15 καλύτερες εφαρμογές διαλογισμού για iPhone το 2023

Έρευνες έχουν δείξει ότι ο τακτικός διαλογισμός μπορεί να κάνει θαύματα για την ψυχική μας υγεία. Ο διαλογισμός έχει αποδειχθεί ότι ανακουφίζει από την αϋπνία, το άγχος, τα προβλήματα αρτηριακής πίεσης και την κατάθλιψη. Έτσι, ο διαλογισμός είναι πράγματι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσουμε το μυαλό μας.

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα προς τον διαλογισμό, μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε μαθήματα εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές διαλογισμού εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να συμμετάσχετε σε μαθήματα διαλογισμού.

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές διαλογισμού για Android. Σήμερα, θα μοιραστούμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές διαλογισμού για το iPhone.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες εφαρμογές Android για την αφαίρεση ήχου από βίντεο

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές διαλογισμού για iPhone

Αυτές οι εφαρμογές ήταν διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών iOS και είναι συνήθως δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το καλύτερες εφαρμογές διαλογισμού για το iPhone.

1. Όαση Διαλογισμού

Το Meditation Oasis είναι μια εφαρμογή για iPhone που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μάθετε ή να εξασκηθείτε στον διαλογισμό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εμβαθύνετε την πρακτική διαλογισμού σας εάν είστε ενεργός διαλογιστής.

Η εφαρμογή φέρνει τεχνικές διαλογισμού που δημιουργήθηκαν από τη Mary Maddux, μια κορυφαία δασκάλα διαλογισμού που έχει ήδη καθοδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Για να μάθετε τεχνικές διαλογισμού, πρέπει να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα. Υπάρχουν τρία διαφορετικά προγράμματα διαλογισμού διαθέσιμα για τους χρήστες, στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση αφού αγοράσετε μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

2. Διαλογισμός

Το Medito είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές διαλογισμού και ψυχικής ευεξίας του iPhone σας. Η εφαρμογή φέρνει πολλούς καθοδηγούμενους διαλογισμούς, ασκήσεις αναπνοής, πρακτικές ενσυνειδητότητας, χαλαρωτικούς ήχους κ.λπ.

Εάν είστε αρχάριος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μάθετε βασικές έννοιες και τεχνικές διαλογισμού. Ωστόσο, έχει επίσης μια premium έκδοση που ονομάζεται Prime που περιλαμβάνει ένα ενδιάμεσο μάθημα, καθημερινούς διαλογισμούς, ήχους ύπνου & ιστορίες ύπνου κ.λπ.

3. Headspace

Η εφαρμογή χρησιμεύει ως οδηγός ενσυνειδητότητας για την καθημερινή σας ζωή. Με το Headspace, μπορείτε να μάθετε γρήγορα δεξιότητες διαλογισμού και ενσυνειδητότητας από παγκοσμίου επιπέδου ειδικούς.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, η εφαρμογή προσφέρει εκατοντάδες καθοδηγούμενους διαλογισμούς σε θέματα όπως η άσκηση, η εστίαση, ο ύπνος κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επίσης πολλές σύντομες τεχνικές διαλογισμού για γρήγορη ψυχική ανάπαυση.

4. Ηρεμία

Το Calm είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές Διαλογισμού & Χαλάρωσης iOS στο κατάστημα εφαρμογών. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας, να μειώσετε το άγχος κ.λπ.

Διαθέτει επίσης καθοδηγούμενες τεχνικές διαλογισμού, ιστορίες ύπνου, προγράμματα αναπνοής, ασκήσεις διατάσεων κ.λπ. Έτσι, το Calm είναι η καλύτερη εφαρμογή διαλογισμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας iOS.

5. Insight Timer

Λοιπόν, το Insight Timer είναι μια εφαρμογή διαλογισμού όλα σε ένα διαθέσιμη για συσκευές iOS. Η εφαρμογή έχει πολλούς καθοδηγούμενους διαλογισμούς και ομιλίες με επικεφαλής κορυφαίους ειδικούς διαλογισμού, νευροεπιστήμονες, ψυχολόγους και δασκάλους.

Ο δωρεάν λογαριασμός της εφαρμογής σάς επιτρέπει να έχετε δωρεάν πρόσβαση σε χιλιάδες καθοδηγούμενους διαλογισμούς. Για παράδειγμα, έχει καθοδηγήσει τον διαλογισμό για τον ύπνο, την αγάπη για τον εαυτό, την ηγεσία, τη μείωση του άγχους, την αποκατάσταση του εθισμού κ.λπ.

6. Παρόν

Είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές Διαλογισμού που είναι διαθέσιμες στο App Store, που ισχυρίζεται ότι φέρνει περισσότερη διαύγεια, χαρά και ευτυχία στην καθημερινότητά σας.

13 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή προσφέρει εκατοντάδες διαλογισμούς επίγνωσης για να σας βοηθήσει να απογοητευτείτε, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε καλύτερα. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με καθημερινές σειρές και χρόνο που αφιερώνετε στο διαλογισμό.

7. Δρυς – Διαλογισμός & Αναπνοή

Το Oak – Meditation & Breathing ισχυρίζεται ότι μετατρέπει την πρακτική διαλογισμού σας από πείραμα σε συνήθεια. Η εφαρμογή προσφέρει πολλούς διαλογισμούς με καθοδήγηση, με επίγνωση και στοργική καλοσύνη. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε μια καθοδηγούμενη διάρκεια συνεδρίας από 5 έως 30 λεπτά.

8. Σάτβα Διαλογισμοί & Μάντρα

Το Sattva Meditations & Mantras είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή διαλογισμού iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το σπουδαίο με τους διαλογισμούς και τα μάντρα Σάτβα είναι ότι όλοι οι διαλογισμοί, οι ιεροί ήχοι και η μουσική στο Σάτβα παραδίδονται από Σανσκριτικούς μελετητές που έχουν κατακτήσει τις λεπτές εσωτερικές λειτουργίες του νου.

Η εφαρμογή έχει πάνω από 100+ καθοδηγούμενους διαλογισμούς και πολλούς ιερούς ήχους και μουσική.

9. Στούντιο Διαλογισμού

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή iOS για τη μείωση του στρες, την ανακούφιση του άγχους, τη βελτίωση του ύπνου και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, το Meditation Studio μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Το καλό με το Meditation Studio είναι ότι παρέχει βήμα προς βήμα καθοδήγηση σε κάθε συνεδρία διαλογισμού.

Η εφαρμογή καθοδηγεί διαλογισμούς σε θέματα που κυμαίνονται από την ευτυχία έως την απόδοση, καθώς και διαλογισμούς, ειδικά για εφήβους, παιδιά, ενήλικες και μητέρες.

10. Χαλαρώστε Διαλογισμός: Καθοδηγούμενος Νους

Αυτή η εφαρμογή κάνει τον Διαλογισμό μια εύκολη, φυσική και απλή δραστηριότητα για όλους. Relax Meditation: Το Guided Mind θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς ως αρχή, επειδή παρέχει καθοδήγηση βήμα προς βήμα για κάθε θέμα διαλογισμού.

Υγιεινές συνήθειες που βοηθούν τους μαθητές να ξεχωρίζουν στις σπουδές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Καλύπτει τεχνικές διαλογισμού για καθημερινά θέματα όπως η αυτοεκτίμηση, η σχέση, η επιτυχία, η δημιουργικότητα κ.λπ.

11. εγκάρδια

Το Heartfulness είναι μια εφαρμογή για iPhone που μπορεί να σας διδάξει πώς να διαλογίζεστε. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και προσφέρει άφθονο απλό καθοδηγούμενο διαλογισμό για ένα χαλαρό και ήρεμο μυαλό.

Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί της εφαρμογής μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα, να κοιμηθείτε καλύτερα και να εστιάσετε. Είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε εάν αναζητάτε επιλογές για να ξεπεράσετε το άγχος και το άγχος.

Μερικά από τα κρίσιμα χαρακτηριστικά του Heartfulness περιλαμβάνουν παγκόσμιες συνεδρίες ζωντανού διαλογισμού, μείωση του στρες, υπερνίκηση του φόβου και του άγχους, ανάπτυξη εστίασης, υπερνίκηση θυμού, βελτίωση του ύπνου κ.λπ.

12. Χαμογελαστό μυαλό

Το Smiling Mind δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές του άρθρου. μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εστίασή σας και να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας.

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Ήχοι ύπνου για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή παρέχει καθοδηγούμενες τεχνικές διαλογισμού και ενσυνειδητότητας και προγράμματα διαλογισμού που καλύπτουν τον ύπνο, την ηρεμία, τη σχέση, το άγχος κ.λπ.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες της εφαρμογής περιλαμβάνουν τη λήψη διαλογισμών για χρήση εκτός σύνδεσης, ραβδώσεις πρακτικής διαλογισμού, παρακολούθηση διάθεσης, σκοτεινή λειτουργία κ.λπ.

13. ThinkRight.me

Το ThinkRight.me είναι μια λιγότερο δημοφιλής εφαρμογή, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμάστε καλύτερα, να ανακουφίσετε το άγχος και να γίνετε πιο προσεκτικοί από πριν.

Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για όσους αναζητούν επιλογές για να ισορροπήσουν το σώμα τους, να αναζωογονήσουν το μυαλό τους και να αναζωογονήσουν το πνεύμα τους.

Εκατοντάδες τεχνικές διαλογισμού που καθοδηγούνται από ειδικούς στην εφαρμογή έχουν αποδειχθεί χρήσιμες για την υγεία του εγκεφάλου και του σώματος. Φέρνει επίσης ένα καθημερινό ταξίδι επιβεβαίωσης.

14. Μαύρος λωτός

Το Black Lotus είναι από τον πνευματικό γκουρού Om Swami και σας διδάσκει τεχνικές διαλογισμού, επίγνωσης και διαχείρισης του άγχους.

10 καλύτερες εφαρμογές για το άγχος ή τις εφαρμογές ανακούφισης από το στρες για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Είναι μια εφαρμογή καθοδηγούμενου διαλογισμού που υποστηρίζεται από την επιστήμη και την έρευνα που μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Ενώ έχει το βασικό πρόγραμμα διαθέσιμο δωρεάν, καθώς προχωράτε, πρέπει να αγοράσετε τα προγράμματα premium. Τα προγράμματα premium είναι οικονομικά και μπορούν να σας βοηθήσουν να εστιάσετε, να κοιμηθείτε καλύτερα και να ζήσετε μια ζωή χωρίς άγχος.

15. Αφυπνίζω

Το Awaken είναι ένα σχετικά νέο Εφαρμογή διαλογισμού για iPhone με πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά. Είναι μια εφαρμογή για όσους θέλουν να προχωρήσουν στην πνευματική τους πορεία.

10 καλύτερες εφαρμογές για την ώρα του ύπνου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο πνευματικοί και να βελτιώσετε τον ύπνο. Επιπλέον, το awaken έχει πολλά μοναδικά σχεδιασμένα χαλαρωτικά μουσικά κομμάτια που μπορούν να ανακουφίσουν το άγχος και να προάγουν τον ύπνο.

Έχει επίσης πολλούς διαλογισμούς, μάντρα και πραναγιάμ που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία του μυαλού και του σώματός σας.

Μπορείτε να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία με αυτά εφαρμογές διαλογισμού για iOS. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές διαμεσολάβησης iOS, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *