Τι είναι η εφαρμογή CQATest

Τι είναι η εφαρμογή CQATest; Πώς να το ξεφορτωθείτε

Το Android είναι ίσως το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για κινητά που έχει κατασκευαστεί ποτέ, αλλά είναι επίσης το χειρότερο όσον αφορά τη σταθερότητα και την απόδοση. Αν συγκρίνετε το Android με το iOS, θα βρείτε το iOS πολύ καλύτερο από άποψη απόδοσης και σταθερότητας.

Ο λόγος πίσω από αυτό είναι απλός: το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα και οι προγραμματιστές συχνά συνεχίζουν να δοκιμάζουν τα πειράματά τους στις εφαρμογές. Κατά την κατασκευή ενός smartphone, οι κατασκευαστές εγκαθιστούν πολλές εφαρμογές στο Android και τις κρατούν κρυφές.

Τέτοιες εφαρμογές σχεδιάστηκαν για χρήση μόνο από τους προγραμματιστές και χρησιμοποιήθηκαν κυρίως για τη δοκιμή των στοιχείων υλικού ενός smartphone. Ενώ ορισμένα τηλέφωνα σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στις κρυφές εφαρμογές από το πρόγραμμα κλήσης, ορισμένα απαιτούν μη αυτόματη ενεργοποίηση.

Εάν κρατάτε ένα smartphone Motorola ή Lenovo, ενδέχεται να δείτε μια άγνωστη εφαρμογή με το όνομα “CQATest” στο συρτάρι εφαρμογών σας. Εχεις ποτέ αναρωτηθεί τι είναι το CQATest? Αυτό το άρθρο θα συζητήσει την εφαρμογή CQATest και τον τρόπο κατάργησής της.

Πώς να προσθέσετε μια εφαρμογή στην αρχική οθόνη του Android

Τι είναι το CQATest;

Τι είναι το CQATest;

Το CQATest είναι μια εφαρμογή που βρίσκεται σε smartphone Motorola και Lenovo. Γνωστή και ως «Πιστοποιημένος Ελεγκτής Ποιότητας», η εφαρμογή χρησιμοποιείται κυρίως για σκοπούς ελέγχου.

Ο ρόλος της εφαρμογής είναι να παρακολουθεί την απόδοση διαφόρων εφαρμογών και γραφικών στοιχείων στο smartphone Android.

Η Motorola και η Lenovo χρησιμοποιούν την εφαρμογή CQATest για να δοκιμάσουν τα smartphone τους μετά την κατασκευή τους. Η εφαρμογή εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο και παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση του εγκατεστημένου λειτουργικού συστήματος και των στοιχείων υλικού.

Χρειάζομαι την εφαρμογή CQATest;

Χρειάζομαι την εφαρμογή CQATest;

Η εσωτερική ομάδα της Motorola και της Lenovo εξαρτάται από την εφαρμογή CQATest για τη δοκιμή Alpha. Με αυτήν την εφαρμογή, η ομάδα προγραμματιστών διασφαλίζει ότι κάθε λειτουργία smartphone λειτουργεί σωστά και έχει ρυθμιστεί να εισέλθει στην αγορά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή εάν είστε προγραμματιστής και γνωρίζετε πώς να διεξάγετε πολλές δοκιμές τηλεφώνου. Ωστόσο, εάν είστε τακτικός χρήστης smartphone όπως εγώ, δεν θα χρειαστείτε ποτέ την εφαρμογή CQATest.

Είναι η εφαρμογή CQATest ιός;

Οχι, δεν είναι ιός ή κακόβουλο λογισμικό. Είναι μια πολύ σημαντική εφαρμογή που διατηρείται κρυφή από τον χρήστη. Η εσωτερική ομάδα του κατασκευαστή smartphone συνήθως κρύβει την εφαρμογή από το μπροστινό μέρος, αλλά λόγω κάποιων σφαλμάτων, μπορεί να αρχίσει να εμφανίζεται ξανά στο συρτάρι της εφαρμογής σας.

Εάν η εφαρμογή CQATest εμφανιστεί από το πουθενά, το πιθανότερο είναι ότι το τηλέφωνό σας έχει ένα σφάλμα που αποκρύπτει τις κρυφές εφαρμογές. Μπορείτε να το αφήσετε ως έχει. δεν θα βλάψει τη συσκευή σας.

Είναι η εφαρμογή CQATest spyware;

Με τίποτα! Η εφαρμογή CQATest δεν είναι ποτέ λογισμικό κατασκοπείας και δεν βλάπτει τη συσκευή σας Android. Η εφαρμογή δεν μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα. συλλέγει μόνο προαιρετικά δεδομένα που δεν απειλούν το απόρρητό σας.

Ωστόσο, αν δείτε πολλές εφαρμογές CQATest στο smartphone σας, ελέγξτε το ξανά. Ίσως η επιπλέον εφαρμογή CQATest στο συρτάρι εφαρμογών Android να είναι κακόβουλο λογισμικό. μπορείτε να σαρώσετε τη συσκευή σας για να την απεγκαταστήσετε.

Άδειες εφαρμογής CQATest

Άδειες εφαρμογής CQATest

Η εφαρμογή CQATest είναι προεγκατεστημένη στο smartphone σας και είναι μια κρυφή εφαρμογή. Εφόσον η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για εργοστασιακές δοκιμές/διαγνωστικά των λειτουργιών υλικού, θα έχει άδεια πρόσβασης σε όλες τις δυνατότητες υλικού.

Οι άδειες εφαρμογής CQATest μπορεί να περιλαμβάνουν πρόσβαση στους αισθητήρες του τηλεφώνου, τις κάρτες ήχου, τον χώρο αποθήκευσης κ.λπ. Η εφαρμογή δεν θα σας ζητήσει να χορηγήσετε άδεια, αλλά εάν σας ζητηθεί, πρέπει να ελέγξετε ξανά την εφαρμογή και να επιβεβαιώσετε εάν είναι νόμιμη εφαρμογή .

Μπορώ να απενεργοποιήσω το CQATest;

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το CQATest, αλλά οι ενημερώσεις συστήματος μπορούν να το ενεργοποιήσουν ξανά. Δεν είναι κακό να απενεργοποιήσετε τα smartphone της Motorola ή της Lenovo CQATest.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσετε ότι η εφαρμογή δεν επιβραδύνει τη συσκευή σας. μερικές φορές, εμφανίζεται απλώς στο συρτάρι της εφαρμογής σας. Εάν μπορείτε να προσαρμοστείτε σε αυτό, είναι καλύτερο να διατηρήσετε την εφαρμογή ως έχει.

Πώς να απαλλαγείτε από την εφαρμογή CQATest;

Από Το CQATest είναι μια εφαρμογή συστήματος, δεν μπορείτε να το αφαιρέσετε από το Android smartphone σας. Ωστόσο, σημειώστε ότι η εφαρμογή διατηρείται κρυφή από προεπιλογή. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ακολουθήσετε ορισμένες μεθόδους για να αποκρύψετε ξανά το CQATest στη συσκευή σας Android. Δείτε πώς να αφαιρέστε την εφαρμογή cqatest.

Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής CQATest

Εάν η εφαρμογή CQATest εμφανίζεται στη λίστα εφαρμογών σας, μπορείτε να τη διακόψετε αναγκαστικά. Αυτό θα σταματήσει την εφαρμογή, αλλά δεν θα αφαιρεθεί από το συρτάρι εφαρμογών σας. Δείτε πώς μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή CQATest.

 • Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android.
 • Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Εφαρμογές και ειδοποίηση > Όλες οι εφαρμογές.
 • Τώρα, βρείτε το CQATtest Εφαρμογή και αγγίξτε την.
 • Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε στο Αναγκαστική διακοπή κουμπί.
 • Αυτό είναι! Αυτό θα αναγκάσει να σταματήσει την εφαρμογή CQATest στο smartphone Android σας.

Ενημερώστε τη συσκευή σας

ελέγξτε για ενημερώσεις συστήματος

Μερικές φορές, μερικά σφάλματα λειτουργικού συστήματος μπορούν να αποκρύψουν τις κρυφές εφαρμογές. Ο καλύτερος τρόπος για να εξαλείψετε τέτοια σφάλματα είναι να αναβαθμίσετε την έκδοση Android. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση, τουλάχιστον εγκαταστήστε όλες τις ενημερώσεις.

Για να ενημερώσετε το Android smartphone σας, κατευθυνθείτε στο Ρυθμίσεις > Σχετικά με τη συσκευή. Στην οθόνη Σχετικά με τη συσκευή, πατήστε στο Ενημέρωση συστήματος.

Εάν υπάρχει διαθέσιμη κάποια ενημέρωση, κάντε λήψη και εγκαταστήστε την στο smartphone σας. Μετά την ενημέρωση, δεν θα βλέπετε πλέον την εφαρμογή CQATest στο συρτάρι εφαρμογών σας.

Σκουπίστε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης

Εάν οι παραπάνω δύο μέθοδοι δεν καταφέρουν να απαλλαγούν από την εφαρμογή CQATest στο smartphone σας, πρέπει να σκουπίσετε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

 • Απενεργοποιήστε το smartphone σας. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε το Volume Down κλειδί.
 • Συνεχίστε να κρατάτε το πλήκτρο μείωσης της έντασης και μετά κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας.
 • Αυτό θα ανοίξει τη λειτουργία εκκίνησης. Εδώ, πρέπει χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα έντασης ήχου για κύλιση προς τα κάτω.
 • Τώρα, πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη λειτουργία ανάκτησης και να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας για να την επιλέξετε.
 • Τώρα πάλι, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο έντασης και επιλέξτε το Σκουπίστε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να σκουπίσετε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης του smartphone Android σας. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών Android. δεν θα βρείτε πλέον την εφαρμογή CQATest.

Διαγραφή δεδομένων/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του τηλεφώνου σας

Πριν ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο, δημιουργήστε σωστά αντίγραφα ασφαλείας των πιο σημαντικών εφαρμογών και αρχείων σας. Το Wipe Data/Factory Reset θα διαγράψει όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

 • Απενεργοποιήστε το smartphone σας. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Χαμήλωσε το κλειδί.
 • Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το Εξουσία Κουμπί.
 • Αυτό θα ανοίξει τη λειτουργία εκκίνησης. Εδώ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα έντασης για να μετακινηθείτε προς τα κάτω.
 • Τώρα, πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη λειτουργία ανάκτησης και να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας για να την επιλέξετε.
 • Και πάλι, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο έντασης και επιλέξτε το Διαγραφή δεδομένων/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να σκουπίσετε τα δεδομένα/επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του smartphone Android από τη λειτουργία ανάκτησης.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι η εφαρμογή CQATest επιβλαβής για smartphone;

Το CQATest είναι μια νόμιμη εφαρμογή που βρίσκεται στα Smartphone Motorola και Lenovo. Ο ρόλος αυτής της εφαρμογής είναι να παρακολουθεί την απόδοση διαφόρων εφαρμογών και γραφικών στοιχείων ενός τηλεφώνου. Επομένως, δεν είναι κακό να έχετε την επίσημη εφαρμογή.

Τι σημαίνει το CQA;

Η πλήρης μορφή του CQA είναι Πιστοποιημένος Ελεγκτής Ποιότητας. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιείται κυρίως για σκοπούς ελέγχου. Η εφαρμογή εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο και παρακολουθεί την κατάσταση του λειτουργικού συστήματος και των στοιχείων υλικού.

Πόσο συχνά εμφανίζεται το λογισμικό δοκιμής CQA;

Γενικά, η εφαρμογή CQATest εκτελείται στο παρασκήνιο αθόρυβα. Ο προγραμματιστής συνήθως αποκρύπτει την εφαρμογή από το μπροστινό μέρος, αλλά η εφαρμογή μπορεί να αρχίσει να εμφανίζεται λόγω κάποιων σφαλμάτων ή δυσλειτουργιών. Επομένως, δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος για το πόσο συχνά εμφανίζεται η εφαρμογή CQATest.

Πρέπει να διαγράψω την εφαρμογή CQATest;

Δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από την εφαρμογή CQATest από το smartphone σας, επειδή είναι μια εφαρμογή συστήματος. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποκρύψετε την εφαρμογή από το συρτάρι εφαρμογών σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας για να το μάθετε.

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με το Τι είναι το CQATest και πώς να το αφαιρέσετε. Παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε για να κατανοήσετε τη χρήση της εφαρμογής CQATest. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές για δοκιμή υλικού στο Android

Πώς να ελέγξετε το ιστορικό της αριθμομηχανής στο Android


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *