Πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok (Εξήγηση)

Το TikTok έχει πολλούς ανταγωνιστές σήμερα, αλλά εξακολουθεί να κυριαρχεί στην ενότητα σύντομης κοινής χρήσης βίντεο. Το Youtube και το Instagram προσπαθούν σκληρά να κερδίσουν χρήστες μέσω μικρότερων βίντεο, αλλά εξακολουθεί να λείπει η σπίθα του TikTok.

Παρά όλες τις επικρίσεις, το TikTok εξακολουθεί να στέκεται στο ύψος του και είναι το πρώτο που εισήγαγε την έννοια της κοινής χρήσης μικρότερων βίντεο. Η δημιουργία σύντομων βίντεο απαιτεί λιγότερο χρόνο και οι πιθανότητες να γίνουν viral είναι σχετικά υψηλές.

Απλώς ρίξτε μια σύντομη ματιά στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και θα βρείτε άτομα που μιλούν για τη δημιουργία βίντεο TikTok και πώς να γίνουν viral τα βίντεο. Ορισμένα πράγματα μπορεί να σας μπερδέψουν εάν είστε πολύ νέος στην εφαρμογή.

Αρχικά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στην εφαρμογή. Η γνώση των ημερήσιων και συνολικών ορίων θα αποτρέψει τις απαγορεύσεις λογαριασμών ή άλλα ζητήματα. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα ξεκαθαρίσουμε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με το « πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok ». Ας αρχίσουμε.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη TikTok

Πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok;

Εάν πρέπει να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση με λίγα και απλά λόγια, μπορείτε να παρακολουθήσετε έως και 10000 άτομα προς το παρόν στο TikTok. Αλλά υπάρχουν περισσότερα σε αυτό? με την κατάλληλη γνώση, μπορεί να αποφύγετε την πρόσκληση προβλημάτων στον λογαριασμό σας TikTok.

Πριν βγείτε έξω και αρχίσετε να ακολουθείτε τυχαία τους χρήστες του TikTok, ελπίζοντας να σας ακολουθήσουν, περιμένετε και διαβάστε τα κριτήρια που έχουμε μοιραστεί.

Υπάρχει ένα συνολικό όριο 10000 όταν πρόκειται για άτομα που μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok. Ως χρήστης για πρώτη φορά, μπορεί να πιστεύετε ότι αυτός ο αριθμός είναι μικρότερος, αλλά είναι πολύ λογικός και μεγαλύτερος από αυτό που επιτρέπει σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Για παράδειγμα, το Instagram, η πλατφόρμα που προσπαθεί να ανταγωνιστεί το TikTok με Reels, έχει όριο 7.500 ακολούθων. Ομοίως, το Facebook σάς επιτρέπει να ακολουθείτε έως και 5.000 φίλους.

Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok

Γιατί υπάρχει όριο παρακολούθησης 10 χιλιάδων στο TikTok;

Αν αναρωτιέστε γιατί υπάρχει όριο παρακολούθησης στην πρώτη περίπτωση. Τα όρια παρακολούθησης έχουν τεθεί σε κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για την αποφυγή ανεπιθύμητων μηνυμάτων και ρομπότ .

Οι άνθρωποι συχνά δημιουργούν bots στην πλατφόρμα για να ακολουθούν τυχαίους χρήστες. Το κάνουν, ελπίζοντας να ακολουθήσουν ξανά και να κερδίσουν περισσότερες προβολές.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι. Κανένας δημιουργός του TikTok δεν έχει μεγαλώσει ρυθμίζοντας bots ή στέλνοντας ανεπιθύμητα μηνύματα σε άλλους στην πλατφόρμα. Ωστόσο, το όριο παρακολούθησης που προσφέρει το TikTok εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερο από τους ανταγωνιστές του. Ως εκ τούτου, έχετε περισσότερα bots και ανεπιθύμητα μηνύματα στην πλατφόρμα.

Πόσους λογαριασμούς TikTok μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε ώρα;

Τώρα που γνωρίζετε για το συνολικό όριο παρακολούθησης TikTok, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε το ωριαίο όριο. Το TikTok σάς επιτρέπει να ακολουθείτε το πολύ 20-30 λογαριασμούς ανά ώρα για να αποτρέψετε ανεπιθύμητα μηνύματα στην πλατφόρμα.

Εάν προσπαθήσετε να συμπληρώσετε αυτό το όριο μέσα σε λίγα λεπτά, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος που θα σας λέει “Ακολουθώ πολύ γρήγορα”. Το σφάλμα “Ακολουθείτε πολύ γρήγορα ” εμφανίζεται γενικά όταν συνεχίζετε να πατάτε πολύ γρήγορα το κουμπί παρακολούθησης.

Δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τους επόμενους λογαριασμούς όταν εμφανιστεί αυτό το σφάλμα και ο λογαριασμός σας πρέπει να κρυώσει. Το πρόβλημα είναι ότι αν συνεχίσετε να λαμβάνετε αυτό το μήνυμα, το TikTok θα περιορίσει τον λογαριασμό σας για να αποτρέψει τα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Πόσους λογαριασμούς TikTok μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά;

Αφού μάθετε για το ωριαίο όριο, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε το ημερήσιο όριο παρακολούθησης TikTok . Το ημερήσιο όριο παρακολούθησης του TikTok έχει οριστεί στους 200 λογαριασμούς .

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε έως και 20-30 λογαριασμούς ανά ώρα, αλλά το σύνολο δεν πρέπει να υπερβαίνει το όριο των 200.

Αφού ακολουθήσετε 200 λογαριασμούς σε 24 ώρες, πρέπει να περιμένετε την επόμενη μέρα. Δεν μπορείτε να ακολουθήσετε περισσότερους λογαριασμούς μια δεδομένη ημέρα. Και δεν υπάρχει κανένα κόλπο για να παρακάμψετε το όριο καθημερινής παρακολούθησης του TikTok .

Μπορώ να ακολουθήσω περισσότερους από 10.000 λογαριασμούς στο TikTok;

Η σύντομη απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι « ΟΧΙ ». Μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο έως και 10 χιλιάδες άτομα στο TikTok. Ωστόσο, μπορείτε να καταργήσετε την παρακολούθηση άλλων για να ακολουθήσετε νέους λογαριασμούς ανά πάσα στιγμή.

Εάν ένας δημιουργός φτάσει τους 10.000 ακόλουθους στο TikTok και 10.000 βίντεο τις τελευταίες 30 ημέρες, μπορεί να εγγραφεί στο ταμείο δημιουργών TikTok . Αυτό το πρόγραμμα επιβραβεύει τους δημιουργούς με βάση το περιεχόμενο και τις προβολές που έχουν στα βίντεό τους.

Κατεβάστε το TikTok για υπολογιστή

Μπορείτε να κάνετε Shadowbanned για υπέρβαση του ορίου παρακολούθησης;

Το Shadowbanned δεν είναι νόμιμος όρος. είναι απλώς ένας όρος που επινοήθηκε από χρήστες του Διαδικτύου. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως «Shadowban» στο TikTok.

Ωστόσο, μπορείτε να αποκλείσετε τον λογαριασμό σας εάν ακολουθείτε τους λογαριασμούς πολύ γρήγορα. Πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα κριτήρια για να παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά. Για παράδειγμα, η συνεχής ενεργοποίηση του ορίου ωριαίας παρακολούθησης θα αποκλείσει τον λογαριασμό σας για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ομοίως, ο κίνδυνος αποκλεισμού λογαριασμού είναι πολύ υψηλός εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε bot για τη στρατηγική follow/unfollow.

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε ακόλουθους TikTok;

Για να αυξήσετε τον αριθμό των οπαδών του TikTok, πρέπει να κάνετε υπομονή. Απαιτεί επίσης πολλή σκληρή δουλειά για να γίνουν viral τα βίντεο.

Δεν υπάρχει συντόμευση προς την επιτυχία και τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο. Μπορείτε να βελτιώσετε το περιεχόμενο του βίντεό σας και να χρησιμοποιήσετε μοντέρνα hashtag για να βελτιώσετε τις πιθανότητες να ακολουθήσετε ξανά.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα βίντεό σας στο TikTok σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και να ζητήσετε από τον φίλο σας να σας ακολουθήσει. Το TikTok είναι γνωστό για τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητά του και αν συνεχίσετε να παράγετε ποιοτικό και μοναδικό περιεχόμενο τακτικά, θα μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς του TikTok.

Οπότε, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok . Προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το ωριαίο, ημερήσιο και συνολικό όριο παρακολούθησης του TikTok. Επίσης, αν αυτό το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *