Τρόπος αναζήτησης αρχείων Google Drive από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome

Ως χρήστης του Chrome, πιθανότατα γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα περιήγησης ιστού επιτρέπει τη δημιουργία προσαρμοσμένων ενεργειών στη γραμμή διευθύνσεων. Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για τη δημιουργία προσαρμοσμένων ενεργειών στη γραμμή διευθύνσεων του Google Chrome.

Πώς να δοκιμάσετε τη δωρεάν υπηρεσία VPN του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Chrome Actions είναι εξαιρετικές καθώς μας βοηθούν να αναλάβουμε δράση απευθείας από τη γραμμή διευθύνσεων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ενέργειες Chrome για να ελέγξετε τις δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης στον ιστό ή να αναζητήσετε ιστότοπους. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη ενέργεια για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο φάκελο Google Drive απευθείας από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome.

Εάν δημιουργήσετε μια ενέργεια γραμμής διευθύνσεων του Chrome για αναζήτηση στο Google Drive , δεν χρειάζεται πλέον να ανοίξετε την εφαρμογή ή τον ιστότοπο Google Drive για να διαχειριστείτε τα αρχεία σας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το Google Drive πιο αποτελεσματικά.

Πώς να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης τα αρχεία του Google Drive το 2022 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την αναζήτηση αρχείων Google Drive από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να αναζητήσετε το Google Drive σας από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την αναζήτηση στο Google Drive από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome . Ας τσεκάρουμε.

1) Προσθέστε μια μηχανή αναζήτησης στην Αναζήτηση στο Google Drive

Αρχικά, πρέπει να προσθέσετε μια νέα μηχανή αναζήτησης που θα πραγματοποιεί αναζήτηση στο Google Drive σας. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, πατήστε στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις .

 

3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στη μηχανή αναζήτησης .

 

4. Στα δεξιά, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση μηχανής αναζήτησης και αναζήτησης ιστότοπου .

 

5. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στην Αναζήτηση τοποθεσίας και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη δίπλα της.

 

6. Τώρα, στο πεδίο Μηχανή αναζήτησης, πληκτρολογήστε Google Drive. Στη Συντόμευση, πληκτρολογήστε Drive. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την ακόλουθη διεύθυνση URL στο πεδίο URL και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη .

https://drive.google.com/drive/search?q=%s

 

Αυτό είναι! Αυτό θα προσθέσει το Google Drive ως μηχανή αναζήτησης στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome.

Εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone ή iPad το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αναζητήσετε αρχεία Google Drive από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome;

Αφού εφαρμόσετε τα παραπάνω βήματα, είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στα αρχεία σας στο Google Drive απευθείας από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome.

Για να αναζητήσετε τα αρχεία σας στο Google Drive, πληκτρολογήστε Drive και πατήστε το πλήκτρο διαστήματος στη γραμμή διευθύνσεων. Αυτό θα ενεργοποιήσει την προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης για το Google Drive.

 

Τώρα αναζητήστε το όνομα αρχείου που είναι αποθηκευμένο στο Google Drive σας. Πατώντας το κουμπί Enter θα ανοίξει το Google Drive και θα εμφανιστούν όλα τα αρχεία που σχετίζονται με τον όρο που εισαγάγατε.

 

Αυτό είναι! Μπορείτε να αναζητήσετε αρχεία Google Drive απευθείας από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome.

Πώς να προσαρτήσετε το φάκελο ως μονάδα δίσκου στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Έτσι, είναι τόσο εύκολο να αναζητήσετε αρχεία Google Drive απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Αυτό το υπέροχο κόλπο του Google Chrome θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με τις προσαρμοσμένες ενέργειες του Chrome, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *