10 καλύτερα παιχνίδια Android εκτός σύνδεσης του 2022

Έχετε εκατοντάδες παιχνίδια γραφικών HD για Android, όπως PUBG Mobile, COD Mobile, Among US και άλλα. Αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο;

Σχεδόν όλα τα παιχνίδια που είναι στην τάση τα τελευταία χρόνια απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο για να τρέξουν. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση όπου μπορεί να θέλετε να κάνετε λήψη παιχνιδιών Android εκτός σύνδεσης.

Τα παιχνίδια Android εκτός σύνδεσης έχουν δύο πλεονεκτήματα – πρώτον, δεν απαιτούν ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο και δεύτερον, δεν προσπαθούν να στείλουν τα δεδομένα σας σε τρίτους. Υπάρχουν αρκετά καλύτερα παιχνίδια Android εκτός σύνδεσης στο Google Play Store που μπορούν να σας προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Λίστα με τα 10 καλύτερα παιχνίδια Android εκτός σύνδεσης

Επομένως, αν ψάχνετε για τα καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Στο παρακάτω άρθρο, παραθέτουμε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για smartphone Android. Ας αρχίσουμε.

1. Η Οδύσσεια του Άλτο

Το Alto’s Odyssey είναι ένα διάσημο ατελείωτο παιχνίδι δρομέων και sandboard για Android που δεν απαιτεί WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να κάνετε σκι στις πλαγιές των βουνών, να πετάξετε πάνω από ανεμοδαρμένους αμμόλοφους, να διασχίσετε συναρπαστικά φαράγγια και να εξερευνήσετε τους κρυμμένους ναούς.

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά εθιστικό, εύκολο στην εκμάθηση, αλλά δύσκολο να κυριαρχήσει. Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, οι αποστολές γίνονται πιο προκλητικές. Συνολικά, το Alto’s Odyssey είναι ένα εξαιρετικό offline παιχνίδι ατελείωτου δρομέα για Android που πρέπει να παίξετε σήμερα.

2. Angry Birds 2

Το Angry Birds 2 είναι μια συνέχεια του δημοφιλούς παιχνιδιού που βασίζεται σε παζλ Angry Birds. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Rovio Entertainment και είναι το δωδέκατο παιχνίδι της σειράς Angry Birds. Σε σύγκριση με άλλες σειρές, το Angry Birds 2 είναι πιο δημοφιλές.

Ο μηχανισμός παιχνιδιού του Angry Birds 2 παραμένει ο ίδιος με το Angry Birds. Πρέπει να εκτοξεύσετε τα πουλιά σας και να καταστρέψετε τους πύργους του χοίρου. Το Angry Birds 2 έχει τόσο online όσο και offline λειτουργίες. Η λειτουργία εκτός σύνδεσης σάς επιτρέπει να ολοκληρώσετε τις αποστολές και να ξεκλειδώσετε τα πουλιά.

3. Άσφαλτος 8

Αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου Android με λειτουργίες online και εκτός σύνδεσης, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Asphalt 8. Το Asphalt 8 είναι ένα παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων arcade με πάνω από 75+ πίστες και 300+ αυτοκίνητα με άδεια.

Η λειτουργία εκτός σύνδεσης του Asphalt 8 έχει αρκετά περιορισμένο περιεχόμενο, αλλά μπορείτε να οδηγείτε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και να ολοκληρώσετε τη λειτουργία καριέρας. Η online λειτουργία πολλών παικτών σάς επιτρέπει να ανταγωνιστείτε με άλλους δρομείς σε όλο τον κόσμο.

4. Cover Fire

Αν ασχολείστε με παιχνίδια σκοποβολής εκτός σύνδεσης για Android , σίγουρα θα λατρέψετε το Cover Fire. Θα χρειαστείτε δεδομένα WiFi ή Mobile για να κατεβάσετε το παιχνίδι, αλλά δεν τα χρειάζεστε για να παίξετε.

Είναι ένα γεμάτο δράση παιχνίδι σκοποβολής για Android που έχει μια προκλητική λειτουργία ιστορίας. Πρέπει να ξεκινήσετε τη λειτουργία ιστορίας, να πάρετε τα όπλα σας και να χτυπήσετε τον εχθρικό στρατό με διάφορα όπλα και χειροβομβίδες.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι εκτός σύνδεσης, έχει γραφικά HD που φαίνονται ρεαλιστικά. Έτσι, το Cover Fire είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι σκοποβολής εκτός σύνδεσης για Android που πρέπει να παίξετε μία φορά.

5. Shadow of Death 2

Το Shadow of Death 2 είναι ένα side-scrolling 2D hack-and-slash παιχνίδι με σκιώδη αισθητική. Είναι η συνέχεια του δημοφιλούς Shadow of Theme, το οποίο έλαβε πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως μέσα σε λίγους μήνες από την κυκλοφορία του.

Το παιχνίδι σας βλέπει να παίζετε τον χαρακτήρα του Maximus, ο ρόλος του οποίου είναι να πολεμά ενάντια στους δαίμονες για να φέρει το φως πίσω στην Aurora, την πόλη της μαγείας και της ξιφομαχίας. Έτσι, εάν είστε μεγάλος οπαδός του είδους περιπέτειας Action RPG, θα πρέπει να παίξετε αυτό το παιχνίδι στο Android σας.

6. Crossy Road

Το Crossy Road είναι ένα βιντεοπαιχνίδι arcade κορυφαίας βαθμολογίας που αναπτύχθηκε και εκδόθηκε από την Hipster Whale. Σε αυτό το παιχνίδι, ελέγχετε ένα κοτόπουλο και το οδηγείτε στην άλλη άκρη του δρόμου.

Καθώς ελέγχετε το κοτόπουλο, πρέπει να αποφύγετε την κίνηση, να πηδήξετε σε κορμούς, να παρακάμψετε τα τρένα και να συλλέξετε νομίσματα. Η ιδέα του παιχνιδιού είναι μοναδική. έχει υποστήριξη εκτός σύνδεσης, υποστήριξη Android TV, τοπική και διαδικτυακή λειτουργία για πολλούς παίκτες και πολλά άλλα.

7. Πραγματικό Κρίκετ 22

Αν είστε λάτρης του κρίκετ όπως εγώ, ίσως γνωρίζετε ήδη για το Real Cricket 22. Είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι κρίκετ για Android , διαθέσιμο στο Google Play Store. Το παιχνίδι έχει μια ποικιλία τρόπων για να παίξετε κρίκετ. Παίρνετε το Παγκόσμιο Κύπελλο, τη δοκιμαστική καμπάνια, τις μορφές T20 και πολλά άλλα.

Αυτήν τη στιγμή, το παιχνίδι έχει πάνω από 500+ βολές, χειροκίνητη ρύθμιση, πολλαπλούς σχολιαστές, δυναμικά στάδια, σχεδόν όλους τους παίκτες κρίκετ και πολλά άλλα.

Μπορείτε να παίξετε πραγματικό Cricket 22 χωρίς το διαδίκτυο επίσης. Ωστόσο, στη λειτουργία εκτός σύνδεσης, έχετε πολύ περιορισμένες λειτουργίες για να παίξετε κρίκετ. Εκτός από τη λειτουργία εκτός σύνδεσης, το Real Cricket 22 υποστηρίζει επίσης online και τοπικές λειτουργίες για πολλούς παίκτες.

8. 2048

Λοιπόν, το 2048 είναι ένα συρόμενο παιχνίδι παζλ για Android που είναι γεμάτο διασκέδαση και εξαιρετικά εθιστικό. Εδώ πρέπει να σύρετε τα πλακάκια γύρω για να λάβετε τον αριθμό 2048 ή μεγαλύτερο.

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να σύρετε στην οθόνη για να μετακινήσετε πλακίδια και όταν αγγίξουν δύο πλακίδια με τον ίδιο αριθμό, συγχωνεύονται σε ένα με μεγαλύτερο αριθμό.

Αφού συλλέξετε το πλακίδιο 2048, πρέπει να συνεχίσετε να παίζετε το παιχνίδι για να επιτύχετε υψηλή βαθμολογία. Είναι ένα παιχνίδι πλήρως εκτός σύνδεσης για Android και είναι πολύ εθιστικό.

9. Διάνυσμα

Το Vector είναι ένα δωρεάν παιχνίδι δρομέα σε στυλ arcade παρόμοιο με το Alto’s Odyssey που αναφέρεται στο άρθρο. Πρέπει να ελέγχετε και να καθοδηγείτε τον πρωταγωνιστή στο επόμενο επίπεδο σε αυτό το παιχνίδι.

Καθώς τρέχετε, πρέπει να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να καλύψετε την απόσταση όσο το δυνατόν περισσότερο για να κερδίσετε περισσότερους πόντους. Η δυσκολία αυξάνεται καθώς προχωράτε στο παιχνίδι και ολοκληρώνετε τα επίπεδα.

Αυτό είναι ένα παιχνίδι εκτός σύνδεσης για Android με γραφικά HD, καταπληκτική μηχανική παιχνιδιών και χειριστήρια. Συνολικά, το Vector είναι ένα εξαιρετικό και εξαιρετικά εθιστικό παιχνίδι εκτός σύνδεσης για Android που πρέπει να παίξετε.

10. Το δωμάτιο

Λοιπόν, το The Room είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια παζλ του Android που βασίζονται σε μυστήριο. Είναι ένα πλήρες παιχνίδι εκτός σύνδεσης που ακολουθεί ένα μυστηριώδες θέμα. Τα γραφικά του παιχνιδιού ήταν ρεαλιστικά και φαινόταν εξαιρετικά cool.

Σε αυτό το παιχνίδι, βλέπετε τον εαυτό σας κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο και ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε από το δωμάτιο είναι να λύσετε τους μυστηριώδεις γρίφους.

Το παιχνίδι παζλ για Android είναι δωρεάν για λήψη και αναπαραγωγή και δεν έχει αγορές εντός εφαρμογής. Συνολικά, το The Room είναι ένα φοβερό παιχνίδι παζλ εκτός σύνδεσης βασισμένο σε μυστήριο για Android που μπορείτε να παίξετε σήμερα.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια Android εκτός σύνδεσης που μπορείτε να παίξετε τώρα. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν και μπορείτε να τα κατεβάσετε από το Google Play Store.

Angry Birds 2 για υπολογιστή

 συνομιλία με ξένους

παιχνίδια κρίκετ για Android