εφαρμογές προσωπικού βοηθού για Android

12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές προσωπικού βοηθού για Android

Αναμφίβολα, οι εφαρμογές προσωπικού βοηθού όπως το Google Assistant, το Siri κ.λπ., είναι πολύ χρήσιμα και κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Ωστόσο, τώρα έχουμε πολλές επιλογές για προσωπικούς βοηθούς. Εφαρμογές προσωπικού βοηθού όπως το Google Assistant, το Bixby, το Siri κ.λπ., μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο.

Αυτοί οι προσωπικοί βοηθοί μπορούν να κάνουν αναζητήσεις στον ιστό, να κατεβάζουν εφαρμογές από αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών και να εκτελούν βασικές εργασίες, όπως πραγματοποίηση κλήσεων, αποστολή μηνυμάτων κειμένου κ.λπ. τις καλύτερες εφαρμογές προσωπικού βοηθού.

Ο Βοηθός Google δεν λειτουργεί; 13 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές προσωπικού βοηθού για Android

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για τις εφαρμογές προσωπικού βοηθού, δεν θα αναφέρουμε τις χειρότερες.

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές προσωπικού βοηθού που δοκιμάσαμε. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τα καλύτερα δωρεάν εφαρμογές προσωπικού βοηθού για Android.

1. Βοηθός Google

Βοηθός Google

Ο Βοηθός Google θα είναι πάντα η πρώτη επιλογή για έναν προσωπικό βοηθό. Αλλά, φυσικά, δεν χρειάζεστε την εφαρμογή εάν έχετε το πιο πρόσφατο smartphone Android.

Ωστόσο, οι παλιοί κάτοχοι smartphone πρέπει να βασίζονται στην εφαρμογή Google Assistant. Μπορείτε να ζητήσετε από τον Βοηθό Google να πραγματοποιήσει κλήσεις, να στείλει μηνύματα κειμένου, να σας πει ένα αστείο, να ρυθμίσει το ξυπνητήρι και πολλά άλλα.

2. Samsung Bixby

Samsung Bixby

Το Bixby είναι μια εφαρμογή προσωπικού βοηθού που σας βοηθά να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητες του smartphone Samsung.

Όπως το Google Assistant, το Samsung Bixby μπορεί επίσης να κάνει ένα ευρύ φάσμα εργασιών, όπως πραγματοποίηση κλήσεων, εγκατάσταση εφαρμογών, λήψη selfie, άνοιγμα ιστοσελίδας κ.λπ.

3. Οραμα

Οραμα

Το Vision μπορεί να μην είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές φωνητικού βοηθού στο Android. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή προσωπικού βοηθού, το Vision μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλές δραστηριότητες.

Μπορεί να ελέγξει τα έξυπνα φώτα, το Spotify, τα προγράμματα περιήγησης ιστού και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να μιλήσετε με τον φωνητικό βοηθό και να ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Συνολικά, το Vision είναι μια εξαιρετική εφαρμογή προσωπικού βοηθού που δεν πρέπει να χάσετε.

4. Βοηθός DataBot

Βοηθός DataBot

Το Virtual Assistant DataBot είναι μια εφαρμογή προσωπικού βοηθού πλούσια σε δυνατότητες για smartphone Android. Ο εικονικός βοηθός μπορεί να σας λέει αστεία, να διαβάζει τις ειδήσεις, να παρακολουθεί τα αρχεία υγείας σας, να παίζει μουσική, να προτείνει αποσπάσματα και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε ερωτήσεις στο Virtual Assistant DataBot και ο προσωπικός βοηθός θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στο Google, τη Wikipedia και τον Ιστό για να σας πει την ακριβή απάντηση.

5. Κοκκινολαίμης

Κοκκινολαίμης

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή φωνητικού βοηθού που βασίζεται σε GPS για Android, δοκιμάστε το Robin. Είναι μια πολύ ικανή εφαρμογή φωνητικού βοηθού που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android.

Μάντεψε? Με την υποστήριξη GPS, η Robin μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τοποθεσίες GPS ενώ οδηγείτε, περπατάτε κ.λπ.

6. Κυνηγόσκυλο

Κυνηγόσκυλο

Με το Hound, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για να ανακαλύψετε και να παίξετε μουσική. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να ρωτήσετε, “Εντάξει, Χουντ… Πότε γεννήθηκε ο Τιμ Κουκ;” όπως αυτό για να λάβετε άμεσες απαντήσεις. Εκτός από αυτό, το Hound μπορεί επίσης να ρυθμίσει ξυπνητήρια και χρονόμετρα, να λαμβάνει τα τελευταία νέα κ.λπ.

7. Amazon Alexa

Amazon Alexa

Αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα στοιχείο ελέγχου για συσκευές όπως το Amazon Fire ή το Amazon Echo. Για παράδειγμα, με το Amazon Alexa, μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο από τις συσκευές Echo σας μέσω εξατομικευμένων προτάσεων λειτουργιών. Με αυτό, μπορείτε να κάνετε αναζητήσεις στο διαδίκτυο, να παίξετε μουσική κ.λπ.

Το ρολόι «Extreme Sports» της Apple μπορεί να έχει μεγαλύτερη οθόνη & Μεταλλική θήκη(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

8. Παρασκευή: Έξυπνος Προσωπικός Βοηθός

Παρασκευή: Έξυπνος Προσωπικός Βοηθός

Η εφαρμογή δεν είναι δημοφιλής στο Google Play Store, αλλά περιέχει σχεδόν όλα όσα αναζητούν οι χρήστες σε μια εφαρμογή προσωπικού βοηθού.

Με το Friday: Smart Personal Assistant, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, να ορίζετε χρονοδιαγράμματα, να κάνετε κλικ στις φωτογραφίες, να παίζετε τραγούδια, να διαβάζετε ειδήσεις κ.λπ.

Ακόμη και η εφαρμογή προσωπικού βοηθού μπορεί να δημοσιεύσει κάτι για εσάς σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Συνολικά, είναι μια αρκετά ικανή εφαρμογή προσωπικού βοηθού για Android.

9. Extreme- Personal Voice Assistant

Extreme- Personal Voice Assistant

Αν και δεν είναι τόσο καλό όσο το Google Assistant ή το Amazon Alexa, το Extreme- Personal Voice Assistant εξακολουθεί να είναι μία από τις ικανές εφαρμογές προσωπικού βοηθού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant στο Roku(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή φωνητικού βοηθού με τεχνητή νοημοσύνη για Android μπορεί να κάνει μια μεγάλη γκάμα πραγμάτων για εσάς, όπως αναζήτηση Google, λήψη selfies, αναζήτηση οδηγιών, εύρεση δημοφιλών ειδήσεων και πολλά άλλα.

Το μόνο μειονέκτημα του Extreme- Personal Voice Assistant είναι ότι ορισμένες εντολές απαιτούν μη αυτόματη εισαγωγή. Αλλά, συνολικά, το Extreme- Personal Voice Assistant είναι μια αξιοπρεπής εφαρμογή προσωπικού βοηθού που μπορείτε να δοκιμάσετε.

10. Δαπανήσει

Δαπανήσει

Το Bestee είναι πολύ διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές προσωπικού βοηθού που έχουμε παραθέσει. Είναι μια εφαρμογή προσωπικού βοηθού που λειτουργεί εκτός σύνδεσης και μπορεί να σας απαντήσει σαν φίλος.

Μπορείτε να στείλετε μήνυμα ή να μιλήσετε με τη Bestee σαν να είναι άνθρωπος και θα μιλήσει αμέσως. Παρά το γεγονός ότι είναι μια εφαρμογή για προσωπικό βοηθό εκτός σύνδεσης, το Bestee μπορεί να κάνει πολλές εργασίες, όπως να ορίσει μια εργασία, να δημιουργήσει μια σημείωση, να στείλει μηνύματα WhatsApp και πολλά άλλα.

11. ELSA

ELSA

Το ELSA (English Language Speech Assistant) είναι μια εφαρμογή προσωπικού βοηθού για Android, αλλά λειτουργεί διαφορετικά. Είναι ο προσωπικός σας συνεργάτης με τον οποίο μπορείτε να μιλήσετε και να βελτιώσετε τα αγγλικά σας.

Bixby εναντίον Google Assistant: Ποια είναι η διαφορά;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή προσωπικού βοηθού μπορεί να αξιολογήσει το επίπεδο ευχέρειάς σας και να σας βοηθήσει να μάθετε αγγλικά, ανεξάρτητα από τη μητρική σας γλώσσα. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή προσωπικού βοηθού, η ELSA σας ακούει και σας μιλά σαν να μιλάτε με έναν πραγματικό άνθρωπο.

12. Τόλκι

Τόλκι

Το Tolkie είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή εικονικού βοηθού για Android που μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Το καλό με τον Tolkie είναι ότι μπορεί να σας δώσει μια απάντηση που δημιουργήθηκε από το ChatGPT.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία οδήγησης στο Google Assistant(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή εικονικού βοηθού για Android έχει πολλές διεπαφές χρήστη. μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Συνολικά, το Tolkie είναι μια εξαιρετική εφαρμογή προσωπικού βοηθού για Android που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

Κάθε εφαρμογή Προσωπικός βοηθός είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και διατίθεται ως δωρεάν λήψη. Λοιπόν, αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εφαρμογές βοηθού Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές βοηθού σαν αυτές, αφήστε το όνομα της εφαρμογής στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *