σε ορισμένα προηγούμενα πακέτα του προγράμματος Windows Insider , η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει την εφαρμογή Ρυθμίσεις πιο καθηλωτική με νέα σχέδια.

Τώρα, όμως, λειτουργεί σε μερικά νέα κινούμενα σχέδια για τα εικονίδια της εφαρμογής ρυθμίσεων, καθώς η παραπάνω εικόνα παρουσιάζει κάποιο σχέδιο κινούμενων εικόνων από επιλογές πλευρικής γραμμής.

3. Νέος πίνακας γραφικών στοιχείων

 

Στην επερχόμενη ενημέρωση, θα δούμε ένα νέο πάνελ για γραφικά στοιχεία που θα εμφανίζει περισσότερα γραφικά στοιχεία από το συνηθισμένο, καθώς το Bing δεν προορίζεται μόνο για εμφάνιση γραφικών στοιχείων επειδή έρχονται και γραφικά στοιχεία τρίτων .

4. Βελτιώσεις στη Διαχείριση εργασιών

Το Google Chrome εγκαταλείπει την υποστήριξη για Windows 7 & Windows 8.1(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Την περασμένη εβδομάδα, ένα σφάλμα εμφάνισης χρωμάτων έφτασε στη Διαχείριση εργασιών μετά την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης ενημέρωσης. Αλλά η Microsoft έχει ήδη αποκαλύψει ότι εργάζονται για την επιδιόρθωση της, η οποία θα έρθει με την επόμενη ενημέρωση.

Αλλά με αυτό, θα φέρει επίσης κάποιες περισσότερες βελτιώσεις σε αυτόν τον διαχειριστή εργασιών, όπως καλύτερη υποστήριξη και διαχείριση θεμάτων. Προς το παρόν, όλες οι επερχόμενες αλλαγές δεν έχουν καθοριστεί, αλλά θα υπάρχει κάτι νέο στις ρυθμίσεις.

Ξεχωριστά, η εταιρεία φαίνεται επίσης να εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που σχετίζεται με το VPN, η οποία είναι μια ένδειξη VPN που θα εμφανίζει εάν το VPN σας είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο .

Εκτός αυτού, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αναμένεται να παρουσιαστούν σύντομα με επερχόμενες ενημερώσεις. Σύμφωνα με τις προσδοκίες μου, μπορεί να είναι τις επόμενες 2 εβδομάδες ή μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *