συμπιεστές εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας

12 καλύτεροι διαδικτυακοί συμπιεστές εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας το 2023

Αν κοιτάξουμε κοντά, θα διαπιστώσουμε ότι όλοι οι φίλοι μας είναι απασχολημένοι με το ανέβασμα εικόνων στο Instagram, το Facebook κ.λπ. Δεδομένου ότι τα smartphone προσφέρουν καλύτερο υλικό κάμερας στις μέρες μας, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην παρόρμησή μας να τραβήξουμε φωτογραφίες. Αυτές οι εικόνες είναι περίπου 5-7MB σε μέγεθος και μπορούν να γεμίσουν γρήγορα τον αποθηκευτικό χώρο σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά η μεταφόρτωση αυτών των εικόνων σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είναι επίσης μια χρονοβόρα διαδικασία.

Μπορείτε να ταξινομήσετε γρήγορα αυτά τα μικρά πράγματα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο βελτιστοποίησης εικόνας. Πολλοί διαδικτυακοί συμπιεστές εικόνων είναι διαθέσιμοι για τη συμπίεση εικόνων χωρίς απώλεια της ποιότητάς τους. Όχι μόνο διαδικτυακοί συμπιεστές εικόνων, αλλά πολλές εφαρμογές συμπίεσης εικόνας Android είναι διαθέσιμες στο Play Store που μπορούν να συμπιέσουν τις εικόνες σας σε ελάχιστο χρόνο.

10 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί συμπιεστές PDF το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τους καλύτερους διαδικτυακούς συμπιεστές εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας

Αυτό το άρθρο αποφάσισε να μοιραστεί μια λίστα με τους καλύτερους συμπιεστές εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε συμπιεστή εικόνας για να συμπιέσετε τα μεγάλα αρχεία εικόνας σας. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τους καλύτερους συμπιεστές εικόνας.

1. Compress2Go

Το Compress2Go είναι ένα άλλο καλύτερο διαδικτυακό εργαλείο συμπίεσης εικόνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το εργαλείο Ιστού υποστηρίζει μόνο τύπους αρχείων JPG και PNG, παρέχοντάς σας δύο τύπους επιλογών συμπίεσης – Βέλτιστη ποιότητα και Μικρότερο αρχείο.

Πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Βέλτιστης ποιότητας για συμπίεση, εάν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο την ποιότητα της εικόνας. Ωστόσο, εάν είστε εντάξει με τις οπτικές διαφορές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Μικρότερο αρχείο.

Το Compress2Go σάς επιτρέπει να ορίσετε την ποιότητα συμπίεσης πριν από τη συμπίεση του αρχείου εικόνας. Συνολικά, το Compress2Go είναι ένας εξαιρετικός διαδικτυακός συμπιεστής εικόνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

2. Media.io

Αν ψάχνετε για έναν συμπιεστή εικόνων που βασίζεται στον ιστό που μπορεί εύκολα να συμπιέσει αρχεία JPG, JPEG, PNG και GIF, μην κοιτάξετε άλλο από το Media.io. Το Media.io δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλοι ιστότοποι. Ωστόσο, κάνει φανταστική δουλειά μειώνοντας το μέγεθος του αρχείου της εικόνας σας έως και 65%.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Media.io εάν θέλετε να συμπιέσετε αρχεία εικόνας χωρίς να χάσετε την ποιότητά τους. Ωστόσο, το Media.io έχει ορισμένους περιορισμούς για μη εγγεγραμμένους χρήστες, όπως ο αριθμός των μετατροπών περιορίστηκε σε 5 φορές/ημέρα.

3. JPEG Optimizer

Το JPEG Optimizer είναι ένα εργαλείο που βασίζεται στο web που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συμπιέσετε το μέγεθος του αρχείου εικόνας. Παρά το όνομά του, το JPEG Optimizer μπορεί επίσης να συμπιέσει αρχεία PNG.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι συμπιέζει εικόνες χωρίς να χάνει καμία ποιότητα. Δεν θα βρείτε καμία ορατή διαφορά μεταξύ της αρχικής και των συμπιεσμένων εικόνων.

4. Optimizilla

Αν ψάχνετε για έναν εύχρηστο και ανταποκρινόμενο ιστότοπο για τη συμπίεση εικόνων χωρίς απώλεια της ποιότητάς τους, πρέπει να δοκιμάσετε το Optimizilla.

Μάντεψε? Το Optimizilla είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία βελτιστοποιητές εικόνας, που συμπιέζει φωτογραφίες JPEG και PNG. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι το Optimizilla εμφανίζει τις εκδόσεις πριν και μετά πριν από τη συμπίεση του αρχείου.

5. TinyPNG

Το TinyPNG είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους συμπιεστών εικόνας που μπορείτε να επισκεφτείτε. Ο ιστότοπος είναι γνωστός για την έξυπνη συμπίεση PNG και JPEG, εξισορροπώντας την ποιότητα και βελτιστοποιώντας.

Το εργαλείο συμπίεσης εικόνας που βασίζεται στο web είναι δωρεάν στη χρήση και υποστηρίζει τη συμπίεση κατά παρτίδες. Οι χρήστες μπορούν να συμπιέσουν έως και 20 εικόνες ταυτόχρονα.

6. Img2Go

Το Img2Go είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος σε σύγκριση με όλους τους άλλους που αναφέρονται στο άρθρο Likelike, σε κάθε άλλο διαδικτυακό συμπιεστή εικόνων. Το Img2Go είναι μια εφαρμογή web για τη μείωση του μεγέθους της εικόνας προσαρμόζοντας την ποιότητά της.

Ως έξοδος εικόνας, υποστηρίζει μόνο δύο μορφές αρχείων – JPG και PNG. Αυτό που κάνει το Img2Go πιο ισχυρό είναι ότι προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες συμπίεσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να συμπιέσετε εικόνες για να διατηρήσετε την καλύτερη ποιότητα ή να υπονομεύσετε την ποιότητα για να έχετε το μικρότερο μέγεθος αρχείου.

7. Συμπίεση JPEG

Η συμπίεση JPEG θα μπορούσε να είναι η καλύτερη τοποθεσία όσον αφορά τη συμπίεση εικόνας. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν έως και 20 τύπους αρχείων .jpg ή .jpeg.

Πώς να μετατρέψετε ένα PNG σε PDF στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συμπιέζει τις εικόνες χωρίς να μειώνει την ποιότητα. Επιπλέον, η διεπαφή χρήστη του εργαλείου Ιστού είναι αρκετά καθαρή και απλή.

8. TinyJPG

Το TinyPNG είναι ο ιστότοπος για τη συμπίεση αρχείων PNG και το TinyJPG είναι ο ιστότοπος για τη συμπίεση των μορφών αρχείων JPG ή JPEG. Ο ιστότοπος μειώνει το μέγεθος αρχείου των εικόνων JPEG, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητά τους. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι καθαρή και επιτρέπει τη μαζική συμπίεση αρχείων.

9. Iloveimg

Αν ψάχνετε για έναν συμπιεστή εικόνων που βασίζεται στον ιστό για τη συμπίεση εικόνων JPG, PNG και GIF, το Iloveimg μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Ο ιστότοπος μειώνει το μέγεθος αρχείου των εικόνων σας χωρίς να επηρεάζει την αρχική ποιότητα της εικόνας.

Εκτός από τη συμπίεση εικόνων, το Iloveimg προσφέρει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες που σχετίζονται με την εικόνα, όπως αλλαγή μεγέθους εικόνων, περικοπή εικόνων, επιλογές μετατροπής εικόνων κ.λπ. Διαθέτει επίσης πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες επεξεργασίας φωτογραφιών.

10. Image Optimizer

Το Image Optimizer είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε να συμπιέσετε σχεδόν κάθε μορφή αρχείου εικόνας όπως PNG, JPG, JPEG κ.λπ.

Όπως ο ιστότοπος Reduce Images, το Image Optimizer επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν εκ των προτέρων το μέγεθος και την ποιότητα της εικόνας. Εκτός από αυτό, το Image Optimizer διαθέτει επίσης μια αυτόνομη εφαρμογή για το λειτουργικό σύστημα Windows.

11. Υδατογράφημα

Το Watermarkly είναι ένα εργαλείο web που συμπιέζει εικόνες JPEG, PNG και GIF με εύκολα βήματα. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Ο ηλεκτρονικός συμπιεστής εικόνων μπορεί να μειώσει το μέγεθος των εικόνων σας διατηρώντας παράλληλα την αρχική ποιότητα.

“Μετατροπή PNG σε JPEG: Τα Βασικά Για Να Ξέρετε”(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όσον αφορά το απόρρητο των αρχείων, όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζετε διατηρούνται ιδιωτικές. Τα αρχεία διαδικασίας τοποθεσίας στη συσκευή σας δεν αποστέλλονται σε κανένα διακομιστή.

12. Συμπιεστής εικόνας VanceAI

Αν ψάχνετε για έναν εύχρηστο συμπιεστή εικόνας, δοκιμάστε τον συμπιεστή εικόνας VanceAI.

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι συμπιέζει τις εικόνες σας διατηρώντας την ποιότητά τους. Δεν έχει σημασία αν είστε σχεδιαστής, webmaster, προγραμματιστής ή έμπορος. μπορείτε να συμπιέσετε εικόνες οποιουδήποτε μεγέθους στον ιστότοπο.

Πώς να μετατρέψετε αρχεία PNG σε JPG στα Windows 11 (4 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το καλό με τον ιστότοπο είναι ότι υποστηρίζει μαζική συμπίεση φωτογραφιών και μπορεί να συμπιέσει τις εικόνες σας έως και 80% σε μέγεθος.

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι συμπιεστές εικόνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα χωρίς απώλεια ποιότητας. Ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους ιστότοπους. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *