Τι είναι τα Nintendo Points και πώς να τα χρησιμοποιήσετε

Εάν διαθέτετε ένα Nintendo Switch και αγοράζετε παιχνίδια για να παίξετε από το Nintendo eShop, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι λαμβάνετε κάτι που ονομάζεται Nintendo Points. Όταν αγοράζετε παιχνίδια ως ψηφιακή λήψη στο eShop, θα λαμβάνετε επίσης αυτούς τους πόντους σε επιλεγμένα παιχνίδια ή ακόμα και σε λογισμικό DLC και Nintendo Switch.

Ίσως δεν είστε βέβαιοι για ποιους σκοπούς χρησιμεύουν αυτά τα σημεία ή πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Εάν έχετε συγκεντρώσει πολλούς πόντους Nintendo, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε καλούδια και βραβεία που σχετίζονται με τη Nintendo. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τι είναι οι Πόντοι Nintendo και πώς τους αποκτάτε, καθώς και πού μπορείτε να πάτε για να δείτε πόσους έχετε και πώς να τους χρησιμοποιήσετε και να τους εξαργυρώσετε.

Τι είναι τα Nintendo Points;

Υπάρχουν στην πραγματικότητα διαφορετικοί τύποι Πόντων Nintendo που μπορείτε να λάβετε. Οι χρυσοί πόντοι κερδίζετε όταν αγοράζετε επιλεγμένα παιχνίδια ή λογισμικό από το Nintendo eShop, τον ιστότοπο της Nintendo ή με την εξαργύρωση κωδικών. Το ποσό των πόντων που θα λάβετε θα ισούται με το 5% του ποσού που πληρώσατε. Αυτά θα προστεθούν αυτόματα στον λογαριασμό σας στη Nintendo κατά την αγορά.

Μπορείτε επίσης να λάβετε πόντους Gold όταν αγοράζετε φυσικό λογισμικό, αλλά πρέπει να καταχωρήσετε την κάρτα παιχνιδιού για να τους λάβετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα στον ιστότοπο της Nintendo για να το κάνετε αυτό στο Nintendo Switch και να εξαργυρώσετε τους πόντους Gold σας.

Στη συνέχεια, υπάρχουν σημεία Platinum. Αυτά κερδίζονται όταν ολοκληρώνετε αποστολές που σχετίζονται με τις υπηρεσίες Nintendo, όπως τη σύνδεση του αναγνωριστικού δικτύου Nintendo με τον λογαριασμό σας στη Nintendo ή τη σύνδεση του λογαριασμού σας στο Facebook με τον λογαριασμό σας στη Nintendo.

Υπάρχουν επίσης μερικοί πόντους Nintendo για συγκεκριμένα παιχνίδια smartphone που μπορείτε να κερδίσετε ολοκληρώνοντας αποστολές σε αυτά τα παιχνίδια. Τα παιχνίδια που προσφέρουν πόντους είναι το Animal Crossing: Pocket Camp, το Super Mario Run και το Fire Emblem Heroes. Όταν ολοκληρώσετε αποστολές, είτε για πόντους Platinum είτε για συγκεκριμένα παιχνίδια, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα Αποστολές στον λογαριασμό σας στο My Nintendo για να τους εξαργυρώσετε.

Οι πόντοι της Nintendo λήγουν επίσης, ανάλογα με τον τύπο του σημείου. Οι πόντοι Platinum θα παραμείνουν σε ισχύ για 6 μήνες από την πρώτη στιγμή που θα τους λάβετε, ενώ οι πόντοι Gold ισχύουν για 12 μήνες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους πόντους Nintendo

Τι μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε τους πόντους Nintendo και πώς να τους εξαργυρώσετε; Κάθε τύπος πόντων σάς επιτρέπει να εξαργυρώσετε διαφορετικές ανταμοιβές. Δείτε τι μπορείτε να αποκτήσετε με κάθε τύπο και πώς να εξαργυρώσετε αυτές τις ανταμοιβές.

Πόντοι πλατίνας

Με τους πόντους Platinum, μπορείτε να λάβετε πολλές διαφορετικές ανταμοιβές που σχετίζονται με τη Nintendo. Αυτά κυμαίνονται από αντικείμενα χαμηλότερου σημείου, όπως εκτυπώσιμα ή ταπετσαρίες, καθώς και αντικείμενα υψηλότερης σημασίας, όπως τσάντες, αφίσες, αξεσουάρ τηλεφώνου και άλλα. Εάν διεξάγεται λαχείο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πόντους Platinum για να μπείτε σε αυτό. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε σε λογισμικό Nintendo ή σε λήψεις ψηφιακού περιεχομένου, όπως θέματα 3DS.

Για να ξεκινήσετε να εξαργυρώνετε πόντους Platinum, θα πρέπει πρώτα να μεταβείτε στη σελίδα Εξαργύρωση Πόντων . Από εδώ, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο ανταμοιβών που θέλετε να περιηγηθείτε. Όταν βρείτε την ανταμοιβή που θέλετε, κάντε κλικ πάνω της και επιλέξτε Εξαργύρωση. Εάν επιλέγετε μια ανταμοιβή από το κατάστημα My Nintendo, θα πρέπει να επιλέξετε Προσθήκη στο καλάθι και, στη συνέχεια, ελέγξτε έξω για να χρησιμοποιήσετε τους πόντους σας στο αντικείμενο. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για την αποστολή αυτών των αντικειμένων.

Χρυσοί Πόντοι

Οι χρυσοί πόντοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές επιλέξιμων ψηφιακών παιχνιδιών. Κάθε Πόντος Χρυσού που κερδίζετε ισούται με ένα σεντ, επομένως 100 πόντοι θα ισοδυναμούσαν με ένα δολάριο για την αγορά ενός παιχνιδιού. Δείτε πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε πόντους Gold σε ένα κατάλληλο παιχνίδι:

Στο Nintendo eShop, επιλέξτε το παιχνίδι στο οποίο θέλετε να χρησιμοποιήσετε πόντους Gold.

Κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια για αγορά.

Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε Εξαργύρωση πόντων.

Εισαγάγετε τον αριθμό των πόντων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην αγορά και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επόμενο.

Εάν το ποσό των πόντων Gold που χρησιμοποιείτε καλύπτει την αγορά, μπορείτε στη συνέχεια να πατήσετε Επιβεβαίωση για να ξεκινήσετε τη λήψη του παιχνιδιού. Εάν όχι, θα πρέπει να προσθέσετε χρήματα στο eShop για να ολοκληρώσετε την αγορά.

Πόντοι ειδικά για το παιχνίδι

Με τους πόντους που μπορείτε να κερδίσετε μέσω ορισμένων εφαρμογών franchise της Nintendo, όπως το Animal Crossing: Pocket Camp, μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να εξαργυρώσετε ανταμοιβές στο ίδιο παιχνίδι. Μόλις ολοκληρώσετε μια αποστολή και λάβετε αυτούς τους πόντους, μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού.

Για να λάβετε αυτές τις ανταμοιβές, μεταβείτε στη σελίδα εξαργύρωσης πόντων στο My Nintendo και επιλέξτε το παιχνίδι για το οποίο θέλετε να εξαργυρώσετε μια ανταμοιβή. Στη συνέχεια, επιλέξτε την ανταμοιβή που θέλετε και κάντε κλικ στην Εξαργύρωση. Στη συνέχεια, η ανταμοιβή θα σταλεί στο παιχνίδι smartphone. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στη Nintendo με οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε να λαμβάνετε πόντους και ανταμοιβές.

Χρησιμοποιήστε τους πόντους Nintendo για να λάβετε δροσερές ανταμοιβές

Η συλλογή πόντων Nintendo είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ανταμειφθείτε με μερικά εξαιρετικά αντικείμενα που σχετίζονται με τη Nintendo. Μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα όταν αγοράζετε παιχνίδια για να έχετε μια μικρή έκπτωση. Οι πόντους Nintendo δεν είναι επίσης πολύ δύσκολο να αποκτηθούν, καθιστώντας τον έναν ωραίο τρόπο ανταμοιβής όταν παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια ή αλληλεπιδράτε με προϊόντα της Nintendo.

Κορυφαίοι 5 τρόποι για να εξαργυρώσετε έναν κωδικό Xbox

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nintendo Switch Voice Chat

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *