10 καλύτερα λογισμικό ανάκτησης δεδομένων για Windows 11 Δωρεάν

Ας το παραδεχτούμε, μπορεί να συμβεί απώλεια δεδομένων, ειδικά αν χρησιμοποιείτε ένα λειτουργικό σύστημα όπως τα Windows 11. Τα Windows 11 της Microsoft μπορεί να είναι το πιο όμορφο λειτουργικό σύστημα, αλλά έχει πολλά ελαττώματα. Η Microsoft όχι μόνο έχει βελτιώσει τις απαιτήσεις για τα Windows 11, αλλά έχει αφαιρέσει επίσης ορισμένες δυνατότητες.

Ακόμα κι αν προσαρμοστείτε στα χαρακτηριστικά που λείπουν, τα σφάλματα και οι δυσλειτουργίες θα σας τεντώσουν. Λόγω σφαλμάτων και δυσλειτουργιών, οι χρήστες των Windows 11 αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα όπως BSOD, καθυστερήσεις συστήματος και άλλα. Χρησιμοποιώντας τις εκδόσεις beta ή dev των Windows 11, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε λογισμικό ανάκτησης δεδομένων, επειδή ποτέ δεν ξέρετε πότε θα το χρειαστείτε.

Το λογισμικό ανάκτησης δεδομένων μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε δεδομένα από μια μονάδα δίσκου που έχει συντριβεί . Μπορούν επίσης να ανακτήσουν αρχεία που χάθηκαν λόγω τυχαίας διαγραφής, μορφοποίησης ή επιθέσεων κακόβουλου λογισμικού. Για τα Windows 11, έχετε δωρεάν και επί πληρωμή επιλογές ανάκτησης δεδομένων, αλλά για καλύτερη ανάκτηση, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τις premium.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις CCleaner για Windows

Πώς να ανακτήσετε το διαγραμμένο ιστορικό περιήγησης

10 καλύτερο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων για Windows 11

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερα λογισμικά ανάκτησης δεδομένων για τα Windows 11 . Η λίστα περιλαμβάνει δωρεάν και premium εργαλεία ανάκτησης δεδομένων. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα δεδομένα σας στα Windows 11. Ας ξεκινήσουμε.

1. MiniTool Data Recovery

Εάν διαγράψατε κατά λάθος αρχεία από τον υπολογιστή σας και εκκαθαρίσετε τον Κάδο Ανακύκλωσης, πρέπει να δοκιμάσετε το MiniTool Data Recovery. Το MiniTool Data Recovery είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων για Windows 11 που μπορεί να αφαιρέσει όλους τους τύπους διαγραμμένων αρχείων.

Το πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων για Windows είναι γνωστό για τις προηγμένες δυνατότητες σάρωσης και ανάκτησης. Μπορεί να εκτελέσει μια βαθιά σάρωση στους σκληρούς δίσκους, τις κάρτες μνήμης, τους SSD κ.λπ., για να βρει τους τύπους αρχείων που μπορείτε να ανακτήσετε.

Από τώρα, το MiniTool Data Recovery υποστηρίζει περισσότερους από 100 διαφορετικούς τύπους αρχείων για ανάκτηση. Αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο, ήχο, έγγραφα και άλλους τύπους αρχείων.

2. EaseUS Data Recovery Wizard

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων για Windows 11, μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμος ο Οδηγός ανάκτησης δεδομένων EaseUS. Το EaseUS Data Recovery Wizard είναι ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων που διαθέτει δωρεάν και premium προγράμματα.

Η δωρεάν έκδοση του EaseUS Data Recovery Wizard μπορεί να ανακτήσει 100+ τύπους αρχείων, αλλά η ανάκτηση περιορίζεται μόνο στα 2 GB. Μπορείτε να καταργήσετε αυτόν τον περιορισμό αγοράζοντας την έκδοση premium του EaseUS Data Recovery Wizard.

Αν μιλάμε για τις επιλογές ανάκτησης, ο Οδηγός ανάκτησης δεδομένων EaseUS ειδικεύεται στην ανάκτηση χαμένων δεδομένων, ανάκτηση διαμερισμάτων, ανάκτηση μορφοποιημένων αρχείων, ανάκτηση πολυμέσων και πολλά άλλα.

3. Wondershare Recoverit

Λοιπόν, το Wondershare Recoverit είναι ένα εργαλείο ανάκτησης αρχείων για Windows που χρησιμοποιείται τώρα από δισεκατομμύρια χρήστες. Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα ανάκτησης δεδομένων για Windows, το Wondershare Recoverit είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να ανακτήσει διαφορετικούς τύπους χαμένων αρχείων.

Το πρόγραμμα έχει δωρεάν και premium εκδόσεις. Η δωρεάν έκδοση περιορίζει τους τύπους αρχείων ανάκτησης. Η premium έκδοση μπορεί να ανακτήσει τα διαγραμμένα και χαμένα αρχεία, τα βίντεο, τις φωτογραφίες, τον ήχο, τα email σας και πολλά άλλα.

Κατά τη σύνταξη, το Wondershare Recoverit υποστηρίζει πάνω από 1000+ μορφές αρχείων, 2000+ συσκευές αποθήκευσης για ανάκτηση αρχείων και πολλά άλλα. Το ποσοστό ανάκτησης αρχείων του Wondershare Recoverit περιορίζεται στο 95%.

4. Recuva

Το Recuva από το CCleaner είναι ένα από τα παλαιότερα προγράμματα ανάκτησης αρχείων των Windows. Η τελευταία έκδοση του Recuva είναι πλήρως συμβατή με τα πιο πρόσφατα Windows 11 και μπορεί να ανακτήσει αρχεία που έχουν διαγραφεί από τον κάδο ανακύκλωσης.

Όσον αφορά την ανάκτηση αρχείων, το Recuva για Windows 11 μπορεί να ανακτήσει εικόνες, μουσική, έγγραφα, βίντεο, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιονδήποτε άλλο τύπο αρχείου που έχετε διαγράψει ή χάσει.

Το Recuva διαθέτει μια λειτουργία βαθιάς σάρωσης που εφαρμόζει έναν προηγμένο μηχανισμό βαθιάς σάρωσης στο σύστημα αποθήκευσης σας για να βρείτε τυχόν ίχνη αρχείων που έχετε διαγράψει. Το Recuva είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων για Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

5. Wise Data Recovery

Αν ψάχνετε για ένα απλό και ελαφρύ δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων για τον υπολογιστή σας με Windows 11, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Wise Data Recovery. Το Wise Data Recovery είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων, πλήρως συμβατό με τα πιο πρόσφατα Windows 11.

Όπως κάθε άλλο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων για τα Windows 11, το Wise Data Recovery διαθέτει δωρεάν και premium εκδόσεις. Η δωρεάν έκδοση μπορεί να κάνει σάρωση σε βάθος μέσω των συνδεδεμένων μονάδων δίσκου σας, αλλά μπορείτε να ανακτήσετε μόνο έως και 2 GB δεδομένων.

Εκτός από αυτό, το Wise Data Recovery μπορεί να ανακτήσει γρήγορα δεδομένα από τοπικές μονάδες, εξωτερικές μονάδες, μονάδες USB, κάρτες SD, κινητά τηλέφωνα και οποιονδήποτε άλλο τύπο αφαιρούμενης συσκευής.

6. Remo File Recovery

Το Remo File Recovery είναι ένα premium λογισμικό ανάκτησης δεδομένων για τα Windows 11 . Έχει μια δωρεάν έκδοση, αλλά είναι μόνο για επίδειξη και κάνει προεπισκόπηση των χαμένων δεδομένων που μπορείτε να ανακτήσετε.

Το Remo File Recovery είναι ένα από τα πιο ακριβά προγράμματα ανάκτησης αρχείων στο διαδίκτυο, με βασικό πρόγραμμα που ξεκινά από 99 $. Δεδομένου ότι είναι μια premium λύση ανάκτησης δεδομένων, παρέχει ορισμένες προηγμένες δυνατότητες.

Μπορεί να ανακτήσει αρχεία από μια διαμορφωμένη μονάδα δίσκου, φακέλους κάδου ανακύκλωσης και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να ανακτήσετε το διαγραμμένο διαμέρισμα σκληρού δίσκου και τον κατεστραμμένο σκληρό δίσκο με το Remo File Recovery.

Η premium έκδοση του Remo File Recovery ισχυρίζεται ότι ανακτά περισσότερες από 500 μορφές αρχείων. Αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα και άλλους τύπους αρχείων.

7. Ανάκτηση αρχείων Puran

Ενώ το Puran File Recovery είναι κατασκευασμένο για Windows 10, εξακολουθεί να λειτουργεί καλά ακόμα και στα νέα Windows 11. Το Puran Files Recovery είναι ένα από τα πιο ελαφριά προγράμματα ανάκτησης αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows 11.

Παρά το ότι είναι ελαφρύ, το Puran File Recovery διαθέτει μια εξαιρετικά ισχυρή μηχανή ανάκτησης που μπορεί να ανακτήσει αρχεία με μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια.

Το Puran File Recovery προσφέρει πολλές επιλογές σάρωσης για την αναζήτηση των διαγραμμένων τύπων αρχείων σας. Υπάρχει μια γρήγορη σάρωση που σαρώνει τους πιο πιθανούς φακέλους, μια βαθιά σάρωση που σαρώνει μια μονάδα δίσκου byte προς byte και μια λειτουργία πλήρους σάρωσης που εντοπίζει διαγραμμένα/χαμένα διαμερίσματα και μπορεί να ανακτήσει αρχεία από διαμορφωμένες μονάδες δίσκου.

Δεδομένου ότι το Puran File Recovery είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων, μπορεί να ανακτήσει μόνο 50 μορφές αρχείων. Το Puran File Recovery είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

8. Δωρεάν ανάκτηση δεδομένων iBeesoft

Το iBeesoft είναι ένα σχετικά νέο όνομα στο πεδίο ανάκτησης δεδομένων, αλλά καταφέρνει να επαναφέρει τα χαμένα ή διαγραμμένα αρχεία σας. Το πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων διαθέτει δωρεάν και premium εκδόσεις. Η δωρεάν έκδοση του iBeesoft Free Data Recovery μπορεί να ανακτήσει μόνο 2 GB τύπου αρχείου και δεν έχετε επιλογή σύνθετης αναζήτησης.

Η premium έκδοση καταργεί όλους τους περιορισμούς και παρέχει καλύτερες επιλογές ταξινόμησης αρχείων. Όσον αφορά την ανάκτηση αρχείων, το iBeesoft Free Data Recovery μπορεί να ανακτήσει διαγραμμένα αρχεία, μορφοποιημένες μονάδες δίσκου, χαμένο τόμο, κατεστραμμένες μονάδες δίσκου δεδομένων, συσκευές αποθήκευσης και πολλά άλλα.

Η τελευταία έκδοση του iBeesoft Free Data Recovery είναι πλήρως συμβατή με τα πιο πρόσφατα Windows 11 και μπορεί να ανακτήσει γρήγορα εικόνες, βίντεο, έγγραφα, ήχο, email και άλλους τύπους αρχείων από τον υπολογιστή σας.

9. DiskDrill

Το DiskDrill, που υποστηρίζεται από το CleverFiles, είναι ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα προγράμματα ανάκτησης αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows 11. Η εφαρμογή σχεδιάστηκε αρχικά για Mac, αλλά αργότερα έγινε διαθέσιμη για Windows.

Το DiskDrill είναι πλήρως συμβατό με κάθε έκδοση των Windows, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων Windows 11, και μπορεί να ανακτήσει αρχεία από συστήματα αρχείων FAT, NTFS, NTFS5, HFS+, ext2, ext3 και ext4.

Όσον αφορά την ανάκτηση αρχείων, το DiskDrill μπορεί να ανακτήσει σχεδόν όλους τους τύπους αρχείων που μπορείτε να σκεφτείτε. Μπορεί να ανακτήσει τις χαμένες ή διαγραμμένες φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, αρχεία PDF και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων για Windows υποστηρίζει συσκευές αποθήκευσης όπως εξωτερικός/εσωτερικός σκληρός δίσκος & SSD, μονάδες USB, κάρτες SD & CF, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και άλλα. Συνολικά, το DiskDrill είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων για τα Windows 11.

10. Εργαλείο αποκατάστασης αρχείων των Windows

Τόσο τα Windows 10 όσο και τα Windows 11 διαθέτουν ένα εργαλείο ανάκτησης αρχείων που μπορεί να ανακτήσει τα διαγραμμένα αρχεία σας. Δεδομένου ότι το Εργαλείο αποκατάστασης αρχείων των Windows προσφέρεται δωρεάν, το επίπεδο ακρίβειας είναι αρκετά χαμηλό και μπορεί να ανακτήσει μόνο επιλεγμένους τύπους αρχείων.

Επίσης, το Εργαλείο αποκατάστασης αρχείων των Windows δεν έχει καμία γραφική διεπαφή. Είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από τη γραμμή εντολών.

Όσον αφορά την ανάκτηση αρχείων, το Windows File Recovery Tool μπορεί να ανακτήσει φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα κ.λπ. από τον συνδεδεμένο σκληρό δίσκο, τον SSD, τη μονάδα USB ή οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη μονάδα δίσκου.

Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τη χρήση του Εργαλείου αποκατάστασης αρχείων των Windows. Ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το εργαλείο λειτουργικού συστήματος Windows 11.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα προγράμματα ανάκτησης αρχείων για υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές με Windows 11. Η λίστα περιλαμβάνει δωρεάν και premium βοηθητικά προγράμματα ανάκτησης αρχείων. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που ταιριάζει καλά στις ανάγκες σας. Μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε όλους τους τύπους διαγραμμένων αρχείων από αυτά τα προγράμματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανάκτησης στο Android TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *