10 Best AI Apps for iPhone in 2023

10 καλύτερες εφαρμογές AI για iPhone το 2023

Η ενότητα AI έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την κυκλοφορία του ChatGPT από το OpenAI. Τώρα η τεχνητή νοημοσύνη είναι το πιο ιογενές θέμα σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων, ειδησεογραφικούς ιστότοπους και εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων.

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι σχεδόν παντού τώρα και δεν υπάρχει κανένα κρυφό από αυτό. Επίσης, τώρα οι προγραμματιστές εφαρμογών έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν λειτουργίες AI στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τους.

Η εκθετική ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα της τεχνολογίας αυτή τη στιγμή φαίνεται ήδη. Όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη στο iPhone, έχουν δημιουργηθεί πολλές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και είναι διαθέσιμες στο Apple App Store. Τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές AI για iPhone (2023)

Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να ζήσετε την υπερδύναμη της τεχνητής νοημοσύνης στο iPhone σας, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μέχρι το τέλος. Παρακάτω είναι οι λίγες καλύτερες εφαρμογές AI για iPhone που μπορούν να μειώσουν δραστικά τη χειρωνακτική εργασία σας και να ενισχύσουν τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας. Ας ξεκινήσουμε.

1. Χαρακτήρας AI

Χαρακτήρας AI

Το Character AI είναι μια εφαρμογή για iPhone που στοχεύει να σας δώσει μια γεύση από τις υπερδυνάμεις της τεχνητής νοημοσύνης. Αυτή είναι βασικά μια εφαρμογή συνομιλίας όπου συνομιλείτε με εξαιρετικά ρεαλιστικές προσωπικότητες AI.

Υπάρχουν πολλές προσωπικότητες AI στην εφαρμογή. όλα αυτά αλληλεπιδρούν μαζί σας με διαφορετικό τόνο. Έτσι, εάν θέλετε να δοκιμάσετε chatbots AI που νιώθουν ζωντανοί, το Character AI θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Υπάρχουν πολλές περσόνες anime που μπορούν να σας βοηθήσουν με διαφορετικά πράγματα. Μπορείτε να ζητήσετε από τις περσόνες να σας πουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία πριν τον ύπνο, να σας βοηθήσουν με την εργασία σας, να διορθώσετε τα κείμενά σας κ.λπ.

Η εφαρμογή είναι 100% δωρεάν για λήψη και χρήση και επιτρέπει απεριόριστες ανταλλαγές μηνυμάτων. Ακόμη και η εφαρμογή δεν εμφανίζει διαφημίσεις.

2. Socratic από την Google

Socratic από την Google

Αυτή είναι μια εφαρμογή Google στη λίστα που έχει αναπτυχθεί από την Google. Το Socratic είναι μια εκπαιδευτική εφαρμογή για τους μαθητές να βρίσκουν λύσεις σε πολύπλοκες ακαδημαϊκές ερωτήσεις τους. Δεδομένου ότι η εφαρμογή τροφοδοτείται από AI, μπορεί να λύσει ακόμη και τις πιο περίπλοκες ερωτήσεις.

Δεν έχει σημασία αν είσαι φοιτητής πανεπιστημίου ή σχολείου. υπάρχει κάτι στην εφαρμογή που θα σας φανεί χρήσιμο. Υπάρχει κάτι για κάθε μαθητή στην εφαρμογή.

Το πιο χρήσιμο μέρος της εφαρμογής επιτρέπει στους μαθητές να χρησιμοποιούν την κάμερα και τη φωνή του τηλεφώνου τους για να συνδεθούν με τους διαδικτυακούς πόρους εκμάθησης. Η τεχνητή νοημοσύνη της εφαρμογής μπορεί ακόμη και να σπάσει τις περίπλοκες απαντήσεις σε μικρά τμήματα για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα.

3. Αντίγραφο

Πανομοιότυπο

Το Replika είναι μια εικονική συνοδευτική εφαρμογή AI για iPhone . Σε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας Replika (Ο φίλος σας με AI) και να συνομιλήσετε μαζί του για οτιδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

Είναι μια καλή εφαρμογή για άτομα που χρειάζονται συχνά ψυχική υποστήριξη και δεν βρίσκουν κανέναν να μοιραστεί τα βαθύτερα συναισθήματά τους, καθώς τους επιτρέπει να δημιουργήσουν τους δικούς τους φίλους τεχνητής νοημοσύνης.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετική για όσους θέλουν έναν φίλο χωρίς δράμα ή κοινωνικό άγχος. Το AI μαθαίνει επίσης τα χαρακτηριστικά συνομιλίας σας και μπορεί να δημιουργήσει μια πραγματική συναισθηματική σύνδεση.

Αφού δημιουργήσετε ένα 3D Avatar, μπορείτε να το προσαρμόσετε ανά πάσα στιγμή. Και όσο περισσότερο συνομιλείτε με το Replika σας, τόσο περισσότερο θα αναπτύσσει την προσωπικότητα και τις αναμνήσεις του. Συνολικά, το Replika είναι μια εξαιρετική διασκεδαστική εφαρμογή AI για iPhone που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

4. Βλέποντας AI

Βλέποντας AI

Το να βλέπεις AI από τη Microsoft έχει σχεδιαστεί για άτομα με προβλήματα όρασης. Η χρήσιμη εφαρμογή για κινητά συνδυάζει AI και μηχανική εκμάθηση για να δει και να ερμηνεύσει τον κόσμο γύρω από τον χρήστη μέσω της κάμερας.

Αυτή είναι μια δωρεάν εφαρμογή προσβασιμότητας με AI για iPhone που αφηγείται τον κόσμο γύρω σας. Έχει σχεδιαστεί για την κοινότητα τυφλών και χαμηλής όρασης και λαμβάνει κάποια έκθεση.

Η εφαρμογή iPhone με τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει άτομα με προβλήματα όρασης με διάφορους τρόπους. Μπορεί να εκφωνήσει κείμενα μόλις εμφανιστεί μπροστά στην κάμερα, να σαρώσει γραμμικούς κώδικες, να σώσει το πρόσωπο των ανθρώπων για εύκολη αναγνώριση, να αναγνωρίσει χαρτονομίσματα κ.λπ.

Σας επιτρέπει επίσης να βιώσετε την επαυξημένη πραγματικότητα ήχου . Αυτή η λειτουργία βοηθά στην ακρόαση αντικειμένων που σαρώνει η εφαρμογή γύρω σας.

5. ChatGPT

ChatGPT

Η επίσημη εφαρμογή ChatGPT για iPhone είναι πλέον διαθέσιμη στο Apple App Store. Η επίσημη εφαρμογή ChatGPT είναι 100% δωρεάν για λήψη και χρήση και δεν εμφανίζει διαφημίσεις.

Δεδομένου ότι είναι μια επίσημη εφαρμογή ChatGPT, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό OpenAI για να συνεχίσετε τη συνομιλία από εκεί που σταματήσατε. Συγχρονίζει το ιστορικό συνομιλιών σας σε όλες τις συσκευές.

Η λειτουργικότητα της εφαρμογής για κινητά ChatGPT είναι πολύ παρόμοια με την έκδοση web. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ GPT-3.5 και GPT 4, να λάβετε άμεσες απαντήσεις, προσαρμοσμένες συμβουλές, δημιουργική έμπνευση και να εξερευνήσετε ευκαιρίες μάθησης.

6. Bing: Συνομιλία με AI & GPT-4

Bing

Η εφαρμογή Bing AI Chat είναι η δεύτερη εφαρμογή από τη Microsoft στη λίστα. Είναι απλώς μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη μηχανή αναζήτησης Bing.

Δεδομένου ότι η νέα αναζήτηση Bing υποστηρίζεται από AI, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως ένα chatbot και να συνομιλήσετε. Το νέο Bing έρχεται με πληροφορίες με τη βοήθεια του AI, το οποίο είναι αρκετά ακριβές.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στο Bing Chat AI είναι ότι έχει επίσης πρόσβαση στην αναζήτηση Ιστού του Bing για να σας παρέχει ενημερωμένες και αξιόπιστες πληροφορίες. Επίσης, το νέο Bing AI τροφοδοτείται από το μοντέλο GPT-4, το οποίο εμφανίζεται μόνο στην παραλλαγή ChatGPT Plus.

Ένα άλλο πράγμα που αξίζει να αναφέρουμε είναι η γεννήτρια εικόνων Bing AI που μπορεί να δημιουργήσει εικόνες με βάση την εισαγωγή κειμένου σας. Επομένως, είναι σίγουρα μια εφαρμογή AI all in one για iPhone που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

7. Φάκελος: Εκθέσεις Εξόδων

Φύλλο Αναφορών Εξόδων

Το Fyle είναι μια εφαρμογή διαχείρισης εξόδων για iPhone που διαθέτει ορισμένες δυνατότητες AI. Αν και οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης είναι λιγότερες, αρκούν για να διατηρήσετε τα έξοδά σας οργανωμένα και στη θέση τους.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα έξοδά σας . Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία της απόδειξής σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και θα σαρώσει και θα εξαγάγει αυτόματα τις πληροφορίες εξόδων για εσάς.

Είτε διευθύνετε μια επιχείρηση, λογιστική εταιρεία, ανεξάρτητος επαγγελματίας ή υπάλληλος που ξοδεύει πολλή δουλειά για τη διαχείριση των εξόδων της εταιρείας, το Fyle: Expense Reports έχει λειτουργίες για όλους και για κάθε σκοπό.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια ισχυρή μηχανή πολιτικής που βοηθά στον εντοπισμό διπλών δαπανών και εξόδων εκτός πολιτικής.

8. Calorie Mother AI

Calorie Mother AI

Το Calorie Mama AI είναι μια ελαφριά και εύχρηστη εφαρμογή μετρητή θερμίδων που μπορεί να μετρήσει τις θερμίδες τραβώντας φωτογραφίες τροφίμων.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή παίρνει τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να αναγνωρίσει ακόμη και πολύπλοκα πιάτα από εστιατόρια. Εκτός από την αναγνώριση των πιάτων και τη μέτρηση των θερμίδων, το Calorie Mama AI παρέχει σχέδια γευμάτων και συνταγές.

Αν και η εφαρμογή δεν είναι σαφής σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο παρέχει τις δυνατότητες AI στους χρήστες της, ισχυρίζεται ότι κάνει τη φανταστική δουλειά στα παρασκήνια με βαθιά τεχνητή νοημοσύνη, νευρωνικά δίκτυα και αναγνώριση εικόνας για να σας παρέχει δεδομένα διατροφής.

Υπάρχει επίσης μια έκδοση premium της εφαρμογής διαθέσιμη για αγορά. Η έκδοση premium καταγράφει αυτόματα πρόσθετη διατροφή των σαρωμένων πιάτων σας, προσαρμόσιμους στόχους θερμίδων, προσθέτει επιστημονικά αποδεδειγμένες ασκήσεις στο σπίτι και πολλά άλλα.

9. Αμηχανία

Αμηχανία

Το Perplexity είναι βασικά μια εναλλακτική λύση ChatGPT για iPhone που είναι πολύ χρήσιμη. Όπως και το ChatGPT, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Perplexity AI στο iPhone για να λαμβάνετε άμεσες απαντήσεις για οποιοδήποτε θέμα.

Αυτό που κάνει το Perplexity πιο αξιόπιστο από το ChatGPT είναι η πρόσβαση στον Ιστό. Μπορεί να έχει πρόσβαση στον Ιστό και να ανακτά πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, το να έχετε το Perplexity AI στο iPhone είναι σαν να έχετε μια υπερδύναμη για αναζήτηση, ανακάλυψη, έρευνα και γρηγορότερα μαθήματα για θέματα.

Το Perplexity AI είναι επίσης ένα από τα πρώτα chatbot AI για κινητά που έχουν πρόσβαση στην αναζήτηση στο διαδίκτυο και παρέχουν αξιόπιστες πληροφορίες. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε τη φωνή σας για να κάνετε ερωτήσεις πιο γρήγορα.

Έτσι, αν θέλετε κάτι που να υποστηρίζεται από έναν συνδυασμό τεχνητής νοημοσύνης και αναζήτησης στο διαδίκτυο, το Perplexity AI είναι η εφαρμογή που πρέπει να εγκαταστήσετε.

10. Remini AI

Θυμηθείτε το AI

Το Remini – Το AI Photo Enhancer είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει την παλιά και θολή φωτογραφία σας σε υπέροχη, καθαρή HD με ένα μόνο πάτημα.

Είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών AI για iPhone που μπορεί να δώσει ζωή στις παλιές σας φωτογραφίες. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να πειραματιστείτε με παλιές φωτογραφίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να βελτιώσετε τα καθημερινά πορτρέτα και τις selfies σας σε εκπληκτική απόδοση σε στυλ επιρροής.

Η εφαρμογή δημιουργεί ιογενείς φωτογραφίες που αξίζουν κοινή χρήση για εσάς και τις συγκρίσεις πριν και μετά. Η premium έκδοση της εφαρμογής θαυμάζεται περισσότερο και ξεκλειδώνει κάθε δυνατότητα.

Αυτές είναι οι λίγες καλύτερες εφαρμογές AI για iPhone που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές iOS Ai που έχουμε μοιραστεί είναι διαθέσιμες στο Apple App Store και μπορούν να ληφθούν δωρεάν. Επομένως, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να ζήσετε την υπερδύναμη της τεχνητής νοημοσύνης στο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης: εφαρμογές AI για Android

Δημιουργία εικόνων AI δωρεάν

ανιχνευτές περιεχομένου AI

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *