εναλλακτικές Winamp

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp για Windows 10

Μερικά από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής των Windows, όπως το GOM Player, το Winamp, κ.λπ., μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία ακρόασης μουσικής. Το Winamp φαίνεται να είναι το καλύτερο από όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής. Το Winamp είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής που είναι διαθέσιμα για το λειτουργικό σύστημα Windows.

Ωστόσο, το Winamp είναι λίγο ξεπερασμένο και πολλά εξαιρετικά προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής το έχουν αντικαταστήσει. Το χειρότερο είναι ότι οι προγραμματιστές του Winamp δεν είχαν καμία διάθεση να προωθήσουν ενημερώσεις. Έτσι, εάν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε το Winamp, τότε ήρθε η ώρα να δείτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής για Windows 10

Λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp για Windows 10

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp που θα σας προσφέρουν καλύτερη εμπειρία ακρόασης μουσικής. Λοιπόν, ας δούμε τη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp για Windows.

1. MediaMonkey

MediaMonkey

Λοιπόν, το MediaMonkey είναι μια προηγμένη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για Windows . Σε αντίθεση με το Winamp, το οποίο αναπαράγει μόνο τα τοπικά αποθηκευμένα αρχεία μουσικής, το MediaMonkey μπορεί να αναπαράγει αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα σε ένα δίκτυο.

Εκτός από ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, το MediaMonkey περιλαμβάνει επίσης ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής CD, διαχείριση podcast και πρόγραμμα λήψης μουσικής για τη δημιουργία της βιβλιοθήκης σας. Ένα άλλο υπέροχο πράγμα για το MediaMonkey είναι ότι μπορεί να συγχρονιστεί με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Android και άλλων συσκευών.

2. AIMP

AIMP

Το AIMP είναι για όσους αναζητούν μια απλοϊκή εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής. Είναι τόσο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων όσο και οργανωτή ήχου. Είναι μία από αυτές τις εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής που υποστηρίζει τις περισσότερες από τις δημοφιλείς μορφές αρχείων μουσικής.

Μαζί με αυτό, έχετε επίσης έναν ισοσταθμιστή 18 ζωνών και προηγμένες επιλογές μίξης ήχου. Επιπλέον, το AIMP προσφέρει επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής.

3. VLC

VLC

Εάν χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Windows για λίγο, ίσως γνωρίζετε καλά τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων VLC. Είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορεί να αναπαράγει αρχεία ήχου και βίντεο.

Το καλό με το VLC είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς μορφές πολυμέσων όπως MKV, AVI, MP3 κ.λπ. Επίσης, δημιουργεί αυτόματα μια λίστα αναπαραγωγής μουσικής με βάση Άλμπουμ, καλλιτέχνες κ.λπ.

4. Τολμηρός

Θρασύς

Αν και δεν είναι η καλύτερη, το Audacious εξακολουθεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή αναπαραγωγής ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου ανοιχτού κώδικα και είναι αρκετά ελαφρύ. Για αναπαραγωγή οποιωνδήποτε αρχείων μουσικής, σύρετε και αποθέστε τους φακέλους που περιέχουν τη μουσική και θα εμφανιστούν τα τραγούδια μαζί με ορισμένες πρόσθετες λεπτομέρειες όπως όνομα καλλιτέχνη, άλμπουμ κ.λπ.

Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε την προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής σας με το Audacious. Το μόνο μειονέκτημα του Audacious είναι το περιβάλλον χρήστη του, το οποίο φαίνεται ξεπερασμένο.

5. Ψωμοπαίκτης

Παίκτης ψωμιού

Είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής premium για τα Windows 10. Δεδομένου ότι είναι ένα εργαλείο υψηλής ποιότητας, υποστηρίζει κωδικοποιητές ήχου που δεν υποστηρίζουν άλλες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής.

Το υπέροχο με το Bread Player είναι η φιλική προς το χρήστη διεπαφή, η οποία φαίνεται καθαρή και καλά οργανωμένη. Κατά την εγκατάσταση, σαρώνει αυτόματα και εισάγει μουσικά κομμάτια που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας.

6. foobar2000

foobar2000

Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ και εύχρηστο αντικατάσταση Winamp για τα Windows 10, τότε το foobar2000 μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μάντεψε? Το foobar2000 υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα κωδικοποιητών ήχου όπως MP3, AAC, WMA, OGG κ.λπ. Εκτός από αυτό, η διεπαφή χρήστη έκανε την εφαρμογή να ξεχωρίζει από το πλήθος.

7. Spotify

Spotify

Λοιπόν, το Spotify δεν χρειάζεται συστάσεις, όπως πιθανότατα το γνωρίζουν όλοι. Είναι μια από τις καλύτερες και πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής που είναι διαθέσιμες για υπολογιστές, Android και iOS.

Το Spotify είναι μια αυτόνομη εφαρμογή ροής μουσικής με εκατομμύρια τραγούδια στη βάση δεδομένων του. Ωστόσο, το Spotify δεν είναι δωρεάν. Οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν σε ένα πακέτο premium για να έχουν πρόσβαση στα τραγούδια.

8. Groove Music Player

Αναπαραγωγή μουσικής Groove

Το Groove είναι μια συνδρομητική υπηρεσία διαθέσιμη σε λειτουργικά συστήματα iOS, Android και Windows. Η υπηρεσία που βασίζεται σε συνδρομές παρέχει στους χρήστες πάνω από 40 εκατομμύρια κομμάτια που μπορούν να μεταδοθούν δωρεάν.

Εάν δεν θέλετε να εγγραφείτε στο Groove Music, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για την αναπαραγωγή τοπικών αρχείων.

9. Κλημεντίνη

Κλημεντίνη

Είναι μια άλλη κορυφαία και καλύτερη εναλλακτική λύση Winamp στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε. Το σπουδαίο με το Clementine είναι η υποστήριξή του για διάφορες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως Dropbox, Spotify, Google Drive κ.λπ.

Έτσι, μπορεί να αναπαράγει τα αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα σε αυτές τις πλατφόρμες cloud. Εκτός από αυτό, η Clementine μπορεί επίσης να ακούει podcast και να κάνει streaming μουσικής.

10. MusicBee

MusicBee

Λοιπόν, το MusicBee είναι μια πλήρης εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής με πολλές προηγμένες λειτουργίες. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows 10, Windows 8, Windows 7 και Windows XP.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το MusicBee σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε ή να προσθέσετε πληροφορίες ετικέτας ID3 στη μουσική. Ένα άλλο καλύτερο χαρακτηριστικό του MusicBee είναι ότι η λειτουργία Auto DJ σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε την αναπαραγωγή μουσικής. Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, το MusicBee κάνει κάθε δημοφιλή μορφή αρχείου μουσικής.

11. MPC-HC

Media Player Classic

Το MPC-HC είναι βασικά μια εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο για Windows, αλλά υποστηρίζει όλες τις κοινές μορφές αρχείων ήχου. Έχουμε συμπεριλάβει το MPC-HC στη λίστα γιατί μπορεί να χειριστεί όλα τα αρχεία ήχου αρκετά καλά.

Το εργαλείο είναι 100% δωρεάν για λήψη και δεν έχει spyware, διαφημίσεις ή γραμμές εργαλείων. Έτσι, εάν θέλετε μια βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης μουσικής σε υπολογιστή, το MPC-HC θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

12. Strawberry Music Player

Strawberry Music Player

Το Strawberry Music Player είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για υπολογιστή και διοργανωτής πολλαπλών πλατφορμών. Ενώ το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για συλλέκτες μουσικής, όλοι μπορούν να αναπαράγουν τοπικά αποθηκευμένα αρχεία ήχου.

Επί του παρόντος, το Strawberry Music Player υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων ήχου όπως WAV, FLAC, WavPack, OGG Vorbis, Speex, MPC, MP4, MP3, ASF κ.λπ. Επίσης, υποστηρίζει αναπαραγωγή CD ήχου, διαχείριση λίστας αναπαραγωγής, δημιουργία δυναμικής λίστας αναπαραγωγής , και τα λοιπά.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows. Εάν γνωρίζετε άλλα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής όπως το Winamp, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Εναλλακτικές Μουσικής Google Play

καλύτερες εφαρμογές μουσικής για Android

εφαρμογές λήψης μουσικής για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *