Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση email του YouTube;

Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση email του YouTube;

Το YouTube είναι μια τέτοια πλατφόρμα στην οποία δεν θα μετανιώσετε ποτέ που γίνετε μέλος. Εάν έχετε δημιουργικά ταλέντα, είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να τονώσει την καριέρα σας.

Αν προτιμάτε την υπερβολική παρακολούθηση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε ατελείωτες ώρες βίντεο δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με το YouTube είναι απλώς ένας ενεργός Λογαριασμός Google.

Όντας ιδιοκτησία της Google, το YouTube απαιτεί λογαριασμό Google για να λειτουργήσει. Μερικές φορές, οι χρήστες μπορεί να θέλουν να αλλάξουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον λογαριασμό τους στο YouTube, καθώς η σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάνει τους δημιουργούς να αισθάνονται πιο επαγγελματίες.

Μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση email μου στο YouTube;

Τεχνικά, δεν μπορείς αλλάξτε τη διεύθυνση email σας στο YouTube. Αυτό συμβαίνει επειδή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο YouTube είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού σας Google.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να κρύψετε τη διεύθυνση IP

Επομένως, εάν θέλετε να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο YouTube, πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον Λογαριασμό σας Google.

Τώρα, όταν πρόκειται να αλλάξετε τη διεύθυνση email για τον λογαριασμό σας Google, μπορείτε να την αλλάξετε μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις. Εάν είναι ο λογαριασμός σας Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τελειώνει σε @gmail.comδεν μπορείς να το αλλάξεις.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό Google μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εργασίας, του σχολείου ή άλλης ομαδικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να τον αλλάξετε εύκολα.

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!”

Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση email του YouTube;

Εάν το email σας στο YouTube δεν είναι Gmail, μπορείτε εύκολα να το αλλάξετε. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το email του YouTube από τον ιστότοπο.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε το YouTube.com.

2. Όταν ανοίξει ο ιστότοπος YouTube, κάντε κλικ στο δικό σας Εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στο ‘Διαχειριστείτε τον Λογαριασμό σας Google‘ Σύνδεσμος.

4. Στη σελίδα Διαχείριση λογαριασμού, μεταβείτε στο Προσωπικές πληροφορίες καρτέλα στα αριστερά.

5. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Πληροφορίες επαφής ενότητα και κάντε κλικ στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

6. Στην οθόνη Email, εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε τις ρυθμίσεις email, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η αλλαγή του email σας. Ωστόσο, μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση email που θέλετε να χρησιμοποιήσετε εάν έχετε την επιλογή επεξεργασίας.

7. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε κουμπί για να ενημερώσετε τη νέα διεύθυνση email.

Αυτό είναι! Η παραπάνω μέθοδος θα λειτουργήσει μόνο εάν η διεύθυνση email σας δεν τελειώνει με @gmail.com. Αφού αλλάξετε το email, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνδεθείτε στο YouTube.com.

Ρυθμίστε ένα εναλλακτικό email στον Λογαριασμό σας Google

Αν και δεν μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο YouTube εάν η υπάρχουσα τελειώνει σε @gmail.com, μπορείτε να προσθέσετε έναν νέο λογαριασμό ως εναλλακτικό λογαριασμό.

Το εναλλακτικό email σάς επιτρέπει να προσθέσετε άλλες διευθύνσεις email για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Αφού προσθέσετε ένα εναλλακτικό email, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε σε όλες τις Υπηρεσίες Google, συμπεριλαμβανομένου του YouTube. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε το YouTube.com.

2. Όταν ανοίξει ο ιστότοπος YouTube, κάντε κλικ στο δικό σας Εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στο ‘Διαχειριστείτε τον Λογαριασμό σας Google‘ Σύνδεσμος.

4. Στη σελίδα Διαχείριση λογαριασμού, μεταβείτε στο Προσωπικές πληροφορίες καρτέλα στα αριστερά.

5. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Πληροφορίες επαφής και κάντε κλικ στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

6. Στην οθόνη email, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Εναλλακτικά email ενότητα και κάντε κλικ στο ‘Προσθήκη εναλλακτικού email‘.

7. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στη διεύθυνση email σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Google από την ίδια σελίδα.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσθέσετε ένα εναλλακτικό email στον λογαριασμό σας Google. Αφού προσθέσετε μια νέα διεύθυνση email, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στο YouTube. Με αυτόν τον τρόπο, θα χρησιμοποιήσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο YouTube.

Έτσι, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι τρόποι αλλαγή διεύθυνσης email στο YouTube μέσω του Λογαριασμού σας Google. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αλλαγή της διεύθυνσης email σας στο Youtube, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *