καλύτερες εφαρμογές Locker App

12 καλύτερες εφαρμογές Locker App για Android

Ας το παραδεχτούμε: διατηρούμε πολλά ευαίσθητα δεδομένα στα smartphone μας. Επομένως, ορισμένες εφαρμογές όπως η τραπεζική, η λήψη σημειώσεων, οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, η συλλογή κ.λπ., χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα. Όσον αφορά την ασφάλεια, η προστασία με κωδικό πρόσβασης φαίνεται πάντα να είναι η καλύτερη επιλογή.

Μπορείτε εύκολα να κλειδώσετε τη συσκευή σας Android με ένα PIN, ένα μοτίβο, έναν κωδικό πρόσβασης ή ένα δακτυλικό αποτύπωμα. Ωστόσο, τι γίνεται με το κλείδωμα μεμονωμένων εφαρμογών; Σε αντίθεση με το iOS, όπου πρέπει να κάνετε jailbreak στη συσκευή σας για να κλειδώσετε εφαρμογές, το Android έχει πολλές ενδιαφέρουσες εφαρμογές μέσω κωδικού πρόσβασης.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Android με σκοτεινή λειτουργία

12 καλύτερες εφαρμογές Locker App για Android

Επί του παρόντος, εκατοντάδες θυρίδες εφαρμογών είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τα τα καλύτερα Locker App Android. Με αυτά τα Locker App, μπορείτε εύκολα να κλειδώσετε τις πιο βασικές εφαρμογές σας. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. HideU

HideU

Το HideU είναι ένα από τα πιο μοναδικά ντουλάπια εφαρμογών και εφαρμογές απόκρυψη αρχείων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ στο Android σας.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποκρύπτετε όλους τους τύπους αρχείων, όπως φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα κ.λπ., σε έναν κρυφό χώρο με προστασία κωδικού πρόσβασης στην αριθμομηχανή. Για πρόσβαση στα κρυφά αρχεία, πληκτρολογήστε το PIN στη διεπαφή της αριθμομηχανής.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Εφαρμογές κοπής βίντεο για Android

Δεν λειτουργεί η δόνηση στο Android;

Το HideU διαθέτει επίσης ένα ντουλάπι εφαρμογών που σας επιτρέπει να κλειδώνετε οποιαδήποτε εφαρμογή με κωδικό πρόσβασης. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις κλειδωμένες εφαρμογές σας, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης ή σχεδιάστε το μοτίβο ξεκλειδώματος.

2. Τέλειο AppLock

Τέλειο AppLock

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε άλλες εφαρμογές με PIN, μοτίβο ή χειρονομία, μην κοιτάτε άλλο από το Perfect AppLock. Με το Perfect AppLock, μπορείτε ακόμη και να κλειδώσετε δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως WhatsApp, Facebook, Twitter, Skype, SMS κ.λπ.

Εκτός από το κλείδωμα εφαρμογών, το Perfect AppLock παρέχει επίσης άλλες δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα κλειδώματος φωτεινότητας σε εφαρμογές, κλειδώματος της περιστροφής και κλειδώματος ρυθμίσεων συστήματος όπως WiFi, Κινητό, Δεδομένα κ.λπ.

3. Κλείδωμα εφαρμογής Norton

Κλείδωμα εφαρμογής Norton

Αν ψάχνετε για ένα Δωρεάν ντουλάπι εφαρμογών για Androidτο Norton App Lock μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή.

Το σπουδαίο πράγμα του Norton App Lock είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης ή μοτίβο για να κλειδώνουν τις εφαρμογές. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Norton App Lock επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κλειδώνουν φωτογραφίες και βίντεο.

4. Θόλος

Θόλος

Το Vault είναι μια εφαρμογή για κινητά που κρύβει τις προσωπικές σας φωτογραφίες, βίντεο, SMS, αρχεία καταγραφής κλήσεων κ.λπ. Ωστόσο, η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης τις βασικές εφαρμογές σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Vault φέρνει επίσης ένα ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης που αποκλείει όλους τους διαδικτυακούς ιχνηλάτες και τις διαφημίσεις.

5. AppLock Master

AppLock Master

Το AppLock Master είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή που μπορεί Κλείδωμα εφαρμογών με PIN ή μοτίβο. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή έρχεται επίσης με υποστήριξη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να ξεκλειδώνετε εφαρμογές χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων του smartphone σας. Όχι μόνο εφαρμογές, αλλά το AppLock Master μπορεί επίσης να κλειδώσει αρχεία καταγραφής κλήσεων, SMS κ.λπ.

6. Applock

Applock

Το Applock είναι ένα από τα καλύτερα ντουλάπια εφαρμογών για Android, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η εφαρμογή μπορεί να κλειδώσει Facebook, WhatsApp, Gallery, Messenger, Snapchat, Instagram κ.λπ.

Όχι μόνο οι εφαρμογές, αλλά το Applock μπορεί επίσης να κλειδώσει τη Συλλογή, τα SMS, τις Επαφές, τα αρχεία καταγραφής κλήσεων, τις ρυθμίσεις και πολλά άλλα.

7. Kaspersky Mobile Antivirus

Kaspersky Mobile Antivirus

Λοιπόν, το Kaspersky Mobile Antivirus είναι μια πλήρης εφαρμογή ασφαλείας για Android. Φέρνει μια ισχυρή λύση προστασίας από ιούς στο smartphone σας. Διαθέτει λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών που σας επιτρέπει να κλειδώνετε και τα δύο συστήματα και να παίζετε εφαρμογές στο Store.

8. AppLock από την Ivymobile

AppLock από την Ivymobile

Το AppLock από την Ivymobile είναι ένα από τα κορυφαία ντουλάπια εφαρμογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Με το AppLock από το Ivymobile, μπορείτε εύκολα να κλειδώσετε εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα προσωπικά δεδομένα με κωδικό πρόσβασης ή κλείδωμα μοτίβου.

Το καλό με το AppLock από την Ivymobile είναι ότι μπορεί να κλειδώσει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές όπως Facebook, WhatsApp, Vine, Twitter, Instagram κ.λπ.

9. Ιδιωτική Ζώνη

Ιδιωτική Ζώνη

Η Ιδιωτική Ζώνη είναι μια ντουλάπι εφαρμογών και εφαρμογή θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών στη λίστα. Η εφαρμογή μπορεί να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως φωτογραφίες, βίντεο και άλλα σημαντικά αρχεία.

Εκτός από την προστασία των αρχείων πολυμέσων με κωδικό πρόσβασης, το Private Zone μπορεί ακόμη και να προστατεύει εφαρμογές με κωδικό πρόσβασης. Μπορεί εύκολα να αποκλείσει εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, WhatsApp, Snapchat, Messenger κ.λπ.

10. Κλείδωμα εφαρμογής από το Inshot

Κλείδωμα εφαρμογής από το Inshot

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή App Locker για Android, το App Lock από το Inshot λειτουργεί με το κλείδωμα των εφαρμογών στο Android πίσω από ένα κλείδωμα μοτίβου, δακτυλικού αποτυπώματος ή κωδικού πρόσβασης.

Το κλείδωμα εφαρμογής από το Inshot μπορεί να κλειδώσει όλους τους τύπους εφαρμογών στο smartphone σας, όπως WhatsApp, Messenger, Facebook, Gmail, Snapchat, Play Store κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το App Lock από το Inshot διαθέτει επίσης ένα θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόκρυψη φωτογραφιών και βίντεο.

11. AppLock από το SailingLab

AppLock από το SailingLab

Το AppLock από το SailingLab είναι μια άλλη εφαρμογή φύλαξης εφαρμογών με κορυφαία βαθμολογία για Android. Με το AppLock από το SailingLab, μπορείτε εύκολα να κλειδώσετε τις αγαπημένες σας κοινωνικές εφαρμογές όπως Facebook, WhatsApp, Messenger, Instagram, WeChat κ.λπ.

Επίσης, η εφαρμογή μπορεί να κλειδώσει εφαρμογές συστήματος όπως Επαφές, SMS, Gmail, Ρυθμίσεις, Συλλογή, εισερχόμενες κλήσεις κ.λπ.

Το AppLock από το SailingLab φέρνει επίσης ένα θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών που σας επιτρέπει να αποκρύψετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας που θέλουμε να διατηρήσουμε ιδιωτικά.

12. AppLock από το DoMobile

AppLock από το DoMobile

Το AppLock από το DoMobile είναι μια εφαρμογή που προσπαθεί να προστατεύσει το απόρρητό σας με κωδικό πρόσβασης, μοτίβο ή κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Είναι ένα AppLocker που μπορεί να κλειδώσει διάφορες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης στο smartphone σας, όπως Snapchat, WhatsApp, Telegram, Paytm, Facebook κ.λπ.

Εκτός από τις Εφαρμογές, μπορεί να αποκρύψει εφαρμογές συστήματος όπως Συλλογή, Ρυθμίσεις, κ.λπ. Άλλες λειτουργίες του AppLock από το DoMobile περιλαμβάνουν θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών, γραφικό θυρίδας αποθήκευσης, πρόγραμμα περιήγησης ιστού κ.λπ.

Αυτά είναι τα καλύτερες εφαρμογές Locker App στο Google Play Store. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές δεν είναι οι μόνες εφαρμογές φύλαξης εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στο Play Store, αλλά έχουμε παραθέσει μόνο τις δημοφιλείς. Εάν χρησιμοποιείτε άλλα ντουλάπια εφαρμογών για Android, ενημερώστε μας το όνομα στα σχόλια.

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock

καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *