Λήψη YouTube Music σε υπολογιστή

Λήψη εφαρμογής YouTube Music για υπολογιστή (Όλες οι μέθοδοι)

Το 2020, η Google σκότωσε επίσημα τη Μουσική Google Play και παρουσίασε τη Μουσική YouTube. Πριν σκοτώσει τη Μουσική Play, η Google επέτρεψε στους χρήστες να μεταφέρουν όλα τα δεδομένα της Μουσικής Play στο YouTube Music.

Σήμερα, έχετε τη Μουσική YouTube για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες ροής μουσικής σας. Το YouTube Music είναι βασικά μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να ακούτε τις τελευταίες επιτυχίες, να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους μουσικούς καλλιτέχνες που αγαπάτε και να ανακαλύψετε νέα μουσική και podcast για να απολαύσετε σε όλες τις συσκευές σας.

Αν και η Μουσική YouTube είναι λιγότερο δημοφιλής από άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες ροής μουσικής, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το YouTube Music διαθέτει επίσης προγράμματα premium που παρέχουν αποκλειστική πρόσβαση σε προνόμια μουσικής, όπως αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, μουσική χωρίς διαφημίσεις και μουσική μόνο με ήχο.

Η πρόσβαση στο YouTube Music είναι δωρεάν από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών και κινητών. Λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών και της εξαιρετικής ποιότητας ήχου, πολλοί χρήστες θέλουν να εγκαταστήσουν το YouTube Music ως εφαρμογή για υπολογιστές για ταχύτερη πρόσβαση.

Το YouTube Music δεν λειτουργεί; Δοκιμάστε αυτές τις 7 διορθώσεις

Είναι διαθέσιμη η εφαρμογή YouTube Music Desktop;

Όχι, δεν υπάρχει επίσημη εφαρμογή YouTube Music για υπολογιστές διαθέσιμη για Windows ή Mac. Ωστόσο, μερικές εναλλακτικές λύσεις σάς επιτρέπουν να εγκαταστήσετε την έκδοση web του YouTube Music ως εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας με Windows για να εγκαταστήσετε τη Μουσική YouTube ως προοδευτική εφαρμογή Ιστού (PWA). Ωστόσο, εάν θέλετε να εγκαταστήσετε τη Μουσική YouTube ως προοδευτική εφαρμογή Ιστού, χρησιμοποιήστε ένα συμβατό πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Από τώρα, κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού που βασίζεται σε Chromium, όπως το Google Chrome ή το Microsoft Edge, μπορεί να μετατρέψει ιστότοπους σε προοδευτικές εφαρμογές ιστού. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξομοιωτές Android για υπολογιστή για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή YouTube Music για κινητά στον υπολογιστή σας.

Λήψη YouTube Music σε υπολογιστή (εφαρμογή για υπολογιστές)

Εφόσον το YouTube Music δεν διαθέτει επίσημη εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε είτε προγράμματα περιήγησης που βασίζονται στο Chromium είτε έναν εξομοιωτή για να κατεβάσουμε τη Μουσική YouTube ως εφαρμογή για υπολογιστές στα Windows. Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους τρόπους λήψης της Μουσικής YouTube για υπολογιστή.

1) Κατεβάστε και εγκαταστήστε τη Μουσική YouTube σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Google Chrome

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome για λήψη και εγκατάσταση της Μουσικής YouTube σε υπολογιστή με Windows. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε αναφέρει παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Google Chrome πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας με Windows.

Google Chrome

2. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού, κατευθυνθείτε στο YouTube Music δικτυακός τόπος.

Ιστότοπος YouTube Music

3. Τώρα, περιμένετε μέχρι να φορτώσει πλήρως η ιστοσελίδα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο τρεις τελείες για να ανοίξετε το Μενού του Chrome.

τρεις τελείες

4. Στο Μενού Chrome, επιλέξτε Περισσότερα εργαλεία > Δημιουργία συντόμευσης.

Περισσότερα εργαλεία > Δημιουργία συντόμευσης

5. Στη γραμμή εντολών Δημιουργία συντόμευσης, πληκτρολογήστε YouTube Music ως όνομα και ελέγξτε το Άνοιγμα ως παράθυρο επιλογή. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Δημιουργώ κουμπί.

YouTube Music

6. Αυτό θα δημιουργήσει αμέσως ένα YouTube Music Desktop συντομότερος τρόπος.

YouTube Music Desktop

Αυτό είναι! Τώρα, όποτε θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο YouTube Music, κάντε διπλό κλικ στη συντόμευση που δημιουργήσατε. Αυτό θα ξεκινήσει αμέσως το YouTube Music PWA στον υπολογιστή σας.

2) Κατεβάστε και εγκαταστήστε το YouTube Music σε υπολογιστή με το Microsoft Edge

Όπως το Google Chrome, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Microsoft Edge για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τη Μουσική YouTube ως προοδευτική εφαρμογή Ιστού στον υπολογιστή σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το Microsoft Edge πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας.

Πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

2. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης, κατευθυνθείτε στο YouTube Music δικτυακός τόπος.

3. Μόλις φορτώσει η σελίδα, κάντε κλικ στο τρεις τελείες επάνω δεξιά για να ανοίξετε το μενού Edge.

τρεις τελείες

4. Στο μενού Edge, επιλέξτε Εφαρμογές > Εγκαταστήστε αυτόν τον ιστότοπο ως εφαρμογή.

Εφαρμογές > Εγκαταστήστε αυτόν τον ιστότοπο ως εφαρμογή

5. Στο μήνυμα Install this site as an app, εισαγάγετε το YouTube Music ως όνομα και κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ.

ΕγκαθιστώΕγκαθιστώ

6. Τώρα, ο Microsoft Edge θα εγκαταστήσει το YouTube Music ως εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Θα βρείτε ένα νέο Εφαρμογή YouTube Music εικονίδιο στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας.

7. Απλώς κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής YouTube Music για να εκκινήσετε το PWA.

Εφαρμογή YouTube Music

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να εγκαταστήσετε τον ιστότοπο YouTube Music ως εφαρμογή στα Windows χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge.

3. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή YouTube Music για κινητά στην επιφάνεια εργασίας

Μια άλλη καλύτερη επιλογή για μια εφαρμογή YouTube Music για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι η εγκατάσταση της εφαρμογής για κινητά σε έναν υπολογιστή με έναν εξομοιωτή. Υπάρχουν αρκετοί εξομοιωτές Android διαθέσιμοι για υπολογιστές με Windows.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή YouTube Music για κινητά στον υπολογιστή σας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τα βήματα για τη λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής YouTube Music για κινητά σε υπολογιστή με έναν εξομοιωτή BlueStacks.

1. Για να ξεκινήσετε, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση BlueStacks στον υπολογιστή σου.

2. Αφού εγκαταστήσετε το BlueStacks στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το και κάντε κλικ στο Google Play Store.

Google Play Store

3. Τώρα, συνδεθείτε με το δικό σας Λογαριασμός Google.

4. Τώρα αναζητήστε YouTube Music στο Google Play Store και ανοίξτε τη σχετική καταχώριση εφαρμογών.

YouTube Music

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί για εγκατάσταση της Μουσικής YouTube στο BlueStacks.

Εγκαθιστώ

6. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να ανοίξετε το Εφαρμογή YouTube Music από το Google Play Store και απολαύστε την υπηρεσία ροής μουσικής.

Εφαρμογή YouTube Music

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το YouTube Music σε έναν υπολογιστή με Windows 11 με τη βοήθεια ενός εξομοιωτή BlueStacks.

Αυτές είναι λοιπόν οι τρεις καλύτερες μέθοδοι για να κατεβάσετε την εφαρμογή YouTube Music για επιτραπέζιους υπολογιστές. Δεδομένου ότι καμία επίσημη εφαρμογή μουσικής YouTube για επιτραπέζιους υπολογιστές δεν είναι διαθέσιμη για Windows/Mac, πρέπει να βασιστείτε σε αυτές τις λύσεις για να εγκαταστήσετε το YouTube Music ως PWA στον υπολογιστή σας. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης :Χρονόμετρο ύπνου για το YouTube music,Πώς να δημιουργήσετε

Το YouTube δεν λειτουργεί στο Google Chrome;


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *