Είναι το DealDash νόμιμο;

Είναι το DealDash νόμιμο; (Η αλήθεια αποκαλύφθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε το DealDash για υποβολή προσφορών σε δημοπρασίες, αλλά πριν το δοκιμάσετε για προσφορές, θέλετε πρώτα να μάθετε:

 • Είναι νόμιμο το DealDash;
 • Πώς λειτουργεί;
 • Ποια είναι τα πιθανά ζητήματα που σχετίζονται με την υποβολή προσφορών στο DealDash;
 • Ποιες συμβουλές πρέπει να ακολουθήσετε για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε μια δημοπρασία;

Όλες οι ανησυχίες και οι απορίες σας σχετικά με το DealDash θα αντιμετωπιστούν μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου και θα μπορείτε να πάρετε τη σωστή απόφαση σχετικά με την υποβολή προσφορών στο Dealdash.

Ας ξεκινήσουμε με το κύριο ερώτημα.

Είναι το DealDash νόμιμο;

Η DealDash είναι σίγουρα μια νόμιμη εταιρεία ηλεκτρονικών δημοπρασιών και αγορών, καθώς δραστηριοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια και έχει την έδρα της στη Μινεάπολη, Μινεσότα , Ηνωμένες Πολιτείες

Επιπλέον, πρόσφατα το 2021, το DealDash κέρδισε το βραβείο Best Excess Inventory Liquidation Service από τα Global Brand Awards, μια ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται από το Global Brands Magazine, μια διεθνή έκδοση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, έχει διαπιστευθεί από το Better Business Bureau με βαθμολογία Α με βάση τις εμπειρίες των πελατών και την ικανοποίηση του DealDash. 

Επομένως, ναι, εξετάζοντας αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το DealDash είναι μια νόμιμη πλατφόρμα είτε για την απευθείας αγορά αντικειμένων είτε για τη νίκη τους μέσω προσφορών.

Αλλά περίμενε!

Αν και το DealDash είναι νόμιμο, υπάρχουν ορισμένα σημαντικά πράγματα και ζητήματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε για προσφορά. 

Αλλά προτού συζητήσετε αυτά τα κρίσιμα πράγματα και ζητήματα, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πρώτα πώς λειτουργεί το DealDash:

 1. Εγγραφή: Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δίνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία πληρωμής σας.
 2. Αγορά προσφοράς: Μόλις εγγραφείτε, πρέπει να αγοράσετε προσφορές πριν λάβετε μέρος σε μια δημοπρασία. Το DealDash συνήθως πουλάει προσφορές σε πακέτα που ονομάζονται Πακέτα Προσφορών.
 3. Προσφορά στις δημοπρασίες: Για να συμμετάσχετε σε μια δημοπρασία για το αντικείμενο που θέλετε, πρέπει να υποβάλετε προσφορές από τις προσφορές που αγοράσατε. Μόλις κάνετε κλικ στην επιλογή ‘ Προσφορά τώρα ‘, αφαιρείται μία προσφορά από τον λογαριασμό σας. Κάθε προσφορά αυξάνει την τιμή του αντικειμένου κατά 0,01 $ για όσο συνεχίζεται η δημοπρασία. 
 4. Χρονοδιακόπτης δημοπρασίας: Οι δημοπρασίες έχουν ένα χρονόμετρο που επανεκκινείται από 10 δευτερόλεπτα κάθε φορά που κάποιος υποβάλλει μια προσφορά. Εάν είστε ο τελευταίος πλειοδότης και δεν υποβληθεί νέα προσφορά από έναν πλειοδότη πριν τελειώσει το ρολόι, θα κερδίσετε τη δημοπρασία στην τελική τιμή της δημοπρασίας. Αλλά αν κάποιος άλλος υποβάλει προσφορά μετά από εσάς, το ρολόι της δημοπρασίας επαναφέρει και η δημοπρασία συνεχίζεται.
 5. Winner And Loser: Εάν κερδίσετε τη δημοπρασία, θα χάσετε τις προσφορές που βάλατε στη δημοπρασία και θα πρέπει επίσης να πληρώσετε την τελική τιμή δημοπρασίας του αντικειμένου. Αλλά αν χάσετε τη δημοπρασία, θα χάσετε τις προσφορές που έχετε τοποθετήσει χωρίς να λάβετε το αντικείμενο στο οποίο υποβάλατε προσφορές.
 6. Επιλογή «Αγοράστε το τώρα»: Το DealDash προσφέρει επίσης την επιλογή «αγοράστε το τώρα» εάν θέλετε να αγοράσετε ένα αντικείμενο απευθείας πριν ή μετά την υποβολή προσφοράς. Εάν αγοράσετε ένα αντικείμενο απευθείας μετά την υποβολή προσφοράς, θα ανακτήσετε τις προσφορές σας, ανεξάρτητα από το αν κερδίσετε ή χάσετε τη δημοπρασία.
 7. Παράδοση προϊόντος: Αφού κερδίσετε τη δημοπρασία ή αγοράσετε απευθείας το αντικείμενο, το DealDash θα το παραδώσει στη διεύθυνση που έχετε δώσει.

Ερχόμαστε τώρα στα ζητήματα που σχετίζονται με τις προσφορές και μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν χρησιμοποιήσετε το DealDash:

1. Αυτόματη αφαίρεση των χρεώσεων υποβολής προσφορών

Αν και δεν υπάρχει χρέωση εγγραφής, ορισμένοι πελάτες εξακολουθούν να αναφέρουν ότι μόλις εγγραφούν, το DealDash χρεώνει τους λογαριασμούς τους και μεταφέρει προσφορές στο υπόλοιπο προσφοράς των λογαριασμών τους χωρίς την έγκρισή τους και τη συμμετοχή σε μια προσφορά. 

Η πλειοψηφία των πελατών αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα επειδή απλώς εγγράφονται χωρίς να αγοράζουν προσφορές για να κάνουν προσφορές.

Έτσι, το DealDash χρεώνει αυτόματα και προσθέτει προσφορές στους λογαριασμούς τους για να μπορούν να υποβάλλουν προσφορές σε δημοπρασίες. 

Αν και αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται σπάνια, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα το DealDash να χρεώσει την κάρτα σας, παρόλο που δεν συμμετέχετε σε μια δημοπρασία, αλλά απλώς εγγραφείτε.

Αλλά μην ανησυχείτε πολύ εάν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα. Απλώς ζητήστε επιστροφή χρημάτων καθώς το DealDash επιστρέφει αυτές τις χρεώσεις εάν θέλετε να αποσυνδεθείτε και να μην λάβετε μέρος σε δημοπρασία.

2. Χωρίς όριο προσφοράς και παιχνίδι νίκης-ήττας

Το DealDash δεν είναι σαν άλλες συμβατικές δημοπρασίες όπου καθορίζεται ένας συγκεκριμένος αριθμός προσφορών και γύροι.

Αντίθετα, δεν έχει κανέναν έλεγχο σε όλες τις δημοπρασίες και η δημοπρασία συνεχίζεται για αόριστο χρονικό διάστημα έως ότου δεν υποβληθούν νέες προσφορές από έναν πλειοδότη πριν από τη λήξη του χρόνου υποβολής προσφορών.

Αν και είναι πιθανό να κερδίσετε μια δημοπρασία αφού υποβάλετε λίγες μόνο προσφορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι επίσης δυνατό να κερδίσετε μια δημοπρασία αφού ξοδέψετε πολλές προσφορές.

Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, ένας πλειοδότης έχει υποβάλει μόλις 162 προσφορές για να κερδίσει το smartwatch με μόλις $36 ενώ ο άλλος έχει υποβάλει 5.511 προσφορές για να κερδίσει το ίδιο smartwatch με $1.142.

παραλλαγές προσφοράς dealdashπαραλλαγές προσφοράς dealdash

Έτσι, εάν κερδίσετε μια δημοπρασία ξοδεύοντας λίγες μόνο προσφορές, αν και θα χάσετε τις προσφορές που υποβάλατε και θα πληρώσετε επίσης για την τελική τιμή του αντικειμένου που κερδίσατε, θα έχετε και πάλι μεγάλο κέρδος καθώς η τιμή της δημοπρασίας είναι συνήθως πολύ χαμηλότερη από τη λιανική τιμή.

Αλλά εάν η προσφορά συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση της τιμής του αντικειμένου (όπως με κάθε προσφορά, η τιμή του προϊόντος αυξάνεται) καθώς και θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα με τη μορφή να ξοδέψετε περισσότερα που αγοράσατε προσφορές.

Σε αυτήν την περίπτωση, ακόμα κι αν κερδίσετε τη δημοπρασία, υπάρχει πιθανότητα να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα (πληρώνοντας την τιμή του αντικειμένου και τις προσφορές) από την πραγματική λιανική τιμή του αντικειμένου.

Επιπλέον, δεν είναι σίγουρο ότι θα κερδίσετε τη δημοπρασία ακόμα και αφού ξοδέψετε πολλές προσφορές λόγω του υψηλότερου ανταγωνισμού, των έμπειρων και ισχυρών πλειοδόχων ή οποιωνδήποτε άλλων παραγόντων.

Έτσι, η υποβολή προσφορών σε δημοπρασίες στο DealDash είναι σαν ένα στοίχημα. Μπορεί να κερδίσετε μια δημοπρασία αφού υποβάλετε μόνο μερικές προσφορές ή μπορεί να χάσετε ακόμα και αφού ξοδέψετε πολλές προσφορές.

Τώρα, σε περίπτωση που χάσετε τη δημοπρασία αφού ξοδέψετε πολλές προσφορές , το DealDash σας δίνει μια επιλογή: αγοράστε το προϊόν σε τιμή «αγοράστε το τώρα» και λάβετε πίσω τις προσφορές που δαπανήσατε.

Εδώ όμως βρίσκεται το πρόβλημα:

3. «Αγοράστε το τώρα» Οι τιμές του DealDash είναι πολύ ακριβές

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι, ενώ το DealDash πουλάει επίσης προϊόντα απευθείας σε πελάτες, είναι πρωταρχικό σημείο εστίασης και ο σχεδιασμός του ιστότοπου επικεντρώνεται στη λήψη προϊόντων μέσω προσφορών.

Γι’ αυτό και οι τιμές «αγοράστε τώρα» των προϊόντων της είναι σημαντικά υψηλότερες από τις λιανικές τιμές των ίδιων προϊόντων σε άλλες πλατφόρμες.

dealdash αγοράστε το τώραdealdash αγοράστε το τώρα

Επομένως, εάν δεν κερδίσετε μια δημοπρασία και θέλετε να αγοράσετε ένα αντικείμενο απευθείας για να ανακτήσετε τις προσφορές σας, η απευθείας αγορά του αντικειμένου ενδέχεται να μην είναι κατάλληλη για εσάς λόγω της υψηλής λιανικής τιμής του.

Με αυτόν τον τρόπο, το DealDash σας δίνει κέρδος αφενός με τη μορφή επιστροφής των προσφορών σας εάν αγοράσετε απευθείας το προϊόν αλλά το πάρετε από την άλλη με τη μορφή προσφοράς των προϊόντων σε πολύ ακριβές τιμές.

Ως εκ τούτου, για να ολοκληρώσουμε την παραπάνω συζήτηση, το DealDash είναι μια νόμιμη πλατφόρμα, αλλά η υποβολή προσφορών για τα προϊόντα της είτε χτυπιέται είτε χάνεται.

Εάν κερδίσετε τη δημοπρασία αφού δεν ξοδέψετε πάρα πολλά σε προσφορές, σίγουρα θα επωφεληθείτε από τη χρήση του DealDash καθώς η λήψη προϊόντων μέσω υποβολής προσφορών παρέχεται σε πολύ φθηνές και προσιτές τιμές.

Ωστόσο, υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να ξοδέψετε περισσότερα σε προσφορές από την πραγματική αξία του προϊόντος, παρόλο που κερδίσετε τη δημοπρασία.

Επιπλέον, εάν δυστυχώς δεν κερδίσετε, θα χάσετε όλες τις προσφορές που υποβάλατε και η απευθείας αγορά του προϊόντος μπορεί να μην είναι λογική για εσάς λόγω της υψηλής τιμής του.

Το έπιασα!

Αυτά είναι λοιπόν τα κύρια ζητήματα που πρέπει να εξετάσετε πριν χρησιμοποιήσετε το DealDash για υποβολή προσφορών σε δημοπρασίες.

Τώρα, εξετάζοντας αυτούς τους παράγοντες, μπορεί να μπερδευτείτε σχετικά με το αν θα δοκιμάσετε το DealDash ή αν θα μείνετε μακριά.

Πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσετε το DealDash για υποβολή προσφορών;

Στο τέλος, εξαρτάται κυρίως από την προσωπική σας άνεση, τις προτιμήσεις και την προθυμία σας να αναλάβετε τον κίνδυνο να δαπανήσετε προσφορές σε δημοπρασίες.

Αλλά αν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε το DealDash για υποβολή προσφορών σε δημοπρασίες αλλά διστάζετε να το χρησιμοποιήσετε λόγω των σχετικών κινδύνων και προβλημάτων, θα έλεγα ότι ενώ είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ορισμένα ζητήματα και κίνδυνοι, χιλιάδες πελάτες είναι ευχαριστημένοι και κερδίζουν δημοπρασίες σε DealDash.

Επιπλέον, οι πελάτες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη χρήση του DealDash και αποτυγχάνουν να κερδίσουν δημοπρασίες επειδή αγνοούν ορισμένα σημαντικά πράγματα και δεν ξέρουν πώς να υποβάλουν σωστά προσφορές για να κερδίσουν δημοπρασίες.

Επομένως, για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε μια δημοπρασία και να αποφύγετε να κολλήσετε σε κάποιο πρόβλημα, ακολουθούν οι 7 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την υποβολή προσφορών στο DealDash.

7 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη χρήση του DealDash για προσφορές

Το πρώτο είναι:

1. Ενημερώστε τον εαυτό σας για τις πολιτικές του DealDash

Πριν χρησιμοποιήσετε το DealDash για υποβολή προσφορών σε δημοπρασίες, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαβάσετε τις πολιτικές του, ιδίως όσον αφορά τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις επιστροφής χρημάτων και ακύρωσης, τα όρια νίκης, τη λήξη της προσφοράς και όλες τις άλλες απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές.

2. Αναζήτηση Σχετικά με το Στοιχείο

Προτού υποβάλετε προσφορά για ένα προϊόν, είναι σημαντικό να αναζητήσετε πρώτα αυτό το αντικείμενο, επειδή είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψετε το προϊόν σας για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση, εάν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Επομένως, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις φωτογραφίες του από κάθε γωνία, να διαβάσετε την περιγραφή του και τις κριτικές που δίνονται από πελάτες στο DealDash και να αναζητήσετε άλλες σημαντικές λεπτομέρειες όπως το χρώμα, το μέγεθος κ.λπ.

λεπτομέρειες προϊόντος dealdash

3. Κρατήστε αρκετές προσφορές για ανταγωνιστικές δημοπρασίες

Πριν υποβάλετε προσφορές σε δημοπρασίες με υψηλές τιμές ή ανταγωνιστικές, θα πρέπει να κάνετε κράτηση για αρκετές προσφορές, επειδή οι ανταγωνιστικές δημοπρασίες απαιτούν περισσότερες προσφορές.

Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, ένας από τους πλειοδότες έχει υποβάλει 129.300 προσφορές για να κερδίσει τη δημοπρασία σε ένα αυτοκίνητο, επειδή οι δημοπρασίες για τέτοια προϊόντα είναι πολύ ανταγωνιστικές.

dealdash ανταγωνιστικές δημοπρασίες

Εάν οι προσφορές σας λήγουν κατά τη διάρκεια της υποβολής προσφορών, θα πρέπει να αγοράσετε περισσότερες προσφορές κατά τη διάρκεια της υποβολής προσφορών, κάτι που απαιτεί χρόνο που μπορεί να επηρεάσει τα κέρδη της δημοπρασίας σας, επειδή οποιαδήποτε προσφορά μπορεί να είναι η τελευταία προσφορά της εν εξελίξει δημοπρασίας.

Επομένως, αγοράστε αρκετές προσφορές εκ των προτέρων, ώστε να μην εξαντλούνται οι προσφορές κατά την υποβολή προσφορών σε ανταγωνιστικές δημοπρασίες.

4. Προσφορά στις δημοπρασίες στρατηγικά

Αυτή είναι η πιο σημαντική συμβουλή που πρέπει να ακολουθείτε κατά την υποβολή προσφορών σε δημοπρασίες, καθώς η νίκη σε μια δημοπρασία εξαρτάται από τις δεξιότητες και τις τεχνικές υποβολής προσφορών.

Εάν είστε αρχάριος και δεν έχετε εμπειρία, αφιερώστε λίγο χρόνο παρατηρώντας τις δημοπρασίες και μάθετε από έμπειρους πλειοδότες που χρησιμοποιούν προηγμένα κόλπα και στρατηγικές υποβολής προσφορών προτού συμμετάσχετε ενεργά στην υποβολή προσφορών. 

Αφού αναπτύξετε τη δική σας στρατηγική υποβολής προσφορών, ξεκινήστε να υποβάλλετε προσφορές σε δημοπρασίες χαμηλότερης τιμής ή χαμηλότερου ανταγωνισμού για να αποκτήσετε προσωπική εμπειρία για πιο ανταγωνιστικές δημοπρασίες.

Αυτό θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε τη δυναμική της πλατφόρμας και πότε και πώς να υποβάλετε προσφορές στρατηγικά.

Επιπλέον, αναζητήστε επίσης τις συμβουλές και τα κόλπα του DealDash ενώ κάνετε προσφορές σε μια δημοπρασία.

5. Αγοράστε το αντικείμενο απευθείας εάν είναι λογικό

Εάν κερδίσετε ή χάσετε μια δημοπρασία αφού ξοδέψετε χρήματα σε προσφορές που υπερβαίνουν ή ισούνται με την τιμή «αγοράστε το τώρα» του αντικειμένου, σας συνιστώ να αγοράσετε απευθείας το αντικείμενο, ώστε να ανακτήσετε τις χαμένες προσφορές σας και επίσης να αποκτήσετε το επιθυμητό αντικείμενο.

Αυτό θα μετριάσει την απώλεια που έχετε κάνει με τη μορφή προσφορών δαπανών που υποβάλατε στη δημοπρασία.

6. Ζητήστε την 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων σας

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μπορείτε να λάβετε πίσω την τιμή της αγοράς του «πρώτου πακέτου προσφοράς» ανεξάρτητα από το αν κερδίσετε ή χάσετε την πρώτη σας δημοπρασία.

dealdash εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Επομένως, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες του DealDash για οποιονδήποτε λόγο και θέλετε να μην το χρησιμοποιείτε πλέον αφού ξοδέψετε το πρώτο σας πακέτο προσφοράς σε μια δημοπρασία, ζητήστε αμέσως επιστροφή χρημάτων για να λάβετε τα χρήματά σας πίσω.

7. Πληρώστε με PayPal

Ενώ μπορείτε να κάνετε πληρωμές στο DealDash μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας καθώς και μέσω PayPal, σας συνιστώ να πραγματοποιείτε πληρωμές μέσω PayPal λόγω του Προγράμματος Προστασίας αγοραστών.

Διαβάστε επίσης :Πακέτα Amazon Unclaimed: Τι είναι και πού να αγοράσετε

Είναι το Testerup νόμιμο; (Πληρώνει πραγματικά)

Είναι το GetYourGuide νόμιμο; (Γνωρίστε ΑΥΤΟ πριν κάνετε κράτηση)

Είναι το GoMovies ασφαλές και νόμιμο;

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *