Οι ιστορίες Instagram δεν λειτουργούν

Οι ιστορίες Instagram δεν λειτουργούν; Δοκιμάστε αυτές τις 9 επιδιορθώσεις

Οι ιστορίες του Instagram σάς δίνουν μια γρήγορη εικόνα για τις ζωές άλλων ανθρώπων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα αγαπάμε γιατί είναι εύκολα προσβάσιμα, χωνεύονται γρήγορα και αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για το πέρασμα του χρόνου. Αλλά μπορεί να γίνει πραγματικά απογοητευτικό εάν οι ιστορίες του Instagram δεν φορτωθούν. Αντί να απολαμβάνετε τα πολύχρωμα αποσπάσματα από τις ζωές των ανθρώπων, το μόνο που βλέπετε είναι ο περιστρεφόμενος κύκλος που αντιπροσωπεύει την οθόνη φόρτωσης.

Εάν το Instagram λειτουργεί σωστά στο τηλέφωνό σας, δεν θα πρέπει να βλέπετε οθόνη φόρτωσης όταν παρακολουθείτε ιστορίες. Στη χειρότερη περίπτωση, θα πρέπει να το δείτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου εάν η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο δεν είναι η βέλτιστη. Αλλά τι να κάνετε εάν οι ιστορίες IG δεν λειτουργούν και το μόνο πράγμα που μπορείτε να δείτε είναι αυτός ο ενοχλητικός περιστρεφόμενος κύκλος; Αυτό το άρθρο εξετάζει πολλές πιθανές επιδιορθώσεις για συσκευές Android και iOS. Ας πηδήξουμε κατευθείαν σε αυτό.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να ενεργοποιήσετε την αθόρυβη λειτουργία στο Instagram

1. Ελέγξτε τη Σύνδεση στο Internet

Ο πιο συνηθισμένος λόγος πίσω από τις ιστορίες και τους κυλίνδρους του Instagram που δεν φορτώνονται σωστά είναι η κακή σύνδεση δικτύου που κάνει το Instagram να καθυστερεί. Είτε το σήμα Wi-Fi ή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας είναι αδύναμο, είτε κάτι δεν πάει καλά με το smartphone ή την περιοχή του δικτύου σας. Εάν παρατηρήσετε ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη φόρτωση περιεχομένου σε άλλες εφαρμογές, όχι μόνο στο Instagram, αυτό είναι σαφές σημάδι ότι το βασικό πρόβλημα είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο. Δοκιμάστε να ανοίξετε βίντεο στο Facebook ή στο YouTube και δείτε αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη φόρτωσή τους.

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας Διαδικτύου για να ελέγξετε εάν όλα είναι εντάξει με τη σύνδεσή σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση SpeedTest από την Ookla μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού ή μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής τους. Η χρήση του τεστ ταχύτητας είναι πιο ακριβής από το να προσπαθείτε να καταλάβετε εάν το Διαδίκτυό σας είναι εντάξει. Αυτό συμβαίνει επειδή μια διακοπτόμενη σύνδεση στο Διαδίκτυο μπορεί να σας ξεγελάσει ώστε να πιστεύετε ότι όλα είναι καλά. Η δοκιμή ταχύτητας θα δείξει εάν υπάρχει διακοπτόμενη σύνδεση.

Εάν υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, μπορείτε να δοκιμάσετε να το διορθώσετε ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας τη λειτουργία πτήσης. Αυτό θα αναγκάσει το τηλέφωνό σας να αποσυνδεθεί από το Διαδίκτυο και να επανασυνδεθεί.

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, θα πρέπει να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στη συσκευή σας. Δείτε πώς να το κάνετε τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου στο Android

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και ανάλογα με τον τύπο smartphone που έχετε, πατήστε Γενική διαχείριση, Συνδέσειςή Σύστημα.
 1. Αν επιλέξατε Συνδέσειςμετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε Περισσότερες ρυθμίσεις σύνδεσης. Εάν όχι, τότε επιλέξτε Επαναφορά ή Επαναφορά επιλογών.
 1. Παρακέντηση Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Το τηλέφωνό σας Android θα επανεκκινηθεί και μόλις ενεργοποιηθεί το σύστημα, μπορείτε να ελέγξετε το Instagram και να δείτε εάν οι ιστορίες φορτώνονται σωστά.

Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στο iPhone

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και επιλέξτε Γενικός.
 1. Κάντε κύλιση μέχρι κάτω και πατήστε Μεταφορά ή επαναφορά iPhone.
 1. Παρακέντηση Επαναφορά.
 1. Επιλέγω Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου από το μενού που εμφανίζεται.

Η συσκευή iOS θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον κωδικό ξεκλειδώματος της οθόνης σας. Το τηλέφωνο θα επανεκκινήσει και αφού το σύστημα είναι σε λειτουργία, μπορείτε να δοκιμάσετε εάν οι ιστορίες Instagram φορτώνονται σωστά.

2. Επανεκκινήστε την εφαρμογή Instagram

Εάν δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο, αλλά δεν μπορείτε να δείτε τις ιστορίες του Instagram καθώς φορτώνονται συνεχώς, το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στην ίδια την εφαρμογή. Πιθανόν να έχει ξεκολλήσει ή να έχει πρόβλημα. Θα πρέπει να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε την εφαρμογή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε την εφαρμογή και να την ανοίξετε ξανά. Φροντίστε όμως πρώτα να έχετε πρόσβαση στο μενού πολλαπλών εργασιών για να κλείσετε όλες τις ενεργές εργασίες, μεταξύ των οποίων θα πρέπει να είναι και η εφαρμογή Instagram. Οι χρήστες Android και iOS μπορούν να έχουν πρόσβαση στο μενού πολλαπλών εργασιών από την αρχική οθόνη και, στη συνέχεια, να σύρουν προς τα επάνω για να κλείσουν τις ενεργές εφαρμογές.

Οι χρήστες συσκευών Android έχουν επίσης τη δυνατότητα να κλείσουν αναγκαστικά μια εφαρμογή. Δείτε πώς:

 1. Εκτόξευση Ρυθμίσεις και επιλέξτε Εφαρμογές.
 1. Επιλέγω Ίνσταγκραμ από τη λίστα εφαρμογών.
 1. Επιλέγω Force Stop στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Ελέγξτε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Εάν η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο δεν προκαλεί τη μη φόρτωση των ιστοριών Instagram, ίσως το πρόβλημα έγκειται στους διακομιστές Instagram. Εάν το IG είναι εκτός λειτουργίας, θα πρέπει να ελέγξετε το Twitter για να δείτε αν υπάρχει σχετική ανακοίνωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε σε έναν ιστότοπο όπως π.χ Downdetectorπληκτρολογήστε Instagram στη γραμμή αναζήτησης και περιμένετε τα αποτελέσματα.

Εάν οι διακομιστές Instagram είναι εκτός λειτουργίας, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το διορθώσετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε έως ότου το Instagram διορθώσει αυτό το πρόβλημα.

4. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Είναι πολύ απίθανο το τηλέφωνό σας να προκαλεί το πρόβλημα με τις ιστορίες Instagram, αλλά ποτέ δεν ξέρετε. Θα μπορούσε να είναι ένα σφάλμα συστήματος ή μια διαδικασία στο παρασκήνιο που προκαλεί τη μη σωστή λειτουργία της εφαρμογής Instagram. Εάν υποψιάζεστε ότι συμβαίνει αυτό, η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας θα μπορούσε να βοηθήσει. Δεν έχει σημασία αν έχετε συσκευή Android ή iOS, το power cycling θα πρέπει να επανεκκινήσει και να επιλύσει όλα τα προσωρινά σφάλματα συστήματος που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη συμπεριφορά της εφαρμογής.

Δείτε τους οδηγούς μας για πώς να επανεκκινήσετε το iPhone σας και πώς να επανεκκινήσετε το Android σας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια.

5. Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Η ενημέρωση της εφαρμογής Instagram είναι απλή, αλλά θα μπορούσε να διορθώσει διάφορα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με την εφαρμογή, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ιστορίες που έχουν κολλήσει στην οθόνη φόρτωσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στο Google Play Store για Android ή στο Apple Store για συσκευές iOS, να αναζητήσετε την εφαρμογή Instagram και να δείτε αν υπάρχει διαθέσιμο κουμπί ενημέρωσης. Πατήστε το για λήψη και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης της εφαρμογής Instagram.

6. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών Instagram

Κάθε εφαρμογή έχει έναν φάκελο προσωρινής μνήμης στον οποίο αποθηκεύει προσωρινά αρχεία που βοηθούν την εφαρμογή να λειτουργεί ταχύτερα και καλύτερα. Δυστυχώς, αυτά τα αρχεία μπορεί μερικές φορές να καταστραφούν και να προκαλέσουν συγκεκριμένα προβλήματα. Μερικές φορές οι ιστορίες του Instagram δεν φορτώνονται. Γι’ αυτό θα πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Instagram εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα. Ο τρόπος για να το κάνετε θα εξαρτηθεί από το αν έχετε συσκευή Android ή iOS.

Σε Android

 1. Εκτόξευση Ρυθμίσεις και επιλέξτε Εφαρμογές.
 1. Επιλέγω Ίνσταγκραμ από τη λίστα εφαρμογών.
 1. Επιλέγω Αποθήκευση.
 1. Παρακέντηση Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στην κάτω δεξιά γωνία.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε Καθαρισμός δεδομένων, δεν θα επηρεάσει τις ιστορίες Instagram, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Instagram. Αν έχετε κάνει προσχέδια θα χαθούν.

Στο iPhone

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και πατήστε Γενικός.
 1. Επιλέγω Αποθήκευση iPhone.
 1. Εύρημα Ίνσταγκραμ και αγγίξτε το.
 1. Επιλέγω Εκφόρτωση εφαρμογής.

7. Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του Instagram

Εάν η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης Instagram δεν λειτουργεί και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή Instagram, θα πρέπει να την απεγκαταστήσετε και να την εγκαταστήσετε ξανά στο smartphone σας. Αυτό θα μπορούσε να απαλλαγεί από τυχόν επίμονα σφάλματα και δυσλειτουργίες που είχε η εφαρμογή σας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επανεγκατάσταση της εφαρμογής Instagram θα διαγράψει τυχόν αποθηκευμένα πρόχειρα και θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Σε Android

 1. Ανοιξε Ρυθμίσεις και επιλέξτε Εφαρμογές.
 1. Επιλέγω Ίνσταγκραμ από τη λίστα εφαρμογών.
 1. Επιλέγω Απεγκατάσταση.
 1. Παω σε Google Play Store και αναζητήστε την εφαρμογή Instagram.
 2. Επιλέγω Εγκαθιστώ.

Στο iPhone

 1. Ανοιξε Ρυθμίσεις και επιλέξτε Γενικός.
 1. Επιλέγω Αποθήκευση iPhone.
 1. Επιλέγω Ίνσταγκραμ από τη λίστα εφαρμογών.
 1. Παρακέντηση Διαγραφή εφαρμογής και επιβεβαιώστε όταν σας ζητηθεί.
 1. μεταβείτε στο App Store και αναζητήστε το Instagram. Στη συνέχεια επιλέξτε Παίρνω για λήψη και εγκατάσταση της νέας έκδοσης της εφαρμογής.

8. Ελέγξτε την ημερομηνία και την ώρα στο τηλέφωνό σας

Αν και μπορεί να φαίνεται περίεργο, οι ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας της συσκευής σας μπορεί να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα τόσο σε συσκευές Android όσο και σε συσκευές iOS. Παρόλο που η Ημερομηνία και η ώρα θα πρέπει να ενημερώνονται αυτόματα, μπορεί να παρουσιάσει σφάλμα ή να την αλλάξετε ακούσια. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τη μη πλήρη φόρτωση των ιστοριών του Instagram. Θα πρέπει να ελέγξετε και, εάν χρειάζεται, να διορθώσετε την Ημερομηνία και την ώρα στο τηλέφωνό σας.

Σε Android

 1. Παω σε Ρυθμίσεις και επιλέξτε Γενική διαχείριση.
 1. Παρακέντηση Ημερομηνία και ώρα.
 1. Επαναφορά σε Αυτόματη ημερομηνία και ώρα απενεργοποιώντας το και ενεργοποιώντας το ξανά. Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε το δικό σας Ζώνη ώρας αν χρειαστεί.

Στο iPhone

 1. Εκτόξευση Ρυθμίσεις και επιλέξτε Γενικός.
 1. Παρακέντηση Ημερομηνία ώρα.
 2. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή αυτόματης ρύθμισης ημερομηνίας και ώρας είναι ενεργοποιημένη.

9. Επικοινωνήστε με το Instagram

Εάν δοκιμάσατε όλες τις παραπάνω λύσεις και οι ιστορίες Instagram εξακολουθούν να μην λειτουργούν στο iPhone σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με το Instagram για να αναφέρετε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Περιγράψτε το πρόβλημά σας λεπτομερώς και συμπεριλάβετε το μοντέλο τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε, καθώς και την έκδοση της εφαρμογής που εκτελείται.

Διαβάστε επίσης :Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

Πώς να βρείτε διαγραμμένες ιστορίες στο Instagram

Πώς να διορθώσετε τις ιστορίες Instagram που δεν λειτουργούν

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *