13 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone (δωρεάν και νέες εφαρμογές)

Ζωντανές ταπετσαρίες για iPhone (iOS 16 και 15) έχουν διανύσει πολύ δρόμο. Οι ζωντανές ταπετσαρίες παρουσιάστηκαν το 2015 με τα iPhone 6s και 6s Plus και έκτοτε έχουν γίνει οργή μεταξύ των χρηστών iPhone.

Οι παλαιότερες εκδόσεις των iPhone, όπως τα iPhone 6s και 6s Plus, βασίζονταν στην τεχνολογία 3D Touch για την κίνηση μιας εικόνας. Λόγω της τεχνολογίας 3D Touch, οι ταπετσαρίες μετακινήθηκαν όταν πατηθούν παρατεταμένα. Τώρα το 2023, μπορείτε να απολαύσετε τις κινούμενες εικόνες των ζωντανών ταπετσαριών χωρίς να πατάτε πολύ την ταπετσαρία.

Η ζωντανή ταπετσαρία είναι ένα τέτοιο πράγμα που μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνιση οποιασδήποτε κινητής συσκευής. Και αν έχετε iPhone, μπορεί να δώσει ζωή στην οθόνη κλειδώματος σας. Πολλά εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone είναι διαθέσιμα στο App Store που μπορούν να κάνουν το εντυπωσιακό iPhone σας ακόμα πιο ελκυστικό.

Διαβάστε επίσης: Πώς να συγχρονίσετε το iPhone σας με ένα MacBook

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone

Εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας iPhone

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε τέτοιες εφαρμογές, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone για να ζωντανέψει την οθόνη του iPhone σας. Ας αρχίσουμε.

1. Ζωντανές ταπετσαρίες

Εφαρμογή iPhone Live Wallpapers

Το Live Wallpapers είναι μια τέτοια εφαρμογή που μπορεί να κάνει το iPhone σας να φαίνεται αμίμητο. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας καθώς ζωντανεύει την οθόνη κλειδώματος σας.

Είναι μια απλή εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας με ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μοναδική συλλογή διαδραστικών ταπετσαριών που φέρνει η εφαρμογή ή να δημιουργήσετε μια ζωντανή ταπετσαρία από τα βίντεό σας με το Δημιουργός ζωντανών φωτογραφιών.

Εκτός από τις ζωντανές ταπετσαρίες, οι Ζωντανές ταπετσαρίες φέρνουν επίσης ορισμένα γραφικά στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε στην αρχική σας οθόνη. Η εφαρμογή λειτουργεί σε κάθε iPhone με λειτουργία αφής 3D.

2. Ζωντανές ταπετσαρίες για πάντα

Ζωντανές ταπετσαρίες για ios 16

Οι ζωντανές ταπετσαρίες για πάντα είναι α Εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας για ios 16 με λιγότερα χαρακτηριστικά από το προηγούμενο. Η εφαρμογή φέρνει μια συλλογή από ζωντανές ταπετσαρίες που μπορούν να κάνουν το iPhone σας να φαίνεται ωραίο.

Κάθε μια από τις ζωντανές ταπετσαρίες στην εφαρμογή έχει τις μοναδικές κινούμενες εικόνες της. Απλώς πρέπει να αγγίξετε τη ζωντανή ταπετσαρία για να ζωντανέψει την ταπετσαρία.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στην εφαρμογή είναι οι κατηγορίες ζωντανής ταπετσαρίας. παρέχει διαφορετικές κατηγορίες για την εύρεση ζωντανών ταπετσαριών.

Εκτός από τις κατηγορίες ζωντανών ταπετσαριών, όπως αφηρημένη, φύση, βουνά, επιστήμη, διάστημα κ.λπ., υπάρχει μια ειδική ενότητα για δημοφιλείς ταπετσαρίες. Η εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας για iOS είναι συμβατή με συσκευές με 3D άγγιγμα.

3. WOW Pixel

WOW Pixel

Σίγουρα θα λατρέψετε το WOW Pixel αν είστε πολύ λάτρεις των ρετρό εικόνων. Είναι μια απλή εφαρμογή που σας προσφέρει πολλά μοναδικές ζωντανές ταπετσαρίες για iPhone.

Για να σας βυθίσουν στον πολύχρωμο κόσμο της περιπέτειας 8-bit, οι κατασκευαστές εφαρμογών δημιούργησαν ήρωες και κινούμενες ιστορίες για αυτούς. Οι σύντομες ιστορίες κινουμένων σχεδίων αναπαράγονταν στην οθόνη κλειδώματος όταν αγγίξατε την ταπετσαρία.

Οι ιστορίες κινουμένων σχεδίων στην οθόνη κλειδώματος απεικονίζουν επίσης ορισμένα συναισθήματα – Αστεία, αγάπη, χαριτωμένα ή θυμωμένα. μπορείς να διαλέξεις ό,τι σου ταιριάζει.

Εκτός από αυτό, ο προγραμματιστής της εφαρμογής προσκαλεί επίσης τους χρήστες να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες για τους χαρακτήρες τους. Επομένως, εάν βρίσκετε αυτήν την εφαρμογή μοναδική και θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία σας, μπορείτε να τη στείλετε στον προγραμματιστή.

4. Ζωντανή ταπετσαρία 3D

Εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας για ios

Το Live Wallpaper 3D είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία Εφαρμογές προσαρμογής iPhone μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η εφαρμογή φέρνει εκατοντάδες δροσερές ζωντανές ταπετσαρίες για να ζωντανέψει την οθόνη του iPhone σας.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές ζωντανής φωτογραφίας για iPhone, το Live Wallpaper 3D έχει περισσότερες κατηγορίες ταπετσαρίας. Έχετε την επιλογή να βρείτε ζωντανές ταπετσαρίες που κυμαίνονται από 3D έως Χριστούγεννα.

Εκτός από αυτό, το Live Wallpaper 3D έχει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων ζωντανών ταπετσαριών από βίντεο, προβολής μοντέρνων ταπετσαριών και πολλά άλλα. Το Live Wallpaper 3D είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone που δεν πρέπει να χάσετε.

5. στο Live

ntoLive

Το intoLive είναι πολύ διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι ένα ζωντανή ταπετσαρία για iPhone που μπορεί να μετατρέψει τις φωτογραφίες σας και βίντεο σε ζωντανές φωτογραφίες.

Όχι μόνο φωτογραφίες και βίντεο, αλλά η πιο πρόσφατη έκδοση του intoLive υποστηρίζει επίσης GIF, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε GIF σε ζωντανές φωτογραφίες στο iPhone.

Όντας κατασκευαστής ζωντανής ταπετσαρίας, το intoLive δεν παρέχει καμία ταπετσαρία ανεξάρτητα. Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή μόνο για να μετατρέψετε τις υπάρχουσες φωτογραφίες, βίντεο και GIF σας σε Ζωντανή ταπετσαρία.

6. Zedge

Zedge

Λοιπόν, η εφαρμογή εξατομίκευσης Zedgei sa είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iPhone. Το Zedge φέρνει μια μοναδική συλλογή από ταπετσαρίες και ζωντανές ταπετσαρίες για iOS.

Επαληθευμένοι δημιουργοί σχεδίασαν τις ζωντανές ταπετσαρίες που φιλοξενούνται στο Zedge. ως εκ τούτου φαίνονται καταπληκτικά. Εκτός από τις ταπετσαρίες και τις ζωντανές ταπετσαρίες, το Zedge μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λήψη εικονιδίων και ήχων κλήσης και για το iPhone.

Το μόνο μειονέκτημα του Zedge είναι ότι τα περισσότερα wallpapers της εφαρμογής πληρώνονται. Πρέπει να αγοράσετε πιστώσεις Zedge για να κάνετε λήψη του premium ζωντανές ταπετσαρίες για iPhone.

Ο δωρεάν λογαριασμός του Zedge σας προσφέρει δέκα μονάδες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε αντικείμενα από το κατάστημα Zedge, αλλά αυτό δεν αρκεί για να ικανοποιήσει την πείνα για ζωντανές ταπετσαρίες.

7. Everpix

Everpix

Το Everpix δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone, αλλά εξακολουθεί να φέρνει πολλές ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας.

Η εφαρμογή έχει περιορισμένες ζωντανές ταπετσαρίες, αλλά όλες φαίνονται μοναδικές και μπορούν να δώσουν νέα πνοή στο iPhone σας.

Οι ζωντανές ταπετσαρίες της εφαρμογής λειτουργούν σε όλα τα μοντέλα iPhone εκτός από το iPhone 4, 5, 6 και iPhone SE. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη δωρεάν έκδοση του Everpix, μπορείτε να εγγραφείτε στην premium έκδοση Everpix.

Με μια συνδρομή Everpix, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των προσεκτικά επιλεγμένων ζωντανών ταπετσαριών. Συνολικά, το Everpix είναι το καλύτερη ζωντανή ταπετσαρία για iPhone χωρίς που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

8. Kapboom

Kapboom

Το Kappboom είναι μια από τις παλαιότερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας στη λίστα, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το καλύτερες δωρεάν ζωντανές ταπετσαρίες. Η εφαρμογή φέρνει περισσότερες από 200.000 όμορφες ταπετσαρίες στο τηλέφωνό σας – οι περισσότερες από αυτές είναι στατικές.

Η εφαρμογή έχει ζωντανές ταπετσαρίες, αλλά πρέπει να τις βρείτε με μη αυτόματο τρόπο. Για να εντοπίσετε τις ταπετσαρίες που χρειάζεστε, σας προσφέρει επιλογές ταξινόμησης εικόνων. Μπορείτε να ταξινομήσετε εικόνες με ετικέτες, χρώματα, κατηγορίες και άλλα.

Ενώ η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτήν για να ξεκλειδώσετε όλες τις ταπετσαρίες. Επίσης, η συνδρομή καταργεί τις διαφημίσεις που εμφανίζονται μεταξύ των ταπετσαριών.

9. Ζωντανές ταπετσαρίες για μένα

Ζωντανές ταπετσαρίες για μένα

Το Live Wallpapers for Me είναι μια εξαιρετική ζωντανή ταπετσαρία και εφαρμογή δυναμικών θεμάτων για iPhone. Η εφαρμογή σάς προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να εξατομικεύσετε το iPhone σας. Μπορείτε να τα έχετε όλα δωρεάν, από δροσερές ζωντανές ταπετσαρίες έως δυναμικά θέματα.

Εκτός από τις ζωντανές ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας, το Live Wallpapers for Me φέρνει επίσης ένα εργαλείο δημιουργίας ζωντανών ταπετσαριών που μπορεί να μετατρέψτε τα βίντεό σας σε ζωντανή ταπετσαρία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η premium έκδοση του Live Wallpapers for Me ξεκλειδώνει όλες τις premium ταπετσαρίες και αφαιρεί τις διαφημίσεις από την εφαρμογή. Επομένως, για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, πρέπει να αγοράσετε την έκδοση premium της.

10. Wallcraft

Εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας για το iphone

Το Wallcraft είναι ίσως το πιο δημοφιλής εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας στη λίστα που φέρνει ταπετσαρία parallax και ζωντανή ταπετσαρία για το iPhone σας. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με όλα τα iPhone με iPhone 3D touch και απτικό.

Είτε πρόκειται για την όμορφη συλλογή ταπετσαριών φαντασίας είτε για τον υπέροχο κατάλογο αφηρημένων ταπετσαριών, θα βρείτε ταπετσαρίες για κάθε κατηγορία στο Wallcraft.

Εκτός από τις στατικές και ζωντανές ταπετσαρίες, η Wallcraft διαθέτει επίσης μια αξιοπρεπή συλλογή από ταπετσαρίες βίντεο για το iPhone. Συνολικά, το Wallcraft είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας που πρέπει να έχετε στο iPhone σας.

11. Ζωντανή ταπετσαρία X

Ζωντανή ταπετσαρία X

Το Live Wallpaper X είναι μια ζωντανή ταπετσαρία iPhone με κορυφαία βαθμολογία στο Apple App Store. Ενώ η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής που μπορούν να αποφέρουν το καλύτερο από την εφαρμογή.

Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για κατεβάστε ζωντανή ταπετσαρία για το iPhone. Η εφαρμογή λαμβάνει έγκαιρες ενημερώσεις και λαμβάνει φρέσκο ​​και μοντέρνο περιεχόμενο.

Επί του παρόντος, το Live Wallpaper X διαθέτει πάνω από 100 κινούμενες ζωντανές ταπετσαρίες για να διαλέξετε. Η premium συνδρομή αφαιρεί τις διαφημίσεις και ξεκλειδώνει όλες τις ζωντανές ταπετσαρίες της εφαρμογής.

12. Κύμα φωτός

Κύμα φωτός

Το LightWave έχει κορυφαία βαθμολογία Εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας iOS που παρέχει επιλογές λήψης με ένα κλικ και ζωντανές ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας.

Όλες οι ζωντανές ταπετσαρίες που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή έχουν εφέ 3D, δίνοντας την αίσθηση ότι κινούνται. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για λήψη ταπετσαριών 4K για το iPhone σας.

Όσον αφορά τη συλλογή ζωντανών ταπετσαριών, το LightWave καλύπτει διαφορετικές κατηγορίες και θεματικές συλλογές. Επομένως, εφαρμόστε τη ζωντανή ταπετσαρία της επιλογής σας και αγγίξτε παρατεταμένα την οθόνη κλειδώματος για να δείτε την κινούμενη εικόνα.

13. MyScreen

MyScreen

Το MyScreen είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτό είναι ικανό να ανανεώσει την οθόνη του iPhone σας.

Για ανανέωση, παρέχει δωρεάν widget, εικονίδια, ταπετσαρίες και θέματα. Εάν χρησιμοποιείτε το iOS 16, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον τεράστιο κατάλογο ταπετσαριών, ζωντανές ταπετσαρίες με εφέ βάθους, γραφικά στοιχεία, κινούμενα σχέδια φόρτισης κ.λπ.

Επίσης, η εφαρμογή προσαρμογής για iPhone φέρνει πακέτα εικονιδίων, πακέτα αρχικής οθόνης, καλύπτει θεματικές κατηγορίες κ.λπ.

Διαβάστε επίσης: 20 καλύτεροι κρυφοί μυστικοί κωδικοί iPhone

Οι ζωντανές ταπετσαρίες σε αυτές τις εφαρμογές μπορούν να ζωντανέψουν την οθόνη του iPhone σας. Έτσι, αυτές είναι ίσως οι καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας iPhone.

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για το iPhone 2022

15 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για Android το 2023

10 καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android

Τεχνολογικά νέα σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *