10 Καλύτερη βάση στήριξης ISO για Windows 10 το 2022

10 Best ISO Mounter For Windows 10 in 2022

Μορφές αρχείων εικόνας όπως ISO, IMG και BIN συσκευάζουν όλα τα δεδομένα σε ένα μόνο αρχείο, διευκολύνοντας τη μεταφορά τους. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό ISO Mounter για να ανοίξετε ένα αρχείο ISO. Πολλά ISO Mounter είναι διαθέσιμα για Windows 10 για την προσάρτηση των αρχείων ISO σε εικονικές μονάδες CD/DVD.

Μετά την προσάρτηση, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στα αρχεία ISO. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερα ISO Mounter για Windows 10 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Advanced MEN 6 pack – GoldTouch Nutrition(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τα 10 καλύτερα μονταρίσματα ISO για Windows 10

Πολλά ISO Mounters είναι διαθέσιμα για Windows, αλλά μόνο μερικά είναι συμβατά με τα Windows 10. Ας δούμε λοιπόν τη λίστα.

1. WinArchiver Virtual Drive

 

Το WinArchiver Virtual Drive είναι ίσως το μικρότερο και πιο ελαφρύ προσάρτημα ISO που διατίθεται για λειτουργικό σύστημα Windows. Αν και είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα αρχειοθέτησης, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για την προσάρτηση αρχείων ISO.

[WooZoneProducts asin=”amz-B08M8Y34KR”][/WooZoneProducts]

Σε σύγκριση με άλλες προσαρτήσεις ISO για Windows, το WinArchiver Virtual Drive είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Προσθέτει μια επιλογή προσάρτησης δεξιά στο μενού με το δεξί κλικ.

Αν και το Winarchiver δεν υποστηρίζει επίσημα τα Windows 10, εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά στο λειτουργικό σύστημα. Συνολικά, το Winarchiver είναι η καλύτερη δωρεάν και ελαφριά βάση ISO που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows.

2. WinCDEmu

 

Αν ψάχνετε για ένα εύχρηστο και ελαφρύ ISO Mounter για τον υπολογιστή σας με Windows 10, πρέπει να δοκιμάσετε το WinCDEmury. Το υπέροχο με το WinCDEmu είναι ότι απαιτεί λιγότερο από 5 MB χώρου για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

Οι χρήστες πρέπει να κάνουν δεξί κλικ στο αρχείο ISO και να επιλέξουν «Mount» για να προσαρτήσουν τα αρχεία εικόνας. Εκτός από τα αρχεία ISO, το WinCDEmu υποστηρίζει επίσης μορφές CUE, NRG, MDS, CCD και IMG.

AX95 DB Android 9.0 S905X3-B 4GB/32GB TV BOX 8K HDR 10+ YouTube 4K BDMV ISO DOLBY 2.4G+5G Dual Band WIFI 100M LAN(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του WinCDEmu είναι ότι σας επιτρέπει να επιλέξετε το γράμμα της μονάδας με μη αυτόματο τρόπο και προσαρτά αυτόματα την εικόνα κατά την εκκίνηση. Λόγω της δυνατότητας αυτόματης προσάρτησης, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για την εκτέλεση δίσκων διάσωσης συστήματος.

3. Daemon Tools Lite

 

Το Daemon Tools Lite είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή λογισμικά ISO Mounter που είναι διαθέσιμα για το λειτουργικό σύστημα Windows. Το εργαλείο μπορεί να προσαρτήσει αρχεία VMDK, TC, True Crypt, VHD κ.λπ.

Αν μιλάμε κυρίως για τα αρχεία ISO, οι χρήστες πρέπει να κάνουν δεξί κλικ στο αρχείο εικόνας και να επιλέξουν «Mount» για να προσαρτήσουν το αρχείο εικόνας σε μια εικονική μονάδα CD/DVD.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Daemon Tools Lite περιλαμβάνουν την οργάνωση αρχείων εικόνας, τη σάρωση του σκληρού δίσκου/SSD για να βρείτε το αρχείο εικόνας και πολλά άλλα.

4. Gizmo Drive

 

Το Gizmo Drive είναι ένα άλλο καλύτερο και κορυφαίο πρόγραμμα τοποθέτησης ISO που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 10. Το καλύτερο πράγμα για το Gizmo Drive είναι ότι μπορεί να προσαρτήσει σχεδόν κάθε τύπο αρχείου εικόνας όπως IMG, BIN, CUE, ISO, NRG κ.λπ.

[WooZoneProducts asin=”amz-B07X3R1S7S”][/WooZoneProducts]

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Gizmo Drive για να δημιουργήσετε εικόνες σκληρού δίσκου που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης. Η διεπαφή χρήστη του Gizmo Drive είναι αρκετά καλά οργανωμένη και είναι η καλύτερη προσάρτηση ISO που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

5. Εργαλειοθήκη ImDisk

 

Το ImDisk Toolkit είναι ένα εντελώς δωρεάν και ανοιχτού κώδικα λογισμικό ISO Mounter που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 10. Το υπέροχο με το ImDisk Toolkit είναι ότι υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων εικόνας.

Το συναρπαστικό με το ImDisk Toolkit είναι ότι παρέχει στους χρήστες καλύτερο έλεγχο της τοποθέτησης εικόνας σε σχέση με άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εικονικό δίσκο σε εικονική μνήμη, να προσαρτήσετε αρχεία σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση κ.λπ.

6. Power ISO

 

Το Power ISO είναι ένα κορυφαίο εργαλείο επεξεργασίας αρχείων εικόνας που μπορεί κανείς να έχει στα Windows. Το βοηθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας αρχείων εικόνας υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές αρχείων εικόνας CD, DVD και BD-ROM. Το λογισμικό υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων εικόνας όπως ISO, BIN, NRG, CDI, DAA κ.λπ.

Εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone ή iPad το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δεν μπορεί μόνο να προσαρτήσει και να ανοίξει τα αρχεία ISO, αλλά μπορεί ακόμη και να δημιουργήσει και να εγγράψει αρχεία εικόνας επίσης. Η τελευταία έκδοση του Power ISO είναι πλήρως συμβατή ακόμη και με το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 11.

7. Virtual CloneDrive

 

Το Virtual CloneDrive υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων εικόνας όπως ISO, IMG, CUE, NRG, BIN, κ.λπ. Το λογισμικό ISO Mounter επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν απεριόριστους εικονικούς σκληρούς δίσκους για την προσάρτηση ISO.

Το Virtual CloneDrive διατηρεί επίσης ένα ιστορικό όλων των προσαρτήσεων ISO και μπορεί να προσαρτήσει αυτόματα τα τελευταία αρχεία εικόνας.

8. Εργαστήριο ISO

 

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν και εύχρηστη εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή για την προσάρτηση αρχείων ISO στα Windows, τότε το ISO Workshop μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Έχει ένα αρκετά καθαρό περιβάλλον χρήστη και σας επιτρέπει να δημιουργείτε αρχεία ISO, να εξάγετε αρχεία από το ISO, να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας ISO κ.λπ.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Εργαστηρίου ISO περιλαμβάνουν την εγγραφή ISO ή οποιασδήποτε άλλης άρρωστης εικόνας σε CD, DVD ή BD, μετατροπή διαφόρων εικόνων δίσκου σε μορφή ISO ή BIN και πολλά άλλα.

9. OSFMount

 

Εάν αναζητάτε ένα εργαλείο των Windows 10 για την προσάρτηση αρχείων εικόνας τοπικού δίσκου, τότε το OSFMount μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Με το OSFMount, μπορείτε να αναλύσετε γρήγορα το αρχείο εικόνας δίσκου με το PassMark OSForensics. Προσαρτά επίσης το αρχείο ISO ως μόνο για ανάγνωση και δεν αλλάζει το αρχικό αρχείο.

10. DVDFab

 

Το DVDFab είναι ένας άλλος καλύτερος εικονικός εξομοιωτής DVD/Blu-ray που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows 10. Με το DVDFab, μπορείτε να εξομοιώσετε έως και 18 μονάδες δίσκου.

Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για λειτουργικά συστήματα Windows XP, Windows 2003, Windows 7 και Windows 10.

Είναι ασφαλής η χρήση αυτών των αναρτήσεων ISO;

Όλα τα ISO Mounters που αναφέρονται στο άρθρο ήταν ασφαλή στη χρήση. Χιλιάδες χρήστες χρησιμοποιούσαν ήδη αυτά τα εργαλεία για την προσάρτηση αρχείων ISO.

Μπορεί να κάψει αρχεία ISO;

Δεν μπορούν όλοι να δημιουργήσουν ένα αρχείο ISO, αλλά κάποιοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα αρχείο εικόνας ISO.

Μπορώ να φτιάξω ένα bootable ISO με αυτά τα εργαλεία;

Με αυτά τα προσαρτήματα ISO, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα αρχείο ISO με δυνατότητα εκκίνησης όπως ένας δίσκος εκκίνησης των Windows.

Αυτά είναι λοιπόν τα δέκα καλύτερα ISO Mounter για Windows 10 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε όλα τα αρχεία εικόνας σας με αυτά τα προσαρτήματα ISO. Εάν γνωρίζετε οποιοδήποτε άλλο λογισμικό σαν αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

10 καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *