15 καλύτερες εφαρμογές της Microsoft για Android

15 καλύτερες εφαρμογές της Microsoft για Android

Η Microsoft είναι κυρίως γνωστή για το λειτουργικό της σύστημα Windows, αλλά έχει αφήσει το στίγμα της και στο Android. Η Microsoft έχει αρκετές χρήσιμες εφαρμογές Android διαθέσιμες στο Google Play Store.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές δωρεάν στη συσκευή σας Android. Εάν έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στη Microsoft και δεν θέλετε να εγκαταλείψετε το οικοσύστημά της, είναι καλή ιδέα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές της Microsoft στο Android.

Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 15 καλύτερες εφαρμογές της Microsoft για Android

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, έχουμε παραθέσει μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές της Microsoft για Android. Όλες οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές της Microsoft για Android.

1. Σύνδεση με Windows

 

Το Link to Windows είναι μια εφαρμογή Android από τη Microsoft που αναπαράγει το smartphone σας σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Είναι μια συνοδευτική εφαρμογή για την εφαρμογή Phone Link Windows.

Με το Link to Windows, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις από τον υπολογιστή σας, να στέλνετε SMS, να στέλνετε αρχεία πολυμέσων κ.λπ. Συνολικά, το Link to Windows είναι μια εξαιρετική εφαρμογή της Microsoft για χρήση στο Android.

2. Microsoft Edge

 

Παρόλο που το Chrome κυριαρχεί στην ενότητα του προγράμματος περιήγησης ιστού για κινητά, ο Microsoft Edge εξακολουθεί να είναι ικανός και ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης στο Android.

Το Microsoft Edge για Android σάς προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από το Chrome. Επίσης, χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη RAM στη συσκευή σας και φορτώνει ιστοσελίδες πιο γρήγορα.

3. Microsoft Family Safety

 

Το Microsoft Family Safety είναι μια εφαρμογή γονικού ελέγχου για Android που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ασφαλή χώρο για να εξερευνήσουν τα παιδιά σας στο διαδίκτυο. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίσετε γονικούς ελέγχους για να φιλτράρετε ακατάλληλες εφαρμογές και παιχνίδια.

Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τα παιδιά σας να εξισορροπήσουν τη δραστηριότητά τους στον χρόνο χρήσης, να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κοινής χρήσης τοποθεσίας για να παραμείνουν σε επαφή με τα παιδιά σας και πολλά άλλα.

4. Engkoo

 

Το Engkoo είναι μία από τις μοναδικές εφαρμογές της Microsoft για Android που διατίθενται στο Google Play Store. Είναι μια εφαρμογή που βελτιώνει την αγγλική σας ικανότητα.

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, το Engkoo μπορεί να προσδιορίσει την ακρίβεια της αγγλικής προφοράς σας και να τη βαθμολογήσει σύμφωνα με τη σωστή προφορά, τον τονισμό και τον ρυθμό.

5. Microsoft Teams

 

Το Microsoft Teams είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή κλήσεων συνδιάσκεψης για Android που σας παρέχει επιλογές κλήσεων συνδιάσκεψης στον υπολογιστή σας. Με τα χρόνια, η εφαρμογή Microsoft Teams για Android βοήθησε τους χρήστες να φέρουν κοντά τους ανθρώπους για να ολοκληρώσουν τα πράγματα.

Πώς να δοκιμάσετε τη δωρεάν υπηρεσία VPN του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή Microsoft Teams για Android παρέχει συνομιλίες, βιντεοκλήσεις και επιλογές ομαδικής συνομιλίας, φέρνοντας σχέδια στη ζωή σας. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές της Microsoft που μπορεί κανείς να έχει σε smartphone Android.

6. Microsoft Office Mobile

 

Οι δημοφιλείς εφαρμογές σουίτας γραφείου για Windows είναι επίσης διαθέσιμες για smartphone Android. Για να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές της σουίτας γραφείου στο Android, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Android Office (Microsoft 365).

Σας φέρνει το Word, το Excel και το PowerPoint όλα σε μία εφαρμογή. Επομένως, είναι μια από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές της Microsoft που δεν πρέπει να χάσετε.

7. OneNote

 

Οργανώστε τις σημειώσεις σας και τακτοποιήστε τις σαν ένα βιβλίο. μπορείτε επίσης να κάνετε σημειώσεις κειμένου, εικόνων, ήχου κ.λπ., σε αυτήν την εφαρμογή.

Πώς να εισαγάγετε δεδομένα Chrome στον Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν και υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εφαρμογές λήψης σημειώσεων για Android, όπως το Evernote, αλλά και πάλι για μέτριους χρήστες, αυτή η εφαρμογή θα παίξει πολύ καλά τη δουλειά.

8. Xbox

 

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τύπος εφαρμογής που έχει σχεδιαστεί για κατόχους Xbox. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ελέγχετε το Xbox σας απευθείας μέσω της συσκευής σας Android και επίσης να ελέγχετε τα μενού, να παίζετε παιχνίδια, να παρακολουθείτε ταινίες κ.λπ. Αυτή είναι μια σημαντική εφαρμογή για όσους χρησιμοποιούν Xbox και σας συνιστώ να δοκιμάσετε αυτήν την καταπληκτική εφαρμογή της Microsoft.

9. Microsoft Launcher

 

Εάν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε το Android σας με την ίδια εμφάνιση, τότε ίσως θέλετε να το προσαρμόσετε χρησιμοποιώντας έναν άλλο εκκινητή που θα αντικαταστήσει την αρχική οθόνη.

Το Microsoft launcher είναι ένα καθαρό και προσεγμένο πρόγραμμα εκκίνησης που θα σας εντυπωσιάσει με την εμφάνιση και τις δυνατότητές του.

10. Μεταφραστής Microsoft

 

Αυτή είναι μια καταπληκτική εφαρμογή καθώς χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα το γλωσσικό εμπόδιο ή το εμπόδιο επικοινωνίας.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη γραμμή Edge στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρέπει να γράψετε ή να μιλήσετε κάτι στη γλώσσα σας. αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα στοιχεία σας σε άλλη γλώσσα. Μπορείτε να μεταφράσετε τη γλώσσα σας με έως και 50 άλλες γλώσσες και να κάνετε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο μέσω αυτής της εφαρμογής.

11. Microsoft Outlook

 

Αυτή είναι μια χρήσιμη εφαρμογή που πρέπει να έχετε και στο Android σας. Αυτή η εφαρμογή συνδέει όλους τους λογαριασμούς email, το ημερολόγιο, τα αρχεία σας κ.λπ., σε ένα μέρος και ως εκ τούτου σας βοηθά να διαχειριστείτε και να τα προβάλετε όλα σε ένα μόνο μέρος. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Gmail, το Outlook, το Yahoo και άλλα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα.

12.  Φακός γραφείου

 

Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να περικόψετε, να βελτιώσετε διάφορα έγγραφα και να μετατρέψετε ορισμένες εικόνες σε αρχεία PDF, Word και Powerpoint. Όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας αυτήν τη μοναδική εφαρμογή που είναι ο κύριος των εγγράφων που είναι διαθέσιμα στο Android σας.

13. Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Microsoft

 

Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να ελέγχετε τον υπολογιστή σας από οπουδήποτε στον κόσμο και επίσης να αντικατοπτρίζετε την οθόνη των Windows στο Android. Πρέπει να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και μπορείτε να το κάνετε εύκολα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

14. Microsoft Kaizala

 

Η Microsoft Kaizala είναι μια νέα εφαρμογή για κινητά που διευκολύνει την επικοινωνία και την εκτέλεση εργασιών στο πεδίο. Με το Kaizala, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα εργαλεία που χρειάζεστε για να παραμείνετε ενημερωμένοι και αποτελεσματικοί.

Η Kaizala διευκολύνει τη λήψη ανακοινώσεων από το κεντρικό γραφείο, την αποστολή σχολίων μέσω δημοσκοπήσεων ή ερευνών ή τη συνομιλία με άλλους 1:1 ή σε ομάδες.

15. Microsoft To-Do

 

Το Microsoft To-Do είναι μια απλή και έξυπνη λίστα υποχρεώσεων που διευκολύνει τον προγραμματισμό της ημέρας σας. Είτε πρόκειται για τη δουλειά, το σχολείο ή το σπίτι, το To-Do θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να μειώσετε τα επίπεδα άγχους σας.

Συνδυάζει έξυπνη τεχνολογία και όμορφο σχεδιασμό για να σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια απλή καθημερινή ροή εργασίας.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές της Microsoft για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο λειτουργικό σας σύστημα Windows. 

10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ομάδας για Android 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy