Lip Stain

3 μοντέρνα προϊόντα προς πώληση στο κατάστημα Shopify το 2023

Για να διαπρέψετε στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, χρειάζεστε τρία βασικά στοιχεία: προϊόντα σε ζήτηση για πώληση, δεξιότητες μάρκετινγκ και αποφασιστικότητα για επιτυχία.

Πιθανότατα έχετε ήδη τη νοοτροπία ενός νικητή, που χαρακτηρίζεται από τη συνεχή μάθηση, την έρευνα και την ετοιμότητά σας για επιτυχία. Ωστόσο, ο εντοπισμός δημοφιλών προϊόντων προς πώληση μπορεί να αποτελέσει σημαντική πρόκληση. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ενημερώνουμε τακτικά αυτήν τη λίστα για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε μοντέρνα προϊόντα στο διαδίκτυο.

Σε αυτήν τη λίστα, θα συναντήσετε ορισμένα μοντέρνα προϊόντα που μπορούν να πυροδοτήσουν νέες ιδέες για μικρές επιχειρήσεις το 2023 ή να παρέχουν έμπνευση για τη βελτίωση των προσφορών προϊόντων του υπάρχοντος ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Δεδομένου ότι κάθε εξειδικευμένο προϊόν απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, μοιραζόμαστε επίσης σχετικές συμβουλές μάρκετινγκ για να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε νέους πελάτες. Αυτά τα προϊόντα που εμφανίζονται στη λίστα αντιπροσωπεύουν τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων στην πλατφόρμα Shopify.

1. Lip Stain

Το Lip Stain είναι ένα προϊόν ομορφιάς που κάνει πάταγο το 2023. Σε αντίθεση με τα κανονικά κραγιόν που μπορεί να αισθάνονται βαριά και να φθείρονται γρήγορα, οι λεκέδες στα χείλη προσφέρουν μια διαρκή έκρηξη χρώματος στα χείλη σας.

Έχει αποκτήσει δημοτικότητα επειδή παρέχει μια φυσική, χωρίς βαρύτητα εμφάνιση που κολλάει όλη την ημέρα και γίνεται απαραίτητο σε αμέτρητες ρουτίνες μακιγιάζ.

Lip Stain

Το κοινό λατρεύει ξεκάθαρα τους λεκέδες στα χείλη, με περίπου 60.500 μηνιαίες αναζητήσεις για τον όρο στο Google. Επιπλέον, τα δεδομένα του Google Trends αποκαλύπτουν μια αξιοσημείωτη αύξηση του ενδιαφέροντος από τις αρχές του 2022.

Μπορείτε να προωθήσετε αποτελεσματικά τον λεκέ στα χείλη μέσω διαφόρων στρατηγικών:

 • Συνεργαστείτε με Influencers: Συνεργαστείτε με επηρεαστές ομορφιάς και δημιουργούς περιεχομένου που μπορούν να επιδείξουν τα πλεονεκτήματα του lip stain, όπως η μακροχρόνια χρήση και η ανάλαφρη αίσθηση, στους μεγάλους ακόλουθούς τους.
 • Δώστε έμφαση στην ευελιξία: Αναδείξτε την ευελιξία του λεκέ για τα χείλη επισημαίνοντας πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να το στρώσετε για μια πιο δραματική εμφάνιση ή να το συνδυάσετε με βάλσαμο για τα χείλη για ένα διακριτικό αποτέλεσμα, ελκυστικό σε ένα ευρύτερο κοινό.
 • Προσφέρετε μια ευρεία γκάμα αποχρώσεων: Προσελκύστε μια διαφορετική βάση πελατών παρέχοντας μια ολοκληρωμένη επιλογή αποχρώσεων που συμπληρώνουν διάφορους τόνους δέρματος. Αυτό υπογραμμίζει τη δέσμευση της επωνυμίας σας για ένταξη και ποικιλομορφία.
 • Μοιραστείτε Ιστορίες Πελατών: Χρησιμοποιήστε πραγματικές εμπειρίες πελατών για να υπογραμμίσετε την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Ενσωματώστε κριτικές πελατών, φωτογραφίες πριν και μετά και μαρτυρίες στον ιστότοπό σας και στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Εκτελέστε Προσφορές Περιορισμένου Χρόνου: Δημιουργήστε μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης και αποκλειστικότητας, προσφέροντας εκπτώσεις περιορισμένου χρόνου, προσφορές σε πακέτο ή δωρεάν δείγματα. Αυτό ενθαρρύνει τους νέους πελάτες να δοκιμάσουν το χείλος σας και ενισχύει την αφοσίωση στην επωνυμία.

2. Matcha

Οι πιθανότητες είναι ότι αν έχετε επισκεφτεί ένα καφενείο τα τελευταία χρόνια, έχετε συναντήσει το matcha. Είναι μια λεπτώς αλεσμένη, ζωντανή σκόνη πράσινου τσαγιού που έχει κερδίσει δημοτικότητα ως προϊόν ευεξίας.

Ακολουθεί ένα αξιοσημείωτο στατιστικό: το “matcha” αναζητείται για ένα τεράστιο εκατομμύριο φορές κάθε μήνα. Επιπλέον, το παρακάτω γράφημα δείχνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το matcha το 2023.

Matcha

Ακολουθούν μερικοί αποτελεσματικοί τρόποι για τα ηλεκτρονικά καταστήματα να εμπορεύονται προϊόντα matcha:

 • Επισημάνετε τα οφέλη για την υγεία: Αναδείξτε τη θρεπτική αξία και τις θετικές πτυχές του matcha, όπως η υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά και η δυνατότητα ενίσχυσης της πνευματικής διαύγειας. Αυτή η προσέγγιση θα έχει απήχηση στους καταναλωτές που προσέχουν την υγεία.
 • Συνεργαστείτε με Influencers: Συνεργαστείτε με παράγοντες επιρροής στους τομείς των τροφίμων, της υγείας και του τρόπου ζωής για να δείξετε την ευελιξία του matcha σε διάφορες συνταγές, smoothies, latte και δημιουργικές εφαρμογές. Αυτή η συνεργασία θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό.
 • Δείγματα προϊόντων προσφοράς: Ενθαρρύνετε τους πιθανούς πελάτες να βιώσουν το matcha από πρώτο χέρι παρέχοντας δωρεάν δείγματα ή οργανώνοντας εκδηλώσεις γευσιγνωσίας. Αυτή η πρακτική προσέγγιση επιτρέπει στους ανθρώπους να εξοικειωθούν με τη μοναδική γεύση και υφή του matcha.
 • Εκπαιδεύστε τους καταναλωτές: Αναπτύξτε ελκυστικό περιεχόμενο που εκπαιδεύει τους καταναλωτές σχετικά με την ιστορία του matcha, τη διαδικασία παραγωγής και τις κατάλληλες τεχνικές προετοιμασίας. Αυτή η ανταλλαγή γνώσεων όχι μόνο ενισχύει την εκτίμηση για το matcha, αλλά και ενισχύει την πίστη στο προϊόν.

3. Παιχνίδια για σκύλους

Εδώ είναι ένα άλλο μοντέρνο προϊόν που πρέπει να παρακολουθείτε.

Η παγκόσμια αγορά παιχνιδιών κατοικίδιων ζώων, η αξία της οποίας είναι τώρα 8,1 δισεκατομμύρια δολάρια, γνώρισε ταχεία ανάπτυξη κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Παιχνίδια για σκύλους

Κατηγορίες προϊόντων:

Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει μια ποικιλία παιχνιδιών για σκύλους για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες:

 • Μασήτα παιχνίδια
 • Προπονητικά παιχνίδια
 • Παιχνίδια με σχοινί
 • Γεμιστά βελούδινα παιχνίδια
 • Παιχνίδια που τρίζουν

Αυτά τα παιχνίδια είναι απαραίτητα για την ευημερία ενός σκύλου καθώς καταπολεμούν την πλήξη και προσφέρουν άνεση όταν τα σκυλιά αισθάνονται άγχος. Με μέσο όρο 210.000 μηνιαίων αναζητήσεων για τον όρο «παιχνίδια για σκύλους», είναι προφανές ότι θα συνεχίσουν να ευδοκιμούν το 2023, όπως και το 2022.

Ακολουθούν ορισμένοι αποτελεσματικοί τρόποι προώθησης αυτών των στοιχείων:

 • Διασταυρώστε τις πωλήσεις με άλλα προϊόντα για κατοικίδια ή συνεργαστείτε με εταιρείες που σχετίζονται με κατοικίδια.
 • Ξεκινήστε ένα ιστολόγιο φροντίδας κατοικίδιων για να μοιραστείτε πολύτιμες πληροφορίες και να δημιουργήσετε μια κοινότητα.
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο να χορηγήσετε καταφύγια ή εκδηλώσεις για κατοικίδια για να ενισχύσετε την παρουσία της επωνυμίας σας.
 • Προσφέρετε εγγύηση αντιστοίχισης τιμής για να προσελκύσετε αγοραστές που γνωρίζουν τις τιμές.
 • Ασχοληθείτε με περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενισχύσετε μια πιστή βάση πελατών.

Για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις διαφημίσεις Google καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Εάν σκοπεύετε να επεκτείνετε τη γκάμα των προϊόντων σας, μπορείτε εύκολα να ανακαλύψετε νέα ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτου για να προσθέσετε στις προσφορές σας χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή προμήθειας προϊόντων.

Ξεκλειδώστε την επιτυχία του Shopify με αποδεδειγμένες υπηρεσίες SEO

Συνιστάται ιδιαίτερα να συνεργαστείτε με μια εταιρεία SEO που έχει αποδεδειγμένο ιστορικό, καθώς είναι πιο εύκολο να ξεκλειδώσετε την επιτυχία του Shopify με αποδεδειγμένες υπηρεσίες SEO – Εντυπωσιακό, για παράδειγμα. Αυτή η συνεργασία φέρνει πολλά οφέλη στο τραπέζι. Πρώτον, αυτά τα πρακτορεία διαθέτουν πληθώρα τεχνογνωσίας και εμπειρίας στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, διασφαλίζοντας ότι οι στρατηγικές του καταστήματός σας είναι επίκαιρες και αποτελεσματικές. Μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα σχέδια SEO που περιλαμβάνουν τα πάντα, από τη βελτιστοποίηση καταχωρίσεων προϊόντων και τον εντοπισμό λέξεων-κλειδιών υψηλής απόδοσης έως τη βελτίωση τεχνικών πτυχών, όπως η ταχύτητα ιστότοπου και η φιλικότητα προς κινητά.

Ξεκλειδώστε την επιτυχία του Shopify με αποδεδειγμένες υπηρεσίες SEO - Εντυπωσιακό

Επιπλέον, οι εταιρείες SEO διαπρέπουν στη δημιουργία συνδέσμων, μια κρίσιμη πτυχή για την ενίσχυση της αξιοπιστίας του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης. Χρησιμοποιούν επίσης προηγμένα εργαλεία ανάλυσης για την παροχή τακτικών αναφορών απόδοσης, ενδυναμώνοντας αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα για συνεχή βελτίωση.

Συνεργαζόμενοι με μια εταιρεία που ειδικεύεται στο SEO ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να μείνετε μπροστά από τις τάσεις του κλάδου και τις ενημερώσεις αλγορίθμων, διασφαλίζοντας ότι το κατάστημά σας Shopify παραμένει ανταγωνιστικό και προσαρμόσιμο.

Τελικά, μια εταιρεία με ισχυρό ιστορικό στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την προβολή του καταστήματός σας, να προσελκύσει οργανική επισκεψιμότητα και να συμβάλει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία στην εξαιρετικά ανταγωνιστική διαδικτυακή αγορά.

Διαβάστε επίσης :Έξι διαφορετικοί τρόποι για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας

καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί και εκτός σύνδεσης κατασκευαστές ιστοτόπων

εναλλακτικές λύσεις Google Play Store

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *