10 Καλύτερες Εφαρμογές Αφαίρεσης Adware για Android το 2023

10 Καλύτερες Εφαρμογές Αφαίρεσης Adware για Android το 2023

Οι διαφημίσεις είναι κάτι που μπορεί να καταστρέψει εντελώς την εμπειρία περιήγησής σας στον ιστό. Πολλοί προγραμματιστές εφαρμογών βασίζονται στις διαφημίσεις για τη δημιουργία εσόδων. Λοιπόν, οι διαφημίσεις δεν προκαλούν μεγάλη ζημιά. αναμένετε ότι θα καταστρέψει την εμπειρία περιήγησης στον ιστό ή εφαρμογής. Ωστόσο, ορισμένοι τύποι διαφημίσεων μπορεί να βλάψουν τη συσκευή σας. Αυτές οι διαφημίσεις ταξινομήθηκαν ως “Adwares”

Το Adware συνήθως εισέρχεται στο smartphone ή στον υπολογιστή σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Μόλις εισαχθεί, βομβαρδίζει τη συσκευή σας με διαφημίσεις. Μερικές φορές, το adware επιχειρεί επίσης να εγκαταστήσει κακόβουλα σενάρια στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε adware από έναν υπολογιστή, αλλά τα πράγματα γίνονται προβληματικά για το Android.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές αφαίρεσης λογισμικού διαφημίσεων για Android

Αν μιλάμε για Android, υπάρχουν πολλές εφαρμογές αφαίρεσης Adware στο Play Store. Ωστόσο, δεν ήταν όλες αποτελεσματικές. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές αφαίρεσης adware για Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να βρείτε και αφαιρέστε το κρυμμένο adware από το Android smartphone σας.

1. Lookout Mobile Security

Lookout Mobile Security

Το Lookout Mobile Security είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ασφάλειας και προστασίας από ιούς για κινητά στη λίστα, παρέχοντας λειτουργίες ασφάλειας κινητών και προστασίας από κλοπή ταυτότητας.

Με το Lookout Mobile Security, μπορείτε εύκολα να προστατεύσετε τη συσκευή σας Android από ιούς, κακόβουλο λογισμικό, adware και spyware.

Η over-the-air προστασία από ιούς του Lookout Mobile Security σαρώνει αποτελεσματικά το σύστημά σας και εντοπίζει κρυμμένους ιούς, κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής spyware, adware και άλλα κακόβουλα αρχεία.

2. Anti-virus Dr.Web Light

Anti-virus Dr.Web Light

Anti-virus Dr.Web Light είναι ένα δωρεάν εφαρμογή προστασίας από ιούς στη λίστα με πολλά πλεονεκτήματα. Η εφαρμογή παρέχει τρεις διαφορετικές λειτουργίες σάρωσης – Γρήγορη, Πλήρης και Προσαρμοσμένη.

Εάν υποψιάζεστε ότι ορισμένα αρχεία έχουν κακόβουλο λογισμικό, μπορείτε να εκτελέσετε μια προσαρμοσμένη σάρωση σε αυτά τα αρχεία. Το εργαλείο προστασίας από ιούς για Android ειδικεύεται στην προστασία από ransomware, την αφαίρεση adware και την προστασία από κακόβουλο λογισμικό.

Η εφαρμογή ασφαλείας για Android φέρνει επίσης ένα βολικό και διαδραστικό widget για την εκκίνηση μιας σάρωσης απευθείας από την αρχική οθόνη.

3. Avast Antivirus

Avast Antivirus

Το Avast Antivirus είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία ασφαλείας για λειτουργικά συστήματα Windows 10. Το antivirus είναι επίσης διαθέσιμο για Android. Μόλις εγκατασταθεί στο Android, προστατεύει τη συσκευή σας από ιούς και κάθε άλλο τύπο κακόβουλου λογισμικού.

Εκτός από το εργαλείο προστασίας από ιούς, το Avast Antivirus προσφέρει μερικά άλλα χρήσιμα εργαλεία, όπως ντουλάπι εφαρμογών, Photo Vault, VPN, RAM Booster, Junk Cleaner, Web Shield, δοκιμή ταχύτητας wifi κ.λπ. Συνολικά, είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας για κατάργηση adware από το Android.

4. Kaspersky Mobile Antivirus

Kaspersky Mobile Antivirus

Είναι μια ισχυρή εφαρμογή ασφαλείας Android που μπορεί να αφαιρέσει κακόβουλο λογισμικό, adware και λογισμικό υποκλοπής spyware από τη συσκευή σας.

Το καλύτερο πράγμα για το Kaspersky Mobile Antivirus είναι η δυνατότητα ελέγχου παρασκηνίου που σαρώνει κατ’ απαίτηση και σε πραγματικό χρόνο για ιούς, ransomware, adware και trojans. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Kaspersky Mobile Antivirus φέρνει επίσης λειτουργίες Find my phone, Anti-theft, App lock και anti-phishing.

5. Malwarebytes Security

Malwarebytes Security

Το Malwarebytes Security είναι ένα από τα πιο προηγμένα εφαρμογές κατά του κακόβουλου λογισμικού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Η εφαρμογή μπλοκάρει αυτόματα τις απάτες και προστατεύει το απόρρητό σας. Επίσης, σαρώνει και αφαιρεί αποτελεσματικά ιούς, κακόβουλο λογισμικό, ransomware, PUP και απάτες phishing.

Όσον αφορά τον καθαρισμό διαφημίσεων, πραγματοποιεί αναζήτηση σε όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας για να εντοπίσει πιθανά κακόβουλα προγράμματα, PUP, διαφημιστικά προγράμματα και άλλα. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον την εφαρμογή και είναι μία από τις καλύτερες στον τομέα της ασφάλειας.

6. Norton Security και Antivirus

Norton Security και Antivirus

Η εφαρμογή ασφαλείας βοηθά στην προστασία του τηλεφώνου σας Android από απειλές όπως κακόβουλες εφαρμογές, κλήσεις απάτης, κλοπές κ.λπ. Το εργαλείο αφαίρεσης διαφημιστικού λογισμικού δεν υπάρχει στη δωρεάν έκδοση του Norton Security.

Ωστόσο, εάν αγοράσετε το πρόγραμμα premium, μπορείτε να επωφεληθείτε από πρόσθετες λειτουργίες όπως ασφάλεια wifi, ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, προστασία ιστού, αφαίρεση διαφημιστικού λογισμικού, προστασία ransomware κ.λπ.

Ανιχνευτής αναδυόμενων διαφημίσεων

Λοιπόν, ο ανιχνευτής αναδυόμενων διαφημίσεων δεν είναι ένα εργαλείο ασφαλείας αλλά ένα εργαλείο καθαρισμού διαφημίσεων. Είναι μια απλή εφαρμογή που εκτελείται στο παρασκήνιο και υποδεικνύει ποια εφαρμογή προκαλεί αναδυόμενες διαφημίσεις.

Εάν το τηλέφωνό σας έχει διαφημιστικό λογισμικό, θα βρείτε πιθανώς αναδυόμενες διαφημίσεις παντού και ο Ανιχνευτής αναδυόμενων διαφημίσεων λύνει όλα αυτά τα προβλήματα για εσάς. Μόλις εγκατασταθεί, προσθέτει ένα αιωρούμενο εικονίδιο στην οθόνη σας. Κάθε φορά που εμφανίζεται μια διαφήμιση, το αιωρούμενο εικονίδιο υποδεικνύει από ποια εφαρμογή προέρχεται η διαφήμιση.

8. MalwareFox Anti-Malware

MalwareFox Anti-Malware

Το MalwareFox Anti-Malware είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή κατά του κακόβουλου λογισμικού στο Google Play Store. Η καταχώριση του Google Play Store για το MalwareFox Anti-Malware ισχυρίζεται ότι η εφαρμογή μπορεί να αφαιρέσει ιούς, adware, spyware, trojans, backdoor, keylogger, PUP κ.λπ.

Τα αποτελέσματα σάρωσης είναι γρήγορα και είναι η καλύτερη εφαρμογή αφαίρεσης adware που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα.

9. AppWatch

AppWatch

Το AppWatch είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή Ανιχνευτής αναδυόμενων διαφημίσεων που αναφέρεται παραπάνω. Μόλις εγκατασταθεί, εκτελείται στο παρασκήνιο και παρακολουθεί ενεργά κάθε αναδυόμενο παράθυρο διαφήμισης.

Μόλις εντοπίσει ένα αναδυόμενο παράθυρο διαφήμισης, σας ενημερώνει για την εφαρμογή που έδειξε τις ενοχλητικές διαφημίσεις. Η εφαρμογή είναι αρκετά ελαφριά και δεν επηρεάζει την απόδοση της συσκευής σας. Είναι επίσης μια δωρεάν εφαρμογή, αλλά υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

10. AppBrain

AppBrain

Είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία Εφαρμογές ασφαλείας Android στο Google Play Store. Το υπέροχο με το AppBrain είναι ότι μπορεί να εντοπίσει όλες τις ενοχλήσεις των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας, όπως ειδοποιήσεις Push, adware, διαφημίσεις spam εικονιδίων κ.λπ.

Σαρώνει κάθε εφαρμογή και διαδικασία που εκτελείται στο smartphone σας και σας ενημερώνει για τον ένοχο. Η εφαρμογή είναι σχεδόν παρόμοια με το AppWatch που αναφέρεται παραπάνω.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά δωρεάν εφαρμογές αφαίρεσης Adware για να αφαιρέσετε το κρυφό adware από τη συσκευή σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε κάποια άλλη τέτοια εφαρμογή, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για Windows 10/11

10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ανίχνευσης spyware για Android

Windows 11 Antivirus -τα καλύτερα δωρεάν

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *