Το Spotify κολλάει στο iPhone; 7 τρόποι για να το διορθώσετε

Είτε έχετε Android είτε iPhone, το Spotify είναι μια τέτοια εφαρμογή που δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε. Το Spotify είναι μια υπηρεσία ροής μουσικής διαθέσιμη για κάθε είδους πλατφόρμες.

Μπορείτε να αποκτήσετε την επίσημη εφαρμογή Spotify από το Apple App Store και να απολαύσετε ροή μουσικής στο iPhone σας. Ενώ η εφαρμογή Spotify για iOS είναι ως επί το πλείστον χωρίς σφάλματα, μπορεί μερικές φορές να εμφανίζει μερικά προβλήματα.

Για παράδειγμα, μερικοί χρήστες iPhone ανέφεραν πρόσφατα ένα πρόβλημα κατάρρευσης του Spotify. Σύμφωνα με τους χρήστες, η εφαρμογή Spotify κολλάει μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης iOS 17.4.1. Επομένως, εάν είστε χρήστης iPhone και αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης :Πώς να αδειάσετε τα σκουπίδια στο iPhone (Πλήρης οδηγός)

Πώς να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση «Το iPhone μπορεί να είναι πολύ κοντά».

Το Spotify συνεχίζει να καταρρέει στο iPhone; 7 τρόποι για να το διορθώσετε

Η κατάρρευση της εφαρμογής Spotify στο iPhone είναι ένα κοινό πρόβλημα, αλλά η πραγματική αιτία είναι άγνωστη. Ακολουθήστε μερικές απλές μεθόδους που έχουμε μοιραστεί σε αυτό το άρθρο για να διορθώσετε το Spotify Keeps crashing στο iPhone.

1. Επανεκκινήστε το iPhone σας

Επανεκκίνηση

Εάν το Spotify συνεχίζει να κολλάει, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επανεκκινήσετε το iPhone σας. Η επανεκκίνηση θα απελευθερώσει το Spotify και όλες τις σχετικές διεργασίες του από τη μνήμη RAM, κάτι που μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

Επομένως, προτού δοκιμάσετε άλλες μεθόδους, φροντίστε να επανεκκινήσετε το iPhone σας. Για να επανεκκινήσετε το iPhone σας, πατήστε παρατεταμένα το πλευρικό κουμπί και το κουμπί μείωσης έντασης και επιλέξτε την επιλογή Slide to Restart.

2. Ενημερώστε την εφαρμογή Spotify στο iPhone

Ενημερώστε την εφαρμογή Spotify στο iPhone

Πριν από μερικούς μήνες, η εφαρμογή Spotify για iPhone έλαβε μια ενημέρωση που προκάλεσε πολλά προβλήματα, όπως η κατάρρευση της εφαρμογής και η καθυστέρηση κατά την αναπαραγωγή podcast.

Οι πιθανότητες είναι ότι χρησιμοποιείτε αυτήν την προβληματική έκδοση Spotify στο iPhone σας. Η ομάδα του Spotify διόρθωσε το πρόβλημα στην επόμενη ενημέρωση.

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να ενημερώσετε την εφαρμογή Spotify από το Apple App Store για να επιδιορθώσετε το πρόβλημα που συνεχίζει να κολλάει το Spotify.

Για να ενημερώσετε την εφαρμογή Spotify, ανοίξτε το Apple App Store και αναζητήστε το Spotify. Στη συνέχεια, ανοίξτε την επίσημη λίστα εφαρμογών Spotify και επιλέξτε Ενημέρωση. Μετά την ενημέρωση, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το Spotify για λίγο. δεν θα αντιμετωπίσετε πλέον το πρόβλημα καθυστέρησης ή συντριβής.

3. Ελέγξτε τους διακομιστές Spotify

Ελέγξτε τους διακομιστές Spotify

Εάν οι διακομιστές Spotify είναι εκτός λειτουργίας σε όλο τον κόσμο, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την αναπαραγωγή ήχου. Μερικές φορές, η εφαρμογή μπορεί να διακοπεί, να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Spotify, να αποκρύψετε τις λήψεις εκτός σύνδεσης κ.λπ.

Επομένως, προτού κάνετε περαιτέρω αλλαγές στην εφαρμογή Spotify ή στις ρυθμίσεις του iPhone, συνιστάται να ελέγξετε το Κατάσταση διακομιστή Spotify.

Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας καθολικά, πρέπει να περιμένετε μέχρι να αποκατασταθούν. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές ροής μουσικής για να ικανοποιήσετε τις μουσικές σας ανάγκες.

4. Ενεργοποιήστε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για το Spotify

Το Spotify είναι μια υπηρεσία ιστού που απαιτεί τη λειτουργία του Διαδικτύου και στο iPhone, έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Είναι πιθανό να απενεργοποιήσατε κατά λάθος τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας του Spotify, επομένως δεν λειτουργεί πλέον. Επομένως, πρέπει να διασφαλίσετε ότι η χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας της εφαρμογής Spotify είναι ενεργοποιημένη. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.

Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Εφαρμογές κατά χρήση ενότητα και βρείτε Spotify.

4. Βεβαιωθείτε ότι η εναλλαγή δίπλα στο Spotify είναι άναψε.

άναψε

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιτρέψετε στην εφαρμογή Spotify για iPhone να χρησιμοποιεί τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας.

5. Αποσυνδεθείτε από το Spotify και συνδεθείτε ξανά

Αν και αυτή δεν είναι η καταλληλότερη λύση για το πρόβλημα, η αποσύνδεση από το Spotify και η εκ νέου καταγραφή βοήθησαν πολλούς χρήστες να διορθώσουν το πρόβλημα κατάρρευσης της εφαρμογής.

Ίσως υπάρχει πρόβλημα με τον λογαριασμό χρήστη που χρησιμοποιείτε στην εφαρμογή Spotify για iPhone. Δοκιμάστε να αποσυνδεθείτε από το Spotify και μετά να συνδεθείτε ξανά.

1. Εκκινήστε το Spotify εφαρμογή στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε Αποσύνδεση.

Αποσύνδεση

4. Μόλις αποσυνδεθείτε, συνδεθείτε ξανά.

Αφού συνδεθείτε, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Spotify για λίγο και ελέγξτε αν εξακολουθεί να κολλάει.

6. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Spotify

Οι κατεστραμμένες κρυφές μνήμες είναι ένας από τους κύριους λόγους για τα σφάλματα εφαρμογών στα iPhone. Στην περίπτωσή σας, η εφαρμογή Spotify ήταν πιθανό να έχει κατεστραμμένη κρυφή μνήμη.

Για να αποκλειστούν τέτοιες πιθανότητες, συνιστάται η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του Spotify από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Spotify στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Spotify, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Στο μενού Spotify, επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

4. Στις ρυθμίσεις του Spotify, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Αποθήκευση.

Αποθήκευση

5. Στην οθόνη Αποθήκευση, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αφού διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Spotify στο iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή και χρησιμοποιήστε την χωρίς καθυστέρηση ή σφάλμα.

7. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Spotify

Εάν τίποτα δεν λειτούργησε για να διορθωθεί το πρόβλημα σύγκρουσης του Spotify στο iPhone σας, το τελευταίο σας στοίχημα είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή.

Ωστόσο, σημειώστε ότι η απεγκατάσταση του Spotify θα καταργήσει όλες τις ρυθμίσεις χρήστη και τα αποθηκευμένα δεδομένα. Θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά με τον λογαριασμό σας στο Spotify.

Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Spotify

Για να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Spotify, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Spotify και επιλέξτε Διαγραφή εφαρμογής. Μόλις διαγραφεί, εγκαταστήστε Spotify ξανά από το Apple App Store.

Η συνεχής συντριβή της εφαρμογής Spotify μπορεί να είναι απογοητευτική, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους για να επιλύσετε το πρόβλημα. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *