Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Intel Unison σε υπολογιστή με Windows 11

Οι χρήστες των Windows 11 ενδέχεται να γνωρίζουν για την εφαρμογή Phone Link της Microsoft. Το Phone Link είναι μια επίσημη εφαρμογή της Microsoft διαθέσιμη για Android και iOS. Η εφαρμογή Phone Link σάς επιτρέπει να συνδέσετε το Android σας στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Η εφαρμογή Phone Link της Microsoft είναι πλούσια σε δυνατότητες, αλλά έχει μερικά σφάλματα. Μερικές φορές η εφαρμογή Phone Link αποτυγχάνει να συνδεθεί με το Android. Ακόμη και όταν η σύνδεση πάει καλά, οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης σε μηνύματα και φωτογραφίες.

Για να ανταγωνιστεί την εφαρμογή Phone Link της Microsoft, η Intel κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Intel Unison. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει εφαρμογή intel unison και πώς να το χρησιμοποιήσετε στα Windows 11. Ας ξεκινήσουμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Τι είναι ένας υπολογιστής AI και πώς λειτουργεί

Πώς να διαχειριστείτε τη μουσική του τηλεφώνου Android από τα Windows 11

Τι είναι το Intel Unison;

Η Intel Unison είναι ανταγωνιστής της εφαρμογής Phone Link της Microsoft. Όπως το Phone Link, η Intel Unison σάς επιτρέπει να συνδέσετε το Android ή το iPhone σας στον υπολογιστή σας.

Το υπέροχο με την Intel Unison είναι ότι προσφέρει πολλές δυνατότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία, να πραγματοποιείτε κλήσεις, να διαβάζετε/να στέλνετε μηνύματα, να διαβάζετε ειδοποιήσεις Android/iOS και πολλά άλλα.

Η Intel Unison είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να μεταφέρουν το περιεχόμενο του τηλεφώνου τους στην οθόνη του υπολογιστή τους. Το περιβάλλον χρήστη του Intel Unison είναι κάπως παρόμοιο με το Phone Link της Microsoft, αλλά έχει περισσότερες δυνατότητες.

Απαιτήσεις για τη χρήση της Intel Unison σε υπολογιστή

Η Intel Unison έχει κάποιες απαιτήσεις, σε αντίθεση με την εφαρμογή Phone Link που εκτελείται σε όλες τις συσκευές Windows 11 ανεξάρτητα από τον επεξεργαστή. Παρακάτω είναι τα απαιτήσεις για τη χρήση της Intel Unison με Android/iOS και Windows 11.

  • Ο υπολογιστής σας θα πρέπει να λειτουργεί σε Windows 11 22H2 Build.
  • Για καλύτερη χρηστικότητα, συνιστάται ο επεξεργαστής 13ης γενιάς της Intel.
  • Το smartphone Android σας θα πρέπει να εκτελείται σε Android 9 ή νεότερη έκδοση.
  • Το iPhone σας θα πρέπει να εκτελείται σε iOS 15 ή νεότερη έκδοση.

Σημείωση: Ενώ η Intel συνιστά φορητούς υπολογιστές με τροφοδοσία Evo που λειτουργούν με επεξεργαστές Intel 13ης γενιάς, θα λειτουργήσει και στους επεξεργαστές 8,9,10,11ης γενιάς της Intel που δεν είναι Evo. Στις δοκιμές μας, βρήκαμε την Intel Unison να λειτουργεί ακόμη και σε επεξεργαστές AMD.

Λήψη Intel Unison – Εγκατάσταση σε υπολογιστή

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Intel Unison, ίσως θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε στα Windows 11 σας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για λήψη και εγκαταστήστε το Intel Unison στα Windows 11.

1. Ανοίξτε αυτό Σελίδα Microsoft Store για την Intel Unison και κάντε κλικ στο κουμπί της εφαρμογής Get in Store.

2. Τώρα, θα ανοίξει η λίστα εφαρμογών του Microsoft Store. κάντε κλικ στο ‘Παίρνωκουμπί ‘ για λήψη του εργαλείου στον υπολογιστή σας.

Παίρνω

3. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε το Intel Unison στην επιφάνεια εργασίας σας. Θα δείτε μια οθόνη όπως αυτή που σας ζητάει αντιστοιχίστε το τηλέφωνο και τον υπολογιστή σας.

αντιστοιχίστε το τηλέφωνο και τον υπολογιστή σας

4. Τώρα εγκαταστήστε την εφαρμογή Intel Unison στο Android/iOS σας. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή και παραχωρήστε όλα τα δικαιώματα.

Εφαρμογή Intel Unison

5. Όταν φτάσετε στην οθόνη όπου σας ζητά να σαρώσετε τον κωδικό QR, πατήστε στο «Σάρωση κωδικού QR‘ και σαρώστε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στην εφαρμογή υπολογιστή Intel Unison.

Σάρωση κωδικού QR

6. Μόλις τελειώσετε, η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε τη συσκευή σας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός που εμφανίζεται στην εφαρμογή για υπολογιστές ταιριάζει με αυτόν που εμφανίζεται στο κινητό σας. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο Επιβεβαιώνω κουμπί.

Επιβεβαιώνω

7. Τώρα, περιμένετε έως ότου η Intel Unison πραγματοποιήσει σύζευξη του τηλεφώνου και του υπολογιστή σας. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε μια οθόνη όπως η παρακάτω.

Η Intel Unison αντιστοιχίζει το τηλέφωνο και τον υπολογιστή σας

8. Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Για παράδειγμα, επιλέγοντας το ‘Μεταφορά αρχείωνΗ επιλογή ‘ θα σας επιτρέψει να μετακινήσετε τα αρχεία Android στον υπολογιστή σας.

Μεταφορά αρχείων

9. Ομοίως, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε Μηνύματα, Κλήσεις, Ειδοποιήσεις κ.λπ., από τον υπολογιστή σας. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε τη Γκαλερί σας και τις λήψεις σας.

πρόσβαση στα Μηνύματα

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε Intel Unison για Windows.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows 11 χωρίς λογαριασμό Microsoft

Χαρακτηριστικά του Intel Unison

Η αντίληψη της Intel για την εφαρμογή Phone Link της Microsoft έχει πολλά πλεονεκτήματα. Σας επιτρέπει να συνδέσετε το Android ή το iPhone σας στον υπολογιστή σας και προσφέρει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Αφού ρυθμίσετε το Intel Unison, μπορείτε να μεταφέρετε περιεχόμενο από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας. Εδώ είναι τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε αφού συνδέσετε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας μέσω της Intel Unison.

Μεταφορά αρχείων

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Intel Unison είναι η μεταφορά αρχείων. Μπορείτε να μεταφέρετε απρόσκοπτα αρχεία αφού συνδέσετε το Android ή το iPhone στον υπολογιστή σας μέσω του Unison. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τη λήψη φωτογραφιών στο τηλέφωνό σας και να τις επεξεργάζεστε απρόσκοπτα στον υπολογιστή σας.

Κλήση

Όπως η εφαρμογή Phone Link, η Intel Unison επιτρέπει επίσης την πραγματοποίηση και λήψη τηλεφωνικών κλήσεων απευθείας από τον υπολογιστή. Με το Intel Unison, μπορείτε να εξερευνήσετε το πλήρες βιβλίο επαφών του τηλεφώνου σας και να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις.

Ανταλλαγή μηνυμάτων

Πάντα επιθυμούσαμε τη δυνατότητα αποστολής και λήψης τηλεφωνικών μηνυμάτων από υπολογιστή. Και η Intel Unison φαίνεται να εκπληρώνει αυτές τις επιθυμίες. Ένα άλλο συναρπαστικό χαρακτηριστικό του Unison είναι ο συγχρονισμός όλων των μηνυμάτων του τηλεφώνου σας με τον υπολογιστή σας.

Διαχείριση ειδοποιήσεων

Η διαχείριση ειδοποιήσεων τηλεφώνου από υπολογιστή ήταν πάντα ένα χάος. Αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές εφαρμογές γεμάτες σφάλματα που μερικές φορές δεν συγχρονίζουν τις σημαντικές ειδοποιήσεις μας. Η Unison της Intel σχεδιάζει να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

Το εργαλείο σάς επιτρέπει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας. Θα μπορείτε επίσης να επισημάνετε τις ειδοποιήσεις ως αναγνωσμένες ή να τις απορρίψετε.

Προβολή της Gallery του τηλεφώνου

Το επόμενο εκπληκτικό χαρακτηριστικό του Intel Unison είναι η δυνατότητα προβολής των φωτογραφιών, των βίντεο και των αποθηκευμένων άλμπουμ του τηλεφώνου σας απευθείας στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα στα αρχεία πολυμέσων σας όπως κάνετε στο τηλέφωνό σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο χωρίς να αγγίξετε το τηλέφωνό σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη και την εγκατάσταση Intel Unison στα Windows 11 Η/Υ. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την εγκατάσταση ή τη χρήση του Intel Unison στον υπολογιστή σας. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Εγκαταστήστε το Intel Unison σε υπολογιστή με Windows 11

Η εφαρμογή Phone Link της Microsoft υποστηρίζει πλέον iPhone στα Windows 11

Τα 5 καλύτερα Chromebook για Gaming το 2023(

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *