Το YouTube συνεχίζει σε παύση;

Το YouTube συνεχίζει σε παύση; 9 τρόποι για να το διορθώσετε

Είστε απογοητευμένοι από τη διακοπτόμενη αναπαραγωγή βίντεο του YouTube στον επιτραπέζιο υπολογιστή και τις κινητές συσκευές σας; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το YouTube συνεχίζει να κάνει παύση, καθώς η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι ο πιο πιθανός ένοχος.

Οι άλλοι λόγοι για τους οποίους τα βίντεό σας δεν παίζονται αδιάκοπα περιλαμβάνουν ένα σφάλμα στο σύστημα του τηλεφώνου σας, τα ακουστικά σας συνεχίζουν να σηματοδοτούν τη συσκευή σας για παύση της αναπαραγωγής, τα πρόσθετα του προγράμματος περιήγησής σας δυσλειτουργούν και πολλά άλλα.

1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Όταν τα βίντεό σας συνεχίζουν να παύουν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Η σύνδεσή σας μπορεί να μην είναι ενεργή ή αρκετά γρήγορη για την αναπαραγωγή των βίντεό σας.

Μπορείτε να ελέγξετε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί εκκινώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στη συσκευή σας και ανοίγοντας έναν ιστότοπο όπως το Yahoo . Εάν φορτωθεί ο ιστότοπος, η σύνδεσή σας λειτουργεί. Εάν ο ιστότοπος αποτύχει να φορτώσει, μπορείτε να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μόνοι σας ή να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου.

Εάν η σύνδεσή σας λειτουργεί, αλλά τα βίντεό σας παραμένουν σε παύση, μεταβείτε σε έναν ιστότοπο όπως το Fast και ελέγξτε την ταχύτητα διαδικτύου σας. Η τρέχουσα ταχύτητά σας μπορεί να μην είναι επαρκής για την αναπαραγωγή των βίντεό σας. Μια γρήγορη λύση για αυτό είναι η αναπαραγωγή των βίντεό σας σε χαμηλότερη ανάλυση. θα συμβιβαστείτε με την ποιότητα, αλλά τα βίντεό σας πιθανότατα δεν θα σταματήσουν.

2. Αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web

Εάν παρακολουθείτε YouTube χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας, το πρόγραμμα περιήγησής σας ή οι εγκατεστημένες επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης ενδέχεται να δυσλειτουργούν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει το YouTube να μην αναπαράγει βίντεο χωρίς διακοπή.

Ένας τρόπος για να το ελέγξετε αυτό είναι να μεταβείτε σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και να δείτε εάν τα βίντεό σας αναπαράγονται χωρίς παύση. Εάν το κάνουν, απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις του προηγούμενου προγράμματος περιήγησής σας και δείτε εάν αυτό διορθώνει το πρόβλημα.

Στο Google Chrome, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις σας επιλέγοντας τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέγοντας Περισσότερα εργαλεία > Επεκτάσεις και απενεργοποιώντας την εναλλαγή για κάθε επέκταση.

Στο Mozilla Firefox, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα πρόσθετά σας επιλέγοντας τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέγοντας Πρόσθετα και θέματα και απενεργοποιώντας την εναλλαγή για όλα τα πρόσθετά σας.

Στον Microsoft Edge, απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις σας επιλέγοντας το μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέγοντας Επεκτάσεις > Διαχείριση επεκτάσεων και απενεργοποιώντας όλες τις εναλλαγές επεκτάσεων.

Εάν το πρόβλημά σας δεν επιλυθεί μετά την απενεργοποίηση των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησής σας, επαναφέρετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και δείτε εάν αυτό διορθώνει το πρόβλημα.

3. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Τα μικρά σφάλματα της συσκευής σας iPhone, iPad ή Android μπορεί να προκαλέσουν παύση της αναπαραγωγής βίντεο από το YouTube. Αυτές είναι συνήθως μικρές δυσλειτουργίες και μπορείτε να τις επιλύσετε επανεκκινώντας τη συσκευή σας .

Φροντίστε να αποθηκεύσετε την εργασία που δεν έχετε αποθηκεύσει προτού απενεργοποιήσετε και ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή σας .

Επανεκκινήστε ένα iPhone

Πατήστε παρατεταμένα ταυτόχρονα τα κουμπιά Volume Up + Side ή Volume Down + Side.

Σύρετε το ρυθμιστικό για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας.

Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Πλαϊνό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας.

Διορθώστε τη συντόμευση του Microsoft Edge που συνεχίζει να εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας (6 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επανεκκινήστε ένα iPad

Πατήστε παρατεταμένα ταυτόχρονα τα κουμπιά Volume Up + Top ή Volume Down + Top.

Σύρετε το ρυθμιστικό για να απενεργοποιήσετε το tablet σας.

Ενεργοποιήστε ξανά το tablet σας πατώντας παρατεταμένα το κουμπί Πάνω μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

Επανεκκινήστε ένα τηλέφωνο Android

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας.

Επιλέξτε Επανεκκίνηση στο μενού.

4. Διορθώστε τα δυσλειτουργικά πλήκτρα του πληκτρολογίου σας

Το YouTube προσφέρει διάφορες συντομεύσεις πληκτρολογίου που σας επιτρέπουν να ελέγχετε την αναπαραγωγή του βίντεό σας. Ένα από αυτά είναι μια συντόμευση για την παύση βίντεο. Είναι πιθανό να πατηθεί ένα δυσλειτουργικό πλήκτρο στο πληκτρολόγιό σας που ελέγχει αυτήν τη συντόμευση, με αποτέλεσμα την παύση της αναπαραγωγής.

Ελέγξτε το πληκτρολόγιό σας και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κολλημένα πλήκτρα σε αυτό . Εάν υπάρχουν, προσπαθήστε να τα διορθώσετε, ώστε να μην πατηθούν αυτά τα πλήκτρα και να καταλήξουν να σταματήσουν τα βίντεό σας.

Πώς να εγκαταστήσετε το YouTube TV στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Αποσυνδέστε τα ακουστικά ή τα ακουστικά σας

Τα περισσότερα ακουστικά και ακουστικά, συμπεριλαμβανομένων των AirPods της Apple, προσφέρουν μια λειτουργία όπου διακόπτουν την αναπαραγωγή πολυμέσων της συσκευής σας αμέσως μόλις τα βγάλετε από τα αυτιά σας. Αυτή μπορεί να είναι η κατάσταση με τη συσκευή σας.

Μπορείτε να το επαληθεύσετε αποσυνδέοντας τα ακουστικά ή τα ακουστικά από τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, αναπαράγοντας ένα βίντεο YouTube. Εάν το βίντεο αναπαράγεται χωρίς παύση στη μέση, το πρόβλημα είναι οι συσκευές ήχου σας .

Μπορείτε να διαμορφώσετε τα συγκεκριμένα ακουστικά ή τα ακουστικά σας ώστε να μην διακόπτουν παύση τις αναπαραγωγές σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε αδιάλειπτη αναπαραγωγή στην πλατφόρμα.

6. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Take a Break του YouTube στο τηλέφωνό σας

Η λειτουργία Take a Break του YouTube στην εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει να λαμβάνετε υπενθυμίσεις για να σταματήσετε να παρακολουθείτε βίντεο και να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα . Είναι πιθανό εσείς ή κάποιος άλλος να έχετε ενεργοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα στο iPhone, το iPad ή το τηλέφωνό σας Android, με αποτέλεσμα να σταματήσει η αναπαραγωγή των βίντεό σας μετά την πάροδο του καθορισμένου χρόνου διαλείμματος.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία για να επιλύσετε το πρόβλημά σας.

Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο τηλέφωνό σας.

Επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Γενικά.

Απενεργοποιήστε την επιλογή Υπενθύμιση για διάλειμμα.

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής YouTube

Όπως πολλές άλλες εφαρμογές, η εφαρμογή YouTube για κινητά αποθηκεύει προσωρινά αρχεία που ονομάζονται προσωρινή μνήμη στη συσκευή σας για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία σας. Μερικές φορές, αυτά τα αρχεία κρυφής μνήμης καταστρέφονται ή δυσλειτουργούν, καταστρέφοντας την εμπειρία της εφαρμογής σας.

Το καλό είναι ότι μπορείτε να διαγράψετε αυτά τα αρχεία προσωρινής μνήμης και να επιλύσετε το πρόβλημά σας πολύ εύκολα. Δεν χάνετε τα δεδομένα του λογαριασμού σας YouTube ή τις περιόδους σύνδεσης όταν το κάνετε αυτό.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Hulu(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σε iPhone και iPad

Το iOS και το iPadOS δεν σας επιτρέπουν να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη μιας εφαρμογής. Πρέπει να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε μια εφαρμογή για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της, κάτι που θα απαιτήσει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στην εφαρμογή.

Πατήστε παρατεταμένα στο YouTube στην αρχική σας οθόνη.

Επιλέξτε X στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής.

Επιλέξτε Διαγραφή στην προτροπή.

Ανοίξτε το App Store, βρείτε το YouTube και πατήστε το εικονίδιο λήψης.

Σε Android

Το Android σάς επιτρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη μιας εφαρμογής χωρίς να σας ζητήσει να διαγράψετε και να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών.

Βρείτε και πατήστε το YouTube στη λίστα.

Επιλέξτε Χρήση αποθηκευτικού χώρου.

Επιλέξτε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

8. Ενημερώστε το YouTube στο τηλέφωνό σας

Η έκδοση της εφαρμογής YouTube μπορεί να είναι παλιά , δημιουργώντας προβλήματα με την αναπαραγωγή του βίντεό σας. Οι παλιές εκδόσεις εφαρμογών έχουν συχνά πολλά σφάλματα που επιλύονται σε νεότερες εκδόσεις.

Μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή στο Android , το iPhone ή το iPad σας για να επιλύσετε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με την έκδοση.

Σε iPhone και iPad

Εκκινήστε το App Store στη συσκευή σας.

Πατήστε την καρτέλα Ενημερώσεις στο κάτω μέρος.

Επιλέξτε Ενημέρωση δίπλα στο YouTube στη λίστα.

Σε Android

Ανοίξτε το Google Play Store στο τηλέφωνό σας.

Αναζητήστε και πατήστε YouTube.

Επιλέξτε Ενημέρωση για να ξεκινήσει η ενημέρωση της εφαρμογής.

9. Ελευθερώστε τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας

Πολλές εφαρμογές απαιτούν ένα συγκεκριμένο ποσό ελεύθερου χώρου αποθήκευσης στη συσκευή σας για να λειτουργήσουν. Αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούν αυτόν τον ελεύθερο χώρο για την αποθήκευση των προσωρινών τους αρχείων, κάτι που επιτρέπει στην εφαρμογή να σας παρέχει όλες τις δυνατότητες της.

Το τηλέφωνό σας μπορεί να εξαντλείται από τη μνήμη, με αποτέλεσμα το YouTube να μην φορτώνει περιεχόμενο εκτός σύνδεσης. Σε αυτήν την περίπτωση, ελέγξτε τη χρήση του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής σας και δείτε τι μπορείτε να διαγράψετε για να δημιουργήσετε χώρο για τα τοπικά αρχεία του YouTube.

Σε iPhone και iPad

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας.

Επιλέξτε General > iPhone Storage ή iPad Storage.

Ελέγξτε τον αποθηκευτικό χώρο σας και απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα αρχεία για να ελευθερώσετε χώρο.

Σε Android

Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Σχετικά με τη συσκευή.

Επιλέξτε Αποθήκευση.

Βρείτε και αφαιρέστε ανεπιθύμητο περιεχόμενο για να δημιουργήσετε χώρο για νέα αρχεία.

Αποτρέψτε την παύση των βίντεο YouTube στην επιφάνεια εργασίας και στο κινητό σας

Η αναπαραγωγή βίντεο του YouTube διακόπτεται για διάφορους λόγους, διακόπτοντας την εμπειρία παρακολούθησης. Εάν αυτό συμβαίνει πολύ συχνά, ο παραπάνω οδηγός θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα .

Αφού ακολουθήσετε τις παραπάνω μεθόδους, το πρόβλημα της παύσης θα πρέπει να διορθωθεί και θα μπορείτε να παρακολουθείτε απρόσκοπτα όλα τα αγαπημένα σας βίντεο.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *