13 Best Freelance Websites to Find Work in 2023

13 καλύτεροι ιστότοποι ανεξάρτητων επαγγελματιών για να βρείτε εργασία το 2023

Λόγω της πρόσφατης πανδημίας COVID-19, όλοι αναγκάζονται να εργάζονται από το σπίτι. Ακόμα κι αν αγνοήσουμε την πανδημία για λίγο, θα διαπιστώσουμε ότι η εργασία ανεξάρτητων επαγγελματιών έχει γίνει πιο mainstream την τελευταία δεκαετία. Πολλοί ιστότοποι ανεξάρτητων επαγγελματιών είναι διαθέσιμοι ως αποκλειστική πλατφόρμα για να βοηθήσουν επαγγελματίες όπως εσείς να βρουν δουλειά.

Έτσι, εάν βαριέστε να παρακολουθείτε επανειλημμένα βαρετές ταινίες και αναζητάτε μια ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας, τότε είναι η καλύτερη στιγμή να κάνετε βήματα για να διαμορφώσετε το επερχόμενο μέλλον σας.

Αν δεν γνωρίζετε, οι ιστότοποι Freelance είναι απλώς μια πλατφόρμα όπου οι άνθρωποι αναζητούν εργασία και οι εργοδότες δημοσιεύουν τις προσφορές τους. Οι ιστότοποι ανεξάρτητων επαγγελματιών βοηθούν τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες να προσλαμβάνουν ανεξάρτητους επαγγελματίες όπως εσείς για προσωρινά/μόνιμα έργα.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτεροι ιστότοποι για τη δημιουργία επαγγελματικού βιογραφικού στο Διαδίκτυο

Διαβάστε επίσης:Fiverr: Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε

Λίστα ιστοσελίδων ανεξάρτητων επαγγελματιών για εύρεση εργασίας

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους δωρεάν ιστότοπους για ανεξάρτητους επαγγελματίες για να βρείτε εργασία. Ανεξάρτητα από τις δεξιότητές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε αυτούς τους ιστότοπους και να δημοσιεύσετε μια προσφορά εργασίας. Ας δούμε τη λίστα.

1. Designhill

DesignHill

Εάν είστε γραφίστας και αναζητάτε τον καλύτερο ιστότοπο για να επιδείξετε τις δεξιότητές σας στο γραφικό σχεδιασμό, το Designhill μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν γνωρίζετε σχεδιασμό ιστοσελίδων, μπορείτε να επωφεληθείτε πολύ από το Designhill. Οι εργοδότες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Designhill για να βρουν το καλύτερο άτομο που θα προσλάβουν για το σχέδιο σχεδιασμού τους.

Το Designhill διαθέτει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Επίσης, δεν υπάρχουν χρεώσεις υπηρεσιών για τη χρήση του ιστότοπου. Στα αρνητικά, το Designhill μπορεί να μην είναι καλή επιλογή για μη σχεδιαστές.

2. Craigslist

Craigslist

Το Craigslist διαφέρει ελαφρώς από τις περισσότερες τοποθεσίες του άρθρου. Είναι επειδή ο ιστότοπος ιδρύθηκε αρχικά ως ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σήμερα, ο ιστότοπος εξυπηρετεί 700 χώρες με περισσότερες από 700 πόλεις. Είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς τοποθεσίες στις ΗΠΑ

Το υπέροχο με το Craigslist είναι ότι παραθέτει θέσεις εργασίας και συναυλίες σε διάφορες κατηγορίες. Για παράδειγμα, μπορεί να βρείτε θέσεις εργασίας στον τομέα του μάρκετινγκ, των οικονομικών, της οικιακής εργασίας, της πληροφορικής, της εκπαίδευσης, της συγγραφής, της επεξεργασίας και άλλων.

3. LinkedIn ProFinder

LinkedIn ProFinder

Το LinkedIn ήταν μια εξαιρετική πλατφόρμα για εργοδότες και ελεύθερους επαγγελματίες να συνδεθούν. Είναι ένας νέος ιστότοπος για ελεύθερους επαγγελματίες και εργοδότες για να ολοκληρώσουν τις δουλειές τους.

Το καλό με το LinkedIn ProFinder είναι ότι σας επιτρέπει να συνδεθείτε με εργοδότες ή ελεύθερους επαγγελματίες ανά τοποθεσία. Επιπλέον, η δυνατότητα ανάρτησης εργασίας στο Linkedin σάς επιτρέπει να βρίσκετε εργασία εξ αποστάσεως, μερικής ή πλήρους απασχόλησης μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

4. Upwork

Upwork

Δεν έχει σημασία τι ελεύθερος επαγγελματίας είσαι. θα βρείτε δουλειά για κάθε κατηγορία στο Upwork. Η πλατφόρμα είναι η καλύτερη για ανάπτυξη ιστού, γραφικό σχεδιασμό, υποστήριξη πελατών, συγγραφή άρθρων και πολλά άλλα .

Από νεοσύστατες επιχειρήσεις έως τεράστιες εταιρείες, διαφορετικές εταιρείες αναζητούν να προσλάβουν επαγγελματίες από την Upwork.

Το Upwork έχει πολλές επιλογές για ανάληψη για ελεύθερους επαγγελματίες, όπως Paypal, τραπεζικό έμβασμα και απευθείας μεταφορά.

5. Fiverr

Fiverr

Το Fiverr είναι ελαφρώς διαφορετικό σε σύγκριση με όλους τους άλλους ιστότοπους που αναφέρονται στο άρθρο. Δεν είναι ιστότοπος για αναζήτηση εργασίας. είναι ένας ανεξάρτητος ιστότοπος όπου μπορείτε να πουλήσετε τις υπηρεσίες σας δημιουργώντας συναυλίες.

Η Fiverr είναι γνωστή για την ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών της που καλύπτει περισσότερες από 250 διαφορετικές κατηγορίες. Πρέπει να εγγραφείτε στο Fiverr ως πωλητής για να ξεκινήσετε να πουλάτε τις διαδικτυακές σας υπηρεσίες.

Ωστόσο, το Fiverr είναι μια άκρως ανταγωνιστική πλατφόρμα που παίρνει προμήθεια 20% σε κάθε πώληση που πραγματοποιείται.

6. Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ελεύθερος επαγγελματίας

Το FreeLancer είναι ίσως η παλαιότερη και πιο δημοφιλής αγορά ανεξάρτητων επαγγελματιών, outsourcing και crowdsourcing. Στο Freelancer, οι εργοδότες μπορούν να προσλάβουν ελεύθερους επαγγελματίες για να εργαστούν σε ένα έργο.

Για να ξεκινήσετε να εργάζεστε με το FreeLancer, εγγραφείτε, ανεβάστε δείγματα της προηγούμενης εργασίας σας και υποβάλετε προσφορά για την εργασία. Εάν γνωρίζετε τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, την ανάπτυξη εφαρμογών ή τη σχεδίαση ιστοτόπων, τότε το FreeLancer θα μπορούσε να είναι η καλύτερη πλατφόρμα σας.

7. Τοπτάλ

Τοπτάλ

Εάν είστε εργοδότης που αναζητά τον καλύτερο ιστότοπο για να προσλάβει ελεύθερους επαγγελματίες, το Toptal μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Η Toptal ισχυρίζεται ότι έχει το κορυφαίο 3% τοις εκατό των καλύτερων ελεύθερων επαγγελματιών.

Είναι ένα αποκλειστικό δίκτυο κορυφαίων ανεξάρτητων προγραμματιστών λογισμικού, σχεδιαστών ιστοσελίδων, ειδικών οικονομικών, διαχειριστών προϊόντων και άλλων.

Η έγκριση ενός λογαριασμού στο Toptal είναι αρκετά δύσκολη, αλλά αν καταφέρετε να τον αποκτήσετε λόγω των ικανοτήτων σας, μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας μπροστά σε μερικά μεγάλα ονόματα.

8. Άνθρωποι ανά ώρα

Άνθρωποι ανά ώρα

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το PeoplePerHour εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους ελεύθερου επαγγελματία που μπορείτε να εξετάσετε. Ο ιστότοπος έχει πάνω από 1,5 εκατομμύριο ελεύθερους επαγγελματίες πρόθυμους να εργαστούν σε οποιοδήποτε έργο.

Ως εργοδότης, πρέπει να δημοσιεύσετε μια προσφορά έργου. Μόλις εγκριθεί, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα σας στείλουν μια πρόταση εργασίας. Μπορείτε να ελέγξετε μη αυτόματα τον ελεύθερο επαγγελματία πριν τον προσλάβετε.

Ο διαγωνισμός στο PeoplePerHour θα μπορούσε να είναι δύσκολος για τους ελεύθερους επαγγελματίες λόγω περιορισμένων θέσεων εργασίας και απαιτήσεων.

9. FlexJobs

FlexJobs

Το FlexJobs είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος για ελεύθερους επαγγελματίες που μπορείτε να εξετάσετε. Η πλατφόρμα είναι δωρεάν για τους εργοδότες, αλλά πληρώνεται για ελεύθερους επαγγελματίες.

Ως ελεύθερος επαγγελματίας, πρέπει να πληρώνετε 14,95 $/μήνα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο εργοδοτών. Δεδομένου ότι είναι μια premium υπηρεσία ανεξάρτητου επαγγελματία, κάθε ανάρτηση έργου από εργοδότες περνά από μια σχολαστική διαδικασία οθόνης για να διασφαλιστεί η αυθεντικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρείτε εργασίες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή σάρωσης στο FlexJobs.

10. Δάσκαλος

Δάσκαλος

Ο ιστότοπος Guru στοχεύει να φέρει κοντά εργοδότες και ελεύθερους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους. Αν ψάχνετε για μια ευκαιρία ελεύθερου επαγγελματία, επιτρέψτε μου να σας πω ότι ο Guru έχει πολλές ευκαιρίες εργασίας.

Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά διαθέτει πακέτα μελών που βοηθούν στην ενίσχυση της κατάταξής σας στην αναζήτηση. Μπορείτε να αναζητήσετε οποιαδήποτε κατηγορία εργασίας στο Guru, από την ανάπτυξη ιστού μέχρι την αρχιτεκτονική.

11. SimplyHired

SimplyHired

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο για να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για ανεξάρτητες θέσεις εργασίας , το SimplyHired είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να ελέγξετε. Αν και ο ιστότοπος δεν είναι πολύ δημοφιλής, είναι εξαιρετικός για όσους αναζητούν θέσεις εργασίας σε τομείς όπως τα οικονομικά, η διοίκηση και το μάρκετινγκ.

Πολλές θέσεις εργασίας παρατίθενται στον ιστότοπο και οι αιτούντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την προσαρμοσμένη αναζήτηση για να βρουν την εργασία που προτιμούν. Επίσης, υπάρχει μια επιλογή να βρείτε θέσεις εργασίας με βάση την τοποθεσία, τα ενδιαφέροντα και τη βιομηχανία.

12. Ντρίμπλα

Ντρίμπλα

Εάν είστε σχεδιαστής ή καλλιτέχνης, μπορεί να βρείτε το Dribbble πολύ χρήσιμο. Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι είναι το σπίτι των καλύτερων σχεδιαστών και δημιουργικών επαγγελματιών στον κόσμο.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για άτομα που κατέχουν το animation, το branding, την εικονογράφηση, το σχεδιασμό προϊόντων, την τυπογραφία και τον σχεδιασμό ιστού στον ιστότοπο.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στον ιστότοπο είναι το μεγάλο δίκτυο εργοδοτών και επαγγελματιών του σε όλο τον κόσμο. Επίσης, είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για τους σχεδιαστές να μοιράζονται τη δουλειά τους στο διαδίκτυο.

13. ServiceScape

ServiceScape

Το ServiceScape είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να πουλήσουν υπηρεσίες όπως επεξεργασία, γραφή, μετάφραση, γραφή φαντασμάτων κ.λπ.

Ο ιστότοπος βοηθά τους ελεύθερους επαγγελματίες να παρουσιάσουν τις συγγραφικές τους δεξιότητες σε πολλούς πιθανούς πελάτες. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος εστιάζει μόνο σε επιλεγμένες υπηρεσίες, δεν είναι πολύ δημοφιλής.

Το ServiceScape έχει επίσης μια προσαρμόσιμη δομή τιμολόγησης, που σας επιτρέπει να εργάζεστε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι ιστότοποι για ανεξάρτητους επαγγελματίες για να βρείτε εργασία. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους ιστότοπους, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:οδηγός: Πώς να λύσετε προβλήματα επισκευής αυτοκινήτων

Πώς να βρείτε τις διαθέσιμες θέσεις μνήμης στα Windows 11

ιστότοποι με λίστες θέσεων εργασίας για εφήβους

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *