Το Samsung Galaxy Watch δεν ενεργοποιείται

Το Samsung Galaxy Watch δεν ενεργοποιείται; 4 τρόποι για να διορθώσετε

Το Samsung Galaxy Watch σας δεν θα ανάψει εάν η μπαταρία του αδειάσει ή αποφορτιστεί εντελώς. Βλάβη υλικού ή προβλήματα με τον ασύρματο φορτιστή σας θα μπορούσαν επίσης να εμποδίσουν την ενεργοποίησή του. Αυτό το σεμινάριο καλύπτει επιδιορθώσεις αντιμετώπισης προβλημάτων για ζητήματα που σχετίζονται με την παροχή ενέργειας σε smartwatches Samsung.

1. Φορτίστε το ρολόι σας

Τοποθετήστε το ρολόι σας (με στραμμένο προς τα πάνω) στον ασύρματο φορτιστή του και βεβαιωθείτε ότι κάθεται και ευθυγραμμίζεται σωστά στον φορτιστή. Εάν χρησιμοποιείτε βάση ασύρματης φόρτισης ή βάση σύνδεσης, τοποθετήστε το ρολόι σας στη βάση/βάση και αφήστε το να φορτιστεί μερικά λεπτά.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σκόνη ή βρωμιά μεταξύ του Galaxy Watch και του ασύρματου φορτιστή. Χρησιμοποιήστε ένα πανί χωρίς βρωμιά για να καθαρίσετε το πίσω μέρος του ρολογιού σας και την επιφάνεια του ασύρματου φορτιστή.

Ο φορτιστής του ρολογιού σας είναι πιθανόν ελαττωματικός εάν το smartwatch εξακολουθεί να μην φορτίζει ή να ανάβει. Δοκιμάστε έναν διαφορετικό (αλλά συμβατό) φορτιστή και ελέγξτε αν το ρολόι σας φορτίζει.

Χρησιμοποιήστε αξεσουάρ φόρτισης με την επωνυμία Samsung και φορτίστε το ρολόι σας απευθείας από μια πρίζα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστός φορτιστής για το μοντέλο Galaxy Watchκατά προτίμηση ο φορτιστής που μπήκε στο κουτί.

Μπορείτε επίσης να φορτίσετε το ρολόι σας σε ένα Τηλέφωνο Samsung που υποστηρίζει Wireless PowerShare.

Ενεργοποιήστε την ασύρματη κοινή χρήση ενέργειας στον πίνακα ειδοποιήσεων του τηλεφώνου σας και τοποθετήστε το ρολόι σας με την όψη προς τα επάνω στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας.

Τοποθετήστε το ρολόι σας στο κέντρο για να ευθυγραμμιστεί με το πηνίο ασύρματης φόρτισης στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.

2. Ενεργοποιήστε το ρολόι σας με μη αυτόματο τρόπο

Ένα Apple Watch ενεργοποιείται αυτόματα όταν συνδέεται στον φορτιστή του. Τα Samsung Galaxy Watch λειτουργούν διαφορετικά. Δεν ενεργοποιούνται αυτόματα όταν ή μετά τη φόρτιση—πρέπει να ενεργοποιήσετε τη συσκευή χειροκίνητα.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Πλήκτρο λειτουργίαςΚΛΕΙΔΙ ΣΠΙΤΙΟΥ) για 3-5 δευτερόλεπτα. Αφήστε το κλειδί όταν εμφανιστεί το λογότυπο της Samsung στην οθόνη του ρολογιού και περιμένετε να εκκινήσει.

Εάν έχετε το Galaxy Watch3 ή παλαιότερο, το πλήκτρο Home είναι το κάτω πλήκτρο στο πλάι του ρολογιού σας. Στο Samsung Galaxy Watch4 και στα νεότερα μοντέλα, το πλήκτρο λειτουργίας βρίσκεται στο επάνω μέρος στο πλάι του ρολογιού.

3. Αναγκαστική επανεκκίνηση του ρολογιού σας

Εάν το Galaxy Watch σας κολλήσει σε μια μαύρη οθόνη ή συνεχίζει να απενεργοποιείται, η αναγκαστική επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

  1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Σπίτι κουμπί (ή Εξουσία κλειδί) και Πίσω πληκτρολογήστε ταυτόχρονα για τουλάχιστον 7-10 δευτερόλεπτα.
  2. Αφήστε τα πλήκτρα όταν δείτε “Επανεκκίνηση…” κάτω από το λογότυπο της Samsung.

Ανάλογα με το μοντέλο του Galaxy Watch, η αναγκαστική επανεκκίνηση μπορεί να διαρκέσει έως και 30 δευτερόλεπτα.

4. Εκκινήστε το Galaxy Watch χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ανάκτησης

Εάν το Galaxy Watch σας δεν ενεργοποιείται κανονικά, δοκιμάστε να το εκκινήσετε από τη λειτουργία ανάκτησης.

  1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Εξουσία κουμπί (ή Σπίτι κλειδί) και Πίσω κλειδί για 10-15 δευτερόλεπτα.
  2. Πάτα το Σπίτι/Εξουσία πληκτρολογήστε επανειλημμένα όταν εμφανίζεται η ένδειξη “Επανεκκίνηση…” στην οθόνη του ρολογιού. Αυτό θα ανοίξει την οθόνη “Reboot Mode”.
  3. Πάτα το ΚΛΕΙΔΙ ΣΠΙΤΙΟΥ to navigate to Ανάκτηση. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το ΚΛΕΙΔΙ ΣΠΙΤΙΟΥ για εκκίνηση σε ανάκτηση.
  4. Επιλέγω Επανεκκινήστε το σύστημα τώρα χρησιμοποιώντας την Σπίτι/Εξουσία κλειδί.

Πάρτε το σέρβις του ρολογιού σας

Εάν το Galaxy Watch σας εξακολουθεί να μην ενεργοποιείται, μεταφέρετέ το σε ένα κοντινό Κέντρο εξυπηρέτησης της Samsung ή Κέντρο υποστήριξης της Samsung για σέρβις/επισκευή. Ανάλογα με την αιτία του προβλήματος, η Samsung πιθανότατα θα επιδιορθώσει το ρολόι σας δωρεάν εάν είναι εντός εγγύησης.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διορθώσετε την αυτόματη ενεργοποίηση του Bluetooth στο Android

Γιατί το Xbox One ενεργοποιείται μόνο του

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy Watch

Το Samsung Galaxy Watch δεν φορτίζεται;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *