Λήψη Λογισμικού & Παιχνιδιών Windows - Softonic & Microsoft Store

Λήψη Λογισμικού & Παιχνιδιών Windows – Softonic & Microsoft Store

Στα Windows, έχετε εκατοντάδες ιστότοπους για λήψη λογισμικού και παιχνιδιών. Μπορείτε να κάνετε λήψη των αγαπημένων σας εφαρμογών από το Microsoft Store, εάν θέλετε να βασιστείτε σε κάτι διαφορετικό από τοποθεσίες τρίτων.

Εάν δοκιμάζετε συχνά νέο λογισμικό, μπορεί να έχετε συναντήσει έναν ιστότοπο που ονομάζεται Softonic. Το Softonic είναι ένας ιστότοπος που παρέχει στους χρήστες λογισμικό δωρεάν, αλλά το σημαντικό ερώτημα είναι, Είναι ασφαλές και νόμιμο η χρήση του Softonic;

Ένας νέος χρήστης των Windows μπορεί να σκεφτεί πριν πραγματοποιήσει λήψη οποιουδήποτε λογισμικού από ιστότοπους τρίτων. Και είναι πολύ σημαντικό να επιβεβαιώσετε εάν ο ιστότοπος που παρέχει δωρεάν λογισμικό είναι ασφαλής και γνήσιος. Αλλά, πριν καταλάβετε όλα αυτά τα πράγματα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε την ιστορία της Softonic International.

Είναι το BlueStacks ασφαλές; Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον εξομοιωτή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι το Softonic;

 

Το Softonic είναι βασικά ένας ιστότοπος. Το όνομα της εταιρείας του είναι Softonic Internationalκαι η δικτυακή του πύλη με έδρα το Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία.

Ο ιστότοπος ιδρύθηκε πολύ πίσω Ιούνιος 1997 και μέχρι σήμερα, εξυπηρετεί χρήστες με δωρεάν εφαρμογές Windows, παιχνίδια, εφαρμογές Android και πολλά άλλα πράγματα.

Μπορείτε να βρείτε πολλά άλλα πράγματα στον ιστότοπο της Softonic, όπως παιχνίδια Roblox, Επεκτάσεις Chrome, Παιχνίδια προγράμματος περιήγησης κ.λπ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το softonic.com, που είναι ο κύριος τομέας της εταιρείας, δέχεται σχεδόν 100 εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις. Αυτό καθιστά το Softonic μία από τις μεγαλύτερες εφαρμογές και πλατφόρμες λογισμικού στον κόσμο.

Το πιο σημαντικό, το Softonic είναι προσβάσιμο και από smartphone. Έχει μια διαδραστική διεπαφή χρήστη που φορτώνεται καλά σε προγράμματα περιήγησης ιστού για κινητά.

Η συμβατότητά του με εφαρμογές για κινητά διασφαλίζει ότι οι χρήστες κινητών τηλεφώνων μπορούν να κάνουν λήψη εφαρμογών χωρίς να βασίζονται αποκλειστικά στα επίσημα καταστήματα εφαρμογών.

Είναι το «[email protected]» νόμιμη;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Είναι το Softonic ασφαλές;

 

Τώρα, ας έρθουμε στο κύριο μέρος του άρθρου. Πριν κάνετε λήψη οποιουδήποτε λογισμικού, μπορείτε να αναρωτηθείτε:Είναι ασφαλές να το κατεβάσετε από τη Softonic‘.

Ο επίσημος ιστότοπος ισχυρίζεται ότι το Softonic είναι μια ασφαλής τοποθεσία στο διαδίκτυο για λήψη λογισμικού και παιχνιδιών. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, έχουν ειδικούς που εξετάζουν τα προγράμματα.

Αν πρέπει να το εμπιστευτούμε αυτό, Το Softonic είναι ένας ασφαλής ιστότοπος για λήψη λογισμικού και παιχνιδιών. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Μερικές κριτικές χρηστών σε φόρουμ όπως το Reddit, το Quora, κ.λπ., ισχυρίζονται ότι ο ιστότοπος δεν είναι 100% ασφαλής και νόμιμος. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν φιλοξενεί όλο το λογισμικό στον διακομιστή του. Όταν πατήσετε το κουμπί λήψης, ανακτά τον σύνδεσμο λήψης από τον επίσημο ιστότοπο και, στη συνέχεια, σας παρέχει τη λήψη.

Πώς να ενεργοποιήσετε το 5G στο iPhone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι από το σημείο που παίρνει ο σύνδεσμος λήψης έχει παραβιαστεί. θα καταλήξετε να κατεβάσετε ένα κακόβουλο αρχείο. Έτσι, υπάρχουν πάντα κάποια κρυφά κριτήρια και κίνδυνοι κατά τη λήψη προγραμμάτων από ιστότοπους τρίτων.

Ο ιστότοπος δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ σημαντικές αντιδράσεις από χρήστες για την παροχή κακόβουλων αρχείων. Αυτό καθιστά τον ιστότοπο μία από τις κορυφαίες και αξιόπιστες πηγές για λογισμικό και παιχνίδια Windows.

Είναι νόμιμη η χρήση του Softonic;

Εφόσον ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος στην περιοχή σας, είναι 100% νόμιμο να χρησιμοποιείτε το Softonic. Μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν κυρώσεις ή νομικά ζητήματα.

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι παρέχει δωρεάν λογισμικό, αλλά δεν είναι 100% αλήθεια. Όταν κάνετε λήψη λογισμικού premium από τον ιστότοπο και το εγκαταστήσετε, θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τα στοιχεία αγοράς.

Έτσι, ο ιστότοπος σας παρέχει τα αρχεία εγκατάστασης. τι θα κάνεις με αυτούς εξαρτάται από σένα. Για παράδειγμα, αν προσπαθήσετε να κάνετε λήψη του προστασίας από ιούς Avast Premium, θα λάβετε το αρχείο εγκατάστασης. Αφού το εγκαταστήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τη δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος και μετά από αυτό, θα σας ζητηθεί να αγοράσετε την άδεια χρήσης για να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

Χρειάζεστε πραγματικά λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows ή Mac;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Softonic Reviews – Είναι νόμιμο και ασφαλές;

Το Trustpilot είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους που αξιολογούν εταιρείες και σας ενημερώνουν εάν μπορείτε να τις εμπιστευτείτε.

Ο ιστότοπος είχε ήδη επανεξεταστεί Softonic και έδωσε μια αρκετά θετική κριτική. Ο ιστότοπος δίνει στο Softonic 4,3 στα 5 αστέρια. Μαζί με αυτό, ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια ενότητα κριτικών που σας δείχνει πραγματικές κριτικές από χρήστες.

Ωστόσο, ορισμένες κριτικές υποστηρίζουν ότι ο ιστότοπος προσπαθεί να εγκαταστήσει ομαδοποιημένες εφαρμογές. Επομένως, είναι καλύτερο να ελέγξετε τα αρχεία πριν τα κατεβάσετε.

Πώς να κατεβάσετε λογισμικό από τη Softonic;

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Softonic, ίσως θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε λήψη λογισμικού από αυτό. Είναι αρκετά εύκολο να κατεβάσετε νόμιμα λογισμικό από τη Softonic. Για αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε το Stremio στο Google TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το en.softonic.com

2. Θα δείτε ένα ογκώδες μπαρα αναζήτησης στην αρχική σελίδα. Πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε το αγαπημένο σας λογισμικό.

 

3. Για παράδειγμα, θα κατεβάσουμε το Avast Free Antivirus. Πρέπει να το ανοίξουμε και να κάνουμε κλικ στο ‘ΔΩΡΕΑΝ Λήψη’ κουμπί.

 

4. Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «Δωρεάν λήψη» θα ξεκινήσει η λήψη του Avast Free Antivirus στον υπολογιστή σας.

Αυτό είναι! Πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για κάθε λογισμικό που θέλετε να κατεβάσετε.

Πώς να κατεβάσετε ασφαλές περιεχόμενο από τη Softonic;

Τα περισσότερα από τα αρχεία που είναι διαθέσιμα στο Softonic είναι ασφαλή και νόμιμα για λήψη. Ωστόσο, εξακολουθεί να συνιστάται η σάρωση των ληφθέντων αρχείων πριν από την εγκατάσταση τους.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εάν η Softonic δεχθεί ποτέ επίθεση και πειρατεία από χάκερ, μπορούν να εισάγουν κακόβουλα σενάρια στο λογισμικό. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να σαρώνετε τα αρχεία πριν τα εγκαταστήσετε για να παραμείνετε ασφαλή.

Επίσης, ελέγξτε ότι τα προγράμματα που κατεβάζετε από τη Softonic είναι ενημερωμένα. Το ξεπερασμένο λογισμικό μπορεί να έχει σφάλματα και δυσλειτουργίες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Επίσης, οι παλαιότερες εκδόσεις εφαρμογών έχουν αυξημένο κίνδυνο επιθέσεων στον κυβερνοχώρο.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το Is Softonic ασφαλές και νόμιμο. Προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το Softonic. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *