Θέλετε να κρύψετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου; Το Firefox Relay θέλει να βοηθήσει με αυτό

Θέλετε να κρύψετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου; Το Firefox Relay θέλει να βοηθήσει με αυτό

Η Mozilla ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα που στοχεύει στην προσπάθεια εξάλειψης των ανεπιθύμητων μηνυμάτων που λαμβάνονται μέσω κλήσεων και μηνυμάτων κινητού τηλεφώνου. Η λειτουργία είναι μέρος του Firefox Relay, μιας υπηρεσίας που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Αρχικά διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά, η εταιρεία θα χρεώσει 5 $ για τη λειτουργία, η οποία δεν σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις ή να στέλνετε μηνύματα.

Πώς να κρύψετε την τελευταία εμφάνιση στο Truecaller για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Relay δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα χαρακτηριστικό που καλύπτει την πραγματική σας διεύθυνση email για να προστατεύσει την ταυτότητά σας. Σύμφωνα με τη Mozilla, η υπηρεσία έχει μπλοκάρει περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια ανεπιθύμητα email από την κυκλοφορία της.

Τώρα, η εταιρεία θέλει να αγκαλιάσει τη λειτουργία της απόκρυψης αριθμών τηλεφώνου για να προσπαθήσει να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τη λήψη ανεπιθύμητου περιεχομένου στο smartphone.

Πόσες φορές έχετε μοιραστεί τον αριθμό σας χωρίς να το σκεφτείτε πολύ; […] Η κοινή χρήση των δεδομένων σας σε πολλές εταιρείες αυξάνει τις πιθανότητες διαρροής των πληροφοριών σας. Πριν το καταλάβετε, ο αριθμός σας έχει προσγειωθεί σε μια λίστα ανεπιθύμητων κλήσεων.

Με αυτόν τον τρόπο, οι συνδρομητές Relay θα λαμβάνουν έναν αριθμό που δημιουργείται από το σύστημα που τους επιτρέπει να λαμβάνουν έως και 50 λεπτά κλήσεων και 75 μηνύματα κειμένου το μήνα. Η κάλυψη email είναι απεριόριστη.

Πώς να κρύψετε τον αριθμό των Likes στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Από εκεί, οι κλήσεις και τα μηνύματα μπορούν να προωθηθούν στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη και θα εξακολουθεί να είναι δυνατή η απάντηση ή η απάντηση, εάν το επιθυμείτε, χωρίς ο αποστολέας να ανακαλύψει τον πραγματικό αριθμό.

Εάν ο χρήστης λαμβάνει ανεπιθύμητο ανεπιθύμητο περιεχόμενο μέσω κειμένου ή κλήσης, θα είναι δυνατό, σύμφωνα με τη Mozilla, να αποκλείσει πρακτικά όλους τους αριθμούς τηλεφώνου ή να επιλέξει συγκεκριμένους.

5+ τρόποι προσαρμογής του Mozilla Firefox(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και στον Καναδά

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη τώρα και κοστίζει 4 USD ανά μήνα στην ετήσια ισχύ – συνολικά 48 USD. Ωστόσο, στο μηνιαίο πρόγραμμα η τιμή της ανεβαίνει στα 5 US$.

Αξίζει να αναφέρουμε ξανά ότι δεν σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις ή να στέλνετε γραπτά μηνύματα. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να έχει μόνο έναν συγκαλυμμένο αριθμό τηλεφώνου και η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Για όσους προτιμούν να έχουν κρυφό μόνο το email, το Mozilla εξακολουθεί να σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο δωρεάν και το premium πρόγραμμα, το οποίο κοστίζει 2 USD για το μηνιαίο πρόγραμμα και 1 USD/μήνα για το ετήσιο πρόγραμμα, συνολικού ύψους 12 USD.

Aσύρματος Qi Ταχυφόρτιστης Κινητού & Επιτραπέζιο Ρολόι / Ξυπνητήρι με Φωτισμό, σε Μαύρο χρώμα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι η υπηρεσία μπορεί να φτάσει στη Βραζιλία.

Με πληροφορίες: Mozilla

Θέλετε να κρύψετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου; Το Firefox Relay θέλει να βοηθήσει με αυτό

Πώς να συνδέσετε τον φορητό υπολογιστή σας με Windows σε ένα hotspot για φορητές συσκευές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *