Το Facebook ειδοποιεί όταν κάνετε Στιγμιότυπο οθόνης;

Το Facebook ειδοποιεί όταν κάνετε Στιγμιότυπο οθόνης;

Ας το παραδεχτούμε, οι εφαρμογές screenshot για Android είναι πολύ σημαντικές. Σας επιτρέπουν να καταγράφετε εύκολα οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη. Είτε πρόκειται για ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης είτε για εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, τα στιγμιότυπα οθόνης χρησιμεύουν ως ένας γρήγορος τρόπος για να απαθανατίσετε μια στιγμή.

Παρόλο που το Android και το iPhone διατίθενται πλέον με ένα ενσωματωμένο εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης, συνιστάται ένα εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης τρίτου κατασκευαστή εάν εξακολουθείτε να θέλετε να τραβήξετε οθόνες με περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι ορισμένες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης δεν σας επιτρέπουν να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης ελεύθερα.

Δείτε και αυτό:Πώς να δείτε τι αρέσει σε κάποιον στο Facebook

Για παράδειγμα, εάν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Snapchat, η εφαρμογή στέλνει μια ειδοποίηση στον τελικό χρήστη. Αυτό το πράγμα γίνεται για να βελτιωθεί το απόρρητο, αλλά μπορείτε να το ξεγελάσετε. Πριν από λίγες ημέρες, μοιραστήκαμε ένα άρθρο που συζητούσε τους καλύτερους τρόπους λήψης στιγμιότυπων οθόνης στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Αφού διάβασαν αυτόν τον οδηγό, πολλοί χρήστες του Facebook μας έστειλαν μήνυμα ρωτώντας: «Το Facebook ειδοποιεί όταν κάνετε λήψη οθόνης;». Εάν έχετε το ίδιο ερώτημα, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Σε αυτό το άρθρο, θα ξεκαθαρίσουμε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με το Facebook και τα στιγμιότυπα οθόνης. Ας αρχίσουμε.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Το Facebook ειδοποιεί όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης;

Λοιπόν, η σύντομη απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι « Όχι ». Ούτε η εφαρμογή Facebook για κινητά ούτε η έκδοση ιστού ειδοποιούν όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης. Ό,τι και αν καταγράφετε, είτε πρόκειται για προφίλ οποιουδήποτε, για ενότητα, αναρτήσεις, εικόνες, βίντεο ή ακόμα και συνομιλίες κειμένου, ο ιστότοπος δεν ειδοποιεί το άλλο άτομο.

Δεδομένου ότι μιλάμε για το Facebook, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε για την εφαρμογή Messenger. Το Messenger είναι μια εφαρμογή συνομιλίας που αναπτύχθηκε από το Facebook. Η εφαρμογή συνομιλίας διαθέτει μια δυνατότητα κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο που διασφαλίζει ότι τα δεδομένα που μεταφέρονται μεταξύ του αποστολέα και του παραλήπτη δεν μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κρυφά από κανένα τρίτο μέρος.

Η κρυπτογραφημένη συνομιλία από άκρο σε άκρο έχει μια δυνατότητα εξαφανισμού μηνυμάτων που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα με χρόνο εξαφάνισης. τα μηνύματα θα εξαφανιστούν εντός 12 ωρών από την αποστολή.

Εάν προσπαθήσετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός μηνύματος που εξαφανίζεται, αυτό θα στείλει μια ειδοποίηση στον τελικό χρήστη . Επομένως, εάν δεν θέλετε να στείλετε σε άλλους την ειδοποίηση στιγμιότυπου οθόνης, αποφύγετε τη λήψη στιγμιότυπου οθόνης ενός μηνύματος που εξαφανίζεται.

Πώς να κάνετε στιγμιότυπο οθόνης στο Facebook χωρίς να το γνωρίζουν;

Λοιπόν, μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Facebook και στο Messenger χωρίς να το γνωρίζουν. Εφόσον το Facebook δεν ειδοποιεί τον τελικό χρήστη, μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης σχεδόν ό,τι κοινοποιείται στην πλατφόρμα.

Ωστόσο, εάν θέλετε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στη λειτουργία εξαφάνισης του Messenger, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης ή εγγραφής οθόνης τρίτου κατασκευαστή.

Σε έναν υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Snipping Tool για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης συνομιλιών στο Facebook. Σε Android και iPhone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης.

Διαφορετικά, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές στιγμιότυπου οθόνης τρίτων για Android  για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Facebook. Οι εφαρμογές στιγμιότυπου οθόνης τρίτων παρέχουν περισσότερες επιλογές για τη λήψη στιγμιότυπου οθόνης, όπως ένα στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές εγγραφής οθόνης για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Το Screen Recorder συνιστάται εάν θέλετε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στη λειτουργία εξαφάνισης του Messenger, καθώς θα καταγράφει την οθόνη αντί να καταγράφει στιγμιότυπο οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο, το Messenger δεν θα στέλνει καμία ειδοποίηση όταν κάνετε λήψη οθόνης.

Μπορείτε να πείτε αν κάποιος τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Facebook;

Με λίγα και απλά λόγια, Όχι! Δεν μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος βγάζει στιγμιότυπο οθόνης στο Facebook. Ωστόσο, θα μπορείτε να γνωρίζετε εάν κάποιος τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός μηνύματος που εξαφανίζεται στην εφαρμογή Messenger.

Ομοίως, άλλοι θα γνωρίζουν επίσης εάν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός μηνύματος που εξαφανίζεται στην εφαρμογή Messenger.

Το Facebook ειδοποιεί εάν στιγμιότυπο οθόνης μιας ιστορίας;

Αν δεν γνωρίζετε, το Facebook Stories είναι μια λειτουργία τύπου WhatsApp Status όπου μοιράζεστε φωτογραφίες ή συλλογές βίντεο. Τα πράγματα που μοιράζεστε στις Ιστορίες εμφανίζονται μόνο για 24 ώρες και μετά διαγράφονται.

Έτσι, αν αναρωτιέστε αν το Facebook ειδοποιεί όταν τραβάτε το screenshot της ιστορίας, η απλή απάντηση είναι « Όχι ». Μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης ενός Facebook Story χωρίς να στείλετε καμία ειδοποίηση.

Το Facebook ειδοποιεί όταν στιγματίζετε μια φωτογραφία;

Είτε τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας φωτογραφίας, ενός βίντεο, μιας ιστορίας ή άλλου πράγματος που μοιράζεστε στην πλατφόρμα, το Facebook δεν στέλνει την ειδοποίηση ειδοποίησης στιγμιότυπου οθόνης .

Ωστόσο, θα στείλετε μια ειδοποίηση στιγμιότυπου οθόνης εάν προσπαθήσετε να τραβήξετε μια κοινή φωτογραφία χρησιμοποιώντας τα μηνύματα εξαφάνισης/εξαφάνισης στο Messenger.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το ειδοποιεί το Facebook όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να προσθέσω ετικέτα σε κάποιον στο Facebook

Πότε έγινα μέλος του Facebook;Πώς να βρείτε την ημερομηνία που γίνατε μέλος

Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Facebook

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *