Το Telegram δεν στέλνει κωδικό SMS

Το Telegram δεν στέλνει κωδικό SMS; 6 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε

Παρόλο που το Telegram είναι λιγότερο δημοφιλές από το Messenger ή το WhatsApp, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες. Το Telegram σάς προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, αλλά πολλά σφάλματα στην εφαρμογή καταστρέφουν την εμπειρία εντός εφαρμογής.

Επίσης, το επίπεδο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Telegram είναι αρκετά υψηλό. Πρόσφατα, οι χρήστες του Telegram σε όλο τον κόσμο αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη σύνδεσή τους στους λογαριασμούς τους. Οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι το Telegram δεν στέλνει τον κωδικό SMS.

Εάν δεν μπορείτε να περάσετε από τη διαδικασία εγγραφής επειδή ο κωδικός επαλήθευσης του λογαριασμού δεν έρχεται στον αριθμό τηλεφώνου σας, μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμος αυτός ο οδηγός.

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες μεθόδους επιδιόρθωσης Το Telegram δεν στέλνει κωδικούς SMS. Ακολουθώντας τις μεθόδους που έχουμε κοινοποιήσει, μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα και να λάβετε τον κωδικό επαλήθευσης αμέσως. Ας αρχίσουμε.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εγκαταστήσετε το Telegram στο Android TV

Το Telegram δεν στέλνει κωδικό SMS; 6 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε

Αν είσαι δεν λαμβάνετε τον κωδικό SMS του Telegram, το πρόβλημα μάλλον βρίσκεται στο τέλος σας. Ναι, οι διακομιστές των Telegrams μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας, αλλά κυρίως, είναι πρόβλημα που σχετίζεται με το δίκτυο.

1. Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τον σωστό αριθμό

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τον σωστό αριθμό

Πριν σκεφτείτε γιατί το Telegram δεν στέλνει κωδικούς SMS, πρέπει να επιβεβαιώσετε εάν ο αριθμός που εισαγάγατε για εγγραφή είναι σωστός.

Ένας χρήστης μπορεί να εισαγάγει λάθος αριθμό τηλεφώνου. Όταν συμβεί αυτό, το Telegram θα στείλει τον κωδικό επαλήθευσης SMS στον λάθος αριθμό που έχετε εισαγάγει.

Επομένως, επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα στην οθόνη Εγγραφή και εισαγάγετε ξανά τον αριθμό τηλεφώνου. Εάν ο αριθμός είναι σωστός και εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε τους κωδικούς SMS, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

2. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM σας έχει σωστό σήμα

Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM σας έχει σωστό σήμα

Λοιπόν, το Telegram στέλνει τους κωδικούς εγγραφής μέσω SMS. Επομένως, εάν ο αριθμός έχει κακό σήμα, μπορεί να είναι πρόβλημα. Εάν η κάλυψη δικτύου είναι ένα πρόβλημα στην περιοχή σας, πρέπει να μετακινηθείτε σε μια τοποθεσία όπου η κάλυψη δικτύου είναι καλή.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να μετακινηθείτε έξω και να ελέγξετε αν υπάρχουν αρκετές γραμμές σήματος. Εάν το τηλέφωνό σας έχει αρκετές γραμμές σήματος δικτύου, συνεχίστε τη διαδικασία εγγραφής στο Telegram. Με το κατάλληλο σήμα, θα πρέπει να λάβετε τον κωδικό επαλήθευσης SMS αμέσως.

3. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις SMS του τηλεφώνου σας

Τι σημαίνει Αποστολή ως SMS μέσω διακομιστή στο Android;

Εάν οι ρυθμίσεις SMS δεν έχουν διαμορφωθεί σωστά, κανένα SMS δεν θα φτάσει στο τηλέφωνό σας. Εφόσον το Telegram σας στέλνει τον κωδικό μέσω SM, είναι σημαντικό να ελέγξετε τις ρυθμίσεις SMS του τηλεφώνου σας.

Μπορείτε να ζητήσετε από τον φίλο σας να στείλει ένα SMS στον αριθμό τηλεφώνου σας. Εάν το SMS δεν φτάσει στο τηλέφωνό σας, κάτι δεν πάει καλά με το Ρυθμίσεις SMS ή λανθασμένο SMSC.

Οι ρυθμίσεις SMS θα διαφέρουν ανάλογα με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε. Η ευκολότερη λύση είναι να επικοινωνήσετε με τον πάροχο τηλεπικοινωνιών σας και να του ζητήσετε τη σωστή διαμόρφωση. Θα σας καθοδηγήσουν στη διαμόρφωση της κάρτας SIM/τηλεφώνου σας για λήψη SMS.

4. Ελέγξτε το Telegram σε άλλες συσκευές

Ελέγξτε το Telegram σε άλλες συσκευές

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Telegram σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Οι χρήστες μερικές φορές εγκαθιστούν το Telegram σε επιτραπέζιους υπολογιστές και το ξεχνούν. Όταν προσπαθούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο Telegram από κινητό, δεν λαμβάνουν τον κωδικό επαλήθευσης SMS.

Αυτό συμβαίνει επειδή το Telegram επιχειρεί να στείλει κωδικούς στις συνδεδεμένες συσκευές σας (εντός εφαρμογής) πρώτα από προεπιλογή. Εάν δεν βρει ενεργή συσκευή, στέλνει τον κωδικό ως SMS.

Εάν δεν λαμβάνετε τους κωδικούς επαλήθευσης του Telegram στο κινητό σας, πρέπει να ελέγξετε αν το Telegram σάς στέλνει τους κωδικούς στην εφαρμογή για υπολογιστές. Για να αποφύγετε τη λήψη του κωδικού εντός της εφαρμογής, πατήστε στο Στείλτε τον κωδικό ως SMS επιλογή.

5. Λάβετε κωδικό εισόδου μέσω κλήσης

Λάβετε κωδικό σύνδεσης μέσω κλήσης

Εάν η μέθοδος SMS εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μπορείτε να λάβετε τον κωδικό μέσω κλήσεων. Το Telegram σάς εμφανίζει αυτόματα μια επιλογή λήψης κωδικών μέσω κλήσεων, εάν διασχίσετε τον αριθμό των προσπαθειών λήψης κωδικών μέσω SMS.

Πρώτον, το Telegram θα προσπαθήσει να στείλει τον κωδικό εντός εφαρμογής εάν εντοπίσει ότι το Telegram εκτελείται σε μία από τις συσκευές σας. Εάν καμία συσκευή δεν είναι ενεργή, θα σας στείλει ένα SMS που περιέχει τον κωδικό.

Εάν το SMS δεν φτάσει στον αριθμό τηλεφώνου σας, μπορείτε να λάβετε τον κωδικό μέσω τηλεφωνικής κλήσης. Για πρόσβαση στο επαλήθευση τηλεφωνικής κλήσης επιλογή, πατήστε στο «Δεν έλαβα τον κωδικό» και επιλέξτε την επιλογή Τηλεφωνική κλήση. Θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από το Telegram με τον κωδικό σας.

6. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Telegram και δοκιμάστε ξανά

Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν το πρόβλημα της μη αποστολής SMS με το Telegram απλώς με την επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Αν και η επανεγκατάσταση δεν έχει σύνδεσμο με το Telegram δεν θα στείλει σφάλμα κωδικού SMS, μπορείτε ακόμα να το δοκιμάσετε.

Η επανεγκατάσταση θα εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του Telegram στο τηλέφωνό σας, η οποία πιθανώς θα διορθώσει το πρόβλημα μη αποστολής κώδικα του Telegram.

Για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Telegram στο Android, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Telegram και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης. Μόλις απεγκατασταθεί, ανοίξτε το Google Play Store και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Telegram. Μόλις εγκατασταθεί, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και συνδεθείτε.

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι επίλυσης Telegram Δεν στέλνει SMS πρόβλημα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση του προβλήματος του Telegram που δεν θα στείλει κωδικό μέσω SMS, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κάνετε Screen Mirror Telegram στο Apple TV

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του Telegram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *