12 καλύτερες εφαρμογές για αντικατοπτρισμό της οθόνης Android σε υπολογιστή

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Android είναι το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά αυτή τη στιγμή. Το Android παρέχει στους χρήστες περισσότερες επιλογές και δυνατότητες προσαρμογής από όλα τα άλλα λειτουργικά συστήματα για κινητά.

Μεταξύ όλων των λειτουργιών του Android, το screen mirroring είναι το πιο σημαντικό. Η δυνατότητα Screen Mirroring επιτρέπει στους χρήστες να απομακρυσμένη κοινή χρήση/κατοπτρισμός οθόνης μιας συσκευής σε μια άλλη, όπως Android σε υπολογιστή, υπολογιστή σε Android κ.λπ.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης τηλεφώνου Android απευθείας από τον υπολογιστή

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για αντικατοπτρισμό της οθόνης Android σε υπολογιστή

Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν εφαρμογές αντικατοπτρισμού οθόνης από απόσταση κοινή χρήση της οθόνης Android σε έναν υπολογιστή ή άλλη συσκευή Android.

Εκατοντάδες εφαρμογές αντικατοπτρισμού οθόνης στο Google Play Store μπορούν να μεταδώσουν το Android σας στον υπολογιστή σας ή σε άλλες συσκευές Android. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές αντικατοπτρισμού οθόνης Android.

1. Γρήγορη υποστήριξη Teamviewer

Είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές Android για να αντικατοπτρίζει την οθόνη σας Android σε έναν υπολογιστή. Το υπέροχο με τη Γρήγορη Υποστήριξη του Teamviewer είναι ότι λειτουργεί σε συσκευές με root και μη.

Το Teamviewer Quick Support μπορεί να αντικατοπτρίζει, να μεταφέρει ένα αρχείο και να ωθεί και να τραβήξει ρυθμίσεις WiFi μεταξύ συσκευών. Έτσι, η Γρήγορη Υποστήριξη του Teamviewer είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Android για να αντικατοπτρίζει την οθόνη σας Android σε έναν υπολογιστή.

2. Vysor

Αν ψάχνετε για μια εύκολη μέθοδο για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη σας Android στον υπολογιστή σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Vysor. Η εφαρμογή αντικατοπτρισμού οθόνης είναι απλή στη χρήση και μόλις αντικατοπτριστεί, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια, να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές, να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, να εγγράψετε οθόνη κ.λπ., με το Vysor.

Για να χρησιμοποιήσετε το Vysor για κατοπτρισμό οθόνης, οι χρήστες πρέπει να πραγματοποιήσουν λήψη του προγράμματος-πελάτη αντικατοπτρισμού Vysor στα Windows και της εφαρμογής Vysor στο Android.

Μόλις τελειώσετε, συνδέστε το Android στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB και επιτρέψτε την προτροπή USB Debugging. Το λογισμικό υπολογιστή θα εντοπίσει τη συσκευή σύντομα και θα μεταδώσει την οθόνη του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή.

3. ApowerMirror

Το ApowerMirror είναι μια εφαρμογή κατοπτρισμού οθόνης με κορυφαία βαθμολογία στο Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να αντικατοπτρίζει το smartphone σας σε υπολογιστή, Mac, τηλεόραση και άλλες κινητές συσκευές.

Εκτός από τον κατοπτρισμό οθόνης, το ApowerMirror προσφέρει και άλλα πολύτιμα χαρακτηριστικά, όπως τον έλεγχο smartphone από υπολογιστή χρησιμοποιώντας ποντίκι και πληκτρολόγιο. Για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας σε έναν υπολογιστή, πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη επιφάνειας εργασίας του ApowerMirror.

Στα αρνητικά, οι περισσότερες από τις χρήσιμες λειτουργίες του ApowerMirror περιορίζονται μόνο σε λογαριασμούς premium.

4. AirDroid

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε για την εφαρμογή AirDroid. Το AirDroid είναι μια εφαρμογή μεταφοράς αρχείων που έχει επίσης μια λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης.

Η λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης είναι διαθέσιμη μόνο στον υπολογιστή-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή και αντικατοπτρίζει τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ανοίξουν απομακρυσμένα την κάμερα στην έκδοση pro, να ενεργοποιήσουν/απενεργοποιήσουν τις ενσωματωμένες λειτουργίες κ.λπ.

5. Screen Stream Mirroring

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο τρόπο αντικατοπτρισμού και μετάδοσης της οθόνης Android σας σε υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Screen Stream Mirroring. Με το Screen Stream Mirroring, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε την οθόνη σας ζωντανά σαν διπλή οθόνη.

Το καλύτερο πράγμα για το Screen Stream Mirroring είναι ότι βασίζεται σε WiFi και όχι σε USB για τη μετάδοση της οθόνης. Εκτός από αυτό, ο κατοπτρισμός μέσω της ροής οθόνης καλωσορίζει επίσης πρόσθετες λειτουργίες όπως η μετάδοση όλων απευθείας στο YouTube, το Facebook, το UStream, το Twitch κ.λπ.

6. Mobile PC Screen Mirroring/Share

Αν και δεν είναι διάσημο, το Mobile PC Screen Mirroring/Share εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές κοινής χρήσης οθόνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Mobile to PC Screen Mirroring δεν απαιτεί την εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας.

Συνδέστε και τις δύο συσκευές στο ίδιο δίκτυο, ανοίξτε την εφαρμογή για κινητά και σημειώστε τη διεύθυνση IP. Στη συνέχεια, ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στον φορητό υπολογιστή/επιτραπέζιο υπολογιστή σας και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση IP. Μπορείτε να δείτε την οθόνη του κινητού στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές.

7. Screen Mirroring – Μετάδοση στην τηλεόραση

Screen Mirroring – Μετάδοση στην τηλεόραση από την εφαρμογή Zipo είναι μια χρήσιμη εφαρμογή για να αντικατοπτρίζει την οθόνη του τηλεφώνου σας Android στην τηλεόρασή σας.

Η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη για την προβολή φωτογραφιών, βίντεο, ταινιών κ.λπ. απευθείας στην έξυπνη τηλεόρασή σας.

Screen Mirroring – Η μετάδοση στην τηλεόραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοινή χρήση οθόνης του Android σας σε οποιαδήποτε άλλη συμβατή συσκευή στο τοπικό δίκτυο ή μέσω της λειτουργίας mirror screen.

8. Miracast Display Finder

Η εφαρμογή σάς βοηθά να μοιράζεστε την οθόνη του κινητού σας με συμβατές συσκευές προβολής Miracast/Wireless όπως smart TV, φορητούς υπολογιστές, υπολογιστή κ.λπ.

Εμφανίζει όλο το περιεχόμενο από κινητά τηλέφωνα έως συστήματα όπως υπολογιστές Windows και MAC, Smart TV κ.λπ. Είναι πιο πολύτιμο επειδή μεταδίδει εικόνες HD και 4K Ultra HD, υποστηρίζοντας τις περισσότερες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου.

9. Screen Cast

Είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android στη λίστα, η οποία σας επιτρέπει να μοιράζεστε οθόνες μεταξύ συσκευών. Το καλό είναι ότι το Screen Cast υποστηρίζει πολλαπλές συνδέσεις συσκευών.

Μπορείτε να επιλέξετε WiFi, Mobile Hotspot ή Mobile Data για να συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας. Εκτός από αυτό, το Screen Cast είχε επίσης τη δυνατότητα εγγραφής της οθόνης του κινητού σας.

10. MirrorGo

Αν θέλετε να ζήσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι για κινητά σε μεγαλύτερη οθόνη, πρέπει να δοκιμάσετε το MirrorGo. Το MirrorGo είναι ένας βολικός τρόπος για να αντικατοπτρίσετε το Android σε μεγαλύτερες οθόνες, να ελέγχετε το τηλέφωνό σας από υπολογιστή και να μεταφέρετε αρχεία ασύρματα.

Μόλις αντικατοπτριστεί, μπορείτε να διαχειριστείτε τη συσκευή σας Android με πληκτρολόγιο και ποντίκι από την επιφάνεια εργασίας. Επίσης, μπορείτε να διαχειριστείτε άλλα πράγματα όπως SMS, μηνύματα WhatsApp και άλλα.

11. Castto

Το Castto είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή κοινής χρήσης οθόνης για Android. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή, έτσι και αυτή απαιτεί τη σύνδεση Android και άλλων συσκευών προβολής με το ίδιο δίκτυο WiFi.

Αφού συνδέσετε και τις δύο συσκευές στο ίδιο WiFi, πρέπει να ενεργοποιήσετε το Micracast Display στην τηλεόρασή σας και, στη συνέχεια, να ενεργοποιήσετε την επιλογή ασύρματης εμφάνισης στο τηλέφωνό σας. Το Castto θα μεταφέρει την οθόνη του κινητού σας στην έξυπνη τηλεόρασή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

12. Screen Mirroring-MirrorTo Cast

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά εφαρμογή Android για να μοιράζεστε εύκολα την οθόνη Android με τον υπολογιστή, μην κοιτάτε άλλο από το Screen Mirroring-MirrorTo Cast.

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή, το Screen Mirroring-MirrorTo Cast σάς επιτρέπει να μεταδώσετε μια οθόνη τηλεφώνου σε έξυπνη τηλεόραση.

Αφού αντικατοπτρίσετε την οθόνη, όχι μόνο θα μπορείτε να προβάλετε την οθόνη σας Android σε μια μεγάλη οθόνη όπως ο υπολογιστής, αλλά θα μπορείτε επίσης να την ελέγχετε από τον υπολογιστή με το ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας από απόσταση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές για να αντικατοπτρίστε την οθόνη σας Android σε έναν υπολογιστή. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης τηλεφώνου Android απευθείας από τον υπολογιστή

Πώς να σταματήσετε την κάμερα του τηλεφώνου σας να αναστρέφει ή να αντικατοπτρίζει φωτογραφίες

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *