εφαρμογές ρύθμισης στόχων

13 καλύτερες εφαρμογές ρύθμισης στόχων για Android το 2023

Ας παραδεχτούμε ότι όλοι θέλουμε να είμαστε παραγωγικοί στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, όλοι ήμασταν μπερδεμένοι στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Για να είναι κάποιος παραγωγικός, πρέπει να μάθει δεξιότητες διαχείρισης χρόνου.

Το πόσο καλά διαχειρίζεστε τον χρόνο σας μεταξύ των εργασιών και τη διαχείριση της καθημερινότητάς σας καθορίζει το επίπεδο παραγωγικότητάς σας. Αν και δεν μπορείτε να γίνετε παραγωγικοί από τη μια μέρα στην άλλη, μπορείτε να πάρετε μικρούς στόχους για να γίνετε πιο παραγωγικοί από χθες.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ρύθμισης στόχων για Android

Επομένως, σε αυτό το άρθρο, θα παραθέσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ρύθμισης στόχων για Android . Αυτές οι εφαρμογές ήταν δωρεάν για λήψη και θα σας βοηθούσαν να θέσετε τον στόχο σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά μερικές από τις εφαρμογές θα σας παρακινήσουν να εργαστείτε για τον στόχο σας χωρίς να καθυστερείτε. Ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. Habitica

Habitica

Η εφαρμογή διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κάνετε τη συνήθεια να παραμένετε προσκολλημένοι στην εργασία που θα ορίσετε στην εφαρμογή.

Για να σας παρακινήσει, η εφαρμογή παρέχει ανταμοιβές και ορισμένες εργασίες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε γρήγορα στον προορισμό σας. Χρησιμοποιήστε το λοιπόν και θα το μάθετε!

2.  Loop Habit Tracker

Loop Habit Tracker

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε μακροπρόθεσμα θετικές συνήθειες, μην ψάχνετε άλλο από το Loop Habit Tracker.

Η εφαρμογή έχει μια προηγμένη φόρμουλα για τον υπολογισμό της δύναμης των συνηθειών σας. Δείχνει επίσης λεπτομερείς συνομιλίες και στατιστικά στοιχεία για το πώς έχουν βελτιωθεί οι συνήθειές σας.

3. HabitHub

HabitHub

Το Habithub είναι μια άλλη ισχυρή εφαρμογή που μπορεί να παρακολουθεί συνήθειες, να επιτύχει στόχους και να επανατοποθετεί τον εαυτό σας . Διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα υπενθύμισης που σας βοηθά να παρακολουθείτε όλες τις συνήθειές σας. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης στόχων στο smartphone Android σας.

4. Θαυμάσιο

Υπέροχο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Fabolous Android για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για να πετύχετε τους στόχους σας , να αυξήσετε τον εαυτό σας για να γίνετε δραστήριοι, να τρώτε καλύτερα, να κοιμάστε καλύτερα, να χάσετε βάρος και να παραμείνετε κίνητροι.

Με το Fabulous, μπορείτε να λάβετε καθοδήγηση με βάση την επιστήμη για να αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

5. 7 εβδομάδες

7 Εβδομάδες

Το 7 Weeks είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αναπτύξετε μια νέα συνήθεια ή στόχο ή να κόψετε μια κακή συνήθεια. Η εφαρμογή Android δημιουργεί μια εξαιρετικά απλή στρατηγική για να ολοκληρώσετε τη συνήθεια/στόχο σας μια μέρα τη φορά.

Κάθε μέρα που ολοκληρώνετε σάς βοηθά να πλησιάζετε ένα βήμα πιο κοντά όχι απλώς στο να κάνετε ή να κόψετε μια νέα συνήθεια, αλλά αυξάνει το κίνητρο, τη δύναμη της θέλησης και την πειθαρχία σας.

6. HabitBull

HabitBull

Το HabitBull είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή ρύθμισης στόχων Android στη λίστα. που είναι ισχυρό και μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας συνήθειες.

Το καλύτερο πράγμα για το Habitbull είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν στόχους και να παρακολουθούν τα πάντα.

7. LifeRPG

LifeRPG

Το LifeRPG είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android που επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν και να επιτυγχάνουν στόχους . Το καλύτερο πράγμα για το LifeRPG είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να ταξινομούν τις αποστολές με βάση την προτεινόμενη προτεραιότητα.

Εκτός από αυτό, το LifeRPG επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν απεριόριστους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας οδηγήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε οτιδήποτε, καθώς εμφανίζει ένα γράφημα ραντάρ που εμφανίζει τις κορυφαίες δεξιότητές σας και τις δεξιότητες που πρέπει να εργαστείτε.

8. Μετρητής γκολ

Μετρητής γκολ

Το Goal Meter είναι μια εφαρμογή πολλαπλών χρήσεων που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια λίστα υποχρεώσεων για στόχους και συνήθειες . Το καλύτερο πράγμα για το Goal Meter είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να προγραμματίσουν την ημέρα εκ των προτέρων. Εκτός από αυτό, η διεπαφή έκανε την εφαρμογή πιο ενδιαφέρουσα.

9. Χάρτης Στόχων

Χάρτης στόχων

Το GoalMap είναι μια από τις καλύτερες και πιο μοναδικές εφαρμογές καθορισμού στόχων που θα θέλατε να έχετε στο smartphone σας Android. Το καλύτερο πράγμα για το GoalMap είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από προκαθορισμένους στόχους ή να δημιουργήσουν τους δικούς τους.

Η δημιουργία στόχων είναι εύκολη με το GoalMap. Οι χρήστες πρέπει να πατήσουν το εικονίδιο «+» για να ενημερώσουν τους στόχους. Ένα άλλο πράγμα σχετικά με το GoalMap είναι η εφαρμογή που βασίζεται στην κοινότητα, η οποία σας επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλους για να βρείτε κίνητρα.

10. Στόχοι ζωής

Στόχοι ζωής

Το Lifetime Goals είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή καθορισμού στόχων στο Google Play Store. Το σπουδαίο με τους Στόχους Lifetime είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν τους στόχους τους, να επισυνάπτουν εικόνες, να εκχωρούν κατηγορίες, να ορίζουν υπενθυμίσεις κ.λπ.

11. Συνήθεια τώρα

Συνήθεια τώρα

Το HabitNow είναι μια εφαρμογή σχεδιασμού καθημερινής δρομολόγησης για Android που είναι πολύ χρήσιμη. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να διατηρήσετε τη ρουτίνα και τις εργασίες σας οργανωμένες.

Οργανώνοντας τη διαδρομή σας, καλλιεργείτε την πειθαρχία, η οποία οδηγεί σε ισχυρές συνήθειες. Η εφαρμογή έχει όλα όσα χρειάζεστε για να χτίσετε δυνατές συνήθειες και να βελτιώνεστε καθημερινά.

Μπορείτε να δημιουργήσετε σειρές επιτυχίας για τις συνήθειές σας και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με την πάροδο του χρόνου. Συνολικά, το HabitNow είναι μια εξαιρετική εφαρμογή παρακολούθησης στόχων Android που πρέπει να δοκιμάσετε.

12. Φτάσε το

Φτάσε το

Το Reach it είναι ένα εργαλείο παραγωγικότητας που σας βοηθά να ενισχύσετε το συνολικό επίπεδο παραγωγικότητάς σας. Είναι ένα εργαλείο all-in-one για τη διαχείριση των στόχων, των εργασιών και του σχηματισμού συνήθειας.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να σημειώσετε τον στόχο σας και να αρχίσετε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε συνήθειες με τους στόχους, να ορίσετε εργασίες ή υποστόχους, να αναλύσετε τους στόχους σας σε μια συλλογή εργασιών και πολλά άλλα.

13. Στόχοι Ζωής

Στόχοι της ζωής

Το Life Goals είναι μια καταπληκτική εφαρμογή Android που μπορεί να σας παρακινήσει να αναλάβετε δράση για τους στόχους σας και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την εργασία σας. Είτε εργάζεστε για έναν στόχο είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια συνήθεια, το Life Goals είναι η εφαρμογή που θα σας εξυπηρετούσε καλά.

Αυτή είναι μια εφαρμογή all-in-one για όλους τους στόχους της ζωής σας και τους οραματιστικούς στόχους. Μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες στόχων για κάθε στόχο, να ορίσετε κανόνες, να προσθέσετε εργασίες κ.λπ. Ενώ οι περισσότερες χρήσιμες λειτουργίες των Στόχων Ζωής είναι δωρεάν, ορισμένες απαιτούν αγορά premium.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές καθορισμού στόχων για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Υγιεινές συνήθειες που βοηθούν τους μαθητές να ξεχωρίζουν στις σπουδές

εφαρμογές διαχείρισης χρημάτων για Android

Πώς να ενεργοποιήσετε τον ήχο Surround 5.1 σε VLC

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *