το Microsoft Store αποσυνδέεται

Πώς να διορθώσετε το Microsoft Store συνεχίζει να αποσυνδέεται

Το Microsoft Store είναι ένας μοναδικός προορισμός για εφαρμογές και παιχνίδια στο λειτουργικό σύστημα Windows. Το App Store είναι ενσωματωμένο στα Windows 10/11 και είναι πολύ χρήσιμο.

Παρόλο που η Microsoft καταβάλλει πολλές προσπάθειες για να βελτιώσει τα καταστήματα εφαρμογών της, εξακολουθεί να έχει μερικά σφάλματα που εμποδίζουν τους χρήστες να εγκαταστήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές.

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες των Windows 11 βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Microsoft Store. Σύμφωνα με τους χρήστες, το Microsoft Store συνεχίζει να αποσυνδέεται τυχαία, μερικές φορές ακόμη και κατά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής.

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Copilot σε Android και iPhone

Το Microsoft Store είναι αποκλεισμένο; 10 καλύτερες μέθοδοι για να το διορθώσετε

Πώς να διορθώσετε το Microsoft Store συνεχίζει να αποσυνδέεται

Επομένως, εάν είστε χρήστης των Windows που χρησιμοποιεί το Microsoft Store για λήψη εφαρμογών και παιχνιδιών, αλλά δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε επειδή αποσυνδέεται συνεχώς, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους για την επίλυση του προβλήματος του Microsft Store Keeps Logging Out.

1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Μερικές φορές, σφάλματα και δυσλειτουργίες στο λειτουργικό σύστημα μπορεί να εμποδίσουν τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής Microsoft Store.

Τα καλά νέα είναι ότι τέτοια σφάλματα και δυσλειτουργίες μπορούν να εξαλειφθούν με επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε το Power Menu.

Στις επιλογές του μενού Power, επιλέξτε Επανεκκίνηση. Αυτό θα επανεκκινήσει τον υπολογιστή σας με Windows 11. μετά την επανεκκίνηση, ελέγξτε εάν η εφαρμογή Microsoft Store εξακολουθεί να σας αποσυνδέει.

2. Αποκλείστε ζητήματα λογαριασμού Microsoft

Εάν ο Λογαριασμός Microsoft που χρησιμοποιείτε στα Windows 11 δεν έχει επαληθευτεί ή λείπουν σημαντικές πληροφορίες για την παροχή των υπηρεσιών, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη χρήση των περισσότερων εφαρμογών και υπηρεσιών της Microsoft.

Επομένως, πρέπει να βρείτε και να αποκλείσετε ζητήματα που συνδέονται με τον Λογαριασμό σας Microsoft. Συνιστάται επίσης να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Microsoft για να αποκλείσετε ζητήματα ασφαλείας.

Για να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας Microsoft, επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα και επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή.

3. Εκτελέστε το Πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων εφαρμογών Microsoft Store

Εάν το Microsoft Store συνεχίζει να αποσυνδέεται κατά την ενημέρωση μιας εφαρμογής, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε την Αντιμετώπιση προβλημάτων εφαρμογών Microsoft Store στα Windows 11. Δείτε τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε το Microsoft Store App Troubleshooter. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Βρείτε και διορθώστε προβλήματα με τις εφαρμογές του Microsoft Store.

Βρείτε και διορθώστε προβλήματα με τις εφαρμογές του Microsoft Store

2. Αυτό θα ανοίξει το Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων του Microsoft Store στον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο Επόμενο.

Επόμενο

3. Τώρα περιμένετε μέχρι το Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων Microsoft Store βρίσκει και διορθώνει προβλήματα.

Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων Microsoft Store

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows και ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

4. Ελέγξτε τις τοπικές ρυθμίσεις των Windows 11

Η λανθασμένη επιλογή χώρας ή περιοχής είναι ένας άλλος σημαντικός λόγος για τον οποίο το Microsoft Store συνεχίζει να αποσυνδέεται. Εάν οι τοπικές ρυθμίσεις είναι λανθασμένες, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε και άλλα ζητήματα, όπως η αδυναμία λήψης εφαρμογών ή η μη φόρτωση του Microsoft App Store.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Χρόνος και γλώσσα.

Χρόνος και γλώσσα

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Γλώσσα και περιοχή.

Γλώσσα και περιοχή

4. Στο παράθυρο Γλώσσα & περιοχή, ελέγξτε εάν το Χώρα ή Περιοχή και Περιφερειακή μορφή είναι σωστό.

Περιοχή

Εάν είναι εσφαλμένο, πρέπει να επιλέξετε τις σωστές επιλογές για να διορθώσετε τα προβλήματα του Microsoft Store. Αφού κάνετε τις αλλαγές, φροντίστε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows.

5. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Microsoft Store

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή των Windows, η εφαρμογή Microsoft Store αποθηκεύει επίσης την προσωρινή μνήμη στη συσκευή σας για ταχύτερη πρόσβαση.

Εάν αυτό το αρχείο προσωρινής μνήμης είναι κατεστραμμένο, ορισμένες δυνατότητες του Microsoft Store ενδέχεται να μην λειτουργούν. Μπορεί επίσης να σας αποσυνδεθεί τυχαία. Ως εκ τούτου, μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό εκκαθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη του Microsoft Store στα Windows 11.

1. Πληκτρολογήστε Command Prompt στην Αναζήτηση των Windows 11. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εντολών και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Εκτελέστε τη γραμμή εντολών ως διαχειριστής

2. Όταν ανοίξει η γραμμή εντολών, εκτελέστε αυτήν την εντολή:

WSReset.exe

WSReset.exe

Τώρα, περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μόλις ολοκληρωθεί, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11 και μεταβείτε ξανά στο Microsoft Store. Αυτός ο τύπος Microsoft Store δεν θα σας αποσυνδέσει.

6. Επιδιορθώστε ή επαναφέρετε την εφαρμογή Microsoft Store

Πολλοί χρήστες των Windows 11 έχουν διορθώσει το πρόβλημα της συνεχούς αποσύνδεσης του Microsoft Store απλώς επιδιορθώνοντας ή επαναφέροντας την εφαρμογή από τις Ρυθμίσεις. Μπορείτε να δοκιμάσετε να το κάνετε και αυτό και να δείτε αν λειτουργεί. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε το Windows Key + I κουμπώστε το πληκτρολόγιό σας. Αυτό θα ανοίξει το Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Εφαρμογές.

Εφαρμογές

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Εγκατεστημένες εφαρμογές.

Εγκατεστημένες εφαρμογές

4. Βρείτε το Microsoft Store και κάντε κλικ στο τρεις τελείες διπλα σε ΑΥΤΟ. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Προχωρημένες επιλογές.

Προχωρημένες επιλογές

5. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Επισκευή κουμπί για την επιδιόρθωση προβλημάτων με την εφαρμογή Microsoft Store. Εάν η επιδιόρθωση δεν βοήθησε, κάντε κλικ στο Επαναφορά.

Επαναφορά

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επιδιορθώσετε ή να επαναφέρετε την εφαρμογή Microsoft Store σε έναν υπολογιστή με Windows 11.

7. Εγγράψτε ξανά την εφαρμογή Microsoft Store

Το Microsoft Store είναι μια εφαρμογή συστήματος, επομένως δεν μπορεί να απεγκατασταθεί και να επανεγκατασταθεί. Έχετε μόνο την επιλογή να εγγράψετε ξανά την εφαρμογή. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό στα Windows.

1. Πληκτρολογήστε Powershell στην Αναζήτηση των Windows 11. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο Powershell και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

PowerShell

2. Όταν ανοίξει το βοηθητικό πρόγραμμα Powershell, εκτελέστε αυτήν την εντολή:

Get-AppXPackage WindowsStore -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

εκτελέστε τη δεδομένη εντολή

Μετά την εκτέλεση της εντολής, κλείστε το βοηθητικό πρόγραμμα PowerShell και επανεκκινήστε τα Windows 11. Μετά την επανεκκίνηση, ελέγξτε εάν το ζήτημα τυχαίας αποσύνδεσης του Microsoft Store έχει επιλυθεί.

8. Ενημερώστε τα Windows 11

Ίσως η έκδοση των Windows 11 που χρησιμοποιείτε έχει κάποιο σφάλμα ή σφάλμα που μπορεί να εμποδίζει τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής Microsoft Store.

Μπορείτε να εξαλείψετε τέτοια σφάλματα και δυσλειτουργίες εγκαθιστώντας τις εκκρεμείς ενημερώσεις των Windows 11. Επίσης, είναι καλή πρακτική ασφάλειας να διατηρείτε το λειτουργικό σύστημα ενημερωμένο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows + I για να ανοίξετε το Ρυθμίσεις εφαρμογή.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Ενημερωμένη έκδοση για Windows.

Ενημερωμένη έκδοση για Windows

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Ελεγχος για ενημερώσεις.

Ελεγχος για ενημερώσεις

4. Εάν εκκρεμεί κάποια ενημέρωση, κάντε κλικ στο Λήψη & Εγκατάσταση.

Αυτό είναι! Αυτό είναι το πόσο εύκολο είναι να ενημερώσετε τα Windows 11.

Αυτά είναι τα λίγα απλά βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα της συνεχούς αποσύνδεσης του Microsoft Store στα Windows. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με αυτό το θέμα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν βρίσκετε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Το Instagram συνεχίζει να αποσυνδέεται;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *