Τι είναι το Traveluro και πώς λειτουργεί; (2024)

Το Traveluro μπορεί να εμφανίστηκε στην αναζήτησή σας ενώ αναζητάτε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προσφορών διαμονής που προσφέρονται από πολλά ξενοδοχεία σε λογικές τιμές.

Θέλετε όμως να μάθετε πρώτα τι ακριβώς είναι και πώς λειτουργεί πριν το δοκιμάσετε για να κάνετε κράτηση;

Αν ναι, να είστε εδώ μέχρι το τέλος αυτού του ιστολογίου για να κατανοήσετε βαθιά το Traveluro.

Ας αρχίσουμε.

Τι είναι το Traveluro;

Το Traveluro είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να βρίσκουν, να συγκρίνουν και να κάνουν κράτηση δωματίων απευθείας στον ιστότοπό του, ενοποιώντας διάφορες υπηρεσίες διαμονής από πολλά ξενοδοχεία.

Traveluro

Με βασικούς όρους, λειτουργεί ως μια κεντρική πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να δουν διάφορες κρατήσεις δωματίων που προσφέρονται από πολλά ξενοδοχεία και να κάνουν κράτηση για το δωμάτιο που χρειάζονται χωρίς να επισκέπτονται τον ιστότοπο του κάθε ξενοδοχείου ξεχωριστά.

Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν καταλύματα σύμφωνα με το εύρος τιμών και την κατάταξη με αστέρια του ακινήτου.

Επιπλέον, παρέχει φωτογραφίες, ανέσεις, χάρτες, κοντινές περιοχές και άλλες σημαντικές πληροφορίες για τα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον ιστότοπό του.

Επίσης, το Traveluro επιτρέπει στους χρήστες να αφήνουν κριτικές για να μοιραστούν τα σχόλιά τους σχετικά με το ξενοδοχείο που έκαναν κράτηση μέσω του ιστότοπού του, κάτι που βοηθά άλλους που σκέφτονται να κάνουν κράτηση με την ίδια ιδιοκτησία να λάβουν καλά ενημερωμένες αποφάσεις.

Εν συντομία, χρησιμοποιώντας το Traveluro προσφέρει στους ταξιδιώτες εύκολη πρόσβαση σε καταλύματα που προσφέρονται από μια μεγάλη ποικιλία ξενοδοχείων, το καθένα από τα οποία προσφέρει ποικίλες τιμές και άλλες υπηρεσίες.

Πώς λειτουργεί το Traveluro;

Η Traveluro λειτουργεί ως μεσάζων που συνδέει τα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον ιστότοπό της με χρήστες που κάνουν κράτηση καταλυμάτων μέσω της πλατφόρμας της και χειρίζεται τη συναλλαγή και ολόκληρη τη διαδικασία κράτησης μεταξύ των δύο μερών.

πώς λειτουργεί το Traveluro

Δεν διαχειρίζεται άμεσα ούτε κατέχει τα ξενοδοχεία που εμφανίζονται στην πλατφόρμα της, αλλά λειτουργεί ως μεσολαβητής μεταξύ των ταξιδιωτών και αυτών των ξενοδοχείων.

Παρακάτω είναι η βήμα προς βήμα διαδικασία για το πώς λειτουργεί το Traveluro:

 1. Τα ξενοδοχεία καταγράφουν τα δωμάτιά τους στο Traveluro: Τα ξενοδοχεία καταγράφουν τα δωμάτιά τους στο Traveluro για να τα κάνουν προσβάσιμα σε μια μεγάλη βάση χρηστών της πλατφόρμας για βολικές πωλήσεις.
 2. Ενοποίηση με ξενοδοχεία: Η Traveluro ενσωματώνεται με τα συνδεδεμένα ξενοδοχεία της για να έχει πρόσβαση στις ενημερώσεις τους σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το απόθεμα, τις τιμές, τη διαθεσιμότητα και άλλες σχετικές πληροφορίες.
 3. Οι χρήστες αναζητούν δωμάτια: Οι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπο ή την εφαρμογή του Traveluro και αναζητούν καταλύματα εισάγοντας τις ταξιδιωτικές τους πληροφορίες, όπως προορισμό, ημερομηνίες, συγκεκριμένες προτιμήσεις και οποιεσδήποτε άλλες απαραίτητες λεπτομέρειες.
 4. Η Traveluro συλλέγει και παρουσιάζει δεδομένα: Η Traveluro συλλέγει δεδομένα από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία με βάση το τι αναζήτησαν οι χρήστες και στη συνέχεια τους τα παρουσιάζει.
 5. Σύγκριση και ταξινόμηση: Στη συνέχεια, οι ταξιδιώτες συγκρίνουν διαφορετικές επιλογές δωματίων και μπορούν επίσης να ταξινομήσουν την αναζήτησή τους για να βρουν το δωμάτιο σύμφωνα με το εύρος τιμών και την κατάταξη με αστέρια του καταλύματος.
 6. Διαδικασία κράτησης: Μόλις οι χρήστες εντοπίσουν το δωμάτιο που θέλουν, μπορούν να προχωρήσουν στην κράτηση εισάγοντας τα στοιχεία της κράτησής τους, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους ονόματος, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τυχόν άλλων απαιτούμενων πληροφοριών.
 7. Πληρωμή για κράτηση: Αφού εισαγάγουν τα στοιχεία κράτησης και τα προσωπικά τους στοιχεία, οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν τα στοιχεία πληρωμής τους για να κάνουν κράτηση των δωματίων τους. Ως διαμεσολαβητής, η Traveluro διευκολύνει τη συναλλαγή μεταξύ των χρηστών και των ξενοδοχείων.
 8. Η Traveluro αποστέλλει επιβεβαίωση κράτησης: Μόλις η Traveluro επαληθεύσει την πληρωμή, αποστέλλεται στους χρήστες ένα δρομολόγιο κράτησης μέσω email το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες της κράτησης. Μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στην επιβεβαίωση κράτησης και στα στοιχεία τους μέσω των λογαριασμών χρηστών τους στον ιστότοπο του Traveluro.
 9. Επιβεβαίωση με το ξενοδοχείο: Στη συνέχεια, το Traveluro επιβεβαιώνει την κράτηση δωματίου του χρήστη με το ξενοδοχείο που έχει κάνει κράτηση μέσω του ιστότοπού του.
 10. Εμφάνιση του δρομολογίου της κράτησης κατά το check-in: Όταν οι χρήστες μεταβούν στο κατάλυμα για τη διαμονή τους, πρέπει να επιδείξουν το δρομολόγιο επιβεβαίωσης της κράτησης που παρέχεται από την Traveluro.
 11. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κράτησης:
 • Το Traveluro επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν κριτικές και να δίνουν βαθμολογίες με βάση την ικανοποίησή τους από τις υπηρεσίες του Traveluro και το ακίνητο στο οποίο έμειναν. Αυτό βοηθά τόσο το Traveluro όσο και τα ξενοδοχεία να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και επίσης βοηθά άλλους να λάβουν τη σωστή απόφαση σχετικά με την κράτησή τους.
 • Η Traveluro χρεώνει προμήθεια από τα ξενοδοχεία για τη διευκόλυνσή τους στην απόκτηση πελατών μέσω της μεγάλης βάσης χρηστών της, την προσφορά έκθεσης, την πληρωμή των πελατών της, τη λειτουργία ως κανάλι διανομής, την κάλυψη του κόστους τεχνολογίας και τον μετριασμό των κινδύνων.
 1. Αν κάτι πάει στραβά: Εάν προκύψουν προβλήματα μεταξύ των χρηστών και των ξενοδοχείων που έχουν κάνει κράτηση, οι χρήστες πρέπει να επικοινωνήσουν με την Traveluro, όχι με το ξενοδοχείο, για βοήθεια, επειδή η Traveluro είναι υπεύθυνη για την επίλυση προβλημάτων, την αντιμετώπιση ανησυχιών και τη διασφάλιση ενός ικανοποιητικού αποτελέσματος για τους χρήστες.
πώς λειτουργεί το Traveluro

Ουσιαστικά, η Traveluro λειτουργεί ως ενδιάμεσος που συνδέει τους χρήστες με ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχείων και παρέχει μια ενοποιημένη πλατφόρμα για τους χρήστες για αναζήτηση, σύγκριση και κράτηση καταλυμάτων σε ένα μέρος.

Ορίστε!

Ελπίζουμε ότι αυτή η σύντομη επισκόπηση έχει καθαρίσει την κατανόησή σας σχετικά με το Traveluro.

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *