Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις Search Highlights στα Windows 11

Η Microsoft εισήγαγε μια νέα δυνατότητα με το Preview Build 22572 στα Windows 11 που ονομάζεται Highlights αναζήτησης. Το Search Highlights είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που τονίζει ενδιαφέρουσες και αξέχαστες στιγμές ακριβώς στην αναζήτηση των Windows 11.

Όταν αυτή η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη, η σελίδα αναζήτησης των Windows θα σας εμφανίζει πλούσιο, τολμηρό περιεχόμενο που επισημαίνει τι είναι μοναδικό της ημέρας. Αυτό είναι ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό, καθώς σας βοηθά να ανακαλύψετε περισσότερα και να παραμείνετε συνδεδεμένοι με παγκόσμιες και τοπικές εκδηλώσεις.

Αν και η δυνατότητα είναι εξαιρετική, πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι τα Highlights αναζήτησης είναι μια περιττή προσθήκη. Λίγοι χρήστες έχουν επίσης ισχυριστεί ότι τα Highlights αναζήτησης μερικές φορές παραβιάζουν τη λειτουργικότητα και τις πτυχές της αναζήτησης των Windows 11.

Desktop Intra (AMD Ryzen 7-5800X/16GB/256GB SSD + 2TB HDD/Nvidia GeForce RTX 3070 8GB)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των επισημάνσεων αναζήτησης στα Windows 11

Αυτό το άρθρο θα κοινοποιήσει έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την απενεργοποίηση των επισημάνσεων αναζήτησης στα Windows 11 . Επομένως, εάν είστε ένας από αυτούς που δεν θέλουν να έχουν τις καλύτερες στιγμές της Αναζήτησης πάνω από μια ήδη υποτονική αναζήτηση στα Windows, μπορεί να βρείτε αυτόν τον οδηγό πολύ χρήσιμο. Ας αρχίσουμε.

1) Απενεργοποιήστε τις επισημάνσεις αναζήτησης στα Windows 11 μέσω των Ρυθμίσεων

Θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή ρυθμίσεων των Windows 11 για να απενεργοποιήσουμε τις επισημάνσεις αναζήτησης σε αυτήν τη μέθοδο. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα Highlights αναζήτησης μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην καρτέλα Απόρρητο και ασφάλεια στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

 

3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στα δικαιώματα αναζήτησης .

 

4. Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Περισσότερες ρυθμίσεις στα δικαιώματα αναζήτησης. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Εμφάνιση επισημάνσεων αναζήτησης .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα απενεργοποιήσει τις επισημάνσεις αναζήτησης στον υπολογιστή σας με Windows 11. Αφού κάνετε τις αλλαγές, φροντίστε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

 

Πώς να διορθώσετε την υψηλή χρήση CPU του Steam Client

2) Απενεργοποιήστε τις επισημάνσεις αναζήτησης στα Windows 11 μέσω του Επεξεργαστή Μητρώου

Θα χρησιμοποιήσουμε τον Επεξεργαστή Μητρώου για να απενεργοποιήσουμε τη δυνατότητα αναζήτησης με τις καλύτερες στιγμές σε αυτήν τη μέθοδο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εφαρμογή Επεξεργαστής Μητρώου από τη λίστα.

 

2. Στον Επεξεργαστή Μητρώου, μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή:

HKEY_CURRENT_USERΛογισμικόMicrosoftWindowsΡυθμίσειςCurrentVersionSearch

 

3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, βρείτε το κλειδί IsDynamicSearchBoxEnabled. Κάντε διπλό κλικ στο IsDynamicSearchBoxEnabled και ορίστε τα δεδομένα τιμής του σε 0 .

 

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Ok και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

 

5. Αυτό θα απενεργοποιήσει την επισήμανση Αναζήτηση στα Windows 11. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τη δυνατότητα, ορίστε το 1 στο πεδίο δεδομένων τιμής στο Βήμα 3 και κάντε κλικ στο κουμπί Ok .

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις επισημάνσεις αναζήτησης στα Windows 11 μέσω του επεξεργαστή μητρώου.

Οπότε, αυτό έχει να κάνει με την απενεργοποίηση των επισήμανσης αναζήτησης στα Windows 11. Τα Windows 11 Search Highlights είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, αλλά μπορείτε εύκολα να την απενεργοποιήσετε ακολουθώντας αυτές τις δύο μεθόδους, εάν τη βρίσκετε άχρηστη.

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast Dailymotion σε Smart

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *