Τι σημαίνει το Bump στο Messenger; Πώς να το χρησιμοποιήσετε στο Chat

Αν και το WhatsApp και το Messenger ανήκουν στην ίδια εταιρεία, τη Meta Platforms Inc (Meta), πρώην Facebook Inc., είναι πολύ διαφορετικά.

Το Messenger σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με τους φίλους σας στο Facebook, ενώ το WhatsApp παρέχει επιλογές επικοινωνίας για τις επαφές του τηλεφώνου σας. Το Messenger είναι λιγότερο δημοφιλές από το WhatsApp, αλλά η εταιρεία εξακολουθεί να προσθέτει νέες δυνατότητες σε αυτό τακτικά.

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Messenger μας έστειλαν μήνυμα ρωτώντας μας πώς να μεταφέρετε ένα μήνυμα σε μια συνομιλία στο Messenger. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη νέα δυνατότητα που προστέθηκε με την ονομασία ‘Bump Message’ και πώς να τη χρησιμοποιήσετε.

Τι σημαίνει το Bump στο Messenger;

Εάν συμμετέχετε συχνά σε μεγάλες συνομιλίες με οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το Messenger, κατά καιρούς, το άτομο με το οποίο συνομιλείτε σίγουρα θα χάσει κάποια από τα μηνύματά σας.

Επομένως, εάν το μήνυμα είναι σημαντικό και θέλετε να το διαβάσει ο άλλος, μπορείτε να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε ξανά στον πίνακα συνομιλίας ή να εμφανίσετε αυτό το μήνυμα.

Το Bump Message στο Messenger είναι μια δυνατότητα που βοηθά τους άλλους να υπενθυμίζουν κάτι που είχε σταλεί προηγουμένως στη συνομιλία. Η λειτουργία παρουσιάστηκε τον προηγούμενο χρόνο, αλλά πολλοί χρήστες εξακολουθούν να μην το γνωρίζουν.

Τι συμβαίνει όταν στέλνετε ένα μήνυμα στο Messenger;

Όταν μεταφέρετε ένα μήνυμα στο Messenger, το μήνυμα εμφανίζεται ξανά στην κορυφή της συνομιλίας, μεταξύ των πιο πρόσφατων μηνυμάτων. Το βασικό στοιχείο σχετικά με αυτήν τη λειτουργία είναι ότι η πρόσκρουση ενός μηνύματος στο Messenger θα στείλει ειδοποιήσεις σε όλα τα άτομα στη συνομιλία.

Η λειτουργία σάς επιτρέπει να στέλνετε ειδοποιήσεις για τα προηγούμενα μηνύματα. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα για να υπενθυμίσετε στους άλλους στη συνομιλία κάτι που έχετε στείλει προηγουμένως.

Ποιοι είναι οι τύποι των Μηνυμάτων που δεν μπορούν να μεταφερθούν;

Το Messenger ειδικεύεται στην ανταλλαγή μηνυμάτων και διαθέτει άλλες δυνατότητες, όπως δημιουργία δημοσκοπήσεων, κοινή χρήση λεπτομερειών τοποθεσίας κ.λπ.

Υπάρχουν ορισμένοι τύποι μηνυμάτων που δεν μπορείτε να μεταφέρετε, όπως δημοσκοπήσεις, λεπτομέρειες κοινής χρήσης τοποθεσίας και αναπάντητες κλήσεις. Ωστόσο, μπορείτε να εμφανίσετε μηνύματα κειμένου, βίντεο, φωτογραφίες και συνημμένα αρχείων.

Επίσης, δεν μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα εάν η συνομιλία είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο (Μηνύματα εξαφάνισης και λειτουργία εξαφάνισης).

Πώς να μεταφέρετε ένα μήνυμα στο Messenger;

Τώρα που ξέρετε τι σημαίνει το bump στο Messenger, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα και να εμφανίσετε τα σημαντικά μηνύματά σας. Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε ένα μήνυμα στο Messenger.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Messenger στο Android ή το iPhone σας.

2. Τώρα ανοίξτε τη συνομιλία όπου θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα.

3. Βρείτε το Μήνυμα κάνοντας κύλιση στη συνομιλία.

4. Μόλις βρείτε το μήνυμα, πατήστε και κρατήστε το.

πατήστε και κρατήστε το

5. Στις επιλογές που εμφανίζονται, επιλέξτε Περισσότερο.

Περισσότερο

6. Στο μήνυμα προτροπής, πατήστε στο Χτύπημα επιλογή.

Χτύπημα

7. Αυτό θα φέρει το μήνυμα στην κορυφή της συνομιλίας, μεταξύ των πιο πρόσφατων μηνυμάτων. Το μήνυμα προσκρούσεως θα εμφανίσει το Έβαλες το μήνυμά σου κείμενο.

Έβαλες το μήνυμά σου

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μεταφέρετε ένα μήνυμα σε μια συνομιλία στην εφαρμογή Messenger.

Πώς να μεταφέρετε ένα μήνυμα στην επιφάνεια εργασίας του Messenger;

Στην επιφάνεια εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web ή την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας του Messenger για την ανταλλαγή μηνυμάτων. Ωστόσο, δεν μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στο Messenger για επιτραπέζιο υπολογιστή.

Αυτή η δυνατότητα δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε υπολογιστές. Είναι διαθέσιμο μόνο στην εφαρμογή Messenger για Android, iPhone και iPad. Επομένως, θα πρέπει να βασιστείτε στην εφαρμογή για κινητά του Messenger για να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου.

Πώς να διορθώσετε την επιλογή Bump που δεν εμφανίζεται στο Messenger

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επιλογή να μεταφέρετε ένα μήνυμα στο Messenger, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το μήνυμα δεν είναι κρυπτογραφημένο από άκρο σε άκρο.

Επίσης, δεν μπορείτε να συγκεντρώσετε δημοσκοπήσεις, λεπτομέρειες κοινής χρήσης τοποθεσίας και αναπάντητες κλήσεις. Ωστόσο, εάν η επιλογή Bump δεν εμφανίζεται ακόμα κι αν πληροίτε όλες τις προϋποθέσεις, πρέπει ενημερώστε την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Μεταβείτε στο Google Play Store ή στο Apple App Store και, στη συνέχεια, ενημερώστε την εφαρμογή Messenger στην πιο πρόσφατη έκδοση. Μόλις ενημερωθεί, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να εμφανίσετε το μήνυμα Messenger.

Τι σημαίνει το Bump στο Facebook;

Μπορεί να έχετε δει πολλούς ανθρώπους σε ομάδες στο Facebook να σχολιάζουν “ΧΤΥΠΗΜΑστις αναρτήσεις. Εχεις ποτέ αναρωτηθεί τι σημαίνει bump στο Facebook?

Η λέξη “Bump” προέρχεται από όταν οι άνθρωποι συνήθιζαν να συμμετέχουν σε συζητήσεις σε φόρουμ. Τα νήματα ανταλλαγής μηνυμάτων στα φόρουμ ακολουθούσαν τους κανόνες εμφάνισης της πιο πρόσφατης δραστηριότητας στην κορυφή.

Έτσι, οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει τον όρο «χτύπημα» για να διατηρήσουν τη συζήτηση ενεργή και να την φέρουν στην κορυφή για να κερδίσουν περισσότερη έκθεση. Η ίδια πρακτική μεταφέρεται πλέον και σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook.

Έτσι, αν παρατηρήσετε ότι κάποιος σχολιάζει “Bump” σε οποιαδήποτε ανάρτηση σε μια ομάδα Facebook, θέλει να το κάνει φέρτε την ανάρτηση στην κορυφή της ροής της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το Messenger που δεν λειτουργεί στα Windows 11

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το τι σημαίνει το bump στο Messenger και πώς να μεταφέρετε ένα μήνυμα. Αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε να είναι επωφελής εάν θέλετε να υπενθυμίσετε στους άλλους κάτι που είχε σταλεί στο παρελθόν σε μια συνομιλία. Μόλις εμφανίσετε ένα μήνυμα, τα άτομα στη συνομιλία θα λάβουν ειδοποιήσεις για τα μηνύματα που έχουν προσκρούσει.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εμφανίσετε τη γραμμή σελιδοδεικτών στο Google Chrome

Πώς να διορθώσετε το Messenger που δεν λειτουργεί στα Windows 11

9 τρόποι για να διορθώσετε το Facebook Messenger που δεν λειτουργεί

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο Facebook Messenger

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *