Το YouTube Music δεν λειτουργεί; Δοκιμάστε αυτές τις 7 διορθώσεις

Το YouTube Music δεν λειτουργεί; Δοκιμάστε αυτές τις 7 διορθώσεις

Το YouTube Music είναι μια δημοφιλής υπηρεσία ροής μουσικής που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εκατομμύρια τραγούδια και βίντεο στις συσκευές σας. Ωστόσο, όταν το YouTube Music δεν λειτουργεί, τι κάνετε για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική;

Εάν το YouTube Music δεν λειτουργεί για εσάς, θα πρέπει να διερευνήσετε την αιτία. Μπορεί να είναι διακοπή λειτουργίας διακομιστή ή μπορεί να είναι πρόβλημα με τη σύνδεσή σας (ή την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε). Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, υπάρχουν μερικές κοινές επιδιορθώσεις παρακάτω που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Πώς να δείτε μουσικής YouTube στο Apple TV

1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο? Μην περιμένετε να λειτουργήσει το YouTube Music (εκτός αν έχει γίνει λήψη της μουσικής στη συσκευή σας). Θα χρειαστεί να διορθώσετε το πρόβλημα εάν θέλετε να κάνετε ροή μουσικής YouTube μέσω της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο.

Εάν χρησιμοποιείτε φορητή συσκευή, βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση δεδομένων σας είναι σταθερή, είτε μέσω τοπικού δικτύου Wi-Fi είτε μέσω της σύνδεσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή ή Mac, ελέγξτε ότι χρησιμοποιείτε συνδεδεμένο στο σωστό δίκτυο και ότι έχεις αρκετή ισχύ σήματος. Εάν όχι, πλησιάστε πιο κοντά στο δρομολογητή σας ή μεταβείτε στο a ενσύρματη σύνδεση.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ταχύτητα του διαδικτύου σας χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο όπως το Speedtest για να επαληθεύσετε ότι διαθέτετε αρκετά ισχυρή σύνδεση για τη ροή της μουσικής σας.

2. Επανεκκινήστε την εφαρμογή και τη συσκευή σας

Μια γρήγορη επανεκκίνηση μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να διορθώσετε ένα πρόβλημα με την εμπειρία σας στο YouTube Music. Είναι ένα κλισέ, αλλά το να ξεκινήσετε με μια πρόσφατα επανεκκινημένη συσκευή μπορεί συχνά να διορθώσει προβλήματα που είναι δύσκολο να διαγνωστούν όπως αυτό. Αν δεν θέλετε να πάτε τόσο μακριά, τότε αναγκαστικό κλείσιμο μιας εφαρμογής και η επανεκκίνηση μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Εάν η επανεκκίνηση της εφαρμογής δεν λειτουργεί, ίσως χρειαστεί επανεκκινήστε τη συσκευή σας επισης. Αυτό θα ανανεώσει το σύστημά σας και θα ελευθερώσει λίγη μνήμη. Για επανεκκίνηση της συσκευής σας, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας μέχρι να δείτε ένα μενού με επιλογές απενεργοποίησης ή επανεκκίνησης—διαλέξτε την επιλογή επανεκκίνησης για να συνεχίσετε.

Η φορητή συσκευή σας μπορεί να έχει διαφορετικό σύνολο κουμπιών για να πατήσετε για να δείτε αυτό το μενού.

3. Ενημερώστε την εφαρμογή YouTube Music

Εάν δεν έχετε ενημερώσει την εφαρμογή YouTube Music εδώ και καιρό, ενδέχεται να έχει χάσει μέρος της λειτουργικότητάς της. Το YouTube Music ενδέχεται να εισάγει νέες λειτουργίες ή διορθώσεις σφαλμάτων που απαιτούν την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής ή του προγράμματος περιήγησης για να λειτουργήσει σωστά. Εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλματα ή προβλήματα συμβατότητας.

Θα χρειαστεί να το ενημερώσετε για να επιλύσετε το πρόβλημα. Για να ενημερώσετε την εφαρμογή σας, μεταβείτε στο Google Play Store ή το Apple App Store και αναζητήστε YouTube Music. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, πατήστε Εκσυγχρονίζω για να το εγκαταστήσετε.

Εάν έχετε πρόσβαση στο YouTube Music από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας, ίσως χρειαστεί να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας για να επιλύσετε το πρόβλημα.

4. Ελέγξτε την κατάσταση της συνδρομής σας

Εάν είστε συνδρομητής YouTube Music Premium, θα μπορείτε να απολαμβάνετε ορισμένα οφέλη που δεν είναι διαθέσιμα στους δωρεάν χρήστες, όπως αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης, ακρόαση χωρίς διαφημίσεις και αναπαραγωγή στο παρασκήνιο. Ωστόσο, εάν η συνδρομή σας λήξει ή ακυρωθεί, θα χάσετε την πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες—θα μπορούσε να σταματήσει η λειτουργία της Μουσικής YouTube.

Για να ελέγξετε την κατάσταση της συνδρομής σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. μεταβείτε στο Ιστότοπος YouTube Music ή εφαρμογή και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.
 2. Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας και επιλέξτε Συνδρομές επί πληρωμή. Θα πρέπει να δείτε το τρέχον πρόγραμμα και τα στοιχεία χρέωσης—πατήστε Διαχείριση συνδρομής για να δείτε τις λεπτομέρειες.
 1. Εάν η συνδρομή σας είναι ενεργή, θα πρέπει να το δείτε στη λίστα. Εάν δεν είναι ενεργό, θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας λέει να το ανανεώσετε ή να το επαναφέρετε. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να επαναφέρετε τη συνδρομή σας.

Μόλις αποκατασταθεί, θα αποκατασταθεί η πρόσβασή σας σε λειτουργίες επί πληρωμή, όπως λήψεις μουσικής.

5. Απενεργοποιήστε τα VPN και τα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VPN (εικονικά ιδιωτικά δίκτυα) ή αποκλειστές διαφημίσεων για να βοηθήσετε στη διατήρηση του απορρήτου σας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτά τα εργαλεία ενδέχεται επίσης να επηρεάσουν τη Μουσική YouTube και άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες στο διαδίκτυο.

Για παράδειγμα, τα VPN θα αλλάξουν την τοποθεσία σας και θα επηρεάσουν τη διαθεσιμότητα ορισμένου περιεχομένου ή λειτουργιών. Τα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων ενδέχεται να αποκλείσουν ορισμένα στοιχεία του ιστότοπου ή της εφαρμογής και να εμποδίσουν τη σωστή φόρτωσή τους. Υπηρεσίες όπως το YouTube Music μπορούν να εντοπίσουν ενεργά και να αποκλείσουν τόσο VPN όσο και προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων για να αποτρέψουν την κατάχρηση των υπηρεσιών τους.

Για να το διορθώσετε, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το VPN ή το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων και δείτε εάν η Μουσική YouTube θα αρχίσει να λειτουργεί ξανά. Εάν συμβεί αυτό, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι απενεργοποιείτε αυτά τα εργαλεία όποτε θέλετε να ακούσετε τη μουσική σας.

6. Αντιμετώπιση προβλημάτων των συσκευών ήχου σας

Εάν η Μουσική YouTube λειτουργεί αλλά δεν μπορείτε να ακούσετε ήχο, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις συσκευές ήχου σας.

Αυτό περιλαμβάνει τα ηχεία, τα ακουστικά, τα ακουστικά ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να ακούτε μουσική. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την ένταση, τη σύνδεση ή τις ρυθμίσεις αυτών των συσκευών που επηρεάζουν την ποιότητα του ήχου.

Ακολουθούν ορισμένα βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιλύσετε το πρόβλημα.

 • Ελέγξτε το επίπεδο έντασης της συσκευής σας και βεβαιωθείτε ότι δεν είναι σε σίγαση ή πολύ χαμηλή.
 • Κοιτάξτε τη σύνδεση της συσκευής σας και βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένη με ασφάλεια και σωστά. Αν είσαι χρησιμοποιώντας μια συσκευή Bluetoothβεβαιωθείτε ότι η σύνδεση είναι ενεργοποιημένη και σας Το ραδιόφωνο Bluetooth είναι ενεργοποιημένο.
 • Ελέγξτε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας και βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί ως η προεπιλεγμένη συσκευή εξόδου.
 • Κοιτάξτε τα επίπεδα μπαταρίας για τη συσκευή σας για να βεβαιωθείτε ότι έχει αρκετή ισχύ για την αναπαραγωγή της μουσικής σας.
 • Ελέγξτε για τυχόν φυσική ζημιά ή βρωμιά στη συσκευή σας—καθαρίστε το εάν χρειάζεται.
 • Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να το διορθώσετε, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική συσκευή ήχου για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Μουσική YouTube

Η προσωρινή μνήμη της εφαρμογής είναι ένας προσωρινός χώρος αποθήκευσης που χρησιμοποιεί το YouTube Music για την αποθήκευση δεδομένων που χρειάζεται προσωρινά. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσει την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής για να αποθηκεύσει ένα τοπικό αντίγραφο της μουσικής που μεταδίδετε σε ροή.

Ωστόσο, εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με το YouTube Music που δεν λειτουργεί, ίσως θελήσετε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής. Θα μπορούσε να σας εμποδίσει να φορτώσετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ή, εάν η προσωρινή μνήμη είναι πολύ μεγάλη, θα μπορούσε να προκαλέσει δυσλειτουργία της εφαρμογής.

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής δεν θα διαγράψει κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα ή ρυθμίσεις, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην επαναφορά της λειτουργικότητας της εφαρμογής σαν να ήταν πρόσφατα εγκατεστημένη. Αυτό είναι δυνατό μόνο σε συσκευές Android—αν χρησιμοποιείτε iPhone ή iPad, είναι καλύτερα αφαιρέστε και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή αντι αυτου.

Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής για τη Μουσική YouTube στο Android, ακολουθήστε αυτά τα γενικά βήματα. Τα πραγματικά βήματα ενδέχεται να διαφέρουν στη συσκευή σας, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση Android που χρησιμοποιείτε.

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στη συσκευή σας Android.
 2. Ανοιξε το Εφαρμογές μενού.
 1. Αναζητήστε και επιλέξτε το YouTube Music εφαρμογή και, στη συνέχεια, επιλέξτε την για να δείτε τις ρυθμίσεις της.
 1. Στο Αποθήκευση Αποθήκευση και κρυφή μνήμη) μενού, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.
 1. Ακολουθήστε τυχόν πρόσθετα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία.

Μόλις διαγραφεί η προσωρινή μνήμη της εφαρμογής, επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android για να βεβαιωθείτε ότι έχετε εκκαθαρίσει τη μνήμη της συσκευής σας και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να την χρησιμοποιήσετε ξανά.

Διόρθωση προβλημάτων με το YouTube Music

Το YouTube Music είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε μουσική στις συσκευές σας, αλλά δεν είναι μια τέλεια υπηρεσία. Εάν το YouTube Music δεν λειτουργεί για εσάς, ελπίζουμε ότι μία από τις παραπάνω επιδιορθώσεις μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

Εάν δεν το κάνει, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε μια εναλλακτική λύση όπως το Apple Music για τις ανάγκες ροής μουσικής σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να σκεφτείτε μια συνδρομή στο Spotify Premium και να απολαύσετε τον μεγάλο αριθμό μουσικής και podcast που έχει να προσφέρει το Spotify.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αποκτήσετε το Apple Music σε LG Smart TV

Πώς να ακούσετε Apple Music στη Samsung Smart TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *