20 Καλύτερες IPTV για Firestick [Updated June 2023]

Το IPTV είναι ένας προσιτός τρόπος για να παρακολουθείτε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και περιεχόμενο κατ’ απαίτηση όπως ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ κ.λπ. Αντικαθιστά την παραδοσιακή συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης. Ψάχνετε για τους καλύτερους παρόχους IPTV για τη συσκευή σας Firestick; Αν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος. Υπάρχουν πολλοί δωρεάν και premium πάροχοι IPTV στο διαδίκτυο. Η επιλογή του σωστού παρόχου IPTV είναι μια δύσκολη διαδικασία. Για να διευκολύνουμε την εργασία σας, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τους 20 καλύτερους παρόχους υπηρεσιών IPTV σε αυτόν τον οδηγό.

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε α VPN στο Firestick πριν από τη ροή περιεχομένου που προσφέρεται από αυτόν τον πάροχο IPTV.

Οι καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες IPTV για το Firestick

Όλοι οι πάροχοι IPTV που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να προσπελαστούν δωρεάν χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα.

Plex

Plex

Το Plex είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές IPTV για το Fire TV σας για δωρεάν ροή τόνων ζωντανής τηλεόρασης και περιεχομένου VOD. Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει περισσότερα από 300 τηλεοπτικά κανάλια και χιλιάδες περιεχόμενο κατά παραγγελία. Καθώς είναι δωρεάν για ροή, θα παίζονται περιορισμένες διαφημίσεις κατά τη ροή βίντεο. Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Plex από το Amazon App Store στο Firestick.

Pluto TV

Pluto TV

Είστε το είδος του ατόμου που του αρέσει να παρακολουθεί συχνά ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και αθλητικά; Αν ναι, το Pluto TV είναι εδώ για να σας ξεδιψάσει. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Pluto TV στο Firestick από το Amazon App Store και παρακολουθήστε περισσότερα από 250+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια σε όλο τον κόσμο. Είναι μια 100% νομική υπηρεσία και είναι δωρεάν για ροή με διαφημίσεις.

Κακό

Κακό

Το Xumo είναι μια υπηρεσία IPTV που επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανή τηλεόραση και VOD σε υποστηριζόμενες συσκευές. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Xumo στο Firestick από το ίδιο το Amazon App Store. Αυτή η υπηρεσία αποτελείται από δημοφιλή κανάλια όπως το NBC News, το USA Today, το CBSN και άλλα. Το περιεχόμενο που διατίθεται σε αυτήν την πλατφόρμα είναι δωρεάν για πρόσβαση χωρίς συνδρομές.

IPTV Κατ

IPTV Κατ

Το IPTV Cat είναι ένας δωρεάν πάροχος IPTV που διαθέτει 10000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Όπως και άλλες υπηρεσίες, δεν διαθέτει καμία ειδική εφαρμογή. Αυτός ο πάροχος IPTV προσφέρει μόνο τη σύνδεση URL M3U των ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών. Απλώς κατεβάστε τον σύνδεσμο ή το αρχείο URL του M3U από αυτόν τον ιστότοπο και ανεβάστε το σε οποιοδήποτε εξωτερικό πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV, όπως τα IPTV Smarters στο Firestick, για να κάνετε ροή των τηλεοπτικών καναλιών.

Ζωντανά NetTV

Ζωντανά NetTV

Αν ψάχνετε για έναν πάροχο IPTV που προσφέρει περισσότερα από 800 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, τότε το Live NetTV είναι αυτό που πρέπει να εγκαταστήσετε στη συσκευή Firestick. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να βρείτε περιεχόμενο σε διάφορες κατηγορίες, όπως ψυχαγωγία, ντοκιμαντέρ, κωμωδία κ.λπ. Θα ενημερώνει συχνά νέους συνδέσμους καθώς και τα κανάλια κάθε μέρα. Επιπλέον, έρχεται επίσης με ενσωματωμένη υποστήριξη αναπαραγωγής.

CKayTV

CKayTV για Firestick

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε πολλά ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και βίντεο κατά παραγγελία σε ποιότητα HD, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε το CKayTV στο Firestick χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Downloader. Με την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να κάνετε ροή περισσότερες από 1000 τηλεοπτικά κανάλια και VOD σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας. Προσφέρει τηλεοπτικά κανάλια σε διάφορες κατηγορίες, όπως ειδήσεις, αθλητικά, ψυχαγωγικά, ταινίες, μουσική, παιδιά, ιστορία κ.λπ.

Safir IPTV

Safir IPTV

Το Safir IPTV είναι ένας άλλος πάροχος υπηρεσιών που προσφέρει περισσότερα από 20.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια δωρεάν. Αυτή η υπηρεσία καλύπτει περιεχόμενο IPTV σε όλα τα είδη, όπως κωμωδία, ρομαντισμό, δράση, θρίλερ, επιστημονική φαντασία, ντοκιμαντέρ και άλλα. Διαθέτει επίσης εβδομαδιαία ενημέρωση για κανάλια που κυμαίνονται από κλασικές συλλογές έως νέες εκδόσεις.

Καλύτεροι πάροχοι Premium IPTV για Firestick

Εάν θέλετε να εγγραφείτε σε οποιονδήποτε από τους Premium Παρόχους IPTV, ανατρέξτε στην παρακάτω λίστα για να μάθετε τον καλύτερο.

Τάσεις IPTV

Τάσεις IPTV

Το IPTV Trends είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους υψηλής ποιότητας IPTV για το Firestick. Αλλά πρέπει να πληρώσετε 18,99 $/μήνα για πρόσβαση στο περιεχόμενο από αυτόν τον πάροχο IPTV. Με μία μόνο συνδρομή, μπορείτε να παρακολουθήσετε 19000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και 56000+ περιεχόμενο κατ’ απαίτηση στο Fire TV. Αν ψάχνετε για έναν πάροχο IPTV των ΗΠΑ, το IPTV Trends είναι η καλύτερη εφαρμογή για να επιλέξετε.

Necro IPTV

Necro IPTV

Με την εγγραφή σας στο Necro IPTV για 9,99 £/μήναμπορείτε να κάνετε ροή 7000+ τηλεοπτικά κανάλια από διαφορετικές χώρες, όπως ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Γερμανία, Ιταλία κ.λπ. Αφού λάβετε τη συνδρομή, θα λάβετε το URL M3U αυτής της υπηρεσίας IPTV. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εξωτερικό πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV για τη ροή του περιεχομένου αυτού του παρόχου IPTV.

Typhoon Labs IPTV

Typhoon Labs IPTV

Το Typhoon Labs είναι μια premium IPTV που προσφέρει 1200+ τηλεοπτικά κανάλια και 1000+ VOD στα 15 $/μήνα. Με το Typhoon Labs IPTV, μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά κανάλια και ταινίες σε ποιότητα UHD. Αυτή η IPTV προσφέρει έναν σύνδεσμο IPTV M3U Playlist. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για το Δωρεάν δοκιμή 1 ημέρας για να δοκιμάσετε αυτήν την υπηρεσία IPTV.

Τηλεόραση Comstar IPTV

Comstar TV

Με την Comstar TV, μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερα από 10.000 τηλεοπτικά κανάλια από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία και άλλες χώρες. Επιπλέον, παρέχει περισσότερα από 9000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε ποιότητα SD, HD και UHD. Μπορείτε να πάρετε ένα 24ωρη δωρεάν δοκιμή με την υπηρεσία Comstar TV IPTV. Η τιμή της υπηρεσίας Comstar TV ξεκινά από 14,99 $.

Επιταχύνετε την τηλεόραση IPTV

Επιταχύνετε την τηλεόραση IPTV

Το Expedite TV προσφέρει περισσότερα από 6500 τηλεοπτικά κανάλια και 15000 VOD σε προσιτή τιμή 9,5 $/μήνα. Παρέχει επίσης δωρεάν δοκιμή 1 ημέρας για νέους χρήστες. Αυτή η IPTV περιλαμβάνει επίσης περιεχόμενο PPV. Μπορείτε να μεταδώσετε το περιεχόμενο αυτού του παρόχου IPTV εγκαθιστώντας την επίσημη εφαρμογή αναπαραγωγής στη συσκευή σας.

IPTVGang

IPTV Walk

Αυτή η υπηρεσία IPTV σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε περισσότερα από 5.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και 1.20.000+ VOD. Η συνδρομή IPTVGang θα σας κοστίσει €15/μήνα, και μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές προσαρμογής στο σχέδιο. Αν θέλετε να μεταδώσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια Ποιότητα HDτο IPTVGang είναι η καλύτερη υπηρεσία IPTV για να διαλέξετε.

Ναι! IPTV

Ναι! IPTV

Ναι! Το IPTV είναι ένας από τους πιο ασφαλείς και αξιόπιστους παρόχους IPTV που διατίθενται στο διαδίκτυο. Χαρακτηρίζει 4.800+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Με την εγγραφή σας στο Yeah ITV στο 11,99 $ το μήνα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και ζωντανή τηλεόραση σε ποιότητα full HD. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μόνο $2 να πάρει α 24ωρη δοκιμή πακέτο για να δοκιμάσετε αυτήν την υπηρεσία IPTV.

Bunny Streams

Bunny Streams

Το Bunny Streams IPTV είναι η καλύτερη υπηρεσία IPTV που προσφέρει 15.000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και 20000+ ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μόνο για $15 το μήνα. Με το προηγμένο του αντιψυκτική τεχνολογία, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια χωρίς προβλήματα αποθήκευσης. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εξωτερικό πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV, όπως το GSE Smart IPTV στο Firestick για να μεταδώσετε το περιεχόμενό του.

Εξοπλισμός IPTV

Εξοπλισμός IPTV

Το IPTV Gear έχει την καλύτερη σταθερότητα διακομιστή με Χρόνος λειτουργίας 99,9%.. Σημαίνει ότι δεν θα χάσετε τη διασκέδασή σας με προβλήματα με τον διακομιστή. Απλώς εγγραφείτε στο πρόγραμμα μελών του στο $15 το μήνα για να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας κανάλια σε ποιότητα SD και HD. Προσφέρει 10000+ κανάλια και 20000+ VOD.

Xtreme HD IPTV

Xtreme HD IPTV

Με το Xtreme HD IPTV, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανό περιεχόμενο και περιεχόμενο VOD έως και 5 διαφορετικές συσκευές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Προσφέρει 20.000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, 8400+ τηλεοπτικές εκπομπέςκαι 60000+ ταινίες στα 15,99 $/μήνα. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την υπηρεσία IPTV για 36 ώρες πληρώνοντας 3 $. Αυτός ο πάροχος IPTV προσφέρει το δικό του πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV για τη ροή του περιεχομένου.

Lemo IPTV

Lemo IPTV

Το Lemo IPTV είναι μια επί πληρωμή υπηρεσία που παρέχει 18000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στο 25,99 $/μήνα. Αυτή η IPTV προσφέρει επίσης α δωρεάν δοκιμή για νέους χρήστες. Για τη ροή του περιεχομένου αυτού του παρόχου IPTV, πρέπει να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής IPTV M3U. Το Lemo IPTV προσφέρει επίσης ένα Οδηγός EPG σε μορφές XML και JTV.

Players Club IPTV

Players Club IPTV

Αν ψάχνετε για έναν πάροχο που ενημερώνει συχνά τη βιβλιοθήκη βίντεο του; Αν ναι, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Players Klub IPTV. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει κυρίως ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα ιδιότητας μέλους του μόλις 9,9 $ το μήνα για να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες Ανάλυση HD.

Falcon TV IPTV

Falcon TV IPTV για Firestick

Το Falcon TV IPTV είναι ένας από τους αξιόπιστους παρόχους IPTV που αποτελείται από περισσότερα από 4000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και 8000+ VOD περιεχόμενο στο $20/μήνα. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Δωρεάν δοκιμή 1 ημέρας για δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο. Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε δημοφιλή ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των FOX, CBS, AMC, BBC America, CBS κ.λπ.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Ποιος είναι ο καλύτερος πάροχος IPTV για Firestick;

Το IPTV Trends είναι ο καλύτερος πάροχος IPTV για Firestick και Fire TV.

2. Είναι διαθέσιμα τα IPTV Smarters στο Firestick;

Όχι, η εφαρμογή IPTV Smarters δεν είναι διαθέσιμη για το Firestick.

Διαβάστε επίσης :Πώς να  κατεβάσετε τα Twitch VODs

Πώς να εγκαταστήσετε IPTV στο Firestick

Πώς να εγκαταστήσετε IPTV σε Samsung Smart TV

 IPTV σε Smart TV

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *