εφαρμογές μετρητή θερμίδων

13 καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για Android το 2023

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει πώς ο αθλητισμός έχει μετατραπεί από την ψυχαγωγία στην απόλαυση στον καναπέ σε συνήθεια. Φιλτράρει την καθημερινότητα της κοινωνίας που πηγαίνει όλο και περισσότερο στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο ή στο ποδήλατο για να ασκηθεί. Γιατί; Γιατί εκτός από το να αποσπά την προσοχή στιγμιαία, μας βοηθά να πετύχουμε ένα υγιές και υγιές σώμα.

Αλλά το να παίζετε αθλήματα δεν αρκεί, καθώς το φαγητό διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο αφού πολλοί έχουν προφέρει σωστά τη φράση «είμαστε ό,τι τρώμε» σε όλη την ιστορία. Ως εκ τούτου, μια διατροφή προσαρμοσμένη στις ανάγκες μας μπορεί να αποφέρει πολλά οφέλη, επομένως είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τι περιέχει κάθε τρόφιμο, όπως πρωτεΐνες, αλάτι, ενεργειακή αξία κ.λπ.

Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι οι νέες τεχνολογίες για smartphone ή tablet, υπεύθυνες για την ανάπτυξη εφαρμογών που μετρούν τον αριθμό των θερμίδων που εισέρχονται στο σώμα μας.

Καλύτερες Διατροφικές Εφαρμογές  για απώλεια βάρους

Τι είναι μια εφαρμογή μέτρησης θερμίδων;

Μια εφαρμογή μέτρησης θερμίδων παρακολουθεί όλες τις θερμίδες που καταναλώνουμε καθημερινά. Κάθε φορά που καταναλώνουμε ένα γεύμα, χρησιμοποιούμε την εφαρμογή για να μετράμε τις θερμίδες μας και να τις προσθέτουμε στα αρχεία μας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να γνωρίζουμε αν τρώμε υγιεινές τροφές και αν πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Η καλύτερη εφαρμογή μέτρησης θερμίδων παρέχει διαφορετικούς τρόπους για να σαρώσετε τα τρόφιμα απλά τραβώντας την εικόνα, σαρώνοντας τον γραμμωτό κώδικα και πολλά άλλα. Δημιουργεί επίσης μια εκτενή βάση δεδομένων και γραφικά σχετικά με τις διατροφικές μας συνήθειες, τα προγράμματα διατροφής κ.λπ. Επομένως, αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούνται ευρέως από τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης και τους Weight Watchers.

13 καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για Android

Ως εκ τούτου, σήμερα, σε αυτό το άρθρο, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων.

1. Το χάνω!

Το χάνω

Αυτό είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο εφαρμογή μετρητή θερμίδων που μπορείτε να δοκιμάσετε. Χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερους από 10 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και απευθύνεται σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος μετρώντας την κατανάλωση θερμίδων τους.

Η εφαρμογή μπορεί να σαρώνει γρήγορα γραμμικούς κώδικες τροφίμων, να παρακολουθεί θρεπτικά συστατικά, να συγχρονίζει με συσκευές γυμναστικής, να προγραμματίζει γεύματα και να θέτει στόχους και πολλά άλλα. Η παρακολούθηση της πρόσληψης θερμίδων και διατροφής σας βοηθά να βρείτε τι σας εμποδίζει ή σας βοηθά να χάσετε βάρος.

2. My Fitness Pal

My Fitness Pal

Το MyFitnessPal είναι ένα από τα ολοκληρωμένα εφαρμογές γυμναστικής για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε ή να μετράτε τις θερμίδες που προσλαμβάνετε.

Η εφαρμογή μετρητή θερμίδων έχει μια βάση δεδομένων με περισσότερα από 6 εκατομμύρια τρόφιμα. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί αυτή τη βάση δεδομένων για να σας δείξει τη θρεπτική αξία των τροφίμων που εισάγετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να ορίσετε στόχους φυσικής κατάστασης και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

3. HealthifyMe

HealthifyMe

Λοιπόν, το HealthifyMe είναι μια πλήρης εφαρμογή γυμναστικής για Android. Η εφαρμογή παρέχει συμβουλές απώλειας βάρους, σχέδια διατροφής και προσωπικούς γυμναστές.

Επιπλέον, διαθέτει μετρητή θερμίδων που σας βοηθά να παρακολουθείτε την πρόσληψη θερμίδων για να χάσετε βάρος και να αποκτήσετε γρήγορα φυσική κατάσταση. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή υγείας για Android.

4. Κομμάτι – Μετρητής θερμίδων

Κομμάτι - Μετρητής θερμίδων

Το Track from Nutritionix είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης που αναπτύχθηκε για smartphone Android. Το καλό με την εφαρμογή είναι ότι συντηρήθηκε από μια ομάδα διαιτολόγων.

Το Track – Calorie Counter είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να καταγράφετε όλη την πρόσληψη τροφής. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να παρακολουθείτε τα σύνολα θρεπτικών συστατικών, την άσκηση, τις διαδικασίες διαχείρισης βάρους, τις θερμίδες, την πρόσληψη νερού και πολλά άλλα.

5. Διατροφή

Διατροφή

Εάν θέλετε να μάθετε για τον προγραμματισμό της διατροφής και να συγκρίνετε διαφορετικά τρόφιμα, μην ανησυχείτε. αυτή η εφαρμογή θα μπορούσε να βοηθήσει. Το Fooducate Healthy Weight Loss & Calorie Counter θα ήταν η καλύτερη εφαρμογή μέτρησης θερμίδων, καθώς διαθέτει εκτενή βάση δεδομένων και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.

Διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων τροφίμων που έχει πάνω από 250.000 προϊόντα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σαρωτή γραμμωτού κώδικα της εφαρμογής για να σαρώσετε τα φαγητά σας. Μια επιλογή παρακολούθησης γευμάτων σάς επιτρέπει επίσης να προγραμματίζετε γεύματα για σωστή υγεία.

6. Lifesum

Lifesum

Το Lifesum είναι το απόλυτο Εφαρμογή υγείας και διατροφής για Android. Σας παρέχει όλα τα είδη των χαρακτηριστικών που μπορεί να χρειαστείτε για να δημιουργήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και συνήθειες.

Η εφαρμογή σάς δίνει εξατομικευμένους στόχους διατροφής και υγιεινής διατροφής, μια επιλογή μέτρησης θερμίδων, παρακολούθησης μακροεντολών, παρακολούθησης νερού κ.λπ.

Αν ψάχνετε τρόπους για να χάσετε βάρος, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τη διατροφή και τα σχέδια διαλείπουσας νηστείας για απώλεια βάρους. Συνολικά, το Lifesum είναι μια εξαιρετική εφαρμογή υγείας που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

7. Μετρητής θερμίδων – MyNetDiary

Μετρητής θερμίδων - MyNetDiary

Η εφαρμογή MyNetDiary είναι μια εύχρηστη και πλήρης εφαρμογή παρακολούθησης δίαιτας για Android. Η εφαρμογή μετρητή θερμίδων MyNetDiary μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να ελέγξετε καλύτερα τον διαβήτη και τον προδιαβήτη – μαζί με τη βελτίωση της διατροφής σας, την απώλεια βάρους και την παροχή σχολίων.

Το MyNetDiary διαθέτει επίσης μια έκδοση premium που ξεκλειδώνει δίαιτες υψηλής ποιότητας, όπως χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, κετο, υψηλής πρωτεΐνης και πολλά άλλα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης έναν ιχνηλάτη θερμίδων και μακροεντολών

8. ΓΙΑΖΙΟ

ΓΙΑΖΙΟ

Αυτή η εφαρμογή μέτρησης θερμίδων παρέχει υγιεινές συνταγές, παρακολουθεί όλους τους στόχους δραστηριότητας και φυσικής κατάστασης, συνδέεται με άλλες εφαρμογές και συσκευές γυμναστικής και σας βοηθά να επιτύχετε όλους τους στόχους φυσικής κατάστασης και να παραμείνετε σε φόρμα.

Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μέτρησης θερμίδων, διαλείπουσας νηστείας και απώλειας βάρους. Η δωρεάν έκδοση του YAZIO έχει περισσότερα από 4 εκατομμύρια τρόφιμα στη βάση δεδομένων του και περιλαμβάνει ενσωματωμένο σαρωτή γραμμωτού κώδικα για εύκολη σάρωση.

9. Μετρητής θερμίδων από την FatSecret

Μετρητής θερμίδων από την FatSecret

Είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την αποτελεσματική παρακολούθηση των θερμίδων και την απώλεια βάρους. Η FatSecret είναι μια αυστραλιανή εταιρεία με έδρα τη Μελβούρνη. Είναι μια εφαρμογή που είναι προσαρμοσμένη για αυστραλιανά τρόφιμα και επωνυμίες. Εάν ζείτε στην Αυστραλία, μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο το FatSecret.

Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το φαγητό, την άσκηση και το βάρος σας. Διαθέτει επίσης ένα εργαλείο αναγνώρισης εικόνας που προσδιορίζει τρόφιμα, γεύματα και προϊόντα από μια φωτογραφία.

10. Κρονόμετρο

Κρονόμετρο

Λοιπόν, το Cronometer είναι κάτι περισσότερο από μια εφαρμογή μετρητή θερμίδων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε την πρόσληψη θερμίδων και το φαγητό σας. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε υγιεινές συνήθειες επειδή σας αναγκάζει να εστιάσετε στη διατροφή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να καταγράψετε τα τρόφιμα και τις ασκήσεις σας, να παρακολουθείτε την πρόσληψη νερού, να σαρώνετε τρόφιμα με σαρωτή γραμμωτού κώδικα και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση και είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις. Συνολικά, το Cronometer είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετρητή θερμίδων για Android που δεν πρέπει να χάσετε.

11. Μακροεντολές

Μακροεντολές

Το Macros είναι ένας απλός μετρητής θερμίδων και α Εφαρμογή Meal Planner για Android. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή μετρητή θερμίδων υπολογίζει τις θερμίδες σας και καταγράφει εύκολα το ημερολόγιο διατροφής σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Macros ως εφαρμογή διατροφής, καθώς σας επιτρέπει να υπολογίσετε τις θερμιδικές σας ανάγκες, να υπολογίσετε όλα τα μακροθρεπτικά συστατικά σας, να θέσετε στόχους κ.λπ. Επίσης, υπάρχει μια επιλογή να προγραμματίζετε γεύματα με την εφαρμογή.

Ωστόσο, για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες των Μακροεντολών, πρέπει να αγοράσετε την έκδοση premium. Ωστόσο, τα προγράμματα premium είναι αρκετά προσιτά.

12. Θερμιδόμετρος & δίαιτα Fitatu

Θερμιδόμετρος & δίαιτα Fitatu

Το Fitatu Calorie Counter & Diet είναι παρόμοιο με την εφαρμογή Macros. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να μετρήσει την πρόσληψη θερμίδων σας και να χάσει βάρος ανάλογα.

Η εφαρμογή έχει κορυφαία βαθμολογία στο Google Play Store και έχει πάνω από 10 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Σε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να προσθέσετε το φαγητό σας και η εφαρμογή θα υπολογίσει τις κατάλληλες θερμίδες, υδατάνθρακες, θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνες.

Εκτός από αυτό, το Fitatu Calorie Counter & Diet διαθέτει πρόγραμμα προγραμματισμού γευμάτων που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε έως και 6 γεύματα ημερησίως.

13. Θερμίδες

Θερμίδες

Το Calory δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες και απλούστερες εφαρμογές για την παρακολούθηση της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων σας.

Η εφαρμογή προτείνει αυτόματα έναν ημερήσιο στόχο θερμίδων αναλύοντας το βάρος, το ύψος και το επίπεδο δραστηριότητάς σας. Μόλις διαγνωστεί, έχετε τον στόχο θερμίδων και πρέπει να τον διατηρήσετε για καλή υγεία.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα μακροθρεπτικά συστατικά σας, την ημερήσια πρόσληψη νερού κ.λπ. Επίσης, η εφαρμογή εμφανίζει εβδομαδιαίες, μηνιαίες και ετήσιες συνομιλίες προόδου για να σας βοηθήσει να κάνετε συγκρίσεις.

Με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές Android, μπορείτε να υπολογίσετε και παρακολουθήστε την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *