12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TeamViewer για Android το 2023 (Απομακρυσμένη πρόσβαση)

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TeamViewer για Android το 2023 (Απομακρυσμένη πρόσβαση)

Πολλές εφαρμογές Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν άλλες συσκευές από απόσταση. Το TeamViewer για τηλεχειριστήριο φαίνεται να είναι το καλύτερο από όλες αυτές τις εφαρμογές. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να απομακρυνθούν σε άλλον υπολογιστή, smartphone ή tablet εν κινήσει. Όχι μόνο αυτό, το TeamViewer για Android παρέχει ομαλή, γρήγορη και ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση.

Παρά όλες τις δυνατότητες του, το TeamViewer για Android έχει μερικά σφάλματα που μερικές φορές δημιουργούν προβλήματα στη σύνδεση με άλλες συσκευές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες αναζητούν Εναλλακτικές λύσεις TeamViewer για Android. Εάν αναζητάτε επίσης τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TeamViewer για Android, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για τον απομακρυσμένο έλεγχο άλλων συσκευών.

Διαβάστε επίσης: AnyDesk εναντίον TeamViewer εναντίον Splashtop εναντίον LogMeIn: Μάχη των εφαρμογών απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας

10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TeamViewer για Android

Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TeamViewer για Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να ελέγχετε εξ αποστάσεως άλλες συσκευές.

1. Inkwire Screen Share + Assist

Inkwire Screen Share + Assist

Το Inkwire Screen Share + Assist είναι μια εφαρμογή απομακρυσμένης πρόσβασης, αλλά περιορίζεται μόνο σε Android σε Android. Με το Inkwire, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε την οθόνη του τηλεφώνου σας με άλλον χρήστη Android ή το αντίστροφο.

Αφού ξεκινήσετε μια απομακρυσμένη περίοδο λειτουργίας με το Inkwire Screen Share + Assist, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια φωνητική συνομιλία και να σχεδιάσετε στις οθόνες άλλων χρηστών για να τους καθοδηγήσετε για κάτι.

2. RemoDroid

RemoDroid

Το RemoDroid είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android που μπορεί να ελέγξει συσκευές Android με οποιοδήποτε άλλο Android, PC ή MAC. Εκτός από την κανονική κοινή χρήση οθόνης, το RemoDroid σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε άλλες συσκευές.

Το μόνο μειονέκτημα του RemoDroid είναι ότι βρίσκεται ακόμα σε δοκιμή beta. Ως εκ τούτου, οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα κατά τη σύνδεση σε άλλες συσκευές.

3. Τηλεχειριστήριο Chrome

Τηλεχειριστήριο Chrome

Το Chrome Remote Control είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στους υπολογιστές σας με ασφάλεια από την οθόνη Android. Μάντεψε? Το τηλεχειριστήριο Chrome χρειάζεται Λογαριασμό Google για κοινή χρήση οθονών μεταξύ συσκευών.

Αυτό που κάνει το τηλεχειριστήριο Chrome πιο ενδιαφέρον είναι ότι λειτουργεί σε πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Έτσι, οι χρήστες δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουν άλλο πρόγραμμα-πελάτη στον υπολογιστή για να ανταλλάξουν την οθόνη.

4. Ενοποιημένο τηλεχειριστήριο

Ενοποιημένο τηλεχειριστήριο

Αν ψάχνετε για το καλύτερο εργαλείο Android για τον απομακρυσμένο έλεγχο άλλων συσκευών μέσω BlueTooth, τότε το Unified Remote μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Υποστηρίζει κοινή χρήση οθόνης μέσω BlueTooth και WiFi. Το καλό είναι ότι είναι διαθέσιμο σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, Linux και Android.

5. Τηλεχειριστήριο Η/Υ

Τηλεχειριστήριο Η/Υ

Το PC Remote είναι για όσους αναζητούν μια δωρεάν και εύχρηστη εφαρμογή Android για να ελέγχουν τον υπολογιστή τους μέσω WiFi ή BlueTooth. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή απομακρυσμένης πρόσβασης, η εφαρμογή λειτουργεί, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εκτελεί παιχνίδια υπολογιστή σε Android.

Εκτός από αυτό, το PC Remote σάς επιτρέπει να μεταφέρετε την οθόνη και την κάμερα του υπολογιστή στο τηλέφωνο, να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ συσκευών και πολλά άλλα.

6. KiwiMote

KiwiMote

Αυτή είναι ελαφρώς διαφορετική από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Βασίζεται στην Java για την κοινή χρήση οθονών μεταξύ συσκευών.

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο υπολογιστές/έξυπνα τηλέφωνα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει Java για να χρησιμοποιούν το Kiwimote. Αφού συνδεθούν, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν την οθόνη, να μετακινούν αρχεία μεταξύ συσκευών κ.λπ.

7. VNC Viewer

VNC Viewer

Είναι ένα από τα προηγμένα εργαλεία κοινής χρήσης οθόνης που είναι διαθέσιμα για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών και κινητών. Μάντεψε? Με το VNC Viewer, μπορείτε όχι μόνο να ελέγχετε τον υπολογιστή σας από το Android σας, αλλά μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από άλλες δυνατότητες, όπως πληκτρολόγιο Bluetooth, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμός κ.λπ. Οι χρήστες χρειάζονται έναν υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή VNC Viewer και μια εφαρμογή για κινητά για να ξεκινήσουν μια απομακρυσμένη περίοδο λειτουργίας.

8. Τηλεχειριστήριο AnyDesk

Τηλεχειριστήριο AnyDesk

Το AnyDesk Remote Control είναι μια από τις καλύτερες και πιο ελαφριές εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας. Το εργαλείο απομακρυσμένης πρόσβασης σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις συσκευές σας που λειτουργούν σε Windows, macOS, Linux, Android και iOS.

Για να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο AnyDesk, εγκαταστήστε την εφαρμογή και στις δύο συσκευές, εκκινήστε την και εισαγάγετε το αναγνωριστικό Anydesk που εμφανίζεται στις απομακρυσμένες πλευρές για να ξεκινήσετε μια απομακρυσμένη περίοδο λειτουργίας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν στη χρήση και αρκετά ελαφριά σε πόρους.

9. Splashtop Personal

Splashtop Personal

Το Splashtop είναι μια από τις πιο γρήγορες και εύκολες εφαρμογές απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για πρόσβαση σε λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή όπως τα Windows ή το Mac. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή το Splashtop Personal και είναι δωρεάν για εγκατάσταση και χρήση.

Με το Splashtop Personal, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας στο τοπικό δίκτυο και να έχετε πλήρη πρόσβαση σε προγράμματα, έγγραφα, προγράμματα περιήγησης, ακόμη και παιχνίδια. Συνολικά, το Splashtop Personal είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση TeamViewer που μπορείτε να εξετάσετε.

10. AirMirror

AirMirror

Το AirMirror αναπτύσσεται από την ίδια ομάδα πίσω από τη δημοφιλή εφαρμογή – AirDroid. Το AirMirror είναι λίγο διαφορετικό σε σύγκριση με όλα τα άλλα που αναφέρονται παρακάτω. Δεν σας επιτρέπει να ελέγχετε έναν υπολογιστή. Αντίθετα, σας επιτρέπει να ελέγχετε ένα τηλέφωνο Android με ένα άλλο.

Το AirMirror προσφέρει επίσης προηγμένες λειτουργίες, όπως μια απομακρυσμένη κάμερα που επιτρέπει την πρόσβαση στην μπροστινή ή πίσω κάμερα άλλου τηλεφώνου. Εκτός από αυτό, υπάρχουν επιλογές φωνητικών κλήσεων, υποστήριξη χειρονομιών και πολλά άλλα.

11. Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας

Το Remote Desktop είναι μια εφαρμογή Android που θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούνται σε Windows Professional, Enterprise και Windows Servers. Μόλις αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας, μπορείτε να διαμορφώσετε και να διαχειριστείτε τις δυνατότητές του.

Η Microsoft κατασκευάζει την εφαρμογή και λειτουργεί μόνο με υπολογιστή με Windows. Επομένως, εάν θέλετε μια εφαρμογή Android να συνδέεται με εικονική επιφάνεια εργασίας Azure, Windows 365 ή απομακρυσμένους υπολογιστές, η Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

12. RealVNC Viewer

RealVNC Viewer

Το RealVNC Viewer είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή απομακρυσμένης πρόσβασης για Android που μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε μια πλήρη απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας.

Η εφαρμογή παρέχει άμεση πρόσβαση στους υπολογιστές σας Mac, Windows και Linux. Μπορείτε εύκολα να δείτε την επιφάνεια εργασίας σας, να ελέγξετε το ποντίκι και το πληκτρολόγιό της κ.λπ.

Κατά τη διάρκεια μιας απομακρυσμένης συνεδρίας, η οθόνη αφής του τηλεφώνου σας λειτουργεί ως επιφάνεια αφής για να σας δίνει τον έλεγχο της απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TeamViewer μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να παίξετε παιχνίδια PS5 χρησιμοποιώντας το Remote Play

καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή

Πώς να εγκαταστήσετε το Google Photos στο Firestick

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *