13 καλύτεροι ιστότοποι για μείωση του μεγέθους αρχείου PNG μιας φωτογραφίας το 2023

Εάν είστε blogger ή σχεδιαστής ιστοσελίδων, ίσως γνωρίζετε τη σημασία των αρχείων PNG. Το PNG είναι μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες μορφές αρχείων εικόνας που είναι καλά βελτιστοποιημένη για τον Ιστό. Ωστόσο, τα αρχεία PNG είναι συχνά υπερμεγέθη, ειδικά αν συγκριθούν με JPEG.

Τα αρχεία PNG περιέχουν πολλά μεταδεδομένα, υπερβολική δόση χρωμάτων και άλλα πράγματα. Το καλό είναι ότι μπορείτε να αφαιρέσετε όλα αυτά τα περιττά δεδομένα από αρχεία PNG για να μειώσετε το μέγεθός τους. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους για τη συμπίεση αρχείων PNG.

εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android 

Λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους για μείωση του μεγέθους αρχείου PNG μιας φωτογραφίας

Σε αυτό το άρθρο, θα παραθέσουμε μερικούς από τους καλύτερους διαδικτυακούς συμπιεστές φωτογραφιών για μείωση του μεγέθους αρχείου της εικόνας PNG. Λοιπόν, ας δούμε τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία για τη μείωση του μεγέθους του αρχείου PNG.

1. Xconvert

Το Xconvert είναι ένα εργαλείο που βασίζεται στον ιστό που σας επιτρέπει να συμπιέσετε δωρεάν μεγέθη αρχείων PDF. Το εργαλείο web επιχειρεί να συμπιέσει το αρχείο PDF χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητά του. Είναι ένας συμπιεστής PNG χωρίς υδατογράφημα που βελτιστοποιεί τις εικόνες σας δωρεάν.

Εκτός από τη συμπίεση των αρχείων PNG, το Xconvert μπορεί να συμπιέζει PDF, να μετατρέπει εικόνες σε PDF, να συγχωνεύει εικόνες σε PDF κ.λπ. Συνολικά, το Xconvert είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για τη μείωση του μεγέθους αρχείου PNG.

2. CloudConvert

Το CloudConvert είναι ένας διαδικτυακός συμπιεστής PNG που ισχυρίζεται ότι μειώνει το μέγεθος του αρχείου PNG έως και 70%, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητά του. Η διεπαφή του ιστότοπου είναι αρκετά καθαρή και συμπιέζει τις εικόνες σας σε ελάχιστο χρόνο.

Σύμφωνα με τις δοκιμές μας, βρήκαμε κάποια απώλεια ποιότητας, αλλά αυτή είναι αμελητέα. Εκτός από τη συμπίεση των αρχείων PNG, το CloudConvert προσφέρει άλλα εργαλεία που βασίζονται στον ιστό, όπως συμπιεστή PDF, συμπιεστή JPG, Μετατροπέας εγγράφων, μετατροπέας γραμματοσειρών κ.λπ.

3. Compress2GO

Το Compress2GO είναι ένας ιστότοπος που παρέχει πολλά χρήσιμα εργαλεία για τη συμπίεση αρχείων. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμπιέσετε εικόνες και βίντεο, να δημιουργήσετε αρχεία αρχειοθέτησης και να δημιουργήσετε αρχεία ZIP με το Compress2GO.

Όσον αφορά τη συμπίεση PNG, το Compress2GO σάς επιτρέπει να επιλέξετε το επίπεδο συμπίεσης πριν από τη μη αυτόματη συμπίεση του αρχείου. Συνολικά, το Compress2GO είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για τη μείωση του μεγέθους αρχείου PNG μιας φωτογραφίας σε έναν υπολογιστή.

4. Συμπίεση PNG

Όπως λέει και το όνομα του ιστότοπου, το Compress PNG είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο συμπιεστή εικόνων που εστιάζει μόνο σε αρχεία PNG.

Το καλύτερο πράγμα για το Compress PNG είναι ότι μειώνει αποτελεσματικά το μέγεθος του αρχείου χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα της εικόνας. Οι χρήστες πρέπει να ανεβάσουν το αρχείο PNG και να κάνουν κλικ στο κουμπί «Συμπίεση» για γρήγορη συμπίεση αρχείων PNG.

5. Giftofspeed

Το GiftofSpeed ​​είναι ίσως ο καλύτερος διαδικτυακός συμπιεστής αρχείων εικόνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ωστόσο, σε αντίθεση με το προηγούμενο, η εστίαση του GiftOfSpeed ​​δεν περιορίζεται μόνο στο PNG.

Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων web για τη συμπίεση αρχείων. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να συμπιέσετε αρχεία PNG, αρχεία JPEG, να συμπιέσετε εικόνες, να βελτιστοποιήσετε το javascript, να συμπιέσετε CSS κ.λπ.

6. TinyPNG

Όταν πρόκειται για τη μείωση του μεγέθους ενός αρχείου PNG, τίποτα δεν φαίνεται να ξεπερνά το TinyPNG. Το TinyPNG είναι ένας ιστότοπος που υπόσχεται να μειώσει το μέγεθος του αρχείου PNG χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα της εικόνας.

Είναι επίσης ένας από τους παλαιότερους συμπιεστές PNG που διατίθενται στον ιστό και χρησιμοποιεί ορισμένες τεχνικές συμπίεσης με απώλειες για τη μείωση του μεγέθους του αρχείου.

7. EzGIF

Το EzGIF είναι ένας συμπιεστής εικόνας all-in-one που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Αυτό είναι ένα εργαλείο που βασίζεται στο web που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συμπιέσετε κάθε μορφή αρχείου εικόνας.

Το καλύτερο πράγμα για το EzGIF είναι ότι μειώνει αποτελεσματικά το μέγεθος αρχείου της μορφής PNG. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να συμπιέσετε κινούμενο PNG.

8. Image Optimizer

Το Image Optimizer είναι ένα δωρεάν εργαλείο ιστού για αλλαγή μεγέθους, συμπίεση και βελτιστοποίηση των αρχείων εικόνας σας. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη του ιστότοπου είναι αρκετά καθαρό και δεν είναι γεμάτο με περιττές λειτουργίες.

Πριν από τη συμπίεση της εικόνας, μπορείτε να ορίσετε την ποιότητα βελτιστοποίησης, το μέγιστο πλάτος και το ύψος.

9. Compressor.io

Το Compressor.io είναι ένα άλλο ισχυρό διαδικτυακό εργαλείο ικανό να μειώσει το μέγεθος οποιασδήποτε μορφής εικόνας. Όχι μόνο το PNG, το Compressor.io μπορεί επίσης να συμπιέσει και άλλες μορφές εικόνας. Το εργαλείο μειώνει δραστικά το μέγεθος των αρχείων εικόνας σας ενώ διατηρεί την ποιότητα.

“Μετατροπή PNG σε JPEG

10. Iloveimg

Αν ψάχνετε για ένα ισχυρό εργαλείο συμπιεστή εικόνας που εστιάζει μόνο σε αρχεία PNG, το ILoveimg μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το εργαλείο που βασίζεται στο web μπορεί να μειώσει δραστικά το μέγεθος της μορφής αρχείου PNG.

Εκτός από τη συμπίεση εικόνων, έχει και άλλα χρήσιμα εργαλεία όπως μετατροπή αρχείων εικόνας, πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, δημιουργία μιμιδίων κ.λπ.

11. Συμπίεση ή Πέθανε

Το Compress or Die είναι ένας εύχρηστος συμπιεστής εικόνας PNG που είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση και είναι γνωστός για τη μετατροπή χωρίς απώλειες.

Ο ιστότοπος είναι γνωστός για τον υπερσύγχρονο αλγόριθμο συμπίεσης PNG που χάνει το μέγεθος αρχείου των αρχείων PNG σας, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητά τους.

Η χρήση αυτού του ιστότοπου είναι επίσης πολύ εύκολη. επισκεφθείτε τον ιστότοπο και κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή αρχείου για να ανεβάσετε το αρχείο. Μετά τη μεταφόρτωση, επιλέξτε το επίπεδο συμπίεσης και κάντε κλικ στο κουμπί Συμπίεση.

12. Zamzar Συμπίεση PNG

Ο συμπιεστής PNG από τη Zamzar είναι ένα άλλο καλύτερο εργαλείο ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε το μέγεθος των αρχείων PDF σας.

Η συμπίεση PNG με τον συμπιεστή PNG Zamzar είναι εξαιρετικά γρήγορη και προσπαθεί να διατηρήσει την αρχική ποιότητα. Επιπλέον, ο συμπιεστής PNG που βασίζεται σε σύννεφο είναι δωρεάν και μπορεί να συμπιέσει απεριόριστα αρχεία PNG.

13. SmallPDF PNG Συμπιεστής

Ενώ το SmallPDF είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε σύννεφο για αρχεία PDF, διαθέτει επίσης έναν δωρεάν συμπιεστή εικόνων PNG που λειτουργεί με όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού.

Ο συμπιεστής PNG του SmallPDF λειτουργεί με cloud. Ως εκ τούτου, η ταχύτητα συμπίεσης δεν θα είναι πρόβλημα. Είναι μια καλή επιλογή για συμπίεση PNG χωρίς απώλειες.

Στον ιστότοπο, πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο PNG στον συμπιεστή PDF. Μετά τη συμπίεση του αρχείου PNG, έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε το αρχείο σε μορφή JPG ή PDF. Συνολικά, ο SmallPDF PNG Compressor είναι μια εξαιρετική επιλογή για συμπίεση PNG χωρίς απώλεια ποιότητας.

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι διαδικτυακοί συμπιεστές PNG που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί άλλοι διαδικτυακοί συμπιεστές PNG είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο, αλλά έχουμε παραθέσει μόνο τους καλύτερους.

Ανάκτηση PNG

Πώς να μετατρέψετε PNG σε JPG

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *