Πώς να κατεβάσετε και να ρυθμίσετε το IPTV σε Smart TV

Το IPTV παρέχει μια τηλεοπτική υπηρεσία όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα κανάλια που μεταδίδονται σε όλο τον κόσμο μέσω Διαδικτύου. Μέσω της υπηρεσίας IPTV, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και τις ταινίες κατά παραγγελία σε Smart TV.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές IPTV, όπως Simple Smart IPTV, Smart IPTV και πολύ περισσότερες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στην αγορά για ροή καναλιών IPTV σε Smart TV. Χρησιμοποιούμε την εφαρμογή Smart IPTV για να ρυθμίσουμε την IPTV σε Smart TV.

Η Smart TV έχει αναπτυχθεί από το λειτουργικό σύστημα Android, όπου όλες οι εφαρμογές που υποστηρίζουν Android μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε Smart TV. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία IPTV σε ορισμένες μάρκες Smart TV, όπως τηλεοράσεις Samsung και LG.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το VPN για IPTV ενώ χρησιμοποιείτε τη δωρεάν υπηρεσία IPTV για να προστατευτείτε από χάκερ και παρόχους υπηρεσιών Internet.

Πώς να ρυθμίσετε το IPTV σε Smart TV

Η διαδικασία εγκατάστασης και ρύθμισης της IPTV σε Smart TV είναι μια απλή εργασία.

Βήμα 1 : Αρχικά, ενεργοποιήστε την Smart TV σας. Επισκεφτείτε το Google Play Store και αναζητήστε την εφαρμογή Smart IPTV.

Βήμα 2 : Στο αποτέλεσμα αναζήτησης, κάντε κλικ στην εφαρμογή Smart IPTV για λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στη συσκευή σας.

Επιλέξτε Smart IPTV App

Βήμα 3 : Μετά την εγκατάσταση, κάντε κλικ στο άνοιγμα της εφαρμογής. Όπου θα δείτε τη Διεύθυνση Mac TV . Σημειώστε τη Διεύθυνση Mac TV.

Βήμα 4 : Ανοίξτε τη διεύθυνση www.siptv.eu/mylist στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Βήμα 5 : Στην ιστοσελίδα, εισαγάγετε τη διεύθυνση Mac TV στην κατάλληλη θέση.

Εισαγάγετε τη διεύθυνση Mac TV

Βήμα 6 : Τώρα, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL m3u ή το Αρχείο που παρέχεται από τον πάροχο IPTV και πατήστε το κουμπί Αποστολή

Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL ή το όνομα αρχείου

Βήμα 7 : Μόλις ολοκληρωθεί με επιτυχία η μεταφόρτωση της λίστας αναπαραγωγής, πρέπει να επανεκκινήσετε την εφαρμογή για να προβάλετε τη λίστα με τις λίστες αναπαραγωγής στην οθόνη.

Σημείωση : Τα βήματα που δίνονται παραπάνω θα ισχύουν για την εγκατάσταση IPTV σε άλλες μάρκες Smart TV όπως Samsung, LG, Sony, Vizio smart TV και πολλά άλλα.

Σχετικό : Πώς να κατεβάσετε και να ρυθμίσετε το IPTV σε VLC

Πώς να χρησιμοποιήσετε το GSE Smart IPTV σε Smart TV

Το GSE Smart IPTV είναι μια εξαιρετική υπηρεσία IPTV συμβατή με τις περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις, συμπεριλαμβανομένων των Apple TV, Samsung Smart TV και όλων των smart TV εξοπλισμένων με Android TV. Ακολουθούν τα βήματα για να αποκτήσετε GSE Smart TV σε smart TV.

Βήμα 1 : Εκκινήστε την τηλεόρασή σας και μεταβείτε στο Google Play Store .

Βήμα 2 : Στο πεδίο αναζήτησης, πληκτρολογήστε και αναζητήστε GSE Smart IPTV.

Βήμα 3 : Επιλέξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στην Εγκατάσταση για να αποκτήσετε την εφαρμογή.

Βήμα 4 : Μετά την εγκατάσταση, μεταβείτε στην Ενότητα Εφαρμογών για να εκκινήσετε την εφαρμογή.

Βήμα 5 : Αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και κάντε κλικ στο εικονίδιο + στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Βήμα 6 : Πατήστε Προσθήκη διεύθυνσης URL M3U και δώστε τις απαιτούμενες λεπτομέρειες.

Βήμα 7 : Μόλις τελειώσετε, πατήστε Προσθήκη και περιμένετε έως ότου η εφαρμογή φορτώσει το περιεχόμενό της στην οθόνη της τηλεόρασης.

Βήμα 8 : Ξεκινήστε τη μετάδοση των αγαπημένων σας ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών σε μεγάλη οθόνη.

Πού να βρείτε συνδρομή IPTV για Smart TV και TV Box

Η συνδρομή IPTV δεν θα σας οδηγήσει ποτέ στον πάροχο καλωδίων, επειδή προσφέρει πολλά κανάλια στους χρήστες του. Επομένως, ενώ επιλέγετε τον πάροχο υπηρεσιών, πρώτα ελέγξτε τον αριθμό των τηλεοπτικών καναλιών που προσφέρει ο πάροχος. Στη συνέχεια, ελέγξτε την ταχύτητα φόρτωσης των καναλιών και βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα δημοφιλή τηλεοπτικά κανάλια όπως HBO, WSBK, PeachTree, PPV Channels, AMC, NBC, CBS, Discovery, History, Home & Garden κ.λπ. Το κύριο πράγμα που έχετε να έχετε υπόψη σας είναι να ελέγξετε την τιμή της συνδρομής. Εάν αυτό είναι προσιτό και ικανοποιεί τις ανάγκες σας, τότε μπορείτε να αγοράσετε τη συνδρομή από τον πάροχο IPTV χωρίς κανένα δισταγμό.

Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στην τηλεόρασή σας χωρίς προβλήματα από το σπίτι σας. Για να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία ροής, χρησιμοποιήστε μια premium συνδρομή, όπου θα λάβετε άφθονο περιεχόμενο για ροή.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο IPTV στην τηλεόραση Roku;

Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε το IPTV στην τηλεόραση Roku και να κάνετε streaming τα περιεχόμενά της.

Είναι νόμιμη η IPTV στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Εάν ο πάροχος έχει την κατάλληλη άδεια για όλο το περιεχόμενο, τότε η IPTV είναι απολύτως νόμιμη.

Πώς λειτουργεί το IPTV;

Το IPTV χρησιμοποιεί ένα δίκτυο IP (Πρωτόκολλο Διαδικτύου) για να παρέχει όλο το περιεχόμενο και τα τηλεοπτικά κανάλια στους χρήστες.

Μπορείτε να κάνετε μετάδοση IPTV στην τηλεόραση;

Ναι, αντικατοπτρίζετε την IPTV σε έξυπνη τηλεόραση χρησιμοποιώντας τηλέφωνο Android, iPhone, Mac, υπολογιστή Windows κ.λπ.

Ποιες είναι οι καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής IPTV για Smart TV;

Τα IPTV Smarters, το Lazy IPTV και το VLC είναι μερικά από τα καλύτερα IPTV για smart TV.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.