10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών το 2022

10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών το 2022

Ενώ η διαχείριση επαφών σε ένα iPhone είναι εύκολη, εάν έχετε συνδέσει πολλά βιβλία διευθύνσεων στο iPhone σας από την εργασία, το σχολείο κ.λπ., ενδέχεται να βρείτε προβλήματα με τις διπλότυπες επαφές. Οι διπλές επαφές στο iPhone σας καταναλώνουν μόνο τον αποθηκευτικό σας χώρο. οδηγούν επίσης σε σύγχυση.

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε περισσότερα προβλήματα εάν έχετε αποθηκευμένους πολλούς αριθμούς με το ίδιο όνομα επαφής. Μερικές φορές, μπορεί ακόμη και να καλέσετε ή να στείλετε ένα SMS σε λάθος άτομο επειδή τα ονόματα είναι παρόμοια. Ως εκ τούτου, για να αντιμετωπίσετε τέτοια προβλήματα, πρέπει να ξεκινήσετε τη διαγραφή των διπλότυπων επαφών iPhone.

 

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών

Στο iPhone, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων για την εξάλειψη των διπλότυπων επαφών που είναι αποθηκευμένες στο βιβλίο επαφών σας. Οι εφαρμογές διαχείρισης επαφών για iPhone παρέχουν επίσης πολλές πολύτιμες λειτουργίες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το βιβλίο επαφών σας. Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές για να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες επαφές στο iPhone.

1. Super Cleaner

 

Το Super Cleaner είναι μια εφαρμογή iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης. Μπορεί εύκολα να βρει και να διαγράψει διπλότυπες φωτογραφίες, βίντεο και επαφές που είναι αποθηκευμένες στο smartphone σας.

Εκτός από την εύρεση και τη διαγραφή διπλότυπων επαφών, το Super Cleaner παρέχει επίσης πολλές χρήσιμες λειτουργίες διαχείρισης επαφών. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να διαχειριστείτε και τις επαφές σας.

2. Διαγραφή επαφών

 

Αν και το όνομα της εφαρμογής ισχυρίζεται ότι διαγράφει μόνο επαφές, κάνει περισσότερα από αυτό. Το Delete Contacts είναι μια πλήρης εφαρμογή διαχείρισης επαφών για iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε εύκολα τις επαφές σας.

Με τη Διαγραφή επαφών, μπορείτε εύκολα να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες επαφές, να διαγράψετε επαφές χωρίς αριθμό τηλεφώνου, να διαγράψετε επαφές χωρίς διεύθυνση/email και πολλά άλλα.

Εκτός από την εύρεση και τη διαγραφή διπλότυπων επαφών, το Delete Contacts σάς προσφέρει επίσης μια επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς των επαφών σας.

3. Καθαρισμός: Καθαρισμός αποθήκευσης

 

Εκκαθάριση: Το Clean Storage μοιάζει πολύ με την εφαρμογή Super Cleaner που παραθέσαμε παραπάνω. Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης αποθηκευτικού χώρου που σας βοηθά να καθαρίσετε όλα τα περιττά αρχεία από το iPhone σας. Με το Cleanup: Clean Storage, μπορείτε να καθαρίσετε τη συλλογή του iPhone σας, να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες κ.λπ.

Αν και η καταχώριση του καταστήματος εφαρμογών δεν αναφέρει τίποτα για τις διπλότυπες επαφές, το Cleanup: Clean Storage εξακολουθεί να μπορεί να βρει και να αφαιρέσει διπλότυπες επαφές που είναι αποθηκευμένες στο iPhone σας.

4. Εκκαθάριση διπλότυπων επαφών!

 

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο οι άλλες εφαρμογές της λίστας, Εκκαθάριση Διπλότυπων Επαφών! εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές αφαίρεσης διπλότυπων επαφών που μπορείτε να έχετε στο iPhone σας.

Ο Έξυπνος Ατμοκαθαριστής H2O MOP – 5 σε 1 Steam cleaner X5(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μόλις εγκατασταθεί, Εκκαθάριση διπλότυπων επαφών! σαρώνει αυτόματα το iPhone σας και σας εμφανίζει όλες τις διπλότυπες επαφές με την επιλογή να τις συγχωνεύσετε μεταξύ τους.

Πριν από τον καθαρισμό του βιβλίου επαφών, Εκκαθάριση διπλότυπων επαφών! σας ζητά επίσης να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας σε αρχείο .CSV.

5. Καθαριστικό

 

Λοιπόν, αν ψάχνετε για μια ελαφριά εφαρμογή αφαίρεσης διπλότυπων επαφών για το iPhone σας, μην ψάχνετε άλλο από το Cleaner. Το Cleaner είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία καθαρισμού διπλών αντικειμένων που είναι διαθέσιμα για iPhone και iPad.

10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για Windows 10/11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή μπορεί εύκολα να βρει και να καθαρίσει διπλές φωτογραφίες και βίντεο από το iPhone σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Έχετε επίσης την επιλογή να εκτελέσετε μια μη αυτόματη σάρωση για να βρείτε επαφές χωρίς αριθμό/email.

Εκτός από αυτό, το Cleaner σάς παρέχει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες, όπως συμπιεστή φωτογραφιών και βίντεο, οθόνη μπαταρίας και πολλά άλλα.

6. Επικοινωνήστε με το Cleaner & Merge

 

Όντας μια εφαρμογή premium, το Contact Cleaner & Merge προσφέρει πολλές λειτουργίες που δεν βρίσκονται σε άλλες εφαρμογές διαχείρισης επαφών. Με το Contact Cleaner & Merge, μπορείτε εύκολα να βρείτε και να συγχωνεύσετε διπλότυπες επαφές με αριθμό τηλεφώνου/email/όνομα.

Εάν δεν θέλετε να συγχωνεύσετε επαφές, μπορείτε να τις αφαιρέσετε από το τηλέφωνό σας. Εκτός από αυτό, το Contact Cleaner & Merge σάς προσφέρει επίσης μια επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς και Κάδο Ανακύκλωσης.

7. Διαγραφή/Συγχώνευση Αφαίρεσης Επαφών

 

Το Erase/Merge Contact Remover είναι ίσως η πιο ελαφριά εφαρμογή αφαίρεσης επαφών που μπορείτε να έχετε στο iPhone. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή αφαίρεσης επαφών, το Erase/Merge Contact Remover σάς επιτρέπει να βρείτε και να συγχωνεύσετε επαφές με παρόμοιους αριθμούς και ονόματα.

10 καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των επαφών σε μορφή .vcf. Συνολικά, το Erase/Merge Contact Remover είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο αφαίρεσης επαφών στο iPhone.

8. Καταργήστε τις διπλότυπες επαφές +

 

Το Remove Duplicate Contacts + είναι μια εφαρμογή iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το χάος του βιβλίου διευθύνσεών σας. Είναι μια εφαρμογή iPhone πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να διαγράψει, να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας, να επαναφέρει και να εξάγει επαφές στο βιβλίο διευθύνσεών σας.

Η βασική έκδοση του Remove Duplicate Contacts + έχει σχεδιαστεί για να βρίσκει και να αφαιρεί διπλότυπες επαφές, ενώ η premium έκδοση προσφέρει εργαλεία ημερολογίου, δυνατότητα ομαδοποίησης SMS και πολλά άλλα.

9. Διορθωτή διπλότυπων επαφών

 

Το Duplicate Contacts Fixer δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές της λίστας. κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Η ευχάριστη και ακατάστατη διεπαφή είναι το βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής και καταναλώνει λιγότερους πόρους.

Πώς να συγχωνεύσετε διπλές φωτογραφίες στο iPhone (iOS 16)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή μπορεί εύκολα να βρει και να αφαιρέσει διπλές επαφές από το iPhone σας. Πριν διαγράψετε τις διπλότυπες επαφές, δημιουργεί αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των επαφών. Αργότερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας (.vcf) για να επαναφέρετε τις διαγραμμένες επαφές στο iPhone σας μέσω του Διπλότυπου Επαφές Fixer.

10. Καθαριστικό επαφών

 

Λοιπόν, το Contacts Cleaner είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε το βιβλίο διευθύνσεών σας. Τα κύρια χαρακτηριστικά του Contacts Cleaner ήταν η εύρεση και η συγχώνευση διπλότυπων επαφών και η αφαίρεση επαφών χωρίς ονόματα/αριθμούς τηλεφώνου.

Το Contacts Cleaner παρέχει επίσης μερικά έξυπνα φίλτρα που σας επιτρέπουν να βρείτε γρήγορα την επαφή που χρειάζεστε. Μπορείτε ακόμη να φιλτράρετε τις επαφές ανά εταιρεία ή τίτλο εργασίας, συμβάντα ημερολογίου και άλλα.

Πώς να βρείτε τις επαφές σας στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών iOS και είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές iPhone για εύρεση και διαγραφή διπλών επαφών.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy