10 καλύτερες εφαρμογές WhatsApp Mod για Android το 2023

10 καλύτερες εφαρμογές WhatsApp Mod για Android το 2023

Αν και υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων στο Google Play Store, καμία από αυτές δεν πλησιάζει το WhatsApp. Το WhatsApp για Android προσφέρει στους χρήστες πολύ περισσότερες δυνατότητες από όλες τις άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που είναι διαθέσιμες στα App Stores.

Παρά το γεγονός ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το WhatsApp δεν είναι χωρίς τα μειονεκτήματά του. Πρώτον, θέτει πολλούς περιορισμούς στους χρήστες. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να στείλετε τεράστια αρχεία. στερούνται επιλογές απορρήτου, δεν υπάρχουν επιλογές προσαρμογής κ.λπ. Έτσι, για να αντιμετωπίσουν τέτοιους περιορισμούς, οι χρήστες Android χρησιμοποιούν το WhatsApp Mods.

Τι είναι τα WhatsApp Mods;

Το WhatsApp Mods είναι η τροποποιημένη έκδοση της επίσημης εφαρμογής WhatsApp. Η τροποποιημένη έκδοση του WhatsApp παρέχει στους χρήστες πολύ περισσότερες δυνατότητες από την κανονική.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λειτουργίες WhatsApp για Android και εδώ αποφασίσαμε να αναφέρουμε μερικές. Έτσι, εδώ σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες λειτουργίες WhatsApp για Android.

10 καλύτερες εφαρμογές WhatsApp Mod για Android

Απαραίτητη: Η χρήση της τροποποιημένης έκδοσης του WhatsApp μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό του λογαριασμού σας. Επομένως, φροντίστε να τα χρησιμοποιήσετε με δική σας ευθύνη. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε μερικά από τα Τα καλύτερα μοντέλα WhatsApp για Android.

1.GBWhatsApp

GBWhatsApp

Με το GBWhatsApp για Android, μπορείτε να προσαρμόσετε το Android με θέματα, να ανεβάσετε κατάσταση βίντεο χωρίς χρονικό όριο, να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα, να στείλετε έως και 90 φωτογραφίες ταυτόχρονα κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το GBWhatsApp παρέχει επίσης στους χρήστες πολλές επιλογές απορρήτου, όπως απόκρυψη της κατάστασης πληκτρολόγησης, απόκρυψη του διπλού τσεκάρισμα, κ.λπ. Ωστόσο, η ανάπτυξη του GBWhatsApp τερματίστηκε επίσημα από τους προγραμματιστές. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν μελλοντικές ενημερώσεις στην εφαρμογή.

2. WhatsApp Plus

WhatsApp Plus

Λοιπόν, αυτό είναι λίγο πολύ παρόμοιο με το GBWhatsApp για Android. Ένας Ισπανός προγραμματιστής δημιούργησε το WhatsApp mod, φέρνοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών απορρήτου.

Με το WhatsApp Plus, μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε μπλε τικ, κατάσταση πληκτρολόγησης, τελευταία φορά, κ.λπ. Εκτός από αυτό, ορισμένες άλλες δυνατότητες του WhatsApp Plus περιλαμβάνουν αυτόματη απάντηση, προγραμματισμό μηνυμάτων, σκοτεινή λειτουργία κ.λπ.

3. YoWhatsApp

YoWhatsApp

Αν ψάχνετε για ένα WhatsApp Mod που θα σας προσφέρει ένα νέο στυλ απάντησης σε μηνύματα, τότε το YoWhatsApp μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Το YoWhatsApp διαθέτει ένα μοναδικό στυλ φυσαλίδων συνομιλίας, που εμφανίζει κάθε μήνυμα σε ένα αναδυόμενο παράθυρο.

Άλλες λειτουργίες του YoWhatsApp περιλαμβάνουν την απόκρυψη της κατάστασης πληκτρολόγησης, τα μπλε σημάδια, την αποστολή βίντεο έως 50 MB, την κατάσταση λήψης κ.λπ. Για απόρρητο και ασφάλεια, το YOWhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώνουν τις συνομιλίες με ένα PIN ή έναν κωδικό πρόσβασης.

4. ΚΑΙ WhatsApp

ΚΑΙ WhatsApp

Όπως όλες οι άλλες τροποποιημένες εκδόσεις του WhatsApp, το OG WhatsApp προσφέρει στους χρήστες πολλές δυνατότητες. Ωστόσο, ο κύριος στόχος του OG WhatsApp είναι να παρέχει στους χρήστες αρκετές επιλογές απορρήτου.

Έτσι, μπορείτε να περιμένετε πολλές επιλογές απορρήτου, όπως συνομιλίες προστασίας με κωδικό πρόσβασης, απόκρυψη μπλε τικ, απόκρυψη κατάστασης πληκτρολόγησης, αποκλεισμός επαφών από κλήση κ.λπ., από το OG WhatsApp. Ναι, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μηνύματα με το OG WhatsApp.

5. FMWhatsApp

FMWhatsApp

Σε αντίθεση με κάθε mod WhatsApp, το FMWhatsApp παρέχει στους χρήστες πολλαπλά θέματα για να προσαρμόσουν τη διεπαφή WhatsApp. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης στους χρήστες μια δέσμη επιλογών απορρήτου, όπως απόκρυψη τελευταίας εμφάνισης, απόκρυψη μπλε τικ, απόκρυψη κατάστασης πληκτρολόγησης κ.λπ.

Το FMWhatsApp είναι πιο δημοφιλές λόγω της λειτουργίας Anti-ban του, το οποίο ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες αποκλεισμού λογαριασμού.

6. GBWhatsApp MiNi

GBWhatsApp Mini

Το GBWhatsApp MiNi είναι η ελαφριά έκδοση της κανονικής εφαρμογής GBWhatsApp, η οποία εκτελείται σε smartphone χαμηλού επιπέδου. Δεδομένου ότι είναι μια ελαφριά εφαρμογή, μπορεί να τρέξει σε smartphone με λιγότερη ισχύ RAM και CPU.

Όντας μια ελαφριά εφαρμογή, το GBWhatsApp MiNi καλύπτει όλες τις ανάγκες των χρηστών του WhatsApp που λείπουν. Ορισμένες εξαιρετικές δυνατότητες του GBWhatsApp MiNi περιλαμβάνουν Anti Revoke, DND Mode, Status Downloading κ.λπ.

7. WhatsApp MA

WhatsApp MA

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλοι, το WhatsApp MA δεν χάνει τις βασικές λειτουργίες. Το υπέροχο πράγμα για το WhatsApp MA είναι η υποστήριξη πολλαπλών θεμάτων – Light and Dark. Εκτός από αυτό, το WhatsApp MA παρέχει μερικές άλλες επιλογές προσαρμογής, όπως αλλαγή κειμένου γραμματοσειράς, μέγεθος γραμματοσειράς κ.λπ.

8. WhatsApp Prime

WhatsApp Prime

Εάν αναζητάτε μια λειτουργία WhatsApp που εστιάζει περισσότερο στις επιλογές προσαρμογής, το WhatsApp Prime μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Στο WhatsApp Prime, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα θέματος, το χρώμα του κειμένου, τη γραμματοσειρά κ.λπ. Επιπλέον, ορισμένες λειτουργίες απορρήτου του WhatsApp Prime περιλαμβάνουν την απόκρυψη της κατάστασης πληκτρολόγησης, μπλε τικ κ.λπ.

9. ZE WhatsApp

ZE WhatsApp

Το ZE WhatsApp είναι μια από τις παλαιότερες εφαρμογές WhatsApp mod στη λίστα, που κυκλοφόρησε πριν το WhatsApp εισαγάγει τη δυνατότητα GIF. Το ZE WhatsApp είναι το πρώτο WhatsApp Mod που εισάγει GIF στην πλατφόρμα.

Ωστόσο, από τότε που το WhatsApp απέκτησε επίσημα τη δυνατότητα GIF, έχασε τη δημοτικότητά του. Η τροποποιημένη έκδοση του WhatsApp περιλαμβάνει επίσης ορισμένες ισχυρές δυνατότητες προσαρμογής και απορρήτου.

10. WhatsApp Tweaker

WhatsApp Tweaker

Το WhatsApp Tweaker, γνωστό και ως WA Tweaks, δεν είναι μια τροποποιημένη έκδοση του WhatsApp, αλλά βοηθά τους χρήστες να τροποποιήσουν ορισμένες λειτουργίες του WhatsApp.

Η εφαρμογή WhatsApp Tweaker Android επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν ορισμένες από τις λειτουργίες της αρχικής εφαρμογής WhatsApp. Με το WhatsApp Tweaker, μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από τις κρυφές λειτουργίες του WhatsApp, τα μηνύματα κατά της ανάκλησης κ.λπ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λειτουργίες WhatsApp για να επωφεληθείτε από ορισμένες επιπλέον λειτουργίες. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες λειτουργίες WhatsApp, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε Mods στο Minecraft

Λήψη Google Camera 8.7 (GCam 8.7 Mod Apk)

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση Google Camera 8.5 Apk

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *