Το WhatsApp Backup έχει κολλήσει σε εξέλιξη; 9 τρόποι για να το διορθώσετε

Ας το παραδεχτούμε: Το WhatsApp έχει γίνει πλέον μια εφαρμογή επικοινωνίας για εκατομμύρια χρήστες. Το χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά για να επικοινωνούμε με φίλους και οικογένεια. Αν και η εφαρμογή WhatsApp είναι πολύ σταθερή, το να έχετε ένα σωστό αντίγραφο ασφαλείας των συνομιλιών και άλλων δεδομένων εξακολουθεί να είναι σημαντικό.

Το WhatsApp παρέχει πολλούς τρόπους για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των πιο σημαντικών συνομιλιών σας. μπορείτε να τα εξαγάγετε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να τα ανεβάσετε στον λογαριασμό σας στο Google Drive. Ωστόσο, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά οι χρήστες του WhatsApp είναι το Backup Stuck in Progress.

Το πρόβλημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WhatsApp που έχει κολλήσει ή καθυστερεί πολύ στο Android δεν είναι κάτι νέο. πολλοί χρήστες το έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Επομένως, εάν είστε νέος στο WhatsApp και αντιμετωπίζετε την πρόοδο του WhatsApp Backup που διαρκεί πολύ στο Android, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

WhatsApp Status έχει κολλήσει στην αποστολή;

Γιατί το WhatsApp Backup έχει κολλήσει σε εξέλιξη;

Το WhatsApp Backup μπορεί να έχει κολλήσει σε εξέλιξη ή να διαρκέσει πολύ για διάφορους λόγους. Ίσως υπάρχει πρόβλημα στο διαδίκτυο που εμποδίζει τις δυνατότητες μεταφόρτωσης ή τα αρχεία της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής έχουν καταστραφεί.

Είναι επίσης πιθανό ο λογαριασμός Google Drive στον οποίο έχει μεταφορτωθεί το αντίγραφο ασφαλείας να έχει ανεπαρκή αποθηκευτικό χώρο. Δεδομένου ότι ο πραγματικός λόγος δεν είναι γνωστός, θα πρέπει να περάσετε από μια σειρά αντιμετώπισης προβλημάτων για να το διορθώσετε.

Το WhatsApp Backup έχει κολλήσει σε εξέλιξη; 9 τρόποι για να το διορθώσετε

Αυτό το άρθρο θα αναφέρει μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το WhatsApp Backup που έχει κολλήσει σε εξέλιξη ή διαρκεί πολύ σε ένα smartphone Android. Φροντίστε να ακολουθήσετε τις μεθόδους μία προς μία. Ας αρχίσουμε.

1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο

Ελέγξτε τη συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο

Το ζήτημα του WhatsApp Backup Stuck in Progress συνήθως συνδέεται με ασταθή σύνδεση στο διαδίκτυο. Επομένως, προτού δοκιμάσετε τις επόμενες μεθόδους, βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο σε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι σταθερή, επισκεφτείτε τον ιστότοπο fast.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή δικτύου WiFi (Εάν έχετε και τα δύο).

Εάν όλα είναι καλά, συνιστάται να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή ή της σύνδεσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας (όποια και αν χρησιμοποιείτε). Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp και ξεκινήστε ξανά τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

2. Επανεκκινήστε το smartphone σας

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε το ζήτημα του WhatsApp Backup Stuck in Progress είναι να επανεκκινήσετε το smartphone σας. Είτε πρόκειται για Android είτε για iPhone, μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει τα πιο περίπλοκα προβλήματα του τηλεφώνου σας.

Η επανεκκίνηση θα εξαλείψει επίσης όλα τα πιθανά σφάλματα και δυσλειτουργίες που ενδέχεται να εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία της διαδικασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της εφαρμογής WhatsApp. Εάν διαθέτετε Android, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και επιλέξτε Επανεκκίνηση.

3. Βεβαιωθείτε ότι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με χρήση κινητής τηλεφωνίας είναι ενεργοποιημένη

Εάν το αντίγραφο ασφαλείας με χρήση κινητής τηλεφωνίας είναι απενεργοποιημένο και εάν χρησιμοποιείτε το WhatsApp με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας, το αντίγραφο ασφαλείας δεν θα μεταφορτωθεί. Η εφαρμογή WhatsApp διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται «Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με χρήση κινητής τηλεφωνίας» που επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων κατά τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Εάν η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεν θα προχωρήσει. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με χρήση της δυνατότητας κινητής τηλεφωνίας είναι ενεργοποιημένη στον λογαριασμό σας WhatsApp.

1. Ανοίξτε το εφαρμογή WhatsApp στη συσκευή σας Android.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Συνομιλίες.

Συνομιλίες

4. Στην οθόνη συνομιλιών, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συνομιλιών.

Chats Backu

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και βεβαιωθείτε ότι Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας χρησιμοποιώντας το Cellular η επιλογή είναι ενεργοποιημένη.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας χρησιμοποιώντας το Cellular

Αυτό είναι! Μόλις ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. Το WhatsApp Backup θα πρέπει να προχωρήσει τώρα.

4. Εξαιρέστε τα βίντεο από το WhatsApp Backup

Εάν η εφαρμογή WhatsApp χρειάζεται ασυνήθιστα πολύ χρόνο για να ολοκληρώσει το αντίγραφο ασφαλείας, το πιθανότερο είναι ότι τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας έχουν βίντεο. Τα μεγάλα βίντεο συχνά χρειάζονται χρόνο για να ανέβουν, με αποτέλεσμα να κολλάει το WhatsApp Backup. Επομένως, μπορείτε να δοκιμάσετε να εξαιρέσετε τα βίντεο από το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας WhatsApp για να διορθώσετε το πρόβλημα.

1. Ανοίξτε το εφαρμογή WhatsApp στο Android ή το iPhone σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Στην οθόνη προφίλ, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Συνομιλίες.

Συνομιλίες

4. Στην οθόνη συνομιλιών, πατήστε στο Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας

5. Στο Chat Backup, κάντε κύλιση προς τα κάτω και σβήνω η εναλλαγή για Συμπεριλάβετε βίντεο.

Συμπεριλάβετε βίντεο

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξαιρέσετε βίντεο από το αντίγραφο ασφαλείας της συνομιλίας WhatsApp.

5. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής WhatsApp

Εάν έχετε ακολουθήσει όλες τις μεθόδους, συνιστάται να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή WhatsApp. Η αναγκαστική διακοπή θα απελευθερώσει όλες τις διαδικασίες και τις εργασίες που σχετίζονται με την εφαρμογή WhatsApp από το παρασκήνιο.

Έτσι, μόλις σταματήσετε αναγκαστικά την εφαρμογή, ανοίξτε την ξανά και ξεκινήστε ξανά το αντίγραφο ασφαλείας. Δείτε πώς μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή WhatsApp.

1. Πατήστε παρατεταμένα το Εικονίδιο εφαρμογής WhatsApp στην αρχική οθόνη του Android σας.

2. Στο μενού που εμφανίζεται, πατήστε στο Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

3. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε στο Force Stop κουμπί.

Force Stop

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διορθώσετε το WhatsApp Backup που έχει κολλήσει στο Android διακόπτοντας αναγκαστικά την εφαρμογή.

6. Ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp

εγκαταστήστε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις

Εάν το WhatsApp Backup εξακολουθεί να έχει κολλήσει σε εξέλιξη, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε την εφαρμογή. Η ενημέρωση της εφαρμογής θα εξαλείψει τα σφάλματα και τις δυσλειτουργίες που υπάρχουν στην εγκατεστημένη έκδοση της εφαρμογής.

Επίσης, είναι καλή ιδέα να διατηρείτε συνεχώς ενημερωμένες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια Android. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να απολαμβάνετε όλες τις νέες δυνατότητες μαζί με εξαιρετική σταθερότητα.

Έτσι, μπορείτε να ανοίξετε το αντίστοιχο κατάστημα εφαρμογών του smartphone σας και να ενημερώσετε την εφαρμογή WhatsApp στην πιο πρόσφατη έκδοση. Μετά την ενημέρωση, ξεκινήστε ξανά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του WhatsApp Chat.

7. Διαγράψτε το παλιό αντίγραφο ασφαλείας WhatsApp από το Google Drive

Τα υπάρχοντα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας WhatsApp που είναι αποθηκευμένα στον λογαριασμό σας στο Google Drive μπορεί μερικές φορές να προκαλέσουν προβλήματα με τα νέα αντίγραφα ασφαλείας. Επομένως, εάν τίποτα δεν λειτούργησε προς όφελός σας μέχρι τώρα, είναι καλύτερο να διαγράψετε τα παλιά αρχεία αντιγράφων ασφαλείας που είναι αποθηκευμένα στο Google Drive σας.

1. Ανοίξτε το Google Drive εφαρμογή στη συσκευή σας Android. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία.

μενού χάμπουργκερ

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο Αντίγραφα ασφαλείας.

Αντίγραφα ασφαλείας

3. Βρείτε το φάκελο WhatsApp Backup και πατήστε στο τρεις τελείες διπλα σε ΑΥΤΟ.

τρεις τελείες

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε το Διαγραφή αντιγράφων ασφαλείας επιλογή.

Διαγραφή αντιγράφων ασφαλείας

5. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, πατήστε το Διαγράφω κουμπί ξανά.

Διαγράφω

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να διαγράψετε παλιά αντίγραφα ασφαλείας WhatsApp από τον λογαριασμό σας στο Google Drive.

8. Χρησιμοποιήστε έναν διαφορετικό Λογαριασμό Google για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συνομιλιών WhatsApp

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το WhatsApp Backup σε εξέλιξη ή καθυστερείτε πολύ για να ολοκληρωθεί, είναι καλύτερο να συνδέσετε έναν διαφορετικό λογαριασμό Google Drive στο WhatsApp. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp και πατήστε στο εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε στο Συνομιλίες.

Συνομιλίες

3. Στην οθόνη συνομιλιών, πατήστε στο Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας

4. Τώρα επιλέξτε Λογαριασμός Google.

5. Τώρα πατήστε στο Προσθήκη λογαριασμού και προσθέστε έναν άλλο Λογαριασμό Google για να αποθηκεύσετε το WhatsApp Backup.

Προσθήκη λογαριασμού

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό Λογαριασμό Google για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συνομιλιών WhatsApp.

9. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή WhatsApp

Εάν τίποτα δεν λειτούργησε για να διορθώσετε το πρόβλημα του WhatsApp Backup Stuck in Progress, η τελική επιλογή είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή WhatsApp. Η επανεγκατάσταση είναι εύκολη και αφαιρεί όλα τα κατεστραμμένα αρχεία εγκατάστασης.

Εγκαθιδρύω πάλι

Επίσης, η επανεγκατάσταση θα αποκλείσει τις εσφαλμένες ρυθμίσεις που ενδέχεται να εμποδίζουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του WhatsApp. Επομένως, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής WhatsApp στην αρχική σας οθόνη και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

Μόλις απεγκατασταθεί, ανοίξτε το Google Play Store και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή WhatsApp. Αφού εγκαταστήσετε το WhatsApp, συνδεθείτε με τον αριθμό τηλεφώνου σας και ξεκινήστε τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το WhatsApp Backup που έχει κολλήσει ή διαρκεί πολύ. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση των προβλημάτων του WhatsApp Backup. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μοιραστείτε τον με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κάνετε Screen Mirror/Μετάδοση βίντεο WhatsApp στο Apple TV

Πώς να καρφιτσώσετε μεμονωμένα μηνύματα στη συνομιλία στο WhatsApp

Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς WhatsApp (Επίσημη μέθοδος)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *