Είναι το Testerup νόμιμο; (Πληρώνει πραγματικά)

Δοκιμαστική κλήση (πρώην Testery) ισχυρίζεται ότι μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα έως και 120 $ ανά δοκιμαστική προσφορά, αλλά είναι πραγματικά νόμιμη και πληρώνει πραγματικά; Ή, είναι απάτη και χάσιμο χρόνου;

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε γιατί αυτές ήταν οι ακριβείς ανησυχίες που είχα όταν άρχισα να χρησιμοποιώ για πρώτη φορά το Testerup.

Και τώρα που γνωρίζω την αλήθεια για το Testerup, θα μοιραστώ τα ευρήματά μου μαζί σας.

Ας βουτήξουμε αμέσως!

Είναι το Testerup νόμιμο;

Το Testerup δεν είναι απολύτως νόμιμο, καθώς παραπλανά τους χρήστες με ψευδείς διαφημίσεις και συχνά αναστέλλει τους λογαριασμούς τους χωρίς λόγο, ειδικά όταν πλησιάζουν στην πληρωμή.

Δείτε πώς παραπλανούν τους χρήστες με την ψευδή διαφήμιση:

Όταν ανοίγετε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή της Testerup, ισχυρίζονται ότι μπορείτε να κερδίσετε ένα τεράστιο ποσό πραγματικών χρημάτων ως διαδικτυακός ελεγκτής παιχνιδιών, δοκιμαστικών εφαρμογών, διαδικτυακών ερευνών και πολλά άλλα.

Και μόλις εγγραφείτε, θα σας δείξουν όλες τις διαθέσιμες προσφορές και πόσα χρήματα θα κερδίσετε για την ολοκλήρωση κάθε προσφοράς.

Μόλις ανοίξετε οποιαδήποτε προσφορά, για παράδειγμα, το Coin Master, το Testerup θα σας δείξει τι πραγματικά πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε τα χρήματα.

Στην περίπτωση του Coin Master, θα πρέπει:

  1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή μέσω του κουμπιού τους
  2. Φτάστε στο Coin Master’s Village 60 μέσα σε 40 ημέρες για να κερδίσετε 72,50 $

Παρεμπιπτόντως, θα κερδίσετε κάποιο χρηματικό ποσό στην πορεία ολοκληρώνοντας ορισμένες εργασίες.

Για παράδειγμα, όταν ολοκληρώσετε το Village 3, θα κερδίσετε 1,50 $ αλλά αυτό δεν θα πιστωθεί στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας μέχρι να ολοκληρώσετε την πλήρη προσφορά.

Ωστόσο, το Testerup σάς επιτρέπει να ακυρώσετε την εργασία νωρίτερα, εάν θέλετε απλώς να διεκδικήσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό έχετε κερδίσει αυτήν τη στιγμή.

Για παράδειγμα, εάν έχω ολοκληρώσει μόνο το Village 3 του Coin Master και θέλω να ακυρώσω την προσφορά νωρίτερα, μια μερική ανταμοιβή 1,50 $ θα πιστωθεί στο υπόλοιπο του λογαριασμού μου.

Αν και φαίνεται σαν ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος να κερδίσετε χρήματα, ορίστε τι σας κρύβει το Testerup:

Καθεμία από τις εργασίες που σας δείχνει στην προσφορά γίνεται όλο και πιο δύσκολη όσο περνά ο καιρός και γίνεται σχεδόν αδύνατο να ολοκληρώσετε την προσφορά χωρίς να ξοδέψετε τα δικά σας χρήματα στα παιχνίδια που παίζετε.

Απλώς πάρτε ως παράδειγμα την προσφορά Coin Master. Το να ολοκληρώσετε το Village 60 σε 40 ημέρες χωρίς να ξοδέψετε τα δικά σας χρήματα για την αγορά επιπλέον περιστροφών ή νομισμάτων είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με αυτήν την προσφορά (Coin Master).

Σχεδόν κάθε προσφορά του Testerup είναι απίστευτα δύσκολο να ολοκληρωθεί εκτός εάν είστε PRO (πράγμα πολύ απίθανο) ή ξοδέψετε τα δικά σας χρήματα.

Τώρα μπορεί να σκέφτεστε:

Απλώς θα ολοκληρώσω ορισμένες εργασίες, στη συνέχεια θα ακυρώσω την προσφορά νωρίτερα και στη συνέχεια θα εξαργυρώσω το μερικό ποσό των κερδών που θα πιστωθεί στο υπόλοιπο του λογαριασμού μου από την Testerup.

Λοιπόν, δεν μπορείτε επειδή το ελάχιστο ποσό για ανάληψη μετρητών είναι 70 $, το οποίο είναι ένα γελοία υψηλό όριο πληρωμής.

Και αν σκέφτεστε ότι απλώς θα ολοκληρώσω τις αρχικές εργασίες των πολλαπλών προσφορών για να φτάσω το όριο των 70 $ και να αποσύρω τα κέρδη μου, παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι:

Τα αρχικά στάδια κάθε προσφοράς θα σας πληρώσουν μόνο μερικά σεντς ή μερικά δολάρια (συνήθως κυμαίνονται από 0,50 $ έως 2 $).

Αλλά μόνο οι πιο δύσκολες εργασίες θα σας πληρώσουν τα φαινομενικά $10, $20 ή $30, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να ολοκληρωθούν εκτός και αν αρχίσετε να ξοδεύετε τα δικά σας χρήματα.

Η Testerup, ωστόσο, έχει μερικές προσφορές που δεν είναι εξαιρετικά δύσκολο να ολοκληρωθούν, αλλά πληρώνουν το λιγότερο ποσό και με αυτές τις λίγες προσφορές, δεν θα φτάσετε ποτέ το όριο πληρωμής των 70 $.

Και τελικά, θα πρέπει να κάνετε τις προσφορές που είναι υψηλές, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να ολοκληρωθούν χωρίς να ξοδέψετε τα δικά σας χρήματα.

Ακόμα κι αν καταφέρετε με κάποιο τρόπο να επιτύχετε τα κριτήρια πληρωμής των 70 $ ή να φτάσετε κοντά σε αυτά αφού ξοδέψετε τόσο χρόνο και ίσως και δικά σας χρήματα για να ολοκληρώσετε τις προσφορές, μπορεί να αναστείλουν τον λογαριασμό σας χωρίς βάσιμο λόγο.

Το ξέρω γιατί έχουν αναστείλει τον λογαριασμό μου και δεν είμαι ο μόνος.

Πολλοί άλλοι χρήστες ανέφεραν επίσης ότι οι λογαριασμοί τους ανεστάλησαν χωρίς λόγο, ιδιαίτερα όταν ήταν κοντά στο όριο πληρωμής.

Συνοψίζοντας τα πάντα, θα έλεγα:

Αντί να κερδίζετε χρήματα από το Testerup, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξετε να χάσετε σημαντικό χρόνο, και ίσως ακόμη και χρήματα, για να ολοκληρώσετε τις προσφορές και να μην πληρωθείτε λόγω του κινδύνου αναστολής του λογαριασμού.

Νιώθω ότι η ομάδα πίσω από τον Testerup είναι αρκετά έξυπνη.

Έχουν σχεδιάσει την εφαρμογή τους με τέτοιο τρόπο που να σας παγιδεύει να παίζετε τα παιχνίδια για όσο το δυνατόν περισσότερο, με την ελπίδα ότι θα κερδίσετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Αλλά στην πραγματικότητα, μπορεί να καταλήξετε να ξοδέψετε τα δικά σας χρήματα καθώς οι προσφορές γίνονται όλο και πιο δύσκολες, φτάνοντας σε ένα στάδιο όπου είναι βασικά αδύνατο να τις ολοκληρώσετε.

Και ακόμα κι αν φτάσετε στο όριο πληρωμής ή πλησιάσετε σε αυτό, το Testerup μπορεί να αναστείλει τον λογαριασμό σας.

Οπότε βασικά, υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας από το Testerup.

Οι μόνοι άνθρωποι που βγάζουν πραγματικά χρήματα είναι η ομάδα πίσω από το Testerup, όχι οι χρήστες του.

  1. Αφιερώνουμε σημαντικό μέρος του χρόνου μας και περιστασιακά ακόμη και χρήματα στα παιχνίδια και άλλες εφαρμογές που προωθεί η Testerup.
  2. Το Testerup λαμβάνει προμήθεια/χρήματα από τους προγραμματιστές για την προώθηση των παιχνιδιών και άλλων εφαρμογών τους μέσω προσφορών.

Λοιπόν, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Testerup;

Αφού γνωρίζω την αλήθεια, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσω το Testerup.

Είναι εντελώς χάσιμο χρόνου και υπάρχουν πολύ μικρές πιθανότητες να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας από το Testerup.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, Το Testerup πληρώνει πραγματικά;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι απολύτως βέβαιος εάν η Testerup πληρώνει πραγματικά, καθώς ανέστειλε τον λογαριασμό μου χωρίς λόγο όταν επρόκειτο να φτάσω το όριο πληρωμής των 70 $.

Ένα όμως είναι σίγουρο:

Το Testerup είναι εντελώς χάσιμο χρόνου και οι πιθανότητες να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας από αυτό είναι εξαιρετικά χαμηλές, καθώς οι προσφορές του απαιτούν πολύ χρόνο και είναι εξαιρετικά δύσκολο να ολοκληρωθούν χωρίς να ξοδέψετε τα δικά σας χρήματα σε αγορές εντός εφαρμογής.

Επιπλέον, υπάρχει κίνδυνος αναστολής του λογαριασμού, ιδιαίτερα στο τέλος της συμπλήρωσης του ορίου πληρωμής των 70 $.

Ως εκ τούτου, σας προτείνω ανεπιφύλακτα ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΕΣΤΕΡΟΥΠ με κάθε κόστος.

Πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok

Είναι το DealDash νόμιμο; (Η αλήθεια αποκαλύφθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Είναι το GetYourGuide νόμιμο; (Γνωρίστε ΑΥΤΟ πριν κάνετε κράτηση)

LookMovie:Είναι ασφαλές και νόμιμο;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *