Πώς να κάνετε σίγαση των συνομιλιών σε WhatsApp Messenger και Instagram

Πώς να κάνετε σίγαση των συνομιλιών σε WhatsApp, Messenger και Instagram

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλές δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android και iOS, αλλά το WhatsApp και το Facebook Messenger ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Παρά το γεγονός ότι ανήκουν στην ίδια εταιρεία, διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.

Η Meta, η οποία κατέχει τόσο το WhatsApp όσο και το Messenger, διαθέτει επίσης μια πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών γνωστή ως Instagram. Όπως και τα άλλα δύο, το Instagram διαθέτει επίσης ένα σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων συνομιλίας που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν μηνύματα με έναν φίλο. Εάν χρησιμοποιείτε και τις τρεις εφαρμογές στη συσκευή σας Android/iOS, ο πίνακας ειδοποιήσεων είναι πιθανό να είναι γεμάτος όλη την ώρα.

Μερικές φορές, μπορεί να σας είναι δύσκολο να εντοπίσετε την ειδοποίηση της εφαρμογής που χρειάζεστε. Για να αντιμετωπίσετε τέτοια ζητήματα, και οι τρεις εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων σάς προσφέρουν μια επιλογή για σίγαση των συνομιλιών. Όταν κάνετε σίγαση μιας συνομιλίας στο Instagram, το Messenger και το WhatsApp, δεν λαμβάνετε ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων για τα μηνύματα για μια συγκεκριμένη ώρα που έχετε επιλέξει.

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast BT Sport στην οθόνη της τηλεόρασης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για τη σίγαση των συνομιλιών σε WhatsApp, Messenger και Instagram

Ως εκ τούτου, εάν ψάχνετε τρόπους για σίγαση των συνομιλιών στο WhatsApp, το Messenger και το Instagram, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο σίγασης των συνομιλιών στο Messenger, στο WhatsApp και στο Instagram. Ας τσεκάρουμε.

1) Σίγαση συνομιλιών στο Facebook Messenger

Σε αυτήν την ενότητα, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να κάνετε σίγαση των συνομιλιών στο Facebook Messenger. Η διαδικασία θα είναι απλή. απλώς ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Messenger στη συσκευή σας Android.

2. Τώρα, πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα τη συνομιλία που θέλετε.

3. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε στο Σίγαση ειδοποίησης .

 

4. Τώρα, πρέπει να επιλέξετε την ώρα για την οποία θέλετε να κάνετε σίγαση μιας συνομιλίας . Το Messenger σάς προσφέρει πέντε διαφορετικές επιλογές χρόνου – 15 λεπτά, 1 ώρα, 8 ώρες, 24 ώρες και Μέχρι να το αλλάξετε .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε σίγαση των συνομιλιών στην εφαρμογή Messenger για Android και iOS.

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast BT Sport στην οθόνη της τηλεόρασης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Πώς να κάνετε σίγαση των συνομιλιών στο WhatsApp

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθουμε πώς να απενεργοποιούμε τις συνομιλίες στην εφαρμογή WhatsApp για Android/iOS. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στη συσκευή σας Android/iOS.

2. Τώρα πατήστε και κρατήστε πατημένο τη συνομιλία που θέλετε να σίγαση.

 

3. Στην επάνω γραμμή, πατήστε στην επιλογή Σίγαση όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να κάνετε σίγαση μιας καρτέλας στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Το WhatsApp σάς παρέχει τρεις διαφορετικές επιλογές για σίγαση μιας συνομιλίας – 8 ώρες, 1 εβδομάδα και Πάντα . Πρέπει να επιλέξετε την επιλογή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε σίγαση μιας συνομιλίας στην εφαρμογή WhatsApp για Android/iOS.

3) Πώς να κάνετε σίγαση των συνομιλιών στο Instagram

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθουμε πώς να κάνετε σίγαση των συνομιλιών σε μια εφαρμογή Instagram για Android/iOS. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram για Android/iOS.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Μηνύματα όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Η κατάσταση WhatsApp θα είναι ορατή στις λίστες συνομιλιών, Emoji Reaction για την κατάσταση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Τώρα, πατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία που θέλετε να θέσετε σε σίγαση.

4. Τώρα, θα δείτε ένα αναδυόμενο μενού. επιλέξτε Σίγαση μηνυμάτων .

 

5. Το Instagram δεν σας προσφέρει την επιλογή να επιλέξετε το χρονικό πλαίσιο για τη σίγαση μιας συνομιλίας. Επιλέγοντας την επιλογή Σίγαση θα γίνει σίγαση της συνομιλίας για πάντα .

6. Εάν θέλετε να καταργήσετε τη σίγαση της συνομιλίας, πατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία και επιλέξτε Κατάργηση σίγασης μηνυμάτων .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε σίγαση της συνομιλίας σε μια εφαρμογή Instagram για Android.

Αυτές είναι οι καλύτερες μέθοδοι για τη σίγαση των συνομιλιών σε εφαρμογές WhatsApp, Messenger και Instagram για Android/iOS. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *