12 καλύτερες εφαρμογές Contact Manager για Android το 2023

Το Android είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά. Σε σύγκριση με όλα τα άλλα λειτουργικά συστήματα για κινητά, το Android παρέχει περισσότερες δυνατότητες. Από όλες τις δυνατότητες, το Android είναι κυρίως γνωστό για το τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών του. Οι περισσότεροι από εμάς δεν χρειαζόμαστε τρίτους εφαρμογή διαχείρισης επαφώναλλά θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα σε κάποιο βαθμό.

Συνήθως αποθηκεύουμε τον αριθμό επικοινωνίας διαφορετικών ατόμων σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μερικές φορές, αποθηκεύουμε κατά λάθος τον ίδιο αριθμό δύο φορές. Ακόμα κι αν κοιτάξετε την επαφή του τηλεφώνου σας, θα βρείτε μερικές διπλές επαφές. Η προεπιλεγμένη εφαρμογή επαφών που είναι προφορτωμένη στο Android μας μπορεί να εκτελέσει μόνο βασικά πράγματα.

Έτσι, για να επεκτείνουμε τις δυνατότητες, πρέπει να βασιστούμε σε ένα εφαρμογή διαχείρισης επαφών τρίτου μέρους. Με μια εφαρμογή διαχείρισης επαφών τρίτου μέρους, μπορείτε να αποκτήσετε μερικές μοναδικές δυνατότητες. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας, αναγνώριση κλήσης, καλύτερα φίλτρα, διπλότυπη εύρεση επαφών κ.λπ.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές Contact Manager για Android

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές Contact Manager θα λατρέψετε να το έχετε στο Android smartphone σας. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Truecaller

Truecaller

Λοιπόν, το Truecaller δεν είναι πραγματικά μια εφαρμογή διαχείρισης επαφών, αλλά εξακολουθεί να σας προσφέρει μερικές λειτουργίες διαχείρισης επαφών. Είναι μια εφαρμογή αναγνώρισης κλήσης και αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες.

Με το Truecaller, μπορείτε εύκολα να δείτε ποιος σας καλεί πριν λάβετε την κλήση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστορικού κλήσεων, των επαφών, των μηνυμάτων και των ρυθμίσεων στο Google Drive.

2. Εκθέτης

Showcaller - Αναγνώριση κλήσης & Αποκλεισμός

Το Showcaller είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή TrueCaller που αναφέρεται παραπάνω. Η εφαρμογή σάς βοηθά να προσδιορίσετε αληθινά ονόματα και περιοχές αναγνώρισης καλούντος.

Εκτός από την αναγνώριση κλήσεων, το Showcaller προσφέρει ένα έξυπνο dialer με αναζήτηση T9 για τις πρόσφατες κλήσεις και τις επαφές σας. Η ενότητα γρήγορες επαφές σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις πρόσφατες επαφές σας με ένα μόνο πάτημα.

3. Καθαριστής

Καθαριστής

Λοιπόν, το Cleaner είναι ένα από τα καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης επαφών σήμερα. Είναι μια διπλότυπη εφαρμογή αφαίρεσης επαφών διαθέσιμη για smartphone Android.

Η εφαρμογή εντοπίζει διπλές επαφές και τις συγχωνεύει με ένα μόνο πάτημα. Συνολικά, το Cleaner είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διαχείρισης επαφών για Android.

4. Επαφές Google

εφαρμογές διαχείρισης επαφώνΛοιπόν, εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε Google Phone ή Android μία συσκευή, τότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή διαχείρισης επαφών τρίτου μέρους καθώς είναι προφορτωμένη σε αυτά τα τηλέφωνα.

Οι Επαφές Google είναι η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης επαφών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας. Επαφές Google Συγχρονίζει αυτόματα τις αποθηκευμένες επαφές σας στο βιβλίο διευθύνσεων του Gmail και οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν την ετικέτα στις επαφές.

5. Απλές επαφές

Απλές επαφέςΌπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, οι Απλές Επαφές είναι α απλή εφαρμογή διαχείρισης επαφών διαθέσιμο στο Google Play Store. Είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που υπόσχεται ότι δεν παρακολουθεί τις αποθηκευμένες επαφές σας.

Η εφαρμογή διαχείρισης επαφών για Android παρέχει στους χρήστες ορισμένες επιλογές προσαρμογής, όπως διαχείριση πεδίων επαφών, προσθήκη χρωμάτων στο κείμενο, αλλαγή του χρώματος του προγράμματος κλήσης κ.λπ.

6. Έξυπνες Επαφές

Έξυπνες ΕπαφέςΕάν αναζητάτε έναν εύκολο και απλό τρόπο πρόσβασης σε όλες τις επαφές, πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν. Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης επαφών που είναι γνωστή για τις επιλογές προσαρμογής της.

Η εφαρμογή προσφέρει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες διαχείρισης επαφών, όπως διπλό εργαλείο εύρεσης επαφών, συχνές προτάσεις επαφών κ.λπ.

7. Επικοινωνία+

Επικοινωνία+Είναι ένα από τα πιο δυνατά εφαρμογές διαχείρισης επαφών για smartphone Android. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να διαχειριστεί SMS, κλήσεις και επαφές σε ένα μέρος.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η εφαρμογή προσφέρει μια διεπαφή με καρτέλες για τη διαχείριση όλων των πραγμάτων που σχετίζονται με τις επαφές.

8. Οι επαφές μου

Οι επαφές μου

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή για τη διαχείριση των επαφών της οικογένειας και των φίλων σας, δοκιμάστε το MyContacts. Η εφαρμογή διαχείρισης επαφών για Android τοποθετεί όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σε ένα μέρος.

Η διεπαφή χρήστη είναι καθαρή, καθιστώντας την εφαρμογή εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Έτσι, το MyContacts είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή διαχείρισης επαφών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα.

9. Drupes

Drupes

Το Drupe είναι άλλο καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης επαφών στη λίστα, η οποία φέρνει όλες τις επαφές και τις εφαρμογές σας σε ένα μέρος.

Το υπέροχο είναι ότι παρέχει στους χρήστες μια δροσερή νέα διεπαφή επαφών. Εκτός από αυτό, το Drupe έχει επίσης άλλα χαρακτηριστικά όπως αποκλεισμό κλήσεων, συσκευή εγγραφής κλήσεων, αντίστροφη αναζήτηση αριθμών κ.λπ.

10. CallApp

CallApp

Το CallApp είναι μια εναλλακτική λύση TrueCaller και μια εξαιρετική εφαρμογή διαχείρισης επαφών για Android. Η εφαρμογή σάς δείχνει το αναγνωριστικό καλούντος, σας επιτρέπει να αποκλείετε αριθμούς, να καταγράφετε κλήσεις και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το CallApp για αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου. Αν και το CallApp δεν ισχυρίζεται ότι είναι διαχειριστής επαφών, εξακολουθεί να έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες διαχείρισης επαφών.

11. Αναγνωριστικό κλήσης Eyecon & Αποκλεισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Αναγνωριστικό κλήσης Eyecon & Αποκλεισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Το Eyecon Caller ID & Spam Block είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή διαχείρισης επαφών και αναγνώρισης καλούντος στο Android.

Η εφαρμογή αντικαθιστά την εφαρμογή τηλεφωνητή και διαχείρισης επαφών του Android σας. Η λειτουργία διαχείρισης επαφών του Eyecon σάς επιτρέπει να προσθέτετε φωτογραφίες των αγαπημένων σας επαφών, των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Διαθέτει επίσης μια λειτουργία αναγνώρισης κλήσεων πτώσης που προσδιορίζει τις κλήσεις για εσάς. Συνολικά, το Eyecon Caller ID & Spam Block είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διαχείρισης επαφών και αναγνώρισης κλήσης για Android που δεν πρέπει να χάσετε.

12. Σωστές επαφές

Σωστές επαφές

Αν και το Right Contacts δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές διαχείρισης επαφών στη λίστα, εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο μοναδικές εφαρμογές που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ.

Αυτό είναι ένα αντικατάσταση εφαρμογής επαφών μετοχών για Android που παρουσιάζει τις επαφές σας στη διεπαφή στυλ του iOS 16.

Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και είναι χωρίς διαφημίσεις. Επίσης, δεν ζητά περιττές άδειες και δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές για τη διαχείριση των επαφών στο Android. Εάν πιστεύετε ότι χάσαμε κάποια σημαντική εφαρμογή, αφήστε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να βρείτε κάποιον στο Instagram με αριθμό τηλεφώνου

Πώς να βρείτε τις επαφές σας στο Instagram

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Truecaller για Android το 2023

10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών το 2022

10 καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Τεχνολογικά νέα σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *